Wpisy 107 196 – 107 295
20 kwietnia 2010 19:52 → 21 kwietnia 2010 18:44, 100 wpisów
W restauracji gość zamawia ciastka.
Gdy kelnerka mu je przynosi, on mówi:
- Za te ciasteczka całuję w usteczka!
Po chwili zamawia jeszcze pączki.
Kelnerka mu je przynosi.
- Za te pączki całuję w rączki!
Klient ze stolika obok:
- Niech pan jeszcze zamówi zupę...
Gdy kelnerka mu je przynosi, on mówi:
- Za te ciasteczka całuję w usteczka!
Po chwili zamawia jeszcze pączki.
Kelnerka mu je przynosi.
- Za te pączki całuję w rączki!
Klient ze stolika obok:
- Niech pan jeszcze zamówi zupę...
dobre :D
Mnisi zorganizowali konkurs na degustację alkoholu. Pierwszy wystartował zakonnik z Niemiec. Dostaje piwo, próbuje i po chwili mówi:
- Hmm, piwo jasne.... warzone w południowej Bawarii..., hmm.... z chmielu zebranego w 1998 roku.
Oklaski, wiwat. Jako następny do testu podchodzi zakonnik z Francji, któremu jurorzy dali do rozpoznania wino. Zaczyna degustować i mówi:
- Wino czerwone.... rocznik 78, może 79... wyprodukowane w okolicach Bordeaux.
Trzeci do konkursu staje mnich z Polski. Sędziowie chcieli z niego zakpić i dali mu bimber. Polak wychylił kieliszek i mówi:
- Żytnia!
Na to sędziowie:
- Brat się chyba pomylił...
- Chwilunia, chwilunia. Żytnia 28, mieszkania 17!
- Hmm, piwo jasne.... warzone w południowej Bawarii..., hmm.... z chmielu zebranego w 1998 roku.
Oklaski, wiwat. Jako następny do testu podchodzi zakonnik z Francji, któremu jurorzy dali do rozpoznania wino. Zaczyna degustować i mówi:
- Wino czerwone.... rocznik 78, może 79... wyprodukowane w okolicach Bordeaux.
Trzeci do konkursu staje mnich z Polski. Sędziowie chcieli z niego zakpić i dali mu bimber. Polak wychylił kieliszek i mówi:
- Żytnia!
Na to sędziowie:
- Brat się chyba pomylił...
- Chwilunia, chwilunia. Żytnia 28, mieszkania 17!
Bardzo zyciowy scenariusz fimowy...
Scena 1:
Na kamieniu siedzi Neandertalczyk, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i mamrocze:
- Kocha... Nie kocha... Kocha... Nie kocha...
Scena 2:
Siedzi rycerz na koniu, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i zaklina:
- Wiem, ze kocha. Pacaluje... Nie pocaluje... Pocaluje... Nie pocaluje...
Scena 3:
Siedzi kowboj na koniu, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i szepcze:
- Wiem, ze kocha. Wiem, ze pocaluje. Da... Nie da... Da... Nie da...
Scena 4:
Siedzi w mercedesie Nowy Ruski, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i sylabizuje:
- Wiem, ze kocha. Wiem, ze pocaluje. Wiem, ze da. Wstanie... Nie wstanie... Wstanie... Nie wstanie...
Scena 5:
Przy komputerze siedzi admin, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i sie modli:
- Wiem, ze kocha. Wiem, ze pocaluje. Wiem, ze da. Wiem, ze wstanie. Realnie... Wirtualnie... Realnie... Wirtualnie...
...:))
Scena 1:
Na kamieniu siedzi Neandertalczyk, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i mamrocze:
- Kocha... Nie kocha... Kocha... Nie kocha...
Scena 2:
Siedzi rycerz na koniu, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i zaklina:
- Wiem, ze kocha. Pacaluje... Nie pocaluje... Pocaluje... Nie pocaluje...
Scena 3:
Siedzi kowboj na koniu, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i szepcze:
- Wiem, ze kocha. Wiem, ze pocaluje. Da... Nie da... Da... Nie da...
Scena 4:
Siedzi w mercedesie Nowy Ruski, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i sylabizuje:
- Wiem, ze kocha. Wiem, ze pocaluje. Wiem, ze da. Wstanie... Nie wstanie... Wstanie... Nie wstanie...
