Wpisy 107 296 – 107 395
21 kwietnia 2010 19:16 → 22 kwietnia 2010 13:46, 100 wpisów
Witam
Co myślicie o takich liczbach na 22:15
2-14-19-21
Co myślicie o takich liczbach na 22:15
2-14-19-21
kathy>>
Pamiętasz w tsn ?
Przy wysokich kumu liczba numerka dość często się powtarzała...
Pamiętasz w tsn ?
Przy wysokich kumu liczba numerka dość często się powtarzała...
robal 36
ja przez całe istnienie tsn zagrałam może z 20 razy, a może mniej
ja przez całe istnienie tsn zagrałam może z 20 razy, a może mniej
Cześć tam lilu i KOCIO.
53 mi wychodzi na pewniaka w MM.
A tu dla zainteresowanych sprawą.
http://lukaszwarzecha.salon24.pl/172598,zamach-slowo-tabu
53 mi wychodzi na pewniaka w MM.
A tu dla zainteresowanych sprawą.
http://lukaszwarzecha.salon24.pl/172598,zamach-slowo-tabu
Jak tam? - no dobrze, w miarę OK.
A, przymierzasz się do MM.
To dobrze.
Jak rozumiem J nie daje rady?
A, przymierzasz się do MM.
To dobrze.
Jak rozumiem J nie daje rady?
w jokera też gram a w mm to sporadycznie grałem osttnio regularnie to jeszcze jak był multi lotek gralem tak z 30-40 losowań i z sukcesem mi to wychodziło.A potem naglę dobieranie liczb się "popsuło"
"A potem naglę dobieranie liczb się "popsuło"" - a to ciekawe, bo mi popsuły te dwa losowania oraz początek nowego roku.
I też nie wie dlaczego.
I też nie wie dlaczego.
sirmavins ja grałem na trzy liczby max 2 zakłady na losowanie i trafiało się mitak:że dwa dni wygrywałem poniżej 10 zł lub nic a dwa dni od 10 do 108 głównie 54zł i tak na zmiane i potem totalna klapa,porażka za porażką postanowilem potem grać sporadycznie i tak już pond 2lata minęło.
kocio...wydaje mi się, że sirmavins ma na myśli, że powinieneś zagrać z 10 zakładów na 10 losowań i do tego plus
No ciebie kathy to żarty się trzymają.
Nie, 2 losowania to w sumie zabójstwo dla czasu, bo i tak się nie ogarnie. Ja wybrałem jedno, mnie bardziej odpowiada o 14, ale są ludzie, którzy preferują 22.
Tym samym nie wariuję jak oni sobie tego życzą i nie daje im satysfakcji, że z braku czasu nawet chwili się nie zastanowię nad liczbami. A o to im chodzi.
Plus minimalizacja ilości zakładów, żadne 10-20, czy więcej.
Kilka. Starcza, jak trafisz to jesteś na plus, jak nie to i tak nie jestem zbyt na minus, bo niewiele zainwestowałem.
Lecę na tv.
Nie, 2 losowania to w sumie zabójstwo dla czasu, bo i tak się nie ogarnie. Ja wybrałem jedno, mnie bardziej odpowiada o 14, ale są ludzie, którzy preferują 22.
Tym samym nie wariuję jak oni sobie tego życzą i nie daje im satysfakcji, że z braku czasu nawet chwili się nie zastanowię nad liczbami. A o to im chodzi.
Plus minimalizacja ilości zakładów, żadne 10-20, czy więcej.
Kilka. Starcza, jak trafisz to jesteś na plus, jak nie to i tak nie jestem zbyt na minus, bo niewiele zainwestowałem.
Lecę na tv.
kocio...wygrasz w jokera albo ci sie uda w mm i mozesz spróbować
widziałam kiedyś takiego dziadka co wyglądało, że nie ma na chleb a płacił w totku ponad 500 zł
widziałam kiedyś takiego dziadka co wyglądało, że nie ma na chleb a płacił w totku ponad 500 zł
sirmavins trochę zle mnie zrozumiałeś jak był multi lotek to jedno losowanie dziennie było i ja posyłałem dwa zaklady po trzy liczby i na dwa losowamia to było maksymalnie na jednym kuponie
KOCIO masz poniżej w Multi liczba 27 nie był 21 losowań i trzeba było puścić JOKERA...
kathy>>
bo, pozory mylą, jak to powiedział jeż...
Dobranoc wszystkim
bo, pozory mylą, jak to powiedział jeż...
Dobranoc wszystkim
lila zobacz tak ładnie wlazło 9 i 47 :) Pozdrawiam :)
Paczka papierosów za 8, to 3x2,5 w MM.
Na jutro w MM:
67--78-12--30--8--64.
