Wpisy 20 589 – 20 690
21 kwietnia 2008 07:34 → 23 kwietnia 2008 00:19, 100 wpisów
Szanowny PASKO, uprzejmie proszę o wyjaśnienie, dlaczego w wynikach typowanych przeze mnie parek pojawia się wynik (-1). Pozdrawiam !
Pasko wysłałam fotke ,ale nadal nie pojawiłam się jaka jest tego przyczyna.
Małosmaczny dowcip, poćwicz trochę zanim coś napiszesz spójrz w lustro.
abrakadabra - poprawiłem. Sprawdzę później skąd się biorą takie błędne przeliczenia.
MARIO WYSŁAŁEM TĄ TWOJĄ TRÓJKĘ 16,17,18 STAWKA * 20 MAM NADZIEJE ŻE PADNIE,TAK JĄ CHWALIŁEŚ ,ZAUWAŁEM CI.POZDRAWIAM
do wpisu 20581 feaktycznie odkąd zaczeli manipulacje z maszyną coraz mniej ludzi wygrywa sporo osob mialo to maszyne rozpracowana min a totalizator skarzyl sie ze multi przynosi coraz mniejsze z i tak malych zyskow wiec zaczeli kombinowac i efekt widac oni na + my na -
Fux tak do końca to mi nie ufaj czasem mam nosa do liczb takie przeczucie pod warunkiem że nie zmienią kulek na inne ? ale jak masz życzenie poślij po to jest ten chat żeby się wymieniac liczbami i spostrzeżeniami ! dodatkowo dzis mam ;)
1,17,18,74/4 -prof stawka razy 20
1,17,18,20,74/5
1,17,18,20,32,45,49,55,68,74/10
KOGUCIK wczoraj napisałeś że lubisz miny ludzi jak wypłacasz duża kaske za wygraną ja tez to lubie zazwyczaj są komentarze jak jest kolejka w kolekturze ostnio wypłacałem 1300zł za wygrana w expresa kobiecinka z zalem mi te nieniązki wypłacała mowiąc ze ona nawet tyle nie zarabia ale jak bym jej wpłacił te 1300zł to ona by miała uśmiech na twarzy trzeba patrzec na 2 strony medalu Pozadrawiam !!!
1,17,18,74/4 -prof stawka razy 20
1,17,18,20,74/5
1,17,18,20,32,45,49,55,68,74/10
KOGUCIK wczoraj napisałeś że lubisz miny ludzi jak wypłacasz duża kaske za wygraną ja tez to lubie zazwyczaj są komentarze jak jest kolejka w kolekturze ostnio wypłacałem 1300zł za wygrana w expresa kobiecinka z zalem mi te nieniązki wypłacała mowiąc ze ona nawet tyle nie zarabia ale jak bym jej wpłacił te 1300zł to ona by miała uśmiech na twarzy trzeba patrzec na 2 strony medalu Pozadrawiam !!!
Nasz OPA tez pewnie wypłaca z żalem wygrane duże i sobie mysli kurcze kombinuje na pasco gram a tu lipa przyszdł kowalski za 2 zł bach łupnoł kasiore !
no to zycze miłego wieczoru i pojawie się po 22 sprawdzić czy miałem noska ? tym czasem po pracy trzeba odpocząć wystarczy że w pracy komputer 8 godz przed oczami !
Do wpisu 20599. To prawda, że albo robią coś z maszyną albo z kulami - i powiem szczerze, że cholernie mnie to wkurza, bo jest to bardzo nieuczciwe. Ktoś z zewnątrz powinien mieć cały czas oko i na kule i na maszyny. Na wczoraj miałem "stosunkowo pewne" 6/7 w multi (powinna wpaść przynajmniej 3), ale na pewno coś zmienili. A tak przy okazji dlaczego już od jakiegoś czasu nie kontroli Komisji Kontroli Gier i Zakładów? Czyżby też jakiś przekręt?
Może przestańmy jakiś czas grać w Ml to da IM do myślenia. Jak ONI z nami w kulki lecą to MY z nimi też!
