Wpisy 541 760 – 541 859
14 października 2011 00:00 → 14 października 2011 09:11, 100 wpisów
@ Robal_36
Nie ma. W przypadku Lotto znaczenie ma wyłącznie wysokość puli na wygrane I stopnia. Nic więcej (jeśli jakiś efekt takiego wpływu jest to nieidentyfikowalny). W Mini i Kaskadę rzeczywiście więcej osób gra w soboty... W przypadku Mini jest to wręcz regułą...
Nie ma. W przypadku Lotto znaczenie ma wyłącznie wysokość puli na wygrane I stopnia. Nic więcej (jeśli jakiś efekt takiego wpływu jest to nieidentyfikowalny). W Mini i Kaskadę rzeczywiście więcej osób gra w soboty... W przypadku Mini jest to wręcz regułą...
@ Robal_36
Namiary? Niby jakieś systemy? Nie, nie mam... Nie stosuję żadnych systemów

Namiary? Niby jakieś systemy? Nie, nie mam... Nie stosuję żadnych systemów

szczerze wolałem jak losowali kiedyś,,równo cześnie wciągało 6 liczb a teraz pojedynczo wciąga maszyna i nawet kolejna nie wpada zaraz za nią,,,,co za blew

@joker007
widząc, co się działo - tak kwota na wygrane to number one...
nie - nie systemy - a już na pewno nie "na wygrywanie" - dane o maszynach losujących, coś kiedyś wspomniałeś...
Natomiast cały czas, jeśli już o tym mowa - zastanawiam się nad wyższością pełnych nad skróconymi, lub odwrotnie...
Tak się zastanawiam - kiedy była najwyższa opłacalność - stosunek wygranej do kosztu - przy dwu zetach chyba , prawda ?
I tak sprawdza się chytry dwa razy traci... Gdyby nie pomagali im zabezpieczając monopol - nikt zdrowo myślący, by nie został
widząc, co się działo - tak kwota na wygrane to number one...
nie - nie systemy - a już na pewno nie "na wygrywanie" - dane o maszynach losujących, coś kiedyś wspomniałeś...
Natomiast cały czas, jeśli już o tym mowa - zastanawiam się nad wyższością pełnych nad skróconymi, lub odwrotnie...
Tak się zastanawiam - kiedy była najwyższa opłacalność - stosunek wygranej do kosztu - przy dwu zetach chyba , prawda ?
I tak sprawdza się chytry dwa razy traci... Gdyby nie pomagali im zabezpieczając monopol - nikt zdrowo myślący, by nie został
ale wiecie co oni nas przyzwyczaili a teraz czy losują 1,2,3,4,5,6 to i tak gram 

uzależnienie

uzależnienie

jaro55
chyba nie pamiętam na raz sześciu - było tak ? naprawdę ?
chyba nie pamiętam na raz sześciu - było tak ? naprawdę ?
kiedys uklad 1,2,3,4,5,6 w lotto napewno padnie to jest taki sam uklad jak kazdy inny tylko sie moze wydac ze to cos innego i nie mozliwego
Liczby na 14-ą
pewniak 10
parka 23,80
trójka 10,23,80
piątka 39,40,31,78,79
dziesiątka10,23,31,39,40,44,48,1,12,63
Najlepszego całemu gronu.Dobrej nocy
pewniak 10
parka 23,80
trójka 10,23,80
piątka 39,40,31,78,79
dziesiątka10,23,31,39,40,44,48,1,12,63
Najlepszego całemu gronu.Dobrej nocy

Jeśli ingerują, czy choćby - mogą TO robić - to nie padnie...
nawet, jeśli padnie

dobranoc
nawet, jeśli padnie

dobranoc
jak to włanczały się sawki i wciągało 6 kul i żeby to było jeszcze wiarygodne to po dwie wciągała maszyna,,zeby nie było śmiesznie że tylko te 6 liczb wciąga maszyna,,,było łatwiej,,ktoś kto gra od kąd istnieje totolotek to wie że teraz to oszukują robal36

jedno jest pewne jak padnie taki uklad to napewno beda co nie ktorzy myslec ze to podejrzne i nie mozliwe
Robal_36

nie chodzi oto kogo byś nie spytał grającego na codzien to ci powie że nie miał dużej wygranej,,,ale miał skreślone i nie puśćił,,ja tak miałem od poczatku roku wtym 3x9/10 a żeby było śmieszniej to grałem je na codzien i akurat tylko jedno losowanie nie puśćiłem i wyszło 9/10 tak miałem trzy razy,,,a jeszcze niemiałem dużej wygranej w realu,,czy to jest wogóle realne,,,

ja już podliczyłem op poczatku roku wtopiłem w m,m 15tyś czy to jest sens grać jak tu 9/10 jest trafić cieżko a co mówić o 10/10,,gram bo mnie uzależnili hhuuujjjeee TTTTTSSSSS
na sile sie nie da jak komus pisana 6 w lotto to wygra 1 zakladem na chybika
A MIAŁEM TAKI ROK 2000,2004 WTOPIŁEM 150TYSIECY TAK NIE OSKUBALI ,,,TYLE LUDZI GRA I DZIADAMI SĄ BO GRAJĄ WTO BADZIEWO

DOBRA JA TEŻ MAM NADZIEJE ŻE MI ODDADZĄ MOJĄ KASE I OJCA CO PRZEGRAŁ TRZY KAMIENICE MÓJ OJCIEC PRZEGRAŁ,,,TERAZ TO NAWET TAKIEJ KUMULACJI NIEMA,,,DOBRA PA JA NIGDY NIE KŁAMIE I NIE LUBIE KŁAMAĆ WSZYSTKO TO PRAWDZA SZCZERA

