Wpisy 2 832 627 – 2 832 726
3 marca 2017 00:06 → 3 marca 2017 11:15, 100 wpisów
A co tutaj taka cisza , czarny czwartek ?? Chyba wszystkie systemy i wróżby padły .
Nic warte systemy i wróżby,bo nie wiadomo ile testowych kręceń robi ts.
Mają z pewnością kilka maszyn "losujących"-która w uźyciu wiedzą tylko najbardziej wtajemniczeni.Maszynka do sortowania ziaren kawy wyłapuje nieprawidłowe ziarna w 1/1000 sekundy-co szkodzi wyłapać "nieprawidłowe" kule.
Hey multi dwa kosze 4/5 6/8 7/9 lotto z chybika 4/6 3/6 mini z chybika trzy kosze 4/5
Krasna być może wpadne na kawę wcześniej się zapowiada koniec pracy nockowej podajesz dalej liczby na nie mam zamiar te wylosowane i twoje wywalic da te co mi wpadna w oko
Obys miała na tak 45,48,52,54,56,57,59,60,66,67*68,69,71,72,74,76,77,79
Czesc milego dnia, trzymajcie sie, wysokich wygranych, a dla zwyciezscow, dobranoc. A widzial kto z was mecz Athletico ? Cos niedobrego z Torresem sie stalo. A mi mecz nie wszed niestety. A masz jeszcze drugi kupon moze tam wejdzie wszystko ? Licze na to mocno. Tylko glupi blad zrobilem jak przepisywalem na kartke tam zakladach z domu co przygotowalem, nie dalem na AC Milan tylko Chievo. Taka pomylka bo na nich kurs 5.50 i nie tak dawno zauwazylem.
zwyciezcow
Czesc milego dnia, trzymajcie sie, wysokich wygranych, a dla zwyciezcow. A widzial ktos z was mecz Athleico ? Cos niedobrego z Torresem sie stalo. A mi mecz nie wszedl niestety. A mam jeszcze drugi kupon moze tam wejdzie wszystko ? Licze na to mocno. Tylko glupi blad zrobilem, jak przepisywalem na kartke tam w zakladach co w domu przygotowalem, nie dalem na na AC Milan tylko Chievo. Taka pomylka bo na nich kurs 5.50 i nie tak dawno zauwazylem. Niestety na AC Milan chcialem, musze isc i nadac inne z dwa kupony, dobranoc.
Atletico Madryt
No i koniec pracy teraz trzy h odpoczynku i do domu podumam nad liczbami
Udalo mi sie wydumac parę zakładów gorszy tak mi się zdaj typnietyty a moze będzie to najlepszy ytak czy siak ja bym od samego siebie tych liczb nie bral
Dobra co bede tak sam tutaj siedzial odezwe się byc może z domku
2,6,11,15,22,27,29,40,41,46,45,51,53,56,64,67,69,72,77,80
na NIE
na NIE
Mialem zaskorniaki wylozyc lecz nie musze ts zasponsorowal mi weekend z zonka na zamku w ksiazu w trakcje festywalu kwiatow na poczatku maja a 10 czerwca na stadionie zaglebia w lubinie konertowy wieczor z zespolami z lat 80-90 tych
Krasnalka.
Typowania --->> TOP 100 ---->> Lotto.
Zobaczcie, ile razy trafiono na Multipasko 6/12 w Lotto.
Zobaczcie, ile razy trafiono na Multipasko 6/12 w Lotto.
Znikam.
zgrywus czekam 2 minuty na wpis jak co losowanie mam z wczoraj z losowania po 14 jak nie bedzie wpisu jestes kolejnym matolem na tej stronie nic po za bulem du.. y bedziesz pustym dziadem nic nie wartym to raz a dwa nie moja wina ze ktos z pechem sie urodzil
twoje slowa sa tyle warte co ty nic skoro nie potrafisz dac wpisu z wczoraj jak twierdzisz mam kase co losowanie pusty czlowieku jak cos trafie bede pisal i bede mnial polewe z takich tempoli jak ty co tylko pisac potrafia nie umiejac udowodnic swoich racji
Zgrywus
znowu się kłócicie ,nic tylko zwady ,
nikt.. nic na to nie poradzi że ktoś trafia- i ma farta....
to jego pieniądze
nikt.. nic na to nie poradzi że ktoś trafia- i ma farta....
to jego pieniądze
689
Dusia
ja 28 TRAFIŁAM 150 ZŁ I OD TEGO CZASU słabo same grosze ..
ale TS NIE ZAPOMINAJ ŻE W NIEDZIELĘ wnusio ma roczek i kasiora by się przydałaa jak nie to
ale TS NIE ZAPOMINAJ ŻE W NIEDZIELĘ wnusio ma roczek i kasiora by się przydałaa jak nie to
Dusia ja bym mu wierzył jak by puszczał co losowanie po 300 zakładów i trafiał np 6/9 na tyle zakładów
A skąd nie wierz że nie puszcza więcej kuponów,chociaż jak to mówią że jak masz trafić to i na 1 zakład trafisz
Ale nie co chwila prawie co losowanie on skanow nie daje
Zgrywus ty grysikowi prawde piszesz
Mój ulubieniec gryks trafia wszystko co można co za gość super gracz
On się ożenił W tamtym roku pewnie zrozumiał co zrobił zaraz po ślubie trafił szóstkę w duzym lotku
Ale nie zagral jak by zagral to by szóstkę miał
Ale nie zagral jak by zagral to by szóstkę miał
6/12 trafił na sucho
Lecę spać po trzeciej zmianie
Lecę spać po trzeciej zmianie
Hejwczoraj 7/10 w multasa.Foto w profilu.Milego dzionka spadam do pracy
Bajkopisarzy i bajerantów tu co nie miara, u jednego najpierw były linie, później bingo, a teraz 60 liczb na nie, pewien mil(j)oner z Czeladzi wygrał 20 000000 pln w lotto, po opadatkowaniu 18 000000 pln, pochwalił się o tym przed całym MP, ale skan nie wstawił...
Damian brawo
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/49/45/fe/4945febea019e4a246f181b346b0d40a.png
Dzień dobry.
Dzień dobry.
W miejscowości Kozienice padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Mam mały problembrócił mi się ekran w laptopie LENOVO G 50.Proszę o pomoc