Wielki respect dla tego co rozwalil mulitotka w 2004 roku w Kamieniu Pomorskim to byl gosc :D Co sie wtedy stalo czyzby przeoczenie??
dziś wyslałam na trafił skoro moje cyfry nie wchodzą to może maszynka coś podaruje[8]17,20,21,27,48,51,55,58
Szanowny kogucik19 dzisiaj NP. Wczoraj ogonek był na P.pozdrawiam
Witam Lubek49 mam nadzieje ze ogonek na NP bo inaczej zaczne wyrywac sobie piora z ogonka a kogut bez ogonka zyje tylko do najblizszej niedzieli a potem razem z makaronem konczy swoj zywot
Ej, ktoś chyba se wała wkręca na oficjalnej lotto. Najwyższa wygrana w Multilotka+ padła 460 000 [jak wiemy, było to 9/9 ze stawką 2x]. I spoko, tyle, że wtedy [październik 2007] stawki w Multilotku+ były większe niż teraz [odpowiednio 300 000 a nie 230 000, jak teraz]. Dlaczego w najwyższych wygranych na stronie lotto nie jest to uwzględnione? Wstydzą się tego, że obniżyli stawki?
Koguciku jak nie wygrasz to do kurki pójdziesz już rozebrany,ale według mnie to dziś równowaga
Bella bella bella mari bella mari nawet tak nie mysl ale milo ze dogajesz mi optymizmu ,pozdrawiam
jeszcze chwila i się okaże czy nasz Kogucik skończy w garze czy parzyste czy nieparzyste?to wcale nie jest oczywiste
Czemu zawdzieczam takie zainteresowanie drobiem przeciesz teraz modne sa kalmary,malze,osmiornice a drobiu juz nikt tak nie chwali,ale wiem jak by sie wszyscy cieszyli jak bym w garnku skonczyl niektorzy by napisali nawet radosna poezje jakie to mile ze tak dbamy o to zeby drugi przegral ile to radosci dla drugiego czlowieka ,nawet dobrze miec takich sasiadow zawsze mozna liczyc ze jak ci kradna samochod to jego wtedy napewno w domu nie bedzie ale jak zrobisz cos nie tak to zaraz to zglosi gdzie trzeba .Wiec pozdrawiam wszystkich sasiadow.
koguciku mam nadzieję że się nie pogniewałeś?trzymam za ciebie kciuki smutno byłoby tu bez Ciebie
hanys tyouje na multi 2 4 6 7 13 14 55 57 66 68 i numerek 12 2 12 13 34
No wreszcie po dniach na plewach nadszedl dzien ze bede z podniesionym ogonkiem dziubal razem z kurka ziarno dzis chyba do 2 w nocy, milego dnia tyle kasy odzyskane .Dobranoc i gratuluje wygranym.
no i oczywiście dzisiaj 4 z mojej wczorajszej 7: 6 12 21 39 52 53 63, ech, chyba muszę zmienić strategię
U mnie znowu słabo, wysłałem za 80, a odzyskałem 20, czyli 25%.
Jutro puszczam przede wszystkim dużego.
Już nawet nie mówię, że pewniakiem będzie 77, czy 44, bo znowu coś zmienią w maszynie i przez kolejny rok nie wpadną :)
Pozdrawiam!
Jutro puszczam przede wszystkim dużego.
Już nawet nie mówię, że pewniakiem będzie 77, czy 44, bo znowu coś zmienią w maszynie i przez kolejny rok nie wpadną :)
Pozdrawiam!
Nie obrazam sie na zarty i jak nikogo nikt nie obraza jest ok bella zebys ty wiedzial(a)jaki ja mialem puls w czasie losowania ,skazancy moga jedynie mi dorownac jak szli na pochybel na nikogo sie nie gniewam ale dzis to nawet bym wybaczyl wszystkim choc by mi wszystkie piora powyrywali a i tak odrosna .Pozdrawiam prawdziwego prof Miodka z wyrazami szacunku dla wszystkich ,uciekam bo kurka juz macha skrzydelkami a takiej okazi prawdziwy kogut nie odpusci dobranoc
Brawo, kogucik. Miałeś jakiś zysk czy tylko wyciągnąłeś wkład?