DOBRANOC

DOBRA JA TEŻ MAM NADZIEJE ŻE MI ODDADZĄ MOJĄ KASE I OJCA CO PRZEGRAŁ TRZY KAMIENICE MÓJ OJCIEC PRZEGRAŁ,,,TERAZ TO NAWET TAKIEJ KUMULACJI NIEMA,,,DOBRA PA JA NIGDY NIE KŁAMIE I NIE LUBIE KŁAMAĆ WSZYSTKO TO PRAWDZA SZCZERA

DOBRANOCKSINGS sranie w banie no to nie teraz przegrał po prostu tyle kasy przegrał na kwote trzech kamienic,,kuponów miał całą komurke tych składanych na trzy cześći,dziadek świetej pamieci spalił wszystkie palił cały dzien,,tyle było tego,a co ja mam tłumaczyć podałbym wam kolekture w kturej grał gościu zamykał żeby puśćić wszystko,,,teraz to mam wyżuty do ojca miał tyle kasy to po co grał za jakie pieniądze po co mu były poczebne,teraz to by był milionerem,,muk firmy otwierać,,a on był szefem firmy znanej wam w czasach 1990,2004,,,kasigs jak grasz za 3zety to sobie graj walle to czy wierzysz czy nie,,,,,,jadzia szczego rżysz,swojej głópoty że grasz w totka ja też gram ozależnili was imnie też,,,,

polecam pomysł na biznes
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3038&page=580
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3038&page=580
witam
u mnie wczoraj 2/3 , 5/9 i 3/9
i pewniaczek w grupie
u mnie wczoraj 2/3 , 5/9 i 3/9
i pewniaczek w grupie

witam, ale oszustwo wczorajsze lotto,prawda?
heh
liczby masakra
liczby masakra
nie dziwi mnie ze nikt nie trafil
.............. Dzien dobry.. . ..............................
Wczoraj w Lotto- tescie na NIE, czyli liczby ktore nie beda wylosowane, bylo......... 1/17. ...........
Wczoraj w Lotto- tescie na NIE, czyli liczby ktore nie beda wylosowane, bylo......... 1/17. ...........---****
Ulala.. .****

.....................................................................................................
Ulala.. .****

.....................................................................................................
Cd... . Jesli Ktos korzystal z moich liczb, to w 32 liczbach mial szanse trafic ..........5.
5 z 32 to tylko.........201 376 kombinacji.. .
5 z 32 to tylko.........201 376 kombinacji.. .
hej widzieliscie ile placili wczoraj za czworke ? 36 zł to sa jakiejs jaja

wysokich

prawie wszystki/nieczytelny fragment tekstu/
<kiwaczek>********
ulala
zapodaj - to dziś może pojadę na 100 % ?

dobrego dnia
nara, tymcza

***Andruska.. .

ale za to za 3/6 płacą aż ... 24 zł 
Przecież to było do przewidzenia,że te 4 zł dołożą ale kosztem wygranej za 4/6 czy nawet 5/6

Przecież to było do przewidzenia,że te 4 zł dołożą ale kosztem wygranej za 4/6 czy nawet 5/6
Zastanawiam się czy jest możliwe aby za / 4/płacili mniej jak za gwarantowaną /3/? , bo akurat udało mi się trafić /3/ :3,14,15,17,21,31 i do /4/było blisko, teraz pozostaje smutek i żal
a tak na marginesie to myślę że chcą teraz odbić to wysokie kumululu (56mln)
a tak na marginesie to myślę że chcą teraz odbić to wysokie kumululu (56mln)Nie warto grac w lotto.pl. W Niemczech jest do wygrania w sobote........14 000 000 euro. To jest okolo......60 000 000 pln i bez podatku.. .
Robala ja dziś puszczam parkę z powtórek 11-33 ale parka 33-49 jest bardzo prawdopodobna

Gała miałam wczoraj farta rano parka wieczór parka czas na czworokat

słonko
w.i.r.t.u.a.l.n.e buziole
coby
i 

nie było
PS
zrobię z tego 3/3 x2 z +

w.i.r.t.u.a.l.n.e buziole
coby

i 

nie było
PS
zrobię z tego 3/3 x2 z +

ja zrobilam 1 czwórke i 3 szóstki
zara ide puscic
zara ide puscic

omsknęło się
to drugie, to darcie /nieczytelny fragment tekstu/ coś na kształt
- takiej małej jazdy klonów, wieloników, trolli
pozdrówka
Za tą drugą - nie ręczę

to drugie, to darcie /nieczytelny fragment tekstu/ coś na kształt

- takiej małej jazdy klonów, wieloników, trollipozdrówka
Za tą drugą - nie ręczę

wydaje mi się ze wpadlam na fajny trop-ale czy owocny pokaże losowanie...
- trynd ? Hmmmmm
ze starych przysłów robali:
"jak się zauważy, to się zmienia"
ale - oby się nie sprawdziło
ze starych przysłów robali:
"jak się zauważy, to się zmienia"
ale - oby się nie sprawdziło

Witam wszystkich na czacie

Wczoraj było EDWARDA

to dzisiaj mam ciężką głowę i nie mogę myśleć
podajcie nr.....ale takie.....aby wpadły

z góry dziękuję......