Wpisy użytkownika tom28
Łącznie 4 735 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 827 988. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
przestańcie się kłócić bo zaczyna się robić nie przyjemna atmosfera
witam mam pytanko na ile ustawiacie liczbę losowań w statystykach dla danej gry, bo ja mam ustawione domyślne 10 losowań nie wiem czy tak ma być ?
hejka mam pytanie na ile ostatnich losowań należy ustawić statystyki?
bo domyślnie jest ustawione na 10 ostatnich losowań nie wiem czy to dobrze ?
Mam do was pytanie czy jest możliwe że przy ograniczeniu prędkości do 50km/h fotoradar zrobił zdjęcie kierującej która jechała 55km/h bo moja kumpela ma prawo jazdy od roku,i na kursie na prawo jazdy instruktor im powiedział że jest Tolerancja w obszarze zabudowanym do 10km/h, Chciała się przekonać czy rzeczywiście tak jest i przejechała koło fotoradaru 55km/h i teraz się boi czy coś przyjdzie. Tłumaczyłem jej że nie warto ryzykować o te 5km/h więcej. Mam prawo jazdy od 6lat i bez żadnego mandatu ani od policji ani też z fotoradaru.
arczibalik nie korzystam z żadnych programów do typowań po prostu sam sobie układam liczby.
kurczę bo spać mi się nie chciało więc trzeba pomyśleć nad typami na najbliższe losowania i posłałem je na 11 losowań
zag jak na razie to nic nie wleciało zostały mi jeszcze 3 losowania więc wszystko może się jeszcze zmienić.
twójkwiat na mp jest też gracz z Leszna od czasu do czasu tutaj zagląda.
twójkwiat z Rawicza jest tutaj dwóch graczy niedawno się dowiedziałem ja i jarek