Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 96 995. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Prosba do Paśko o usuniecie avataru z mojego profilu bo nie wiem jak to zrobic :)
Moje typy na dzis:
Arsenal - Sunderland | 1 /1.20
Newcastle - Preston | 1 / 1.45
Blackpool - Reading | gosp. strzelą gola / 1.20
Notingham - Middlesbrough | gosp. strzelą gola / 1.12
Arsenal - Sunderland | 1 /1.20
Newcastle - Preston | 1 / 1.45
Blackpool - Reading | gosp. strzelą gola / 1.20
Notingham - Middlesbrough | gosp. strzelą gola / 1.12
SirMAvins mylisz sie. To jest zwiazane tylko i wylacznie ze strona bukmacherska. A ja nie wierze w zarabianie przez internet na reklamach.
Tak wychodzi z moich mozliwosci portfelowych a wiecej boje sie zaryzkowac.
Wpis 96998. Siadło mi. A jaka stawka to juz moja słodka tajemnica...
Niekotrzy zle to rozumią. To sa calkiem inne kulki, tylko numerki maja napisane. Jak ktos dal 40 a wylosowane jest 39 to nei ma slowa "obok". bo ta obok to calkiem gdzie indziej w bębnu tańcowała...
Paśko, w wygranych masz bledne wpisy. Np. J to 10 zł a nie 100 zł lub Joker + 1 liczba to 42 zl a nie 10.000.
UWAGA UWAGA, NIE BYŁO MNIE TU CHYBA Z PÓŁ ROKU. DUZO LUDZI MNIE TU ZNA, A PASKO TO NA PEWNO. W KONCU TO SAME WOJEWODZTWO, A NAWET POWIAT. WRACAM TU ALE NIE TYPOWAC TYLKO WYJSC Z MOIM POMYSLEM. POMYSL JEST TAKI, MAM STWORZONA SWOJA STRONE INTERNETOWA NA KTORYM PROWADZE (A RACZEJ ZACZYNAM) TURNIEJ BILARDOWY. NAZBIERALEM TROCHE CHETNYCH. TURNIEJ NA KASE. LUDZIE PRZESYLAJA MI NA KONTO PO 10 ZL I Z UZBIERANEJ PULI ROZDZIELAM PODIUM ZWYCIEZCOW. NO BO JEST TAKA STRONA BILARDOWA GDZIE GARM JUZ DLUGO I POZNALEMDUZO LUDZI WIEC TAKEI COS WYMYSLILEM. NO I TERAZ NAJWAZNIEJSZE. CZY BY NIE MOZNA BYLO TAK SAMO ZROBIC Z LOTKIEM? JAKAS JEGO ODMIANA? NA SPOKOJNIE TUTAJ BYM NAZBIERAL 50 ZNAJOMYCH Z MULTIPASKO. KAZDY PO 10 ZL. RAZEM 500 ZL. ZROBIC JAKIES LOSOWANIE 10 KULEK Z 40. LUB WYMYSLIC JAKIES LOSY. I WYGRYWAC. WIEM ZE LOSOWAN NA ZYWO NIE ZROBIE ALE JESTEM UCZCIWY TAKZE NIE MA SIE CO BAC. MOZNA TAK ZROBIC ABY ZA KAZDYM RAZEM KTOS WYGRYWAL. KASA BEDZIE CALY CZAS W PULI. PREDZEJ CZY POZNIEJ KTOS JĄ ZGARNIE. TYLKO MAM JEDNO PODSTAWOWE PYTANIE: CZY BYM NIE LAMAL JAKIEGOS PRAWA, CZY ORGANY SCIGANIA BY MNIE NIE SCIGALY? JAK TO WIDZICIE I CZY WOGOLE CHETNI SĄ.
tylko na miesiac, a u mnie czesciej by bylo...inne atrakcje, bonusy.
Losowanie bym nagrywał komórką...może by to wypaliło. Tylko ilu chetnych do grania się znajdzie...Kazdy by wplacil 10 zl do banku. To by wystarczylo na 5 gier. Tabele wygranych by sie zrobilo. Ale nie wiem czy sie za to zabierac, duzo pracy moze pojsc na marne.
Gratuluję wczorajszej 5 Jupietrowi. Ja w lotto gram juz sporadycznie. Wyszedlem z nalogu ale wczoraj puscilem i dzis rano sprawdzam i trafilem 6/7 !!! Nie wiedzialem czy sie cieszyc czy nie. Jednej liczby zabraklo do 6000 zł. Szlak!