Scena 5:
Przy komputerze siedzi admin, trzyma w rece galazke akacji, odrywa systematycznie liscie i sie modli:
- Wiem, ze kocha. Wiem, ze pocaluje. Wiem, ze da. Wiem, ze wstanie. Realnie... Wirtualnie... Realnie... Wirtualnie...
...:))
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę, i całą noc śpiewaliśmy.
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę, i całą noc śpiewaliśmy.
Hej, co jutro robisz, stary?
- Idę z synem za miasto, kupiłem latawiec - będziemy puszczać w powietrze takiego ogromnego smoka! A Ty?
- No w sumie prawie to samo - odprowadzam teściową na lotnisko.
- Idę z synem za miasto, kupiłem latawiec - będziemy puszczać w powietrze takiego ogromnego smoka! A Ty?
- No w sumie prawie to samo - odprowadzam teściową na lotnisko.
Jasiu, ale masz krzywe nóżki! Masz tak od małego?
- Nie, proszę pani, od kolan.
- Nie, proszę pani, od kolan.
Zakonnica ucząca dzieci w szkole religii zadała im pytanie:
- Kiedy człowiek umiera i idzie do nieba, to która cześć ciała idzie najpierw?
Mała Ania podnosi rękę i mówi:
- Wydaje mi się, że to będą ręce.
- Dlaczego uważasz, że to są ręce - docieka zakonnica.
- No, bo jak człowiek się modli, to trzyma ręce złączone i wyciągnięte przed sobą i Pan Bóg bierze tak te ręce i dlatego uważam, że to ręce idą pierwsze.
- Wspaniała odpowiedź - chwali ją zakonnica.
W tym momencie zgłasza się mały Jasio.
- Siostro, wydaje mi się, że to będą nogi.
Zakonnica spojrzała na Jasia z najdziwniejszym wyrazem twarzy, jaki umiała zrobić i pyta:
- Jasiu, powiedz nam, dlaczego tak uważasz.
- Bo ostatnio, jak wszedlem do sypialni rodziców w nocy, mama miała nogi w górze i krzyczała "Boże, dochodzę!", i gdyby tata jej nie przyszpilił, to byśmy ją stracili, biedaczkę..:-))
- Kiedy człowiek umiera i idzie do nieba, to która cześć ciała idzie najpierw?
Mała Ania podnosi rękę i mówi:
- Wydaje mi się, że to będą ręce.
- Dlaczego uważasz, że to są ręce - docieka zakonnica.
- No, bo jak człowiek się modli, to trzyma ręce złączone i wyciągnięte przed sobą i Pan Bóg bierze tak te ręce i dlatego uważam, że to ręce idą pierwsze.
- Wspaniała odpowiedź - chwali ją zakonnica.
W tym momencie zgłasza się mały Jasio.
- Siostro, wydaje mi się, że to będą nogi.
Zakonnica spojrzała na Jasia z najdziwniejszym wyrazem twarzy, jaki umiała zrobić i pyta:
- Jasiu, powiedz nam, dlaczego tak uważasz.
- Bo ostatnio, jak wszedlem do sypialni rodziców w nocy, mama miała nogi w górze i krzyczała "Boże, dochodzę!", i gdyby tata jej nie przyszpilił, to byśmy ją stracili, biedaczkę..:-))
W Irlandii zaczęto przyjmować zakłady na wulkan, który ma wybuchnąć w następnej kolejności - informuje portal gazeta.ru. Na stronie lokalnego totalizatora można obstawić, kiedy wulkan Eyjafjallajökull się "uspokoi" i zarobić na tym pieniądze.
Właściciele internetowego zakładu bukmacherskiego zaproponowali swoim klientom możliwość wytypowania, kiedy islandzki wulkan Eyjafjallajökull, przestanie paraliżować ruch lotniczy w Europie
Można także spróbować przewidzieć konkretną datę wznowienia lotów nad Irlandią i Wielką Brytanią.
