Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 795 155. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
DZISIAJ janusz7775 TRAFIŁ 8/10 Z TEGO CO WIEM. JEGO KUPON ZOSTAŁ PUSZCZONY O 13:56 I ZOSTAŁ ZALICZONY DO PIERWSZEGO LOSOWANIA W DNIU. ALBO JESTEM DO TYŁU ALBO CO BO Z TEGO CO MI WIADOMO TO DO 13:45 MOŻNA PUSZCZAĆ ZAKŁADY JEŚLI CHCE SIĘ GRAC NA 14 GODZINE? CZEMU SYSTEM MU ZALICZYŁ DO PIERWSZEGO LOSOWANIA?
Chyba się znów wciągam w MM bo w ostatnim roku zagrałem nie więcej niż 5 razy. Ale jeszcze poczekam tak do maja. Poobserwuję. Potypuję tu. Zapewne będę grał tylko na 3, bo na więcej kasy nie ma co liczyć.
Ja nie mogę przeboleć że przed losowaniami sa losowania probne i wtedy nasze liczby padają
NA ONECIE POJAWIŁ SIĘ ARTYKUŁ O 30 MLN W LOTTO. OTO CIEKAWSZE KOMENTARZE FORUMOWICZÓW:
Dopóki w czasie losowania na sali nie będzie publiczności w celu wyeliminowania możliwości nagrywania losowań gra ta wydaje się być grą do jednej bramki.Poza tym dzisiejsza technika umożliwia podanie chwilę po losowaniu ile jest poszczególnych trafień.
Wystarczy wziąć pierwszy lepszy kupon i sprawdzić w internecie ,w historii losowań co byś wygrał , i to nie w ciągu roku czy dwóch lat,a od początku ,od kiedy istnieje gra.Może, jeżeli ktoś ma szczęście to trafi się jakaś czwórka, trochę trójek i to wszystko.
Niech zaproszą do losowania np. dzieci z domów dziecka i niech dzieci losują kulki, Dla nich by to była wielka frajda a dla tych ,którzy grają wielka sprawiedliwość.
To, że kumulacje częściej wypadają tak duże, spowodowane jest przede wszystkim dwoma czynnikami:
1. Podniesiono opłatę za jeden zakład z 2 na 3 zł.
2. Losowania zamiast 2 razy w tygodniu są trzy razy.
Trochę logicznego myślenia i od razu widać, że kiedyś trzeba było więcej losowań, by uzbierać tak dużą kwotę. Dziś potrzeba ich nieco mniej.Przestańcie się doszukiwać wszędzie spisków, machlojek, przestańcie powtarzać po innych jakieś zasłyszane bzdury a zacznijcie logicznie myśleć.
Odkąd wprowadzili te "nowoczesne" lottomaty nie ma szans na wygraną nawet najmniejszą. Grałam 7 lat non stop w multilotka na 5 i 7 skreśleń. Ostanie czasy po 2 losowania dziennie wygrałam 2x po 200 zł, 3x20 zł i sporadycznie raz w tygodniu trafiała 3 lub 4 to było chyba 2 lub 4 zł a opłata dzienna 10 zł. Od roku nie gram i wygrywam swoją kasę czyli 10 zł dziennie.
Wygrać w LOTTO w tym systemie gdzie przed losowaniem na serwerze w centrali wtajemniczeni mogą zobaczyć kombinację liczb które nie padły? Potem tylko fikcja z losowaniem tzn spreparowanym filmem z losowania. Gdzieś dość dawno temu oglądałem film gdzie gość wiózł w czwartek dla mafioza kupon TOTKA z "szóstką" która miała paść w sobotę. Ale to nic - to przecież POlska.
Ludzie ale jesteście tępi. Lotto nie musi oszukiwać. W regulaminie jest, że połowa wpływów idzie na wygrane a połowa na koszty i zysk firmy, bez względu na ilość zwycięzców.
Teraz wygrywacie rzadziej bo wysyłacie rzadziej.
Kiedyś jeden zakład kosztował 24 grosze (tak było w '96). Lotto systematycznie podnosiło ceny i obecnie za jeden zakład trzeba zapłacić 3 złote, czyli 12 raz więcej niż 16 lat temu.
