Wpisy 438 039 – 438 138
8 sierpnia 2011 00:00 → 8 sierpnia 2011 07:42, 100 wpisów
doman1986 a kiedy zdązyłes mnie polubić jak ja Cie dopoero drugi raz widzę

andromedo tak poważnie ,czy próbowałaś więcej typować liczg np 16 i ile potrafisz trafnie wytypować
doman1986 co Cię opętało..zadne takie mi tu..ja sie nie całuje z nieznajomymi..koniec kropka...

dzien dobry jutro pada jeden zestaw z tych liczb
multi multi 04 14 23 36 37 50 57 60 61 80
multi multi 13 20 23 28 47 50 62 63 72 80 z plusem waro zagrac
multi multi 04 14 23 36 37 50 57 60 61 80

multi multi 13 20 23 28 47 50 62 63 72 80 z plusem waro zagrac
multi multi 04 05 12 16 17 19 23 60 63
multi multi 22 25 27 49 54 62 70 72 73
warto skreslic te liczby murowana wygrana glowna lub polowa glownej
multi multi 22 25 27 49 54 62 70 72 73
warto skreslic te liczby murowana wygrana glowna lub polowa glownej

akrarate24 , asterka bardzo dziękuję andromedo również bardzo dziękuję za sugestie
ulka45 ok mozemy spróbować
..ale jutro
Dobrej nocki..wyłanczam sie

..ale jutroDobrej nocki..wyłanczam sie

kto zgarnął 10/10 z plusem i na dodatek bonus?????
przyznać się
Doniesienia o starcie kampanii Platformy "Polska w budowie" przyćmiewały kolejne szczegóły afery wałbrzyskiej, a przede wszystkim raport Czumy oczyszczający PiS. Nie tak partia planowała start swojej batalii wyborczej - stwierdza "Polska The Times".
- Zdenerwowany to delikatnie powiedziane - mówi jeden ze współpracowników Donalda Tuska o reakcji premiera na raport szefa komisji naciskowej Andrzeja Czumy. Zgodnie z dokumentem nie ma dowodów na naciski na służby za rządów Jarosława Kaczyńskiego. - Czuma się po prostu kompletnie nam urwał. Szok - mówi jeden z polityków PO.
Jak odnotowuje gazeta, na piątkowej konferencji prasowej po raz pierwszy od dłuższego czasu emocje widocznie brały górę u szefa rządu.
- Zdenerwowany to delikatnie powiedziane - mówi jeden ze współpracowników Donalda Tuska o reakcji premiera na raport szefa komisji naciskowej Andrzeja Czumy. Zgodnie z dokumentem nie ma dowodów na naciski na służby za rządów Jarosława Kaczyńskiego. - Czuma się po prostu kompletnie nam urwał. Szok - mówi jeden z polityków PO.
Jak odnotowuje gazeta, na piątkowej konferencji prasowej po raz pierwszy od dłuższego czasu emocje widocznie brały górę u szefa rządu.
Każdy kto wejdzie na czat zapraszam do przeczytania mojego profilu i komentowania na czacie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

ale teraz doczytaj bo cały czas coś przybywało.
Dzięki za przeczytanie
Dzięki za przeczytanie

lotto a taka koncówka
sprawdzam weszło 10/10
niewysłałem. CO DALEJ
sprawdzam weszło 10/10
niewysłałem. CO DALEJ
I dlatego ruszam ze swoją kampania przeciw okradaniu naiwnych graczy przez TS .
dzień dobry

kosmaty o której idziesz po autko?
Jak widzę ile kasy dziennie ludzie tu przegrywają to mi ich żal ... i chce im pomoc wyjść ze szponów hazardu,który im zabira to co zarobili.
TS

TS

czytałem też się nie mogę zgodzić do końca
kosmaty
nawet jeśli wygrasz 10/10 i będziesz dalej grał to będzie Cię kusiło żeby posłać więcej zakładów i tak przegrasz w końcu wszystko a potem będziesz chciał się odegrać i zejdziesz na minus.
nawet jeśli wygrasz 10/10 i będziesz dalej grał to będzie Cię kusiło żeby posłać więcej zakładów i tak przegrasz w końcu wszystko a potem będziesz chciał się odegrać i zejdziesz na minus.
dlatego trzeba się umieć powstrzymać ja gram na 14 i 22.15 maks.za 15zl
to tak jakbym kupił paczkę papierosów
kosmaty
ale wiele faktów się potwierdza z tego co w profilu napisałem

ale wiele faktów się potwierdza z tego co w profilu napisałem

ale pcia musze juz bo rano do pracki

paciemu