Gracze mogą wybierać z dwunastu możliwości. Większość obstawia, że wulkan ucichnie przed początkiem maja (2:1). Najlepiej można zarobić na opcji, że wulkan będzie zanieczyszczał niebo nad Europą "do 2013
Właściciele internetowego zakładu bukmacherskiego zaproponowali swoim klientom możliwość wytypowania, kiedy islandzki wulkan Eyjafjallajökull, przestanie paraliżować ruch lotniczy w Europie
Można także spróbować przewidzieć konkretną datę wznowienia lotów nad Irlandią i Wielką Brytanią.
Gracze mogą wybierać z dwunastu możliwości. Większość obstawia, że wulkan ucichnie przed początkiem maja (2:1). Najlepiej można zarobić na opcji, że wulkan będzie zanieczyszczał niebo nad Europą "do 2013
barsa prowadzi 1:0
ts zapewne zechce nadrobić za ostatni tydzień i zafunduje kolejną kumulacje w lotto
wszystko wraca do normy
Inter 1 - 1 Barcelona
Inter 1 - 1 Barcelona
Inter 2 - 1 Barcelona
Inter 3 - 1 Barcelona
Inter strzela bramki Barca wyłapuje żółte karteczki.
Postawiłem na X2 i już mam pozamiatane.
Postawiłem na X2 i już mam pozamiatane.
Ups, dobrze poszło.
Na razie nie mam weny, na jutro w MM:
50-15--19--52--36--59.
No, a teraz lulu spać i dobra...
Na razie nie mam weny, na jutro w MM:
50-15--19--52--36--59.
No, a teraz lulu spać i dobra...
Dziwne są te zbiegi liczb w Lotto i Mini. Tu duże i tu duże, jak tu małe to i tu małe. A czasem po trzy, cztery te same liczby tu i tu. Czy aby na pewno to przypadek?
monsiu...zauważ też,że i w mini i w lotto wyskoczyła parka dwudziestek,parka trzydziestek i jakby mini miało 6 liczb to zapewne parka czterdziestek też by się wykluła...juz nie mam sił
Witam/Na 14-tą takie 6/6 w MM:2,6,7,10,20,55 3,7.14,21,28,33
1,2,3,4,5,6 55,56,57,58,59,60
Pozdrawiam.
1,2,3,4,5,6 55,56,57,58,59,60
Pozdrawiam.
Dwie dziesiątki na 14-tą:66,15,71,23,10,41,32,70,57,74
64,13,69,21,8,39,30,68,55,72.Dużo wygranych,życzę wszystkim.
Pozdrawiam.
64,13,69,21,8,39,30,68,55,72.Dużo wygranych,życzę wszystkim.
Pozdrawiam.
witam tak jak mówiłem ts chce odrobić straty i zafundował kumulacje
Tak jak należało się spodziewać KUMULACJA 10 000 000
I pilnować kuponów robaczki!!!
Pozdr>>>>LILUŚ:}:}
I pilnować kuponów robaczki!!!
Pozdr>>>>LILUŚ:}:}
witam wszystkich. Jakieś ciekawe propozycje na dziś ? Piłka i liczby?
Ja mam takie. Parę dni temu pisałem że zostało 9 parek do wypadnięcia do końca m-a (kwiecień)teraz jest łatwiej bo zostało tylko 3 ( 9,18 ) ( 49,50 ) (69,78 ) Pozdro
Witam.Moja propozycja liczb na dziś jest następująca: 22,71,1,35,79,67,38,63,2,24 Kolejność liczb ma u mnie znaczenie gdyż stosuje pewien klucz do typowania "pewniaka",parki,trójki,piątki.Te liczby są na dwa losowania.Pozdrawiam i resztę typów bukmacherki podaje na forum.
Witam wszystkich.
Widzę, ze idą liczby jak się patrzy.
A i TS nam nie folguje i daje napiwek 10 mln.
Grac, grać...
Na razie, od 5 losowań J pnie se w górę.
Na nic starania grających, jak głównej wygranej nie ma tak nie ma.
To co? Dam szansę jeszcze na 3 losowania.
Widzę, ze idą liczby jak się patrzy.
A i TS nam nie folguje i daje napiwek 10 mln.
Grac, grać...
Na razie, od 5 losowań J pnie se w górę.
Na nic starania grających, jak głównej wygranej nie ma tak nie ma.
To co? Dam szansę jeszcze na 3 losowania.
6 miesięcy już mamią.