Na jutro w MM:
67--78-12--30--8--64.
Wielkie gratulacje dla mirek77335 w dziale pewniaki idzie jak burza !!!!
opa a co do tego jokera to patrząnc na mm nic by nie dało bo 27 w mm 20 .04 zostało wylosowane
...a tu noc mnie zastała i sen zmorzył...
Dobranoc i...
..dzień dobry...:D
KOCIO - na tym właśnie to polega.
Jedźmy dalej, jutro losowanie nr 7, a co po nr 6?
Dobranoc i...
..dzień dobry...:D
KOCIO - na tym właśnie to polega.
Jedźmy dalej, jutro losowanie nr 7, a co po nr 6?
ODP.
Mamy tylko 50000 jako bonus, wa więc nie 100000.
To idzie nieźle ta gra, co?
Ale dobra, jeśli cud się nie stanie w losowaniu 8 to raz sobie zagram.
Mamy tylko 50000 jako bonus, wa więc nie 100000.
To idzie nieźle ta gra, co?
Ale dobra, jeśli cud się nie stanie w losowaniu 8 to raz sobie zagram.
A Taka atrakcja na Onet sport.
WASZ WYWIAD Z ALBERTEM SOSNOWSKIM
Czytelnicy, internauci - na pewno macie wiele pytań do piłkarza Legii Warszawa i reprezentacji Polski Alberta Sosnowskiego.
Teraz, dzięki "Przeglądowi Sportowemu", Onet.pl i Sports.pl, jest to możliwe! Pytania można nadsyłać do piątku, a "Wasz wywiad" zostanie opublikowany w "Przeglądzie Sportowym" oraz na Onet.pl i Sports.pl.
WASZ WYWIAD Z ALBERTEM SOSNOWSKIM
Czytelnicy, internauci - na pewno macie wiele pytań do piłkarza Legii Warszawa i reprezentacji Polski Alberta Sosnowskiego.
Teraz, dzięki "Przeglądowi Sportowemu", Onet.pl i Sports.pl, jest to możliwe! Pytania można nadsyłać do piątku, a "Wasz wywiad" zostanie opublikowany w "Przeglądzie Sportowym" oraz na Onet.pl i Sports.pl.
To pewnie w Lechu niebawem Tomasza Adamka zobaczymy jak po boisku pomyka.
Wygrane w J z dnia 21 04 2010.
J+4 - 0000 - 0,00 zł
J+3 - 0003 - 4 388,60 zł
J+2 - 0139 - 119,30 zł
J+1 - 1410 - 22,10 zł
J+0 - 3899 - 10,00 zł
0+4 - 0000 - 00,00 zł
0+3 - 0137 - 94,90 zł
J+4 - 0000 - 0,00 zł
J+3 - 0003 - 4 388,60 zł
J+2 - 0139 - 119,30 zł
J+1 - 1410 - 22,10 zł
J+0 - 3899 - 10,00 zł
0+4 - 0000 - 00,00 zł
0+3 - 0137 - 94,90 zł
Zmykam na razie, ale jedna sprawa.
-----------Zdarzył się CUD-----------
Wczoraj rano brakowało 21 zidentyfikowanych ciał.
A dziś rano włączam net i proszę, wszystkie są.
Toż to istny cud.
Mało, że w zeszłym tygodniu podano środę jako termin zakończenia prac, to potem poinformowano, że nawet do piątku może to potrwać i dlatego w środę rano Min. Kopacz miała lecieć, a u proszę - poleciała i od razu wyniki są.
To może tak te nagrania do nas przybędą?
Bo coś czytam, że są trudności z przetłumaczeniem.
Pewnie - polski to tak trudny język, że nie mają tłumacza, w Rosji.
Powodzenia.
-------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,---------------
-----------Zdarzył się CUD-----------
Wczoraj rano brakowało 21 zidentyfikowanych ciał.
A dziś rano włączam net i proszę, wszystkie są.
Toż to istny cud.
Mało, że w zeszłym tygodniu podano środę jako termin zakończenia prac, to potem poinformowano, że nawet do piątku może to potrwać i dlatego w środę rano Min. Kopacz miała lecieć, a u proszę - poleciała i od razu wyniki są.
To może tak te nagrania do nas przybędą?
Bo coś czytam, że są trudności z przetłumaczeniem.
Pewnie - polski to tak trudny język, że nie mają tłumacza, w Rosji.
Powodzenia.
-------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,---------------
Adriej Mendierej – autor filmu amatorskiego ze Smoleńska nie żyje.Więcej w google. Polecam.
http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/04/20/adriej-mendierej-%E2%80%93-autor-filmu-amatorskiego-ze-smolenska-nie-zyje/
ziuta1981krk
Pzdr all
Pzdr all
No ciekawa jestem kiedy poznamy prawdę,co się wydarzyło w Smoleńsku,bo jak na razie to to nikt nic nie wie jak w czeskim filmie.