ja coś nie mam ostatnio szczęścia... od tygodnia w zdrapkach jestem w plecy a w kulkach to chyba już z miesiąc nic nie wygrałem. Wprawdzie nie wkładam fortuny [raptem 50 zł na tydzień] ale i tak nawet statystyka mi się nie zwraca. Oby to była cisza przed burzą
ja coś nie mam ostatnio szczęścia... od tygodnia w zdrapkach jestem w plecy a w kulkach to chyba już z miesiąc nic nie wygrałem. Wprawdzie nie wkładam fortuny [raptem 50 zł na tydzień] ale i tak nawet statystyka mi się nie zwraca. Oby to była cisza przed burzą
A, i dołączam się do pytania o tę sprawę z Kamieniem Pomorskim bo ładne jaja. Wie ktoś coś bliżej? To, że padło 11x 10/10 jednego dnia to jestem w stanie zrozumieć, ale żeby padły w dokładnie tej samej kolekturze to to już ciekawa sprawa. Co tam się stało?
MARIO wcale nie wypłacam z żalem...bardzo mnie cieszy jeśli ktoś coś trafi bo przeważnie narzekają,to nie idzie z mojej kieszeni...niech mają
To były wygrane 34 X 10/10
Wszystko jest opisane na forum Paski na stronie 20.
w temacie
Kamien Pomorski?
Wszystko jest opisane na forum Paski na stronie 20.
w temacie
Kamien Pomorski?
Witam,i pospalem troche dluzej co do pytania Beezqp to odzyskalem 200 zeta i to co wlozylem i jeszcze jestem w plecy z KAPITALEM 3691 a bylo 5400 wiec ubywa.Chyba zmienie troche technike gry bo cos to za dlugo trwa ,ale o tym na forum,co do bledow ortograficznych to co niektorzy wykazuja wielka aktywnosc(nie dotyczy prof Miodka) a mnie sie wydaje ze najwiekszym bledem bylo by skreslenie zamiast 21 to 12 a taka pomylka akurat na tej stronce skutkuje lub moze skutkowac wielka strata ,a poza tym ja w chwili radosci ,zlosci,uniesienia nie patrze na ortografie tylko zeby wyrazic tresc i to jak najszybciej poki nie minie tak jak wczoraj radosc a przedwczoraj zlosci wscieklosc.wiem ze to nie jest usprawiedliwienie ,ale moze jakies wyjasnienie.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
19 ,04 był wpis :
20506. 1,16,17 ++ 14,39,54 + 32
Taka 7-mka lub strefą !!!
Mam sposób na takie trójeczki(14,39,54) tylko brak mi programu żeby je szukać.
Tylko chyba Pasko może mi pomóc !!!!!!!!!
20506. 1,16,17 ++ 14,39,54 + 32
Taka 7-mka lub strefą !!!
Mam sposób na takie trójeczki(14,39,54) tylko brak mi programu żeby je szukać.
Tylko chyba Pasko może mi pomóc !!!!!!!!!
Mam pytanko co sie dzieje bo niemoge zaktualizowac losowan na multiparisie Pozdrawiam
Witam wszystkich marzycieli...KOGUCIK 19 gdzie ty grasz na te zdarzenia,bo u nas jest totolotek-zakłady bukmacherskie i tam podobno odbiera się do 2 tys zł
Na zdarzenia gram w tipsporcie ,w multi na P/NP w zaleznosci od wysokosci kursu alebo w tipsporcie albo w betgunie a duzego lotka w totolotku ale czym sie te firmy roznia to nie wiem oprucz nazwy. wszystko jest napisane na forum pod chaslem parzyste/nieparzyste prowadzi ja pan Szulc zagladnij tam zawsze pisze co gram i za ile .pozdrawiam
powoli opuszcza mnie chęć na granie w multasa,zostanie DLi okazjonalnie TSN nawet w zdrapkach nie idzie...czarno to widzę [6]13,28,44,56,67,78pozdro dla wszystkich wygranych i przegranych
nie przejmuj sie wysokoscia wygranych wyplacanych ja mam 6 kuponow za 500 zeta i tez wyplace to napewno nie w jeden dzien ja tak rozdzielam wplaty aby wygrana z jednego kuponu nie przekroczyla 1000 zeta. i tak chodze tam codziennie to mi nie zalezy bo termin wyplaty 60 dni wiec napewno zdaze.