Złe założenia mieli - moim zdaniem teoretycznie do końca roku te 50 będzie, ale jak spadnie ilość grających, to nici z tego.
Złe założenia mieli - moim zdaniem teoretycznie do końca roku te 50 będzie, ale jak spadnie ilość grających, to nici z tego.
Czy mógłby ktoś napisać system na 10 zakładów max, na lotto ilość liczb nie ważna i max z jednym błędem ? dzięki z góry:
Witam
Sprawdzają się (przynajmniej częściowo ;-))ICH założenia... Wypłaty za czwórki i piątki jakby wzrosły
Nie podejrzewali, po prostu, aż takiego spadku grających
SirMavins>>
szansę dajesz na 3 losowania ? Im , czy sobie ?
każdy wypadek to suma czynników...
Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził
Chrystus bez wątpliwości był postacią historyczną
Edi8>>
może wielkość sklepu to kwestia skali?
Neptun>>
Pokonanie komuny ? Jakie - ekonomiczne,polityczne,moralne?? Taka cenzura np. ma się dobrze. Popytaj Ludzi o bezpieczeństwo socjalne, o ich siłę nabywczą (co prawda, jeśli towar był w sklepie :-)) itd itp
Sprawdzają się (przynajmniej częściowo ;-))ICH założenia... Wypłaty za czwórki i piątki jakby wzrosły
Nie podejrzewali, po prostu, aż takiego spadku grających
SirMavins>>
szansę dajesz na 3 losowania ? Im , czy sobie ?
każdy wypadek to suma czynników...
Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził
Chrystus bez wątpliwości był postacią historyczną
Edi8>>
może wielkość sklepu to kwestia skali?
Neptun>>
Pokonanie komuny ? Jakie - ekonomiczne,polityczne,moralne?? Taka cenzura np. ma się dobrze. Popytaj Ludzi o bezpieczeństwo socjalne, o ich siłę nabywczą (co prawda, jeśli towar był w sklepie :-)) itd itp
"szansę dajesz na 3 losowania ? - IM.
"DLACZEGO zawadził" - nawet rok możemy czekać na odpowiedź, co nasuwa wiele podejrzeń.
"bezpieczeństwo socjalne" - nie ma czegoś takiego i...niektórzy sobie to chwalą.
"DLACZEGO zawadził" - nawet rok możemy czekać na odpowiedź, co nasuwa wiele podejrzeń.
"bezpieczeństwo socjalne" - nie ma czegoś takiego i...niektórzy sobie to chwalą.
SirMavins>>
1.W TS-e ucieszą się, jak trafisz ?
...przepraszam nie: "jak" tylko - "kiedy" :)
2.Optymista... Ile czekamy na otworzenie archiwów SOJUSZNIKÓW w sprawie gibraltarskiej ?
3.Jest, w normalnych krajach jest.
Owszem nawet w takiej np.Szwajcarii są, zdarzają się ludzie, którym się nie chce niczego robić, ale ja nie piszę Ci tu o patologiach. Ci co "sobie chwalą", dość często są powiązani z korytem, z układem Tacy - Grzesie, Rysie...
1.W TS-e ucieszą się, jak trafisz ?
...przepraszam nie: "jak" tylko - "kiedy" :)
2.Optymista... Ile czekamy na otworzenie archiwów SOJUSZNIKÓW w sprawie gibraltarskiej ?
3.Jest, w normalnych krajach jest.
Owszem nawet w takiej np.Szwajcarii są, zdarzają się ludzie, którym się nie chce niczego robić, ale ja nie piszę Ci tu o patologiach. Ci co "sobie chwalą", dość często są powiązani z korytem, z układem Tacy - Grzesie, Rysie...
107246. Robal_36 2010-04-21 (12:23)
"Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził".
Odpowiedż na pytanie "dlaczego zawadził" a
jest akurat bardzo prosta i oczwista.
Problemem będzie dopiero odpowiedż na pytanie dlaczego tak oczywista.
Pzdr.
"Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził".
Odpowiedż na pytanie "dlaczego zawadził" a
jest akurat bardzo prosta i oczwista.
Problemem będzie dopiero odpowiedż na pytanie dlaczego tak oczywista.
Pzdr.
Przepraszam
mających inne zdanie i...
wróćmy do liczb...
