Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 433 481. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
56,80 - myślę że przynajmniej jedna z tych liczb na 90% będzie o 14.
Jakie Wasze pewniaki? Pisałem rano ale powtórze: według mnie bardzo prawdopodobne jest wypadniecie jednej liczby tej propozyzji parek: 56, 80 

Gała - preferujesz typowanie najczęściej wedlug schematu "schodki" ? 

Lotto7 - czasem 6 moze paść bo MM lubi robić takie figurki symetryczne 

Tylko pewniak. Eh. Trzeba obstawiac liczby z kosmosu...wtedy bedzie lepiej 

Puscilem trzy kupony po 7 skreslen z liczbami nad ktorymi myslalem i jeden kupon an 10 skreslen z liczbami glupimi ktore wg mnie nie maja szans wypasc.
Na dzis mam dwa kuponiki: piątkę i dziesiątkę. Ale co z tej piątki skoro taką jaką skreśliłem padła 14.08.2011 wiec raczej klapa...
3 kupony - 25 roznych liczb i tylko jedna liczba trafiona! TYLE! KONIEC...DZISIEJSZE PUSZCZENIU ZAKLADU BYLO MI POTRZEBNE ABY Z TYM SKONCZYC! DZIEKUJĘ. NIE GRAM. STARE DOBRE CZASY SIE SKONCZYLY I NIE WROCA.
Mialem juz nie grac ale z nudow sobie puszcze na 14 losowan...najlepiej chyba na 10 skreslen tak?
A mi sie śniło 71 i nie wiem czy lotto czy multi multi ....hahahhaha 

Wolałbym aby wróciły czasy kiedy było jedno losowanie dziennie MULTI...
Mnie zawsze irytuje to, ze nigdy sie nie dowiemy jakie kulki wypadły kilkanascie minut przed losowaniem w losowaniu próbnym...
Ja mialem niedawno zakapelnie oskrzeli i po wyzdrowieniu kaszlałem jeszcze 4 tygodnie...
2/10 -
ale kupon jeszcze wazny przez 9 losowan
wkurzaja mnie te 60-tki...oki, spadam...do 22:15
ale kupon jeszcze wazny przez 9 losowan
wkurzaja mnie te 60-tki...oki, spadam...do 22:15
Gram stałymi liczbami na 14 losowań. Koszt = 35 zł. Dotychczas wygrałem 16 zł....jeszcze 3 losowania i zmiana liczb
ale jaki pech....kilka dni temu mialem 6/10 i zapomniałem te liczby wpisac tu w typowaniach...
ale jaki pech....kilka dni temu mialem 6/10 i zapomniałem te liczby wpisac tu w typowaniach...To było 26 IX z 22:15. Po wypadnieciu 11 liczb miałem juz 6/10...zostało jeszcze 9 liczb do losowania ale ani juz jedna moja nie wpadła ...wrrrr.
Chwila skupienia, głęboki oddech i w razie niepowodzenia zostaje nadzieja na 22:15 i spojrzenie na piękny błękit nieba...ja dużo nie pragnę....tylko 9/10 

5/10 (w realu i tutaj - kupon wazny jeszcze 9 losowań) i pewniak w typowaniach...

Alem zrypany....dzień w dzień na budowie...jutro lub pojutrze trzeba wymyslec jakis zestawik 10-tek na kilkanascie losowań...
Oj nie...Juz miałem dwa zestawy 10-tek na 14 losowań. Z pierwszego zwróciło mi sie 18 zł...z drugiego narazie 10 i mam jeszcze 3 losowania. Gdybym grał na 8 lub 9 nie zwróciło by mi sie tyle...
Bilans na multipasko - 362 trójek - 0 trafionych...jak ta maszyna to robi...
2 kupony po 10 liczb i tylko jedna trafiona....ja juz nie płacze....ja sie śmieje....dziadostwo!
2/3 - a mialem liczby 10,54,80 czyli te ktore trojki wypadaly ostatnio 2 razy w ciagu dwoch dni.
SZÓSTKA PADŁA W RZESZOWIE - JAK DAWNO TAK BLISKO MOJEGO ZAMIESZKANIA NIE BYŁO...
gdzie przez ionternet mozna grac na liczby ktore nie padną w MM? Bo zapomniałem...
Chciałem spytac o losowania Keno...puściłem sobie dzis przed 16 kuponik i wszedzie są wyniki z wczoraj...
Mam piątkę i dziesiątkę...jak nie wygram chociaż 2 zł to nie wierze w szczście świąteczne.
Znów wróciłem do Was po kilkumiesiecznej przerwie i od razu parka 9,56. Ale jak to zwykle bywa mile złego początki
A ja pykam pewniak za pewniakiem. Zrobcie sobie pol roku przerwy. To dobrze robi