Wpisy 20 489 – 20 588
18 kwietnia 2008 23:35 → 20 kwietnia 2008 23:31, 100 wpisów
DOKTORKU, A JA CI PROPONUJE, JEBNIJ SIE BEJZBOLEM W ŁEB !I CO PRZEGRANI FACHOWCY ? KOGUT CO JEST ? ILE WYGRAŁEŚ, 2 TYS ? CZY 10 TYS?
Ja o takich drobnych kwotach nie dyskutuje a wszystko jest napisane tylko czytac ,i troche kultury sobota i niedziela to dni dla oszolomow wiec nie ma co tu szukac ale pozdrawiam wszystkich i dalej sie zagryzajcie we wlasnym sosie poczytam wieczorem .
I wogóle nie dziwię sie, że strona pasko spadła tak nisko w rankingu ocen jak ma takie wpisy w których strony wzajemnie sobie ubliżają. myslałem ,że strona jest przeznaczona dla grających w gry liczbowe i do wymiany doświadczeń, jak również próby ogrania lotto. Panowie i panie podajcie jakieś sensowne wypowiedzi dotyczące gry w lotto.
doktor
Ta epikryza dokładnie pasuje do Twojej osoby .
Szczególnie zaburzony osąd , zachowania agresywne - latanie po Forum i atakowanie każdego wpisu -bo jest się tępym łosiem i niewiele się z gir losowych rozumie .No i podwyższony ekspanywny i drażliwy nastrój-to właśnie te objawy , o których piszesz .
Ale zupełnie nie rozumiem po co nam i do czego wypisywanie jakich leków używasz .
Zamiast tego -jakbyś napisał coś o grach liczbowych -nawet najdrobniejszą uwagę .
To by było coś .
Myślę ,iż najbardziej dokucza Ci zaburzony osąd-bo lek jest słaby i jego działanie trzeba podwyższyć jakimś synergetykiem .
Ale to co Ty wypisujesz raczej nie leczy się lekami . Zaburzona samoocena nadaje się do leczenia grupowej terapii.
Przy okazji chciałem podziękować Ci za uwagi na temat gier losowych - jak najbardziej na miejscu na stronie multipasko .
Niejaki Freud mógłby jeszcze wiele po Twoich wpisach się nauczyć .
Życzę dalszej twórczej pracy nad grami losowymi
Ta epikryza dokładnie pasuje do Twojej osoby .
Szczególnie zaburzony osąd , zachowania agresywne - latanie po Forum i atakowanie każdego wpisu -bo jest się tępym łosiem i niewiele się z gir losowych rozumie .No i podwyższony ekspanywny i drażliwy nastrój-to właśnie te objawy , o których piszesz .
Ale zupełnie nie rozumiem po co nam i do czego wypisywanie jakich leków używasz .
Zamiast tego -jakbyś napisał coś o grach liczbowych -nawet najdrobniejszą uwagę .
To by było coś .
Myślę ,iż najbardziej dokucza Ci zaburzony osąd-bo lek jest słaby i jego działanie trzeba podwyższyć jakimś synergetykiem .
Ale to co Ty wypisujesz raczej nie leczy się lekami . Zaburzona samoocena nadaje się do leczenia grupowej terapii.
Przy okazji chciałem podziękować Ci za uwagi na temat gier losowych - jak najbardziej na miejscu na stronie multipasko .
Niejaki Freud mógłby jeszcze wiele po Twoich wpisach się nauczyć .
Życzę dalszej twórczej pracy nad grami losowymi
Hej, może to bardzo śmieszne pytanie, ale po raz pierwszy widziałem dzisiaj taki śmieszny kupon.
Jest na nim 6 pól do DL, EX, albo specjalne + 1 pole dla numerka!!! Widzieliście już coś takiego?
Są na kuponie takie dziwne opcje do wybrania jak: Bis! i Bez jokera.
O co w tym chodzi? Ja to pierwszy raz widzę!
Z tyłu na blankiecie jest napisane, że Bis! to po prostu gra w DL za podwójną stawkę i w razie wygranej bierzesz nagrodę 2x, ale co to jest: bez jokera?
Jest na nim 6 pól do DL, EX, albo specjalne + 1 pole dla numerka!!! Widzieliście już coś takiego?
Są na kuponie takie dziwne opcje do wybrania jak: Bis! i Bez jokera.
O co w tym chodzi? Ja to pierwszy raz widzę!
Z tyłu na blankiecie jest napisane, że Bis! to po prostu gra w DL za podwójną stawkę i w razie wygranej bierzesz nagrodę 2x, ale co to jest: bez jokera?