Tak patrzę w /Mapy...
patrzę w /typowania i zastanawiam się ...
Czym u licha kierują się osoby grające ?...
Taka "1" w MM - dziś jest obstawiana dość mocno, a przecież jeśli patrzeć na "od ostatniego losowania" - to są liczby dłużej oczekujące...Statystyki i "oczekiwania", pary liczb i zestawy - po jakich sekwencjach przychodzą...
I jak, wynik, ilość obstawień danej liczby z tej strony ma się do obstawień w skali z całego kraju...
No i , zy ten punkt widzenia (mat-stat) przynosi efekty ?
- ja, największe sukcesy osiągam kreśląc samemu "na pałę" - a nie z ICH ch-trafił. Jak z tym u Was ?
pzdr
mających inne zdanie i...
wróćmy do liczb...
Tak patrzę w /Mapy...
patrzę w /typowania i zastanawiam się ...
Czym u licha kierują się osoby grające ?...
Taka "1" w MM - dziś jest obstawiana dość mocno, a przecież jeśli patrzeć na "od ostatniego losowania" - to są liczby dłużej oczekujące...Statystyki i "oczekiwania", pary liczb i zestawy - po jakich sekwencjach przychodzą...
I jak, wynik, ilość obstawień danej liczby z tej strony ma się do obstawień w skali z całego kraju...
No i , zy ten punkt widzenia (mat-stat) przynosi efekty ?
- ja, największe sukcesy osiągam kreśląc samemu "na pałę" - a nie z ICH ch-trafił. Jak z tym u Was ?
pzdr
Monet>>
Dzień dobry
moja (cytowana przez Ciebie wypowiedź)107246 odnosiła się do wcześniejszej (SirMavinsa) - 107112, zerknij tam, żeby nie wyrywać z kontekstu...
----------------------------------------------------------
...prosta i oczywista , tak ?
bo co - bo za nisko leciał ?
No to - dlaczego za nisko leciał ?
pozdrawiam
Dzień dobry
moja (cytowana przez Ciebie wypowiedź)107246 odnosiła się do wcześniejszej (SirMavinsa) - 107112, zerknij tam, żeby nie wyrywać z kontekstu...
----------------------------------------------------------
...prosta i oczywista , tak ?
bo co - bo za nisko leciał ?
No to - dlaczego za nisko leciał ?
pozdrawiam
Robal 36.
Właśnie tak-dlaczego za nisko będąc w takiej odległości i tak fatalnym położeniu względem pasa.
Pozostaje tylko mieć nadzieję,że w imię "odradzającej się przyjażni" nikt nie ośmieli się mataczyć dowodami i skrywać niewygodne komukolwiek fakt a wtedy,być może dowiemy się jak i dlaczego to się wydarzyło.
Pozd.
Właśnie tak-dlaczego za nisko będąc w takiej odległości i tak fatalnym położeniu względem pasa.
Pozostaje tylko mieć nadzieję,że w imię "odradzającej się przyjażni" nikt nie ośmieli się mataczyć dowodami i skrywać niewygodne komukolwiek fakt a wtedy,być może dowiemy się jak i dlaczego to się wydarzyło.
Pozd.
Robal_36 >>> kolega "sam9" , opisując tu przedwczoraj miejsce nadania w Tarnowskich Górach swojego ( następnie zagubionego ) kuponu , podał iż było to w Markecie - i napisał to od dużej litery , więc biorę to za rzeczownik własny , czyli jego nazwę...
Gdyby chciał jedynie nazwać zwykły sklep po angielsku - choć takich tendencji do makaronizmów w jego wypowiedziach nie widzę - to raczej napisałby "market" od małej , a nie od dużej litery.
W tej sytuacji nie był to ten nieduży sklep "Żabka" , w którym jak informują media został zawarty ten wygrany kupon z 6 w Lotto.
Gdyby chciał jedynie nazwać zwykły sklep po angielsku - choć takich tendencji do makaronizmów w jego wypowiedziach nie widzę - to raczej napisałby "market" od małej , a nie od dużej litery.
W tej sytuacji nie był to ten nieduży sklep "Żabka" , w którym jak informują media został zawarty ten wygrany kupon z 6 w Lotto.