Mm nadzieję,że dożyję tego momentu:PPPP
pozd
Mm nadzieję,że dożyję tego momentu:PPPP
pozd
Osobiście życzyłabym sobie i w sumie całemu światu - aby to co sobie można ewentualnie pomyśleć czytając w/w artykuł, było tylko złudą nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością.
pozd
pozd
cień >>> Ty i te Twoje wynurzenia (nie) patriotyczno-polityczne.
Obiecywałem!!(nasza oczywiście Madzia77),że nie bedę się udzielał:),ale co niektóre osoby mnie dosłownie rozbrajają ;(.Ja proponuje by zostawić zmarłych w spojkoju i skupić się na codziennych problemach i tych na jutrao.Osobiście to wątpię by można było wytępić tą narodowe przesadne przywiązanie do Histoii.
Magda77 pozdrawiam Ciebie i daję kaetkę do św.Antoniego o nawrucenia ;)))
Magda77 pozdrawiam Ciebie i daję kaetkę do św.Antoniego o nawrucenia ;)))
Nie tylko ja jestem takim romantykiem ,ale Madzia77 to sto procętowa romantyczka z polskiego romantyzmu(który jak wiemy był zupełnie inny od europejskiego,taki arabsko-extremistyczn)
madzia77
Ta strona co podałaś to jakaś"dziwna"jest :D
1.Paranormalne.
2.Kod biblii
3.Ufo
itd,itd.
A w poważnych agencjach cisza?
Ta strona co podałaś to jakaś"dziwna"jest :D
1.Paranormalne.
2.Kod biblii
3.Ufo
itd,itd.
A w poważnych agencjach cisza?
slavo
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dlaczego-popieram-kandydowanie-J.-Kaczynskiego,wid,12197463,felieton.html
chyba przestanę czytać wiadomości...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dlaczego-popieram-kandydowanie-J.-Kaczynskiego,wid,12197463,felieton.html
chyba przestanę czytać wiadomości...
slavo >>> wpisz sobie w gogle "hasło" i jest tam kilka stronek dotyczących tego tematu.
Właśnie czytam sobie opinie innych ludzików na temat tego zdarzenia.
pozd
Właśnie czytam sobie opinie innych ludzików na temat tego zdarzenia.
pozd
madzia jednak te twoje wywody drażnią więcej osób niż mi się zdawało
cień >>> stawiałabym na to,że pobudza do myślenia i o to właśnie chodzi.
Madzia77
Żadna poważna strona się nie wyświetla.Same bzdety i komentarze prywatnych osób :)
---------------------------------------
kathy
"Jeśli bowiem jest prawdą (podkreślam "jeżeli", bo znam to tylko z drugiej ręki)"
Żadna poważna strona się nie wyświetla.Same bzdety i komentarze prywatnych osób :)
---------------------------------------
kathy
"Jeśli bowiem jest prawdą (podkreślam "jeżeli", bo znam to tylko z drugiej ręki)"
slavo >>> a wyobrażasz sobie znaleźć niepotwierdzoną informacje na liczących sie portalach ?
Ja raczej nie i jeżeli taka jest prawda ( a nie mam zdania odnośnie tego (nie) faktu ) to i tak wątpię aby znalazło sie to na czołówkach.
pozd
Ja raczej nie i jeżeli taka jest prawda ( a nie mam zdania odnośnie tego (nie) faktu ) to i tak wątpię aby znalazło sie to na czołówkach.
pozd
slavo
właśnie o to mi chodzi
i następny artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wlamano-sie-do-mieszkan-Szczygly-Kurtyki-i-Wassermanna,wid,12197519,wiadomosc.html
i na tym skończę
właśnie o to mi chodzi
i następny artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wlamano-sie-do-mieszkan-Szczygly-Kurtyki-i-Wassermanna,wid,12197519,wiadomosc.html
i na tym skończę
A słyszałaś,że ELVIS żyje?
Wszystko można napisac!
A o tym filmiku ,to już legendy krążą :)
Lepiej poczekac ze dwa dni:)
pzdr.
Wszystko można napisac!
A o tym filmiku ,to już legendy krążą :)
Lepiej poczekac ze dwa dni:)
pzdr.
madzia nie wiem co innych zmusza do myślenia ale wydaje mi się a nawet jestem pewien że 99% ludzi z tego czatu, forum i w ogóle odwiedzających stronę nie potrzebuję złotych myśli o katastrofie i domysłach na jej temat, żeby myśleć. Wstają rano i myślą tak jak i przed katastrofą. A tobie polecam powrót do czytania wróżki i innych bzdetów.