Ludzie wydają stałą ilość kasy, a ponieważ jeden zakład jest teraz droższy to kupują mniej zakładów i kumulacje zdarzają się 12 razy częściej niż kiedyś.
Nie gram i mnie to nie boli, a stare ceny znam, bo w wakacje dorabiałem za lottomatem i patrzyłem ile ludzie na to tracą kasy.
Kto gra ten głupi.
Jeśli ktoś twierdzi, że kiedyś na graniu w totka był na plusie, to znaczy, że do bajdurzy
Opowiedzcie mi dlaczego 3 miesiąc z rzedu kumulacje sztucznie są napędzane z końcem danego miesiąca i wielka kumulacja pojawia się na początku nowego miesiąca i jest przedłużana. Powiem Wam : wypłaty, renty, emerytury ludzie dostają. Ot cała zagadka kumulacji.
Dopóki w czasie losowania na sali nie będzie publiczności w celu wyeliminowania możliwości nagrywania losowań gra ta wydaje się być grą do jednej bramki.Poza tym dzisiejsza technika umożliwia podanie chwilę po losowaniu ile jest poszczególnych trafień.
Wystarczy wziąć pierwszy lepszy kupon i sprawdzić w internecie ,w historii losowań co byś wygrał , i to nie w ciągu roku czy dwóch lat,a od początku ,od kiedy istnieje gra.Może, jeżeli ktoś ma szczęście to trafi się jakaś czwórka, trochę trójek i to wszystko.
Niech zaproszą do losowania np. dzieci z domów dziecka i niech dzieci losują kulki, Dla nich by to była wielka frajda a dla tych ,którzy grają wielka sprawiedliwość.
To, że kumulacje częściej wypadają tak duże, spowodowane jest przede wszystkim dwoma czynnikami:
1. Podniesiono opłatę za jeden zakład z 2 na 3 zł.
2. Losowania zamiast 2 razy w tygodniu są trzy razy.
Trochę logicznego myślenia i od razu widać, że kiedyś trzeba było więcej losowań, by uzbierać tak dużą kwotę. Dziś potrzeba ich nieco mniej.Przestańcie się doszukiwać wszędzie spisków, machlojek, przestańcie powtarzać po innych jakieś zasłyszane bzdury a zacznijcie logicznie myśleć.
Odkąd wprowadzili te "nowoczesne" lottomaty nie ma szans na wygraną nawet najmniejszą. Grałam 7 lat non stop w multilotka na 5 i 7 skreśleń. Ostanie czasy po 2 losowania dziennie wygrałam 2x po 200 zł, 3x20 zł i sporadycznie raz w tygodniu trafiała 3 lub 4 to było chyba 2 lub 4 zł a opłata dzienna 10 zł. Od roku nie gram i wygrywam swoją kasę czyli 10 zł dziennie.
Wygrać w LOTTO w tym systemie gdzie przed losowaniem na serwerze w centrali wtajemniczeni mogą zobaczyć kombinację liczb które nie padły? Potem tylko fikcja z losowaniem tzn spreparowanym filmem z losowania. Gdzieś dość dawno temu oglądałem film gdzie gość wiózł w czwartek dla mafioza kupon TOTKA z "szóstką" która miała paść w sobotę. Ale to nic - to przecież POlska.
Ludzie ale jesteście tępi. Lotto nie musi oszukiwać. W regulaminie jest, że połowa wpływów idzie na wygrane a połowa na koszty i zysk firmy, bez względu na ilość zwycięzców.
Teraz wygrywacie rzadziej bo wysyłacie rzadziej.
Kiedyś jeden zakład kosztował 24 grosze (tak było w '96). Lotto systematycznie podnosiło ceny i obecnie za jeden zakład trzeba zapłacić 3 złote, czyli 12 raz więcej niż 16 lat temu.
Ludzie wydają stałą ilość kasy, a ponieważ jeden zakład jest teraz droższy to kupują mniej zakładów i kumulacje zdarzają się 12 razy częściej niż kiedyś.
Nie gram i mnie to nie boli, a stare ceny znam, bo w wakacje dorabiałem za lottomatem i patrzyłem ile ludzie na to tracą kasy.
Kto gra ten głupi.