Bella34 nie wpadaj w dolek ja wiem co to znaczy ale nie wolno moze zmien sposob gry,technike ,zacznij moze na darzenia za mala kase zawsze 20 zeta codziennie masz pewne ja wiem ze to na waciki ale do przodu ja na drobnicy juz w tym miesiacu uciupalem 600 zeta wiec mozna uwierz mi mozna wygrac ,Ja ciebie rozumie chcesz raz a dobrze ale nie zawsze wyjdzie wiec codziennie a po trochu i zaczniesz sie cieszyc zagladnij na forum tam wszysko pisze co za ile i jaki mam zysk a sie przekonasz ze mozna .Pozdrawiam
dzięki Koguciku tłuste lata mam chyba za sobą[początki ML]może zmienie technikę jak narazie buduję prężnie stadiony!
u mnie tez kicha,ale prawdopodobnie coś niedługo się ruszy,oby z nowym miesiącem
dzięki za odpowiedź co do tego Kamienia - ładne jaja, koleś zniszczył system. Jakby tak trafić w ML+ 10+/10, jeszcze za zwielokrotnione stawki to prezes przez tydzień by jadł siano
GRAĆ, DZIŚ GRAĆ W NUMEREK I W MULTI ,GRAĆ BUDOWAĆ STADIONY WSZCZEGULNOŚĆI( KOGUT 19)BAJERANT ,GRAĆ DZIADKU ,TY TYLE PEWNIE NA ROK , NIE MASZ EMERYTURY,CO SIĘ PRZECHWALASZ,GRAĆ WZBOGACAĆ BUDOWAĆ STADIONY GRAĆ GRAĆ !!!!!!!
EURO 2012 BUDOWAĆ STADIONY, CHCEM OBEJRZEĆ MECZE ,GRAĆ, GRAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kogucik19 gratuluję i nadmieniam, dzisiaj powtórka z rozrywki czyli ponownie NP 100%pozdrawiam życzę wygranej!!
MOJE TYPY NA DZIŚ ,TAKIE JAK KOGUTA MARZYCIELA ,GRAĆ POWTARZAM ,GRAĆ .
A LUBEK 49 TO JAK SIĘ PISZE PROFMIODEK ? DUPEK 49 ? ZAPYTAJMY PROFMIODKA ?
Bogdan Bogdan czymaj sie taka ladna piosenka o takim dupku jak ty a moze chcialbys sie przekonac jak ten staruch gra co? to napisz a ci udowodnie za glupi jestes zeby to zrozumiec ale ciesze sie ze ci ten kogut w glowie siedzi i juz ci caly mozg wydziubal i co teraz biedaku zrobisz .
Lubek 49 Chyba tak ale ja profilaktycznie obstawilem dzis P oraz NP nic sie nie stanie co by nie wypadlo tylko rownowaga by mnie wkurzyla,a tak jak wypadna NP to przezuce z P na NP ze stawka na progresje i ok ale zawsze cos skubne bo czekac tylko na NP to zadlugo a kasa potrzebna bo za duzo pomyslow do realizacji ale najpierw czeba skonczyc jedno pozdrawiam cie i zycze NP bo chyba takie obstawiles .
Coś pusto zrobiło się przy 60 i 70-tkach. Tylko patrzeć, jak wypierdzielą tam tasiemca.
dupek 49 dodam tobie jeszcze liczbę 31,65 zrób
sobie system twardy z tymi dwoma liczbami z 10.Czy potafisz dupek 49
sobie system twardy z tymi dwoma liczbami z 10.Czy potafisz dupek 49
bogdan. - czemu sie podszywasz pod moj nick?? ja mam bogdan bez . ! ALE MIMO WSZYSTKO MADRZE PISZESZ TEZ TO CIAGLE POWTARAZAM MACIE GRAC GRAC !!! DZIS ML DL NUMEREK MACIE ISC DO KOLEKLTUR JUZ!! GRAC!!