Witam tylko przelotem ale myśle że dziś mają szanse te parki sie spotkać to jest 10-25 losowań ostnich ;)
17,45,49,55,57,75,79/7
3,17,32,45,49,55,57,74,75,79/10
Miłego dnia no i do 22.00
17,45,49,55,57,75,79/7
3,17,32,45,49,55,57,74,75,79/10
Miłego dnia no i do 22.00
Jeszcze Expres lotto podpowiedz;) te liczby nie padły od paru tygodni do paru mesiecy
3,10,12,24,25,35 też nie można ich pominąć ?:)
3,10,12,24,25,35 też nie można ich pominąć ?:)
2 9 12 18 19 21 22 27 28 29 30 44
2 9 19 29 30 31 32 33 36 37 39 49
w tych dwóch 12-ach powinna wejść minimum PIĄTKA. w DL>
2 9 19 29 30 31 32 33 36 37 39 49
w tych dwóch 12-ach powinna wejść minimum PIĄTKA. w DL>
Witam ok lubek 49 mam troche inne zdanie ale zycze ci wygranej ,ktos musi przegrac zeby wygrac mogl ktos,o 22 sie dowiemy kto na wozie kto pod wozem ,pozdrawiam
Moduł "Testuj liczby" (www.multipasko.pl/analizer/) został pozbawiony ograniczenia do 1000 losowań.
No to ja powiem coś ciekawego. 16 kwietnia w niemieckim lotto (www.lotto.de) wylosowano: 09,10,11,28,40,46). Porównajcie z liczbami wylosowanymi następnego dnia u nas :) Temat poruszył Karamba na forum - bardzo ciekawe rozważenia. Pozdrowienia!
Dzięki Mariusz za obszerną odpowiedź,nie miałem zamiaru was w najmniejszym stopniu obrazić ani odebrać wam zasług za dotychczasowe osiągnięcia na forum.Po
prostu napisałeś,żeby zaproponować jakiś zastrzyk,ja zaś zaproponowałem tabletki,które m.in.mnie pomagają.To tyle Pozdrawiam.
prostu napisałeś,żeby zaproponować jakiś zastrzyk,ja zaś zaproponowałem tabletki,które m.in.mnie pomagają.To tyle Pozdrawiam.
Do yeti2,proponuję zakupienie przez wielce szanownego pana zakupienie słownika poprawnej polszczyzny,oraz ewentualnie Poradnika dobrego wychowania,bo bez tego niema pan czego szukać nie tylko na tym forum,ale i wśród ludzi.Jak się czyta pana wypowiedzi to ma się wrażenie,że pan nawet samego siebie nie lubi,a ten co siebie nie lubi innych nienawidzi.Narazie nie jest pan godzien przebywać nawet wsród zwierząt,a co do dalszych losów to myślę,że się zastanowimy jak pan przeczyta te dwie książki(o ile umie pan czytać)Myślę że pierwszym krokiem powinno być przeproszenie wszystkich których pan publicznie znieważył jak np.pana pod wdźęcznym pseudonimem kogucik,do którego mam nieobojetny stosunek.Pozdrawiam.
witom wszystkich hanysów i gorolów haha jo jako inaczej mistrz hanys typuje na dzisioj a juz mie znocie to wiecie jak pieknie typuja to tak 3 zakłady dużego pewnioki
12 14 17 24 33 45
1 7 24 27 29 48
6 9 18 38 40 46
expres
1 4 6 33 35
12 16 19 34 35
16 20 28 29 35
multi 1 6 14 19 23 27 33 67 68 70
3 6 23 25 28 45 48 56 57 67
12 14 16 23 28 46 49 51 54 66
a dzisioj pewny plus to 67
oroz typuja 3 piaatki
23 26 34 37 56
1 7 34 36 44
2 5 6 13 17
to mojo typonka ale sa piekne numer dzisioj byda pił wszedzie wygrom
12 14 17 24 33 45
1 7 24 27 29 48
6 9 18 38 40 46
expres
1 4 6 33 35
12 16 19 34 35
16 20 28 29 35
multi 1 6 14 19 23 27 33 67 68 70
3 6 23 25 28 45 48 56 57 67
12 14 16 23 28 46 49 51 54 66
a dzisioj pewny plus to 67
oroz typuja 3 piaatki
23 26 34 37 56
1 7 34 36 44
2 5 6 13 17
to mojo typonka ale sa piekne numer dzisioj byda pił wszedzie wygrom
Ja uwazam ze Totalizatora stac na taki system i procesory ze to tylko kwestia czasu zeby zmontowac filmik z losowania .Dlaczego nie zrobia studia i na zywo nie losuja , kazdy by popatrzyl .Wedlug mnie to wszystko fotomontarz te cale losowania .Przykladem tego moze byc sprzed komputerowy dostepny dla przecietnego zjadacza chleba ,ale technologia nowoczesna jaest jeszcze tematem tabu i dlatego niegram w nic od dnia dzisiejszego.Pozdrawiam innych graczy
PROFMIODEK TY NIE JESTEŚ, CZASEM JOJO 58 ? PODOBNY PRZYGŁUP SZALAŁ, NA CHACIE SWEGO CZASU I WYTYKAŁ BŁEDY . NIE ZMIENIŁEŚ NIKA ? BU DO BUDY !!!