Monet>>
nie dowiemy się...
jar,żarówki,mgła,trzy podejścia,brak znajomości języka,zapis ze skrzynek i takie tam...,presja czasu,despotycznych pasażerów, kgb i cia,przegląd w Rosji,zakłócenia pola, teorie spiskowe i co ? Nawet, jeśli cokolwiek z powyższego byłoby w choć części prawdą ???
Nie dowiemy się...
edi8>>
tak, wiem...
Ty tylko chciałeś pocieszyć kolegę "sam9"...
serdecznie
;)
nie dowiemy się...
jar,żarówki,mgła,trzy podejścia,brak znajomości języka,zapis ze skrzynek i takie tam...,presja czasu,despotycznych pasażerów, kgb i cia,przegląd w Rosji,zakłócenia pola, teorie spiskowe i co ? Nawet, jeśli cokolwiek z powyższego byłoby w choć części prawdą ???
Nie dowiemy się...
edi8>>
tak, wiem...
Ty tylko chciałeś pocieszyć kolegę "sam9"...
serdecznie
;)
Obstawiającym dziś "szczęśliwie", "przypadkowo","ze statystyk","na pałę",z szczęśliwych dat, bądź w jakikolwiek inny sposób JEDYNKĘ -
- gratulujemy, wszak została,jako trzecia dziś liczba - wylosowana
życzymy dalszych
*10
sukcesów
- gratulujemy, wszak została,jako trzecia dziś liczba - wylosowana
życzymy dalszych
*10
sukcesów
Robal_36 >>> jasne,że się nie dowiemy obojętnie, co by nie było przyczyną.
A "przyczyn" może być dużo - mnie najbardziej zaintrygował fakt iż Rosja nagle zrobiła się tak pomocna i przyjacielska - i nie wydaje mi się aby podłoże tej "pomocnej dłoni" brała się z sentymentów.
Osobiście myślę,że mogą być dwie przyczyny ich obecnego (jakże przyjacielskiego)zachowania - pierwszą z przyczyn pominę milczeniem,drugą przyczyną może być ich po prostu obawa - co też inni sobie pomyślą,że w 70 rocznicę Katynia takie nieszczęście - tym bardziej,że Kaczyński prowadził politykę "twardej ręki" wobec Rosji.
pozd
A "przyczyn" może być dużo - mnie najbardziej zaintrygował fakt iż Rosja nagle zrobiła się tak pomocna i przyjacielska - i nie wydaje mi się aby podłoże tej "pomocnej dłoni" brała się z sentymentów.
Osobiście myślę,że mogą być dwie przyczyny ich obecnego (jakże przyjacielskiego)zachowania - pierwszą z przyczyn pominę milczeniem,drugą przyczyną może być ich po prostu obawa - co też inni sobie pomyślą,że w 70 rocznicę Katynia takie nieszczęście - tym bardziej,że Kaczyński prowadził politykę "twardej ręki" wobec Rosji.
pozd
Chciałabym tylko jeszcze zaznaczyć,że w każdej jednej takiej katastrofie - nawet jeżeli jest to tylko ludność "cywilna" pod uwagę są brane wszystkie okoliczności zdarzenia - w tej jednak sytuacji nie były wzięte wszystkie ewentualne motywy tej tragedii - no w każdym bądź razie nie "głośno"
pozd
pozd
kathy >>> miło Cię czytać - już się martwiłam czy wszystko w porządku u Ciebie.
Będę potem na gg - muszę po dzieciaki zasuwać - pozdrawiam :)
Będę potem na gg - muszę po dzieciaki zasuwać - pozdrawiam :)
Ładne losowanko. Pewniaczek, parka , trójka, 4/5 i do tego plus. Pozdrawiam.
madzia77>>
1.sentymenty ? w polityce ? :)
2.długo by pisać...a to - nie jest najlepsze miejsce...
kathy>>...
i wszyscy... jeszcze raz
dzień dobry :]
gra stąd ktoś w (hehe) nową,super,z mnóstwem możliwości grę ?
1.sentymenty ? w polityce ? :)
2.długo by pisać...a to - nie jest najlepsze miejsce...
kathy>>...
i wszyscy... jeszcze raz
dzień dobry :]
gra stąd ktoś w (hehe) nową,super,z mnóstwem możliwości grę ?