Chyba z powrotem zaczne grac w MM i odwiedzac ta strone. Dla potwierdzenia wygranej oto link:
http://yfrog.com/bcdsc00422fj
http://yfrog.com/bcdsc00422fj
Witam wszystkich i życzę udanego poniedziałku. Ja typujeteraz tylko na sobotę i niedzielę
A od dzis wracam do typowań na multipasko. Jestem poza rankingiem, trzeba się ponownie pokazac na tej stronce po długiej przerwie a zmotywowało mnie wobotnie 6/7

A od dzis wracam do typowań na multipasko. Jestem poza rankingiem, trzeba się ponownie pokazac na tej stronce po długiej przerwie a zmotywowało mnie wobotnie 6/7

Po bardzo dlugiej przerwie zaczynam typowac: 

60
8,60
8,26,60
08,26,32,60,73
01,02,03,08,26,32,60,73,79,80

60
8,60
8,26,60
08,26,32,60,73
01,02,03,08,26,32,60,73,79,80
Gratulki MAJKLASZ
ostatnio każdy coś wygrywa...mi osttanie 6/7 (200 zł) tak dodało ochoty i wiary, że hoho
Puszczam trójki i siódemki...czasem sobie puszcze na 10 liczb. Ale na 7 mki mi sie dobrze typuje. Dzis puszczam na 14 i 22:15. Zobaczymy.
ostatnio każdy coś wygrywa...mi osttanie 6/7 (200 zł) tak dodało ochoty i wiary, że hoho
Puszczam trójki i siódemki...czasem sobie puszcze na 10 liczb. Ale na 7 mki mi sie dobrze typuje. Dzis puszczam na 14 i 22:15. Zobaczymy.Dziś chodzą za mną liczby 12,14,32,50...
jeszcze muszę dobrac trzy liczby
jeszcze muszę dobrac trzy liczby
Raz jest dobry sposób patrzec na mapy a raz brac liczby z głowy, moja ostatnia wygrana 6/7 były z głowy
szczęścia szczęscie i jeszcze raz przypadek 
szczęścia szczęscie i jeszcze raz przypadek 
Patrząc na mapy i statystyki wybieram dziś takie liczby: 12,14,32,50.
Kierując się wyobraźnia, przypadkiem, myślami w głowie takie liczby: 6,14,28,70
NO I ZOBACZYMY O 14 KTÓRY SPOSÓB OKAŻE SIĘ DZIŚ LEPSZY, A MOŻE ŻADEN
Musze z tego skombinowac 7 - emkę na dwa losowania.
I jedną trójkę. Razem 7,50. Może się coś zwróci
Kierując się wyobraźnia, przypadkiem, myślami w głowie takie liczby: 6,14,28,70
NO I ZOBACZYMY O 14 KTÓRY SPOSÓB OKAŻE SIĘ DZIŚ LEPSZY, A MOŻE ŻADEN

Musze z tego skombinowac 7 - emkę na dwa losowania.
I jedną trójkę. Razem 7,50. Może się coś zwróci

Gdzieś około południa napiszę jaką ostatecznie trójkę i siodemkę na dwa losowania puściłem 

PYTANIE DO PAŚKO:
Jakiś rok temu zapytałem Ciebie czy da radę zmienic nazwę mojego nicku gdyż to juz jest moj stary pseudonim. Po prostu moi znajomi juz ze 3 lata mnie tak nie nazywaja. Mam inny pseudo-nick
Wtedy mi odpisałes ze mam za duża range, jestem bardzo długo na tej stronie i z tego powodu nie mozesz zienic nazwy mojego nicku. Po dłuzszej nieobecnosci na tej stronce (powod -> nie puszczalem lotto przez kilka miesiecy bo za duzo stracilem )powrocilem okolo tydzien temu i widze zmiany, wiec i moze pogląd na moja sprawe tez sie zmienil? Czekam na odpowiedz 
Jakiś rok temu zapytałem Ciebie czy da radę zmienic nazwę mojego nicku gdyż to juz jest moj stary pseudonim. Po prostu moi znajomi juz ze 3 lata mnie tak nie nazywaja. Mam inny pseudo-nick
Wtedy mi odpisałes ze mam za duża range, jestem bardzo długo na tej stronie i z tego powodu nie mozesz zienic nazwy mojego nicku. Po dłuzszej nieobecnosci na tej stronce (powod -> nie puszczalem lotto przez kilka miesiecy bo za duzo stracilem )powrocilem okolo tydzien temu i widze zmiany, wiec i moze pogląd na moja sprawe tez sie zmienil? Czekam na odpowiedz 
ŻEBY BYŁO JASNE:
"Kolektor ma obowiązek wypłacania wygranych do 2000 złotych, pod warunkiem, że posiada w kasie potrzebną kwotę. Jeżeli nie dysponuje takimi środkami, to w pierwszej kolejności umawia się z grającym na konkretną godzinę. Natomiast, jeżeli wie, że w najbliższym czasie nie będzie miał potrzebnej kwoty, to ma obowiązek wskazać graczowi najbliższą kolekturę. Można również odebrać wygraną w jednym z oddziałów Spółki"
"Kolektor ma obowiązek wypłacania wygranych do 2000 złotych, pod warunkiem, że posiada w kasie potrzebną kwotę. Jeżeli nie dysponuje takimi środkami, to w pierwszej kolejności umawia się z grającym na konkretną godzinę. Natomiast, jeżeli wie, że w najbliższym czasie nie będzie miał potrzebnej kwoty, to ma obowiązek wskazać graczowi najbliższą kolekturę. Można również odebrać wygraną w jednym z oddziałów Spółki"

