Wpisy 2 850 467 – 2 850 566
25 marca 2017 00:08 → 25 marca 2017 07:30, 100 wpisów
Ja skupiam się na cyferkach...kto co chce niech sobie pisze
Podobają mi się typowania Junak56...trzeba poobserwować
ładne te Twoje zestawiki ale np 15 na jutro nie widzę prędzej 16
latają mi już te mapki w poprzek chyba odpuszczę na dzisiaj
jutro tez jest dzień , laurcia
latają mi już te mapki w poprzek chyba odpuszczę na dzisiaj
jutro tez jest dzień , laurcia
Widzę że ładny bonus w Multi Multi 320 tysięcy postawie dziś na dwa losowania dziesięć skresleň moje stare liczby mogą wyjść nie pogniewam się
A co Wy nie możecie w nocy spać . Moja mama mnie w nocy obudziła bo ktoś dzwonił do drzwi i się bała otworzyć. A to byłbezdomny i chciało mu się pić to mu dałem pići jeść i sobie poszedł. Mój tata powiedział żeby dał sobie siana i nie przychodził w nocy bo my śpimy i musimy odpocząć.
Witam,Co jest ładnego w wygranej 570 000 przy prawdopodobieństwie 1/10 000 000 i stawce 2,5 PLN?
Marek-m62 ty masz tyle pieniędzy czy udajesz bogatego 570 tysięcy to wedlug ciebie mało z taką kasą to duży krok do przodu zjedz snikersa bo gwiazdorzysz
Ja nie patrze na rachunek prawdopodobienstwa bo ja bedzie mialo wyjść to wyjdzie czeba być przygotowanym na tą okoliczność bywalo już 8 z 10 to i 10 z 10 mi wyjść może gram zakładając że wygram anie że nie
Menstar jak byś trafił 10,z10iwygrał 570 to byś nie zgłosił się po odbiór pieniędzy do Tsa bo tu goście gardzą taką kwotą
570 000 to dla mnie dużo,chociaż wygrałem kiedyś większą kwotę,chodzi mi o niesamowicie niskie wygrane w mm,ep,kaskadzie i innych grach ts.
Krasnalka.
Obserwatorów czatu: 13.
Zaraz sprawdzę 2 losowo wybrane zestawy do polskiego MM.
Liczby do MM, 5/5.
OSTRYGA: 1-2/5.
OSTRYGA: 1-2/5.
2. Cukierek1404. 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
3. Ucho Prezesa: 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
Obserwatorów: 10.
Lotto de:
Można wygrać 4 000 000 euro;
--->> 60 000 000 Eurojackpot.
Można wygrać 4 000 000 euro;
--->> 60 000 000 Eurojackpot.
Przeglądając lokalne gazety trafiłem na:
" Porwanie nieletniej koło Zambrowa"... ---->> zambrow.org
Historia rodem z Dzikiego Zachodu, porwanie młodej dziewczyny, pogoń za łotrami, myśliwy jest BOHATEREM, zatrzymuje zbójów strzelając w koło samochodu
" Porwanie nieletniej koło Zambrowa"... ---->> zambrow.org
Historia rodem z Dzikiego Zachodu, porwanie młodej dziewczyny, pogoń za łotrami, myśliwy jest BOHATEREM, zatrzymuje zbójów strzelając w koło samochodu
Krasnalka wstawaj, kawa stygnie.
Krasnalka ma wolne soboty, to wstanie około godz. 12.
Teraz:
Białystok: 0.
Kielce: -4.
Białystok: 0.
Kielce: -4.
W tym kryminale o porwaniu nie napisali, że...
dziewczyna wracała ze szkoły do domu, miała przejść 500 m.
dziewczyna wracała ze szkoły do domu, miała przejść 500 m.
Doktor.
Jak czyta to TS, to nie sprawdzi się.
w jakie kulkowe liczby gramy co obstawiamy moze nastki lub 60 tki
Dopiero co postawiłem mam ten plus że kolektóra pod domem a postawiłem lotto Plus mini Multi Multi dwa na dziesięć i jeden na pięć ijeden na sześć mam nadzieję
03,05,08,11,14,17,18,20,23,24 lub za ktoras 21 lub 22 jak sie tobie doktorku widzi lub cos 02 03 05 06 ewentualnie 01 04 05 06 07 taki poczatek
myślę ze będą porozrzucane mam swoich faworytów z czwartku jak na razie
Trzeba pisać poprawnie << kolektura >>, bo TS się zemści i nie da ...wygrać.
Janosik ale która kolektóra,kolekturabo moja debiutuje a stwierdzono że szczęśliwa
oby wszystkie byly mozliwe chocby nawet te 51 53 56 59 62 65 66 70
janosik bez urazy nie zrozum mnie zle moze kiedys juz pisales dobra ok zagladasz w przyszlosc czy jak tam to nazywasz skad wiesz ze bedzie np 2/3-7 1-2/5 skoro cos widzisz i sie sprawdza to jakies chyba liczby widzisz ktore wchodza lub nie wchodza czy jak to jest
Gryks, piłem kawę, zaraz wyjaśnię
Gryks.
Lubię takich co się pytają, a nie z góry zarzucają mi ...oszustwo.
Wiec odpowiadam:
Jest 2 metody sprawdzania liczb;
1. Ilościowa - tę stosuję, bo zabiera mało czasu. --->> wiem ile będzie liczb, ale nie wiem które.
2. Jakościowa - tej nie stosuje, bo zabiera duuuuuuuuuużo czasu, ale ta daje konkretne liczby, dobra do Lotto.
Lubię takich co się pytają, a nie z góry zarzucają mi ...oszustwo.
Wiec odpowiadam:
Jest 2 metody sprawdzania liczb;
1. Ilościowa - tę stosuję, bo zabiera mało czasu. --->> wiem ile będzie liczb, ale nie wiem które.
2. Jakościowa - tej nie stosuje, bo zabiera duuuuuuuuuużo czasu, ale ta daje konkretne liczby, dobra do Lotto.
Greg.
Dzisiaj...zmiana czasu.