Jeśli ktoś twierdzi, że kiedyś na graniu w totka był na plusie, to znaczy, że do bajdurzy
Opowiedzcie mi dlaczego 3 miesiąc z rzedu kumulacje sztucznie są napędzane z końcem danego miesiąca i wielka kumulacja pojawia się na początku nowego miesiąca i jest przedłużana. Powiem Wam : wypłaty, renty, emerytury ludzie dostają. Ot cała zagadka kumulacji.
Prawda jest taka że można sie z pracownikiem kolektury umówić na konkretną godzinę (gdy on mniej wiecej uzbiera tyle kasy). A jeśli i to nei pomorze to każdą sumkę można wybrać w głownym oddziale TS.
Tu dokładny opis ze strony lotto.
"Kolektor ma obowiązek wypłacania wygranych do 2000 złotych, pod warunkiem, że posiada w kasie potrzebną kwotę. Jeżeli nie dysponuje takimi środkami, to w pierwszej kolejności umawia się z grającym na konkretną godzinę. Natomiast jeżeli wie, że w najbliższym czasie nie będzie miał potrzebnej kwoty, to ma obowiązek wskazać graczowi najbliższą kolekturę. Można również odebrać wygraną w jednym z oddziałów Spółki."
"Kolektor ma obowiązek wypłacania wygranych do 2000 złotych, pod warunkiem, że posiada w kasie potrzebną kwotę. Jeżeli nie dysponuje takimi środkami, to w pierwszej kolejności umawia się z grającym na konkretną godzinę. Natomiast jeżeli wie, że w najbliższym czasie nie będzie miał potrzebnej kwoty, to ma obowiązek wskazać graczowi najbliższą kolekturę. Można również odebrać wygraną w jednym z oddziałów Spółki."
69 - tą liczbe jak sie odwróci to też to samo wychodzi...skąd ja to znam
Barcelona - Bayer 1:0 (dwumecz 4:1)
Apoel - Lyon 1:0 (dwumecz 1:1)
Stan na 35 minutę.
Apoel - Lyon 1:0 (dwumecz 1:1)
Stan na 35 minutę.
I jeszcze wtedy mnie nastarszyl kiedy mi siadlo 7/10 po raz pierwszy w zyciu!
Gdybym zagrał z plusem mialbym 380 zł. Ale i tak fuks że ostatnia 37 mialem na kuponie bo by bylo tylko 12 zl. Po raz kolejny sie przekonalem ze lepsze liczby z glowy a nie z mapy. Bo tu w typowaniach mialem co innego. A wszystko znow przez przypadek. Pojechalem po mame do fryzjera i przy opkazji puscilem kuponik!!!
TU MACIE LINK DO ZDJECIA KUPONIKU. MOJE PIERWSZE 7/10.
http://www.fototube.pl/zdjecie/1167552-dsc01410jpg.html
Kto przegapił mój wpis podaję jeszcze raz. Dzisiejsze 7/10
Dzięki za gratulki kasa sie przyda. Zawsze bylem przeciwny graniu na 10-atki. Chyba zmieniłem właśnie zdanie
Na początku losowanie liczby mi siadały jedna za drugą. Gdy wylosowana została 19 kula i ja miałem już 6/10 to straciłem nadzieję na większą kasę a tu ostatnia liczba 37 i mam 7/10
multi multi plus 1984 - wiem że mam dobre liczby...przecież losowanie video nie mogło kłamać Wybiore kase jutro lub w niedziele. Będę sie starał puszczać na żywo to samo co w typowaniach.
Ja bym zaufał Pasce i wyrzucił do kosza kupon ale tylko wtedy gdyby sie nie powtorzyly i byly bledne. A tu powtórkowa pomyłka. Juz sie bałem ze i nagranie video jest złe ale na szczeście 7/10 jest moje.
Ale nadal sa bledy. Ewa Mazurkiewicz w profilu typowań 10-tek ma ...12/10
Ja spadam...do juterka. Żegan sie w dobrym humorze... link do kuponiku w moim profilu. Do juterka
Witajcie ponownie. Na 22:15 nie mam kuponików ale liczę na trafienia tutaj
Lila...muszę Ci powiedzieć że po prawie rocznej przerwie znów się wciągnałem w MultiMulti. Nie bede ukrywał że dzisiejsza wygrana sie troche do tego przyczynila.
