Wpisy użytkownika lubek 49
Łącznie 42 wpisów w archiwum, pokazane od nr 20 206. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
matycz? Na typowanie twoje z 10.04 dziesiątka
padło wczoraj 7/10.Gratuluję !!!!!!
padło wczoraj 7/10.Gratuluję !!!!!!
Kogucik19 !!!!!Co się stało zaniemówiłeś ?Jak wczorajsze typowania na P/NP. dzisiaj wyjdą NP.
Szanowny kogucik19 dzisiaj NP. Wczoraj ogonek był na P.pozdrawiam
kogucik19 gratuluję i nadmieniam, dzisiaj powtórka z rozrywki czyli ponownie NP 100%pozdrawiam życzę wygranej!!
dupek 49 dodam tobie jeszcze liczbę 31,65 zrób
sobie system twardy z tymi dwoma liczbami z 10.Czy potafisz dupek 49
sobie system twardy z tymi dwoma liczbami z 10.Czy potafisz dupek 49
kogucik19 dzisiaj czuje w moczu rownowage!!! Wczoraj bylo swietnie.Odpuszczam gram doiero jutro na P.pozdrawiam
kogucik19 dzisiaj do trzech razy sztuka również NP.pozdrawiam mój portfel grubieje. Równowaga jutro.
krykus do paraczek proszę podchodz ostrożnie.Parka potrafi nie wyjśc 100 dni.Nie jestem takim optymistą, że 38,73 wyjdzie do konca tygodnia.Powodzenia !!
kogucik19 co dzisiaj może wyskoczyc z jajka P czy NP????Jak myślisz ??
kogucik19 dzisiaj Banana Time równowaga.Przycajony pod bambusem odczekam do jutra.!!!!
kogucik19 ja wyrażnie napisałem w sobotę do trzech razy sztuka. Ująłem to powtórka z rozrywki. Dzisiaj #śpię# wyczuwam pod bambusem równowagę.powodzenia dla mnie banana time
kogucik19 oni z bukmacherki dostali w dupę i muszą zrownoważyc bilans dlatego taka niska stawka.pozdrawiam
kogucik19 oni dali na NP 2,3 a ja dałem dzisiaj banana time, liczy się żelazna konsekwencja i intuicja.Tak trzymac!!!!!!
kogucik19 gratuluje, a co przewidujesz jutro. Ja dzisiaj odpoczywam.pozdrawiam krykusa
Dzięki kogucik19 mnie również to tylko dwa dni.pozdrawiam!!!!!!!
Myślę jednak jutro zrodzi się równowaga, a pojutrze NP.
Myślę jednak jutro zrodzi się równowaga, a pojutrze NP.
krykus gratuluję!! Nie zachłystuj się jedną wygraną.Grałem i gram w multi. Grałem w daily keno w Kanadzie, i mam osiągniecia o których nie chce mnie się mówic.A jak złudne i fałszywe są pareczki nie muszę wspominac. Kto ma doświadczenie w tych grach dobrze wie o tym.Gram na zdarzenia bukmacherskie i od czasu do czasu systemiki twarde z jedną, dwoma lub trzema liczbami.Dlatego prymitywna gra na parki mnie nie interesuje. Spojrz na rachunek prawdopodobieństwa i masz gotową odpowiedz.To tyle na ten temat. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję !!!!!!!!!!!!
dzisiaj zdarzonko Chelsea Liverpool jak myślisz ??? Teraz 1:1
kaska niezła, gryzę paznokcie.ML nieparzyste
kaska niezła, gryzę paznokcie.ML nieparzyste
kogucik19 jak tam dzisiaj kitka na dupce.Będa P lub NP .Bilans ogólny na zero minus.Może dzisiaj NP ???????????
kogicik19 pozdrawiam dzisiaj opcja RRRRR.Odpoczywam i czekam do 22 z minutami drobnymi.pusciłem parę zakładów na ML i DL.
dobry wieczór kogucik19!!!Jak kurka podpowiedziała? Dzisiaj NP czy równowaga? Ja odpoczywam i progresje też odpuściłem.Zobaczę jak wypadną liczby.Jutro napewno zagram.
