Wpisy 2 981 226 – 2 981 325
20 września 2017 00:07 → 20 września 2017 09:08, 100 wpisów
skad ja znam te obozy i systemy 4 brygadowe, ja ostatnio pracowalem tez w takiej korporacji przy produkcji pasty do zebow, gdzie zachorowalem na cukrzyce i mnie grzecznie mowiac pozbyli sie z pracy na dobre bo tam sa potrzebne roboty a nie ludzie, i co roku w kadrach odbywaja sie takie losowania wsrod wszystkich z zalogi z produkcji i losuja 30osob z kazdej brygady do wywalenia z pracy, uwas tez tak jest, ?to jest tak samo jak ty w totolotkualbo wypadnie te 20 albo niea w tym zakladzie 30 osob, i zapomnialem na koniec roku jeszcze stawiaja stopnie za caloksztalt twojego wkladu w firme, i od tego zalezy pozniejsza premia tez, chocbys niewiem jak zapierdzielal i sie staral to na tylko na 2 sie zalapac mozna, kierownikow sie juz inaczej ocenia tak na 4 aby utrzymali sie na stanowiskach,ich selekcja niedotyczy co roczna ani tych u gory w HR czy dawnych kadrach ich tam niellosuja tylko oni losuja innych,
zeby byc szybkim trzeba byc wczesniakiem a jak przenoszony to juz speeda nie zlapie
mozna jeszcze podkrecac procek acetyl karnityny dobry na szybkie reakcje i wiele innych
Kazdy tu ma mniejsze czy wieksze problemy i ma nadzieje odbic totkiem niestety to tak nie dziala.
Intrygujacy jest dla mnie zawsze dlugotrwaly dodatni bilans gry (bez wielkiej wygranej oczywiscie) Ty deklarujesz ze taki masz,jestes wiarygodny ale dla mnie to fenomen
Jeżeli,zauważę,że losują:same duże liczby,a moich nie ma,wtedy stałe liczby daję na kilka losowań.
qbam Jak informatyk naprawi mi pocztę,to wstawię kilka skanów z wygranymi,oczywiście bez liczb
Nie no wspominales o pewnych prawidlowosciach,obserwacjach. Tylko mowie ze dla mnie to jest niesamowite,bo-albo powinienes miec przyrosniety czepek albo dostac Nobla jako osoba rozwalajaca generatory pseudolosowe - i tu mowie zupelnie serio
Czesc Kubus
Czesc wszystkim
Znow dwie liczby jeszcze dzis tylko nawe zwrotu skoczyc z mistu i zostawic przez ts
Wczoraj w Keno zakończyli:50kami i zaczęli 50kami dzisiaj,to daje do przemyślenia
że dzisiaj,będą ciągi liczb,można trafić :linię (5/5)lub BINGO(6/6)
I tak pozostaje w oslupieniu.Musze zobaczyc dokladnie jak to dIala
pokaż mi dowód a powiem ci jak masz na imię i na nazwisko i ile masz lat i kiedy się urodziłeś
Brian.Tu dochodzimy do pewnego nieporozumienia.Systemy nie dotycza typowania tylko porzadkowania liczb.
Jesli wytypujesz dobre liczby dobrze je wrzucic w system jezeli zle zaden system nie pomoze
WitamZ grzybów nici,leje deszcz,co do Keno, wpis: 272 losowanie nr.651109 BINGO 6/6
107 5/5 , 110 5/5Ja
107 5/5 , 110 5/5Ja
Prezes TVP Jacek Kurski uczestniczył w wypadku samochodowym. W poniedziałek
no nie da Pasko skopiować to sami przeczytajcie , jakieś jaja
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-kurski-mial-wypadek-po-stluczce-uciekl-do-lasu/zf95192
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-kurski-mial-wypadek-po-stluczce-uciekl-do-lasu/zf95192
Kedzior
Lewacki Onecik zawsze robi sobie jaja z łatwowiernych "nowoczesnych"
Lewacki Onecik zawsze robi sobie jaja z łatwowiernych "nowoczesnych"
Pan na innych portalach też to widziłem , nie chodzi o politykę ale śmiesznośc sytuacji