Tak jak obiecałem rano podaję trójkę i siódemkę na dwa losowania jakie puściłem:
12,50,71
6,14,28,32,41,63,70 - dwa los.
12,50,71
6,14,28,32,41,63,70 - dwa los.

ja na stronce obstawiam inaczej niz na realu. Na wieczór mam ten sam kupon co na 14. Jak wrcalem z pracy to bardzo niespodziewanie natknąłem sie na kolekture i na szybkiego puscilem dwa zaklady na 7 liczb. Ostatnio tez bylo na szybkiego i siadlo 6/7 - 200 zł

Ja jak obstawiam liczby z głowy to mam większą w sobie pewność na wygraną
Przypadkiem trafisz przypadek 
Przypadkiem trafisz przypadek 
Macie jakies ciekawe liczby? Ja gram teraz na 7-mki. Dobrze sie typuje. Juz 3/7 jest zwrot prawie 

Na 7 skreslen...moze sie zle wyrazilem wczesniej. Gra mna 7 skreslen bo tydzien temu siadło 6/7 - 200 zl. Jednej liczby mi zabrakło do 6000 zł.
Lunatyczka kazdy obstawia wg siebie. Moje ostatnie 6/7 bylo puszczone przypadkiem. Wogole nie zamierzalem odwiedzac kolektury ale musialem mame zawiesc do sklepu i mnie skusilo i puscilem liczby wykreslane z glowy. A tu taka niespodzianka - 200 zl 

Taka ślicznotka i nie widzi ze tam jest liczba 60, 77 to jak moze byc MINi lotto? 

Od razu mi przyszlo do głowy że na wieczór bedą takie liczby: 1,10,19,22,29,60,61.
Zobacze o 22:15.
A jutro napewno bedzie liczba 13...zawsze tak było. i oczywiscie bedzie na wstepie o tym ze "zobaczymy prosze panstwa czy liczba 13 przyniesie panstwu dzis szczescie".
Ale tą siodemke moze dzis puszcze
Zobacze o 22:15.
A jutro napewno bedzie liczba 13...zawsze tak było. i oczywiscie bedzie na wstepie o tym ze "zobaczymy prosze panstwa czy liczba 13 przyniesie panstwu dzis szczescie".
Ale tą siodemke moze dzis puszcze

Znow wczoraj puscilem dwa kupony na 7 skreslen za 5 zl i znow wygralem 4 zl wiec tylko doloze zlotowke do nastepnego grania. Znow moze ustrzele 6/7 a moze w koncu 7/7 

Ja w tamtasobote 6/7 - 200 zł. Jednej liczby mi zabraklo do 6000 zl. Dalem nawet tu link ze zdjeciem kuponu. Nie gralem kilka miesiecy i nie bylo mnie tez tu kilka miesiecy. Powrocilem. Musze odbudowac sie w rankingach bo jestem poza 400.
A ja znów 4 zl wygralem i znow tylko 1 zł doplace do nastepneych dwóch kuponów. Dobrze mi sie typuje na 7 liczb. Po dlugiej przerwie w MM puscilem chyba juz 15 kuponow na 7 skreslen. Raz bylo 6/7 a tak to 3/7 i 4/7. Nigdy nie poszedlem bez wygranej 