Dzięki. Szkoda tylko że szczęście chodzo blisko ale nie takie na sto procent. Trzy razy 4/5. Ale gramy dalej. Miłego dnia życzę.
Dzięki jeszcze raz. Zobaczymy jak kulki wpadną wieczorem. Pozdrawiam serdecznie.
elwer... ciesz się, że tyle ci się udało, inni nie mają ostatnio szczęścia.... mówię o sobie
Raz na wozie, raz pod wozem. Życzę wszystkim grającym wysokich wygranych. Znikam do domu.
Informowałem na tej stronie,że w m-cu grudniu ub.r.złożyłem
skargę na TS za łamanie prawa\likwidacja komisji kontroli
prowadzonych losowań\oraz wynikające z tego przekręty w ustawianiu losowań do Rzecznika praw obywatelskich,który po 3-ch m-cach przesłał moją skargę do Ministerstwa Skarbu któ-
ry sprawuje nadzór nad działalnością TS.Kilka dni temu dostałem pismo,że powinienem skierować skargę do zarządu TS.Wiem z doświadczenia,że skargi pisze się do jednostki
nadrzędnej która ma obowiązek przeprowadzania kontroli w szczególności gdy wpływają skargi na tę działalność i tak postąpił Rzecznik praw obywatelskich.Pisanie do TS jest z góry skazane na niewyjaśnienie tej sprawy i oto widzimy jak najwyższe instytucje walczą z ludzmi którzy wskazują na konkretne afery.Pozostała jedyna droga do zajęcia się tą sprawą to instytucja NIK
skargę na TS za łamanie prawa\likwidacja komisji kontroli
prowadzonych losowań\oraz wynikające z tego przekręty w ustawianiu losowań do Rzecznika praw obywatelskich,który po 3-ch m-cach przesłał moją skargę do Ministerstwa Skarbu któ-
ry sprawuje nadzór nad działalnością TS.Kilka dni temu dostałem pismo,że powinienem skierować skargę do zarządu TS.Wiem z doświadczenia,że skargi pisze się do jednostki
nadrzędnej która ma obowiązek przeprowadzania kontroli w szczególności gdy wpływają skargi na tę działalność i tak postąpił Rzecznik praw obywatelskich.Pisanie do TS jest z góry skazane na niewyjaśnienie tej sprawy i oto widzimy jak najwyższe instytucje walczą z ludzmi którzy wskazują na konkretne afery.Pozostała jedyna droga do zajęcia się tą sprawą to instytucja NIK
Hej tam i w ogóle!
Na 22:
51-6--42-12--1-19-78--10--35-8.
Co do wyrazu "market" - to = http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4rket
A jeśli chodzi ok katastrofę, to jak już poznamy tę banalna odpowiedź na ostatnie pytanie "dlaczego", to skapniemy się, ze...minęło kolejne 70 lat.
Na 22:
51-6--42-12--1-19-78--10--35-8.
Co do wyrazu "market" - to = http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4rket
A jeśli chodzi ok katastrofę, to jak już poznamy tę banalna odpowiedź na ostatnie pytanie "dlaczego", to skapniemy się, ze...minęło kolejne 70 lat.
"nową,super,z mnóstwem możliwości grę"? -mnóstwem możliwości przegrania - NIE.
Ale dobrze się bawię.
Ale dobrze się bawię.
lila ja narazie czaję sie do grania w mm czyli typowalem pewniaki,parki.ale nie wysylałem dziś na 22.15 typuję pewniaka ,parkę i trójkę i chyba wyśle trójkę.
witam ponownie
robal 36, postanowiłam, że pogram przez 36 losowań i zobaczę co z tego wyjdzie
robal 36, postanowiłam, że pogram przez 36 losowań i zobaczę co z tego wyjdzie
Witam wszystkich graczy i nie tylko :)
Na co dzisiaj stawiamy w MM :) 9 czy może 47 ;)
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
lila a jokerek jaki twoim zdaniem będzie? mi maszynka wylosowała 31
ja wpadłam na pomysł, żeby wysyłać taki jaki jest dzień miesiąca, czyli dziś 21.... a do tego wziełam ch/t i wyszło 31... zobaczymy
Też tak myślę koleżanko :)47 powtórzę typowanie pewniaka z 14
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!