Witam kogucik19!!! Przejrzałem wpisy wczorajsze i dzisiejsze i dziwię się trochę, ale lubisz byc prowokowany. Ja dzisiaj garam na P w ML.Typuję także liczby 52,40,2,60,24,61,65.Pozdrawiam jutro obaczymy.
kogol nie ma takich gości na całym świecie, wierz mnie.Z niejednego pieca chleb próbowałem.W wielu krajach grałem ale takiego faceta nie spotkałem. Cudotwórca jak Tusk - domyślasz się chyba o kogo chodzi.Dalej bez komentarza!!!!!!!!!!!
MARIO skoro wybierasz się do Kanady i chcesz tam grac polecam stronkę www.lgc.ca Pozdrawiam i dużych wygranych daily keno
Witam kogucik19 !!!Wszytkiego najlepszego w dniu urodzin.Mam pewnośc,
że dzisiaj dzień żniw.Będzie co dziubac???? P czy NP.
że dzisiaj dzień żniw.Będzie co dziubac???? P czy NP.
kogucik19 ja mysle,że TY chyba jesteś piewszy raz na tej stronie. W czym Tobie chłpie pomóc.Może nie wierz lak grac w te klocki. Z poważaniem !!!!!!!!!!
kogucik 19 popieram Ciebie.Uważam,że każdy ma swoją kieszeń i nie zaglądaj do niej to nie tawje pieniądze!!!! Poperam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowiutki jestes naprawde #nowiutki# Co Ty wypisujesz????Co dadałes 1 i masz 5/5 nastepny cudotwórca jak z rządu!!!
Witaj kogucik19!
!!!Proszę podaj jaka to gazeta opisała temat podatku od wygranych w TS
i innnych grach???Dzisiaj padnie 37,41,64.
!!!Proszę podaj jaka to gazeta opisała temat podatku od wygranych w TS
i innnych grach???Dzisiaj padnie 37,41,64.
kogucik19 dziekuje znalazlem przy okazji ciekawy portal o tej nazwie.Gazete musze kupic lub zamowic.Jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!!
czytam te wpisy odnosnie keno????????? Co to za Keno - zobaczcie co to jest Keno w Ameryce! Znowuz polski plagiat. Zygac sie chce???Ludzie ta gra w Ameryce ma inne wartosci i inne wyplaty.
Gralem i wygrywalem duze pieniadze a beben sie krecil raz na dzien i zaden problem. Tutaj co 5 minut i gowno.ludzie TS potrzebuje duzo pieniedzy.Jak czytam te naiwny wypowiedzi , ze nie padalo 1 czy inny liczba oslabiaba mnie bardzo. gracze Keno i ML plus opamietajcie sie . Rochajaja Was jak chcecie.Pisze to z powaga. Losowanie komupeterowe nie daje Wam szansy na wygrana.To na tyle obserwacje z Polski i Kanady . Pozdrawiam wszystkich graczy w multilotko i Daily Keno.
Gralem i wygrywalem duze pieniadze a beben sie krecil raz na dzien i zaden problem. Tutaj co 5 minut i gowno.ludzie TS potrzebuje duzo pieniedzy.Jak czytam te naiwny wypowiedzi , ze nie padalo 1 czy inny liczba oslabiaba mnie bardzo. gracze Keno i ML plus opamietajcie sie . Rochajaja Was jak chcecie.Pisze to z powaga. Losowanie komupeterowe nie daje Wam szansy na wygrana.To na tyle obserwacje z Polski i Kanady . Pozdrawiam wszystkich graczy w multilotko i Daily Keno.
ringo nie jestes mnie sprowokowac wiem co napisalem.Ja wiem co napisalem ML Plus to partia ze wyciagac z Was pieniadze. Proponuje Tobie wejdz na stronke WWW. OLG.CA. zobacz ile liczb losuja i ile placa.To wszystko .ML plus to dobra propozycja.W Kanadzie mowia Polacy to zlodiejstwo w bialy dzien. Przeanizuj soory te proporcje. Pozdrawiam i nawiawaiam do dyskusji co jest bardziej oplacalne. Ringo zastanow sie .Mysle , ze twoja odpowiedz wypadnie na zero. Nie odniecaj sie i tak dzalaj jak dotychczas a wynik sam sobie przychlepiesz. Ale to twoja sprawa. Rusz sie po Swiecie a zobaczysz , ze sa lepsze opcje. Ringoo pozdrawiam Ciebie , SWIAT jest nie tylko w POLSCE!!!!!
« PoprzednieKolejne »