I znów wczoraj wygrałem 4 zł skreslajac 7 liczb. Juz kilkanascie razy pod rzad nie zdarzylo sie tak abym nic nie wygral. Mialem raz 6/7, a tak to 3/7 i 4/7. Mam formę
Do kolejnych dwoch kuponow znow doplace tylko 1 zł.
Do kolejnych dwoch kuponow znow doplace tylko 1 zł.Ja dzis dla odmiany i braku czasu zdaję się na los maszyny i puszczam CHYBIŁ CELNĄŁ - TRAFIŁ PIERNĄŁ
na 5, 7 i 10 skreslen. Ostatnie kilkanascie kuponow sam skreslalem i za kazdym razem przynajmniej wygrywałem 2 zł 
na 5, 7 i 10 skreslen. Ostatnie kilkanascie kuponow sam skreslalem i za kazdym razem przynajmniej wygrywałem 2 zł 
Dzis ma mi przyszla tesciowa puscic zaklady bo ja nie mam jak i dlatego to beda na chybil trafil
ciekawe ile szczescia w tym bedzie
ostatnio zawsze wygrywalem ale to byly moje liczby. 
ciekawe ile szczescia w tym bedzie
ostatnio zawsze wygrywalem ale to byly moje liczby. 
Kupony juz sa w reckach mojej dziewczyny.Wlasnie mam juz liczby z tych kuponow. Kupony na 5, 7, 10 skreslen. Na kazdym kuponie sa inne liczby. Troche to niedobre bo moze siasc tylko jeden lub po prae liczb z kazdego. Glupia maszyna. Eh.
Mialem 3 chybil trafil i nic nie trafilem, a na dziale typowania ladnie posiadalo moimi liczbami 

Ja korzystam z innej strony. Wyniki juz są o 14:03 i 22:18. http://www.wynikilotto.com.pl/
Dzięki
no miałem dłuuuugą przerwę i po tej przeriwe od razu zgarnąłem 200 zł (6/7). A dzis na sucho parka 5-19 
No a na 22 to typuję: 11,30,66. A co bedzie to nie wie nikt
no miałem dłuuuugą przerwę i po tej przeriwe od razu zgarnąłem 200 zł (6/7). A dzis na sucho parka 5-19 
No a na 22 to typuję: 11,30,66. A co bedzie to nie wie nikt

Ja na tej stronce jestem bardzo długo bo od pazdziernika 2007. Malo znalezc kogos z tamtego czasu. Wszystko 2008-2010 konta utworzyly. I dlatego Pasko nie chce zmienic nazwy mojego nicku bo mi napisal kiedys ze mam za wysoka range, a ja juz sie nie nazywam Zelus...juz znajomi na mnie tak nie mowia. Prosilem tydzien temu o to Pasko i znow zostalem bez odpowiedzi. No cóż. Trudno.
Ojciec - no na plusie to na pewno nie jestem. Ale na duzym minusie tez nie 

No po to tu jestesmy aby kazdy od kazdego brał typy i po trochu skubał kaskę z Lotto
w jedności siła
No a ja sie powoli odbudowywuje w rangngach. Bylem poza 400 juz jest 200 cos
Nie typowałem chyba od listopada 2009. Ale powróciłem do gry i do odwiedzania tej strony 
w jedności siła
No a ja sie powoli odbudowywuje w rangngach. Bylem poza 400 juz jest 200 cos
Nie typowałem chyba od listopada 2009. Ale powróciłem do gry i do odwiedzania tej strony 
Dziś wielu z nas moze nie ogladnac losowania gdyz na poludniu i wchodzie od godzin 18-23 beda wystepowały groźne burze.
Jeszcze spokojnie u mnie, ale mam taka strone z radarami burz i chmur i inne strony bo sie pogoda bardzo interesuje i niestety nadciaga nad podkarpacie...ma byc okolo 20.
http://pogodynka.pl/burze.php - cierpliwosci bo czasem sie długo ładuje 

A na tej stronce mozna zobaczyc zdj sat chmur... niedlugo zaleja podkarpackie.
http://sat24.com/region.aspx?type=last&time=201008161715&country=pl
http://sat24.com/region.aspx?type=last&time=201008161715&country=pl
Teraz juz mozna zobaczyc jak blisko juz jest centrum chmur podkapracia.
http://sat24.com/region.aspx?type=last&time=201008161800&country=pl
http://sat24.com/region.aspx?type=last&time=201008161800&country=pl
To dobrze dziewczynki ze jestescie juz w domku w bezpiecznym miejscu
bo to "nima" żartów. Z moich obserwacji na internetowych radarach wynika że do mnie dotrze około godziny 20! 
bo to "nima" żartów. Z moich obserwacji na internetowych radarach wynika że do mnie dotrze około godziny 20! 
http://pogodynka.pl/burze.php
Patrzcie ile nad Polską burz i idą nad PODKARPACIE :/
Patrzcie ile nad Polską burz i idą nad PODKARPACIE :/
NIKOGO juz nie ma? Pewnie przez burze. U mnie tez zaczyna grzmiec wiec dopiero sie odezwe jutro wczesnym rankiem. PAPA wszystkim 

