Wpisy 147 413 – 147 512
18 sierpnia 2010 00:00 → 18 sierpnia 2010 08:11, 100 wpisów
Co ja sądzę?Są dwie ewentualności :
1. Facet ściemnia - co zdarza się tutaj wielu osobom .....
2. Pisze prawdę !
1. Facet ściemnia - co zdarza się tutaj wielu osobom .....
2. Pisze prawdę !
Dobra miśki, ja wybieram się spać. Dziś sny będą na pewno bardziej kolorowe. Trzeba się ogarnąć i polować na szóstkę. Trzeba być do tego skromnym. Cześć.
na kuponie są dane:
kolektura 11000406 to KIELCE
term. 06215 to ulica PADEREWSKIEGO
wygranej nie było w Kielcach
kolektura 11000406 to KIELCE
term. 06215 to ulica PADEREWSKIEGO
wygranej nie było w Kielcach
majklasz: Bo właśnie miałem szukać kolektury na lotto.pl ale chyba to usunęli
http://pl.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=14905&hilight=lotka
Te wygrane w Lotto i w Mini Lotto staje się "rewelacyjne". W sobotę trójka w Mini 13,40, we wtorek 15,40. W Lotto czwórka 125,70. Rewelacja!
hose186: Ja tam mam: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ËĹ
nie usuneli tego
> musisz wejsc w oddzialy> np. katowice> adres> adresy kolektur
> musisz wejsc w oddzialy> np. katowice> adres> adresy kolekturNiskie wygrane wynikają z dużej ilości wygranych spowodowanej liczbami, które "lubimy". Sama strona multipasko.pl i jej dział typowania często pokazuje, że jeśli np. są wysokie trafienia na multipasko (jak było dzisiaj), to i w realu będzie dużo trafień i mniejsze wygrane. I vice versa...
byla wtedy kumulacja 40 000 000 - niejednemu do głowy przychodzily takie pomysly hehe
We wczorajszym Lotto powtórzyło się pięć liczb z losowania dnia 9.10.2004.
09.10.2004 : 13,15,22,23,24,32
17.08.2010 : 13,17,22,23,24,32
09.10.2004 : 13,15,22,23,24,32
17.08.2010 : 13,17,22,23,24,32
majklasz: No hehe ale dwójek w tym programie akurat nie miałem tylko ((((( więc pewnie w czymś innym było przerabiane. Pzdr. i dobranoc.
Od Zielonej Góry idzie zawierucha .......
oj vento.... jasne , że deszcz ......

mysia-pysia w moim regionie w ten sposób określamy śnieżyce
i tak dziwnie skojarzyłem

i tak dziwnie skojarzyłem

Ale kto wie????? wszystko idzie od zachodu a dopiero w środkowej Polsce zamienia się w anomalia pogodowe ??!!!
A z jakiego rejonu Polski jesteś vento?
No to rozumiem.... u nas na zachodzie
zawierucha to śnieg i deszcz ....dopiero w tym roku była prawdziwa zima a wszelkie anomalia pogodowe nas omijają jak do tej pory ..oprócz powodzi ... ale to też nie w takim stopniu jak na południu ...
zawierucha to śnieg i deszcz ....dopiero w tym roku była prawdziwa zima a wszelkie anomalia pogodowe nas omijają jak do tej pory ..oprócz powodzi ... ale to też nie w takim stopniu jak na południu ...mysia-pysia >>>> od Zielonej Góry. Oj, Oj, zawierucha - jeden trzyma drugi .......
że co ?
Monsiu po pierwsze nie przynoś wstydu i zmień na 'powiat świebodziński " ... po drugie zaznacz z jakiej jesteś miejscowości ... a po trzecie to naprawdę w ZG konkretnie lało .....
A wiem Ł......L.....i .... byłam tam kiedyś.....piękne miejsce ...ale to sporo km od ZG ......u nas dwa raz dzisiaj wystąpił gwałtowny deszcz tzn. studzienki nie nadążały ....
zmień w profilu na "świebodziński"
Widziałem ten błąd - ale leniom się nie chce. Zresztą dla takich jak Ty, to nie trudność się zorientować. Ale tu mieszkam - to moja rodzinna miejscowośc (choć tylko urodziłem się w Międzyrzeczu !) i choć muszę tu żyć - jak w piosence, którą pewnie znasz ..."kocham moje miasto..."
A ja się w Głogowie woj dolnośląskie urodziłam ale od 8 lat mieszkam w ZG i też kocham to miasto 

Czyli jesteśmy Lubuszanami !!!! Trzymaj się "siostro" Pozdrawiam !!!!!

Pozdrawiam
idę spać ..to chyba mój rekord tutaj 

idę spać ..to chyba mój rekord tutaj 
wcale mi o tą wygraną nie chodziło
, a ja niestety muszę znikać do pracy, pa 
, a ja niestety muszę znikać do pracy, pa 
nastepna
w ciągu dwóch godz? no cóż, najwyżej serce mi stanie i reanimację będziesz musiał robić 
w ciągu dwóch godz? no cóż, najwyżej serce mi stanie i reanimację będziesz musiał robić 
Witam Wszystkich. Miłego dnia.. .

ja już dziś trafiłem do łazienki rano teraz trafię do kuchnii. A jak trafię gdzie położyłem kluczyki od motorku będzie niezle.
witam wszystkich.
czy komuś przyśniły się jakieś cyferki dzisiaj na 14:00?
heh no w sumie tak, ale jeśli nie spałaś to będziesz miała teraz wizję na żywo
ja raz miałem sen... piękny sen... przyśniły mi się cyferki lotto i puściłem i ani jedna nie weszła
tak więc lipa z tymi snami
cześć Wam społeczności multipaskowa...Widzę, że od rana pozytywna energia kumuluje się

aby w odpowiednim momencie ruszyć siłą na TS
I tak

pięknaja witaj ja już ruszyłem najpierw do kuch po kawę a potem muszę jeszcze trafić gdzie połóżyłem kluczyki bo nie pamiętam 

mnie by satysfakcjonowała 8/8 ale od trzech lat gram i ch...
no to spoko - też by się przydało hehe