Witajcie, wracam do swojego wpisu 20496. Wiecie może o co chodzi z tym 'bez Jokera' na tych dziwnych kuponach gdzie skreśla się jednocześnie Szczęśliwy Numerek i DL?
Yeti,to bestia z Himalajów,coś potwornego którego nikt nie widział.Trudno określić czy to zwierzę czy to człowiek.Jak do tej pory nikt go nie widział.Myślę,że bardzo dobrze dobrałeś sobie nick.Trudno ciebie określić nie jesteś ani człowiekiem ani zwierzęciem.Jesteś poprostu nikim i jako nikt zniknesz z tego forum,jak ta postać śniegu i lodu której wszyscy się boją.Kogucik nie bój się tego oszołoma.Odwagi.On nawet nie potrafi pisać,bo używa grubej czcionki,która oznacza krzyk.Znak to że czuje się tutaj nieaprobowany i myśli o zmianie nicku,ale to mu nic nie da po prostactwo zawsze z niego wyjdzie,jakby był kimś to by ciebie i innych przeprosił za swe chamskie zachowanie.
Tak się cieszę mam trafione 2 liczby w dużego lotka.Niby nic nie wygrałem,ale mam satysfakcje,że przyczyniłem się do budowy stadionu na EURO 2012.
do Napoleona ja przez ostatnie dni również systematycznie dokladam do tych stadionów a że piłka nożna to moja ulubiona dyscyplina sportu to żal trochę mniejszy...
Cieszę się,ze jest bella,że podzielasz moje zdanie,bo nic to że w danej chwili nie mamy wygranych,ważne jest to,że nasze skromne pieniądze być może posłużą dla rozwoju innych.Szczęście to nie tylko "brać"szczęście to przede wszystkim "dawać"
Witam.Niestety z opuszczonym ogonkiem pokonany przez los bede spal na srodkowej grzedzie ale to bylo do przewidzenia zawsze po jednej rownowadze wychodzi druga a potem NP czyli jutro moze sie ogonek podniesie.Przewiduje jeszcze dwie rownowagi w tym miesiacu.pozdrawiam
koguciku nie bój nic myślę że Twoja kurka tą małą niedyspozycję w dzisiejszym
losowanku Ci wybaczy a jutro z nowym dzionkiem piórka do góry i do przodu pozdrawiam
losowanku Ci wybaczy a jutro z nowym dzionkiem piórka do góry i do przodu pozdrawiam
Witam,coś niedobrego się na czacie dzieje kogut bankrutem,OPA się nie odzywa nawet wywoływany,KACZOR podobno chory,FOBIA ma doła,Mercedes nie śpiewa,Julcia się nawet nie odzywa.Syrenka nie pływa,nawet MARIO nie chwali się swoimi trójeczkami.Czyżby wszystkich wystraszył yeti2,a może to ten potwór z bagien Jozin z bazin?
Jest kumulacja,bella,nie wszystko stracone,nasza kasa ciągle w grze.......6.000000 zł
ale za to hanys na czacie cały czos dwójki dzisiaj zas wszedzie pierony
no to Napoleonie wtorek należy do nas!!!za systematyczne dokładanie do budowy stadionów...
OPA,obiecywałeś wczoraj,że podasz devil,wygranych,nie widziałem twojej odpowiedzi i jako uważny obserwator waszych zmagań z totolotkiem,myślałem,że również poległeś,ale żyjesz i cię przepraszam,bo skoro nie piszesz o wygranych,to znaczy norma i ich niema.