ELO ELO! Wczoraj niezła burza była u mnie, ale na szczescie bez strat
Wygrał ktoś coś? Ja dopiero puszczam na sobote
Wczoraj cienko...tylko 3/10 w typowaniach na stronce, bez żadnych parek itd ...
Wygrał ktoś coś? Ja dopiero puszczam na sobote
Wczoraj cienko...tylko 3/10 w typowaniach na stronce, bez żadnych parek itd ...na 14 moze 8,11,66 ?
lub coś na ostro: 10,11,22,24,31,45,46,54,65,66
lub coś na ostro: 10,11,22,24,31,45,46,54,65,66
W dziale typowania puscilem taka dziesiatke sposobem takim jak zawsze czyli "żadnym" : 8,11,15,28,32,33,48,66,78,79
I teraz na kartce mam nastepna dziesiatke co sobie taki swoj sposob wymyslilem. Zobaczymy: 10,11,22,24,31,45,46,54,65,66
I teraz na kartce mam nastepna dziesiatke co sobie taki swoj sposob wymyslilem. Zobaczymy: 10,11,22,24,31,45,46,54,65,66
A ja wstawiam komentarz do czatu i niby jest i po chwili znika. Zobaczymy jak będzie z tym.
No jak to jaki! Wstydzilbys sie
Widac ze za krotko tu jestes:
http://www.multipasko.pl/typowania/dariusz-witkowski/multi-lotek/dziesiatki/
Widac ze za krotko tu jestes:http://www.multipasko.pl/typowania/dariusz-witkowski/multi-lotek/dziesiatki/
TOLA - NA TYM TWOIM ZDJECIU TO TY KTORA JESTES? JAKOS MI SIE WYDAJE ZE TA PO LEWEJ LEPSZA 

Dariusz - chyba tez sie bede trzymał tych samych liczb az padną ale póki co bede grał na piatki lub siodemki z przedziału 1-40. Przynajmniej takie mam plany.
Ja gram tylko w soboty z powodu braku mozliwosci zawitania do kolektury na tygodniu. ale i tak dobrze na tym wychodze, bo mniej trace a 3 tyg temu trafilem 6/7. jedna liczba i by bylo 6000 zł.
Ciekawe czy przeczucie, mocne przeczucie sie sprawdza mi po raz kolejny. Od rana chodzi za mną liczba 44. Zobaczymy za 20 minut 

Mówiłem ze 44!!! Tylko nie wiem jak sie to stalo ze w typowanich dalem 80
po za tym trafilem 1/10. A dlaczego? Bo dzis patrzylem na mapy a zawsze biore liczby tworzone w mojej głowie 
A ja mam projekt w głowie którym trafilem 6/7
dzis zatypowałem patrząc na mapy i co? 1/10. Nie patrze na to, to mnie gubi. Juz w typach mam na 22 moim sposobem intuicyjnym.
dzis zatypowałem patrząc na mapy i co? 1/10. Nie patrze na to, to mnie gubi. Juz w typach mam na 22 moim sposobem intuicyjnym.WITAJCIE
Pewniak wczoraj ustrzelony i 2/3...po za tym nic ciekawego oprócz tego że zapowiada się słoneczny dzień 
Pewniak wczoraj ustrzelony i 2/3...po za tym nic ciekawego oprócz tego że zapowiada się słoneczny dzień 
A u mnie dzis w pracy szefa nie ma wiec ja sobie
i z kazda chwila paitek coraz piekniejszy sie staje
Za Wasze zdrowie, Za wasze wygrane! 

i z kazda chwila paitek coraz piekniejszy sie staje
Za Wasze zdrowie, Za wasze wygrane! 

a skąd oni mają to wiedziec
a ja sie ciesze bo juz jutro puszcze sobie MM na live...
cały tydzien na sucho. Oczywiscie 7-mke i nie wiem czy trojke czy piatke...co doradzacie?
a ja sie ciesze bo juz jutro puszcze sobie MM na live...
cały tydzien na sucho. Oczywiscie 7-mke i nie wiem czy trojke czy piatke...co doradzacie?MULTI MULTI PLUS ja 3 tyg temu 6/7. jednej liczb yzabraklo do 6000 zł.
Ja w dziale typowania, typowałem o 7 rano, teraz jestem po jednej 0.5 i jednej 0.7. Oczywiscie z kolegami. Faza jest. I gdybym teraz miał typowac to bym typował na wariata i Bóg wie czy bym trafił