Do wpisu 20666. Jesli chodzi o MULTI 5 to z tego co wiem sa juz szkolenia pracownikow kolektor. Na takim wlasnie szkoleniu jest znajoma kolegi.
wyzywacie sie i tyle ten czat polega na pomaganiu w typowaniach a wy jazde urzadzacie jakbyscie byli na czacie w big brother z glupa jolka napiszcie cos ciekawego o typach a jak nie to zjazd
hanys atakuje z typowaniem duży
12 15 23 25 33 35
1 8 23 25 47 48
2 7 9 34 35 44
multi 1 7 8 14 17 55 56 58 67 77
12 13 14 44 49 51 54 63 64 69
dzisij pewny plus to peniok 14 i 2 porki
13 17
14 67
ida se co luknyć
bo byda pić dzisiojtyla baniek wygranych
12 15 23 25 33 35
1 8 23 25 47 48
2 7 9 34 35 44
multi 1 7 8 14 17 55 56 58 67 77
12 13 14 44 49 51 54 63 64 69
dzisij pewny plus to peniok 14 i 2 porki
13 17
14 67
ida se co luknyć
bo byda pić dzisiojtyla baniek wygranych
witam zdążyłem minute przed zamnknieciem kolektury babeczka zła bo drukowała sto zakładów dużego lotka i numerka na dziś mam mega powtarzam mega siódemke w multi ;)
16,17,32,45,57,68,72/7 i chybneło mi w dużego bowiem biore przy kumulacjiach zawsze jeden na chybił tak dla jaj oto kosmos 1,2,17,23,39,40 ale może chybił sie okaże lepszy jeden niż sto moich ?
16,17,32,45,57,68,72/7 i chybneło mi w dużego bowiem biore przy kumulacjiach zawsze jeden na chybił tak dla jaj oto kosmos 1,2,17,23,39,40 ale może chybił sie okaże lepszy jeden niż sto moich ?
MLna chybił[6]2,20,22,34,44,48 DLna chybił 4,22,27,29,36,37ciekawe czy będzie trafił
MARIO - dobrze graj tak dalej!!:) Nabijaj kieszenie totkowi GRAJ GRAJ !! CIESZE SIE NIEZMIERNIE GRAC GRAC !! JESZCZE ZDAZYCI DO KOLEKTUR DO 21.40 otwarte GRAC!!!
bogdan jesteś największym naganiaczem na tym forum ciekawe za ile Ty grasz?
Zwolnili mnie więc co mi tam!! Proszę:
6,11,29,35,39,42
6,11,29,35,39,42
dzisiaj zmieniłem taktykę zdrapkową. Jak wydrapię 2 zł to dokładam 50 gr i posyłam Multi na parę skreśleń [4-6]. Zobaczymy, jak to się sprawdzi... Na razie jestem ogólnie trochę w plecy i odzwyczaiłem się od odbierania wygranych ;)
Numerek......będzie dziś trafiony, zamknijcie swoje trzosy ! - tu już jest pusto , możesz tylko czekać?
Wielce szanowny,przewielebny guru dla wszystkich odwiedzających ten mini-czat,z przykrością stwierdzam,że dawno minęło 2 tygodnie gdy obiecałeś napisać coś na temat uprawiania hazardu.Prawdziwy mężczyzna powinien dotrzymywać słowa,bo inaczej staje się mało wiarygodny i śmieszny.Tego chyba chciałbyś uniknąć.Pozdrawiam Triprzecinek.
zapomniol numerk to tak 5 toje numerek 3 6 24 44 reszta a niedowno zech typowoł reszta obejrzycie ale fajnie byda pił
I znowu NP gora z podniesionym ogonkiem kierunek wersalka i znow moze kogucik podziubie jakies smaczne ziarenka razem z kurka ,z drobnicy jestem zadowolony pozdrawiam.
jednak lotto jest nie przewidujące? bedzie kumulacjia w dużego dobranoc !!!
nario przyznej sie ile jestes po dzisiejszych losowaniach zes je do tyłu