I cała kicha...na szczeście w typowaniach. Gratulki dla tych co dziś dawali na powtórkę 5.
Witajcie. Wybrałem dziś 140 zł za wczorajsze 7/10. Puściłem dwa zakłady na 3 i 10 chociaz wiem że dzień za dniem chyba nie da się wygrywać. Myślałem że w potwierdzeniu otrzymanym przez kolektorkę będzie pisać że wypłacono 140 zł a jednak nie. Pisze tylko takie coś, link do zdjęcia:
http://www.fototube.pl/zdjecie/1168077-dsc01413jpg.html
http://www.fototube.pl/zdjecie/1168077-dsc01413jpg.html
Najlepiej wygrywa się poprzez przypadek. Wczoraj w typowaniach miałem co innego a w kuponie "na żywo" trafiłem 7/10. A wszystko przy nieplanowanej wizycie z mamą u fryzjera obok była kolektura. Przyznam się Wam że czułem w kościach że coś wygryam, że te liczby które skreślam nie są "głupie". Wierzę w takie coś jak PRZECZUCIE.
I po raz kolejny stwierdzam, że patrzenie na mapy nic nie daje...przynajmniej mnie.
Ja robię spadówę...będę na losowanie, po wczorajszej wygranej nie liczę na wiele...no może być 4/10 i będzie git
Dziś gdy wybierałem wygrana za 7/10 dwóch gości z tyłu mówi do mnie "może byś nam podał te liczby". Ja widząć iż oni skreślają blankiet gry Lotto, odpowiedziałem że ja gram w MultiMulti tylko i trochę byli zdziwieni że nie gram w Lotto. Odpowiedziałem im że szkoda czasu na Lotto
Dziś poniosłem sromotną porażkę...wielkie 0. Jednak będę grał co tydzień. Lepiej to wtedy wychodzi
Z nudów i z racji takiej kumululu zatypowałem w Lotto 12 liczb, choć wógole prawie nigdy lotto nie typuje. Jest jeszcze promocja od PAsko za 6/12 ?
Wy też tak macie: na profilu pisze że w rankingu pewniaków jestem na miejscu 41. Wchodzać bezpośrednio na ranking pewniaków mamy na pierwszej stronie liste 50 najlepszych i tam jestem 37. Wydaje mi się że powinno być tak samo.
Właśnie przeanalizowałem innych użytkoników i też miejsca się różnia ale tylko w przypadku pewniaków.
Napisałem e-meila do Paśko. Ale on rzadko odpisuje. PAre lat temu to można było bez problemu nawet na GG długo pogadać, a teraz...zarobiony chłop czy co jak się wkurze to pojade do niego...to tylko 25 km ode mnie
Niech to kaczka kopnie. Mówiłem że albo 8 albo 56 i wybrałem 56! I nie było.
Puściłem na 22:15 MM, znów trochę przypadkowo i może znów coś się trafi
Mam sprawe. Chcialem pobrac ten dzwonek
http://multimedia.play.pl/main/showorderinfo.action?pid=253683&p=5160
Ale niestety w sms zwrotnym zamiast dzwonka dostałem horoskop. Pewnie dlatego ze jestem z plusa. Jakby to zrobic aby go zdobyc? Nigdzie w necie go nie ma tylko tam.
http://multimedia.play.pl/main/showorderinfo.action?pid=253683&p=5160
Ale niestety w sms zwrotnym zamiast dzwonka dostałem horoskop. Pewnie dlatego ze jestem z plusa. Jakby to zrobic aby go zdobyc? Nigdzie w necie go nie ma tylko tam.
Plus ale myślałem że jak sie placi sms to nie ma przeszkód dla nich liczy sie zarobek nawet 2.46
No ja jestem w sieci Plus ale myslałem że to nie przeszkodzi sciagnac ze strony Play na numer Plusa. To w końcu tylko dzwonek. Najlepiej by było aby ktoś z Play sciagnał, potem przeniosl na kompa, i potem mnie na mejla. Ale to 2,46 PLN tylko co zakład MM. Chyba nie znajdę tak dobrej duszy
296 tysiecy 8.03.2012 w MINILOTTO padło w Sędziszowie Małopolskim. TO niedaleko mojej miejscowości...szczęściarz lub szczęściarka