Mam pytanko Ile zapłace za 1 zakład w ML przy stawce 10x 25 zl czy 250? Sory za lamerskie pytanie;-)
Witam panie OPSERWAJTOR wczoraj nie pisałem bowiem balowałem w mieście trójki są ;) w dużego 2 trójki 3,20,32 i 32,38,41 oraz w expres lotto jest trójka 4,6,8 RAZEM 50 ZŁ wygrana ale nie mam powodów do radości bowiem posłałem za 200zł czyli 150 w plecy raczej porażka ale mnie to nie załamuje stać mnie grac kiedyś się zwruci z nawiązką jak się nie gra za kaske to się nie trafia nawed trójeczek Pozdrawiam!!!
Witam.Szanowny Panie Obserwajtor,milo mi ze troszczy sie pan o mnie i pragne Pana poinformowac ze bankrutem jeszcze nie jestem ale prawda jest ze inwestuje duzo ,ale najwieksza przyjemnosc mam jak ide pod odbior kasy jak kasjerka wyplaca np.4000 zeta to ludzie patrza na ciebie i nie zdaja sobie sprawy ze prawdziwa wygrana to jest 200 zeta odzyskanego kapitalu ale uwierz takie uczycie jest bezcenne ,poza tym poziom tej stronki zwlaszcza w soboty i niedziele jest zenujaco niski i moze dlatego kulkowicze ktorych wymieniles nie udzielaja sie tak mocno ,ale jestem i czytam a na zaczepki niektorych jest jedyna metoda brak reakcji i widza ze przegrali i odpuszczaja zamieniajac sie miejscem i ida pod budke z piwkiem i tam juz sie licza a jest im to potrzebne do zycia bo maja zanizone poczucie wlasnej wartosci.Juz czuje co mi odpisza i poczytam wieczorkiem.Wszystkich jednak pozdrawiam i zycze im wysokich wygranych,a ze wygrac mozna zawsze troche kasy to widac ,slychac i czuc.
DUZY 6TYŚ 155ZŁ 50 GR
Pasko moze dalo by sie zwiekszyc limit znakow na testerze liczb w multilotku?
Dziś w multi taki pakiet;)
16,17,32,34,57,72,74/7przez ostnie 25 losowań było miedzy innymi 6/7
1,17,32,45,49,55,57,72,74,79/10 przez ostnie 25 miedzy innymi losowań było 7/10 Posle zobaczymy ?
16,17,32,34,57,72,74/7przez ostnie 25 losowań było miedzy innymi 6/7
1,17,32,45,49,55,57,72,74,79/10 przez ostnie 25 miedzy innymi losowań było 7/10 Posle zobaczymy ?
...O Mario!, jeszcze posłem nie jestem, ale możesz mi mówić pośle, najlepiej panie pośle:)hahah
2,5,13,19,27,32,38,40,54,64.
Pozdrawiam:) Powodzenia:)
2,5,13,19,27,32,38,40,54,64.
Pozdrawiam:) Powodzenia:)
CODZIENNIE ML ML PLUS GRAC !!! GRAJCIE!!! JUTRO NUMEREK TEZ GRAC!!! A WE WTOREK DO TEGO DL GRAC GRAC GRAC!!!
Pasko, też kiedyś miałam się o to Ciebie pytać. Najlepiej byłoby, gdyby można było zwiększyć do 20.
Ta się zastanawiam, dlaczego nie szaleją tak bardzo liczby z 1-szej , 2-giej i trzeciej dziesiątki tak jak liczby z np.5,6i7 dziesiątki. Pewnie TS za dużo by stracił.
ja to sam już nie wiem o co tu chodzi...lipa jak ch...ale PASKO fajnie,pobawimy się a nóż coś się wymyśli
Pasko o tyle chodzilo :)
Porównywałam wczorajsze losowanie DL z liczbami wylosowanymi w lotto niemieckim- tym które podawałeś Pasko. U nas były całkiem inne liczby niż tam, pomimo, że poprzednio różniły się tylko jedną liczbą. Dziwne.
jak nigdy wysłałam dziś 10w ml albo sukces albo lizaki albo stadiony hahahah[10]5,19,21,24,29,42,44,55,65,72,80
hanys typuje mukti 3 5 8 23 26 33 35 37 88 78
1 7 21 25 33 47 48 67 68 70
1 7 21 25 33 47 48 67 68 70
I znow z opuszczonym ogonkiem ide do wersalki jestem troche zly wiec gratuluje wygranych i pozdrawiam.
facet z multipasy trafil 10/28
kto z was gra jego systemem i co onim sadzicie
facet z multipasy trafil 10/28, 9/20
Kogucik19. spację daje się po przecinku lub kropce a nie przed. Poducz się trochę
prosimy nie dręczyć ptactwa i tak dostanie mu się od kurki wczoraj też wtopił
Ja gram w bambuko albo w czarnego luda i bardzo dobrze na tym wychodzę,i zawsze chodzę spać z podniesionym ogonkiem hehehehe
a ten czarny lud to co to za gra chetnie zagram
ile mozna wyciagnac z tej gierki
ile mozna wyciagnac z tej gierki
czarny luda to gra podobna do gry w ineligencje,bardzo zdrowa dla myślących i nie tak stresująca jak gra koguta.
Do wpisu 20561.System jak system,kazdy jest dobry.Najwiekszy problem to rozklad liczb w diagramie.Nie ma na to sposobu ani klucza - czysty fart.Dobór liczb oparty na analizie statystycznej - raczej prymitywny / ale mozesz obstawiac wedlug swojego klucza /.Dobra rada - nie graj z dnia na dzień.Koszt dzienny gry przy 96 zakładach jest wysoki bo 240 pln.Czekaj na grupy liczb.Powodzenia.Pzdr.
MIODEKPROFESOR ,SPACJIE TO TY MASZ , W ZADZIE NIE WYPOWIADAJ SIE OSLE JOJO AUT Z CHATU !
Tak właśnie bello34,cóż za inteligentna odpowiedź.Skoro wszystko wiesz jako obrońca ptactwa domowego to nic nie muszę dodawać.
Bella 34 kurka nawet nie wie za ile zagralem i nie bedzie wiedziec za ile jutro musze zagrac w przeciwnym razie juz by byl rosolek na dzisiejsza niedziele.Prof Modek jestem zly i ortografia nie jest moja mocna strona ale jak bys napisal co jutro wypadnie to byl bym wdzieczny ,pochwal sie swoja wiedza a nie tylko ortografia to nie jest dyktando krajowe a jakos cie tam nie ma ,Pozdrawiam
ZAJMIJ SIĘ ,OSLE LICZBAMI ,I POCHWAL OSIĄGNIĘCIAMI ,TO NIE DYKTANDO MIODEK !TYLKO LOTTO!
koguciku to Ty taki tajemniczy jesteś...ale ta kurka nieświadoma...ogon do góry jutro też jest dzień!
Wielce szanowny koguciku19,to nie ja tym razem zwróciłem ci uwagę.Ktoś zazdrosny podszywa się pod mój nick.Bardzo mi cię żal,że musisz grać,i czasami jak widzisz przegrać.Ja niestety ci nic nie podpowiem na temat gry,bo się na tym nie znam,ale z ortografii i dobrego wychowania zawsze jestem do usług.Pozdrawiam.
Ok profMiodek zwracam chonor ja ufam ludziom i jak ktos sie podpisuje to mu wierze a ze jestem wsciekly to nie analizuje podpisu.masz racje ze nie zawsze sie wygrywa .i ta plenta zakoncze ta wypowiedz .Bardzo przepraszam i ok nie ma co do tego wracac ,czasem musisz mnie zrozumiec .
Grupy liczb np.czwórki tj.4,14,24,34,44,54,64,74.Zwróc uwage na statystyke grup.Jezeli wezmiesz pod uwage ostatnie 500 losowan to zobaczysz ze najwiecej liczb padalo z grupy osemek a bardzo mało z grupy szostek i czwórek.Natomiast od 10 losowań w tył ta grupa czyli / 4 i 6 / mocno " nadrabiają".Oczywiście kazdy z grajacych w ML ma swoj opracowany system.Ja gram na 2 i 3 skreslenia - stawka x 5.Jest pewne ze kazdy z nas przegra.haha.Pozdrowienia.Aha jutro padna liczby z grupy / zera.trójki,czwórki/.
Mam dla grających w multilotka z plusem sensacyjną wiadomość.Stwierdzono tylko 2 rozw.3 z plusem i 1 rozw z samym plusem.Reszta to rozw.na lizaki.Dużo kasy poszło na stadiony.
Coraz mniej ludzi gra w multilotka a przynajmniej coraz mniej ludzi wygrywa - to dobry znak, Polacy mądrzeją. Multi raus.
OKI.POZDRAWIAM.A NA JUTRO TRóJECZKA 20,43,73.Wszystkim zycze wyskich wygranych.
Stawiam kazda kaske na ta trójke jutro 100%
16,17,18 ;)
16,17,18 ;)
I czwóreczke w profie
1,17,18,74
1,17,18,74