Wpisy użytkownika rutra
Łącznie 522 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 988 066. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale jakby tak zakopać na kilkanaście metrów to już wykrywacz metalu nie wykryje.
Skaczą, skaczą. meczyki.pl
Ktoś skoczył 141,5m ale podparł, więc rekord Żyły 141m nadal aktualny.
Ktoś skoczył 141,5m ale podparł, więc rekord Żyły 141m nadal aktualny.
Coś tam komentator mówił wczoraj, że Murańka ma wielki talent. Fest.
Talent to mit. Osoby, którym coś nie wychodzi zwalają winę na brak talentu.
islandorka mam prawo mieć swoje zdanie na temat talentu, a raczej tego, że coś takiego nie istnieje
wojtas>>
Chodzę na kurs tańca. Podczas jednego obrotu uderzyłem partnerkę łokciem. Leciała Jej krew. Później podszedłem zapytać czy nic się nie stało, mówiła, że nic Jej nie jest. Już się bałem, że Jej zęba wybiłem. Ale pech, bo miałem nie iść na tańce, gdyż dzień wcześniej brałem udział w półmaratonie i kontuzji doznałem, mimo bólu w kolanie postanowiłem iść na tańce i to był błąd.
Chodzę na kurs tańca. Podczas jednego obrotu uderzyłem partnerkę łokciem. Leciała Jej krew. Później podszedłem zapytać czy nic się nie stało, mówiła, że nic Jej nie jest. Już się bałem, że Jej zęba wybiłem. Ale pech, bo miałem nie iść na tańce, gdyż dzień wcześniej brałem udział w półmaratonie i kontuzji doznałem, mimo bólu w kolanie postanowiłem iść na tańce i to był błąd.
Mimo bólu w kolanie postanowiłem pójść na tańce, bo mi się tam jedna dziewczyna podoba, ale tym razem Jej nie było, czyli nie potrzebnie poszedłem na te tańce. Ehh za wysoko tego łokcia podniosłem
Byłem po półmaratonie na masażu, mówiłem o tej kontuzji i mi masażystka powiedziała, żebym poszedł do ortopedy z tym, ale wiadomo jak to u nas jest, pewnie trzeba się rejestrować i czekać pół roku w kolejce. Za 2 tygodnie mam bieg na 10km, ale chyba nic z tego mam nadzieję, że do maratonu mi przejdzie
Powiedzcie mi jak to jest możliwe? Kupiłem żarówkę, niby miała wytrzymać 2000 godzin, a padła po niecałych 24 godzinach
Dziś będąc w Kauflandzie myślę sobie: chybił trafił, czy stałe liczby? No i nie mogłem się zdecydować, ale to dobrze, bo zaoszczędziłem 4zł.
Czekam na: Cena kuponu x liczba kombinacji. Jak będzie taka kumulacja to zagram.
90 lat temu w USA zakazali posiadania złota, więc jakby u nas takie coś miało wejść to chciałbym się zabezpieczyć. Póki co mam 1 gram, ale pytam na przyszłość.
Ojejku 25mln, to ja chyba jutro coś puszczę, bo za tyle kasy to nie 5 mieszkań pod wynajem, ale z 20 można by było kupić.
Co byście mi polecili zagrać stałe liczby (wczoraj wypadły 2 z 6), czy na chybił-trafił?
Co byście mi polecili zagrać stałe liczby (wczoraj wypadły 2 z 6), czy na chybił-trafił?
E tam, dlaczego się nie obstawia naszej ligi? Kiedyś jak Wisła remisowała do 86. minuty i bramkarz obronił karnego postawiłem na żywo, że wygra, wygrała, a kurs ładny 7.00 z tego co pamiętam.
Jest podobno cała masa debili, którzy w 5 lat roztrwonili majątek. Ja to bym kupił pare mieszkać i nawet, żebym miał stały dochód kilka tys. + miliony na koncie, to żadna inflacja mi nie straszna, do emerytury by spokojnie wystarczyło.
a pierwsze co bym zrobił przed kupieniem mieszkań to bym kupił koleżance ładny bukiecik kwiatów
Ale ja Jolci nie znam, takiej jednej mojej koleżance bym kupił bukiet kwiatów
Ale najpierw muszę wygrać te 25mln, bo jak nie to się ograniczę do spaceru i kawy, ale dobre i to
nie ma szans, nie będzie kumulacji 100mln, bo ja dzisiaj wygram, jak chcecie prawdziwe kumulacje to lepiej zagrać np. Super Ena Max 127 mln, ale jeszcze przelicznik x4
myślę, że jak trafię szóstkę i tu napiszę to i tak mi nikt nie uwierzy
ale to będzie bukiecik kwiatów a dookoła brylanciki, szmaragdziki
Po pierwszych dwóch kulkach serce zaczęło bić szybciej, niestety pozostałe 4 liczby nie wypadły. Lotto 2/6, Lotto+ 2/6 gdyby była 42 zamiast tej 41 byłoby 10zł
po dzisiejszym losowaniu gdzie trafiłem w Lotto 2/6, w Lotto plus 2/6 stwierdzam, że najlepiej grać na chybił trafił, z tym, że nie na ten złodziejski chybił trafił TSa, który generuje tysiąc kombinacji i rozrzuca między miliony kuponów to samo, tylko znaleźć jakiś program losowy na internecie i na nim sobie losować liczby na chybił trafił
"Padła 1 główna wygrana w Lotto - 22 439 355 zł !" to ja to ja to ja
pewnie taki starszy pan z Krakowa, który przede mną typował wygrał, bo widziałem, że miał liczbę 8 zaznaczoną tak jak ja, ale pewnie on 5 pozostałych poprawie wytypował
Można grać w lotto przez internet np. www.system12.pl tylko, że się nie opłaca, bo do ceny zakładu jest doliczana dodatkowa opłata (75gr). Lepiej iść do kolektury i nie ma dodatkowej opłaty za zakład.
mówię wam, że w Krakowie padła szóstka, bo widziałem jak gość liczbę 8 zaznaczył, pewnie pozostałe 5 też trafił
Wędrowca, a gdzie można kupić zakład na niemieckie Lotto i za ile? i czy to legalne
to ja tą drugą dziesiątkę,razem trafiliśmy 20/20 a bonus rośnie w infinity
tak mało, jak wylosowali pierwsze dwie kulki i liczby zgodziły się z tym co wytypowałem, to myślałem, że będzie 6/6
Coś mnie podkusiło by zapłacić dziś podatek od głupoty, ale coś czuję, że dzisiaj trafię wreszcie 6/6 w Lotto, bo jeszcze nigdy się nie udało
Coś mi się zdaje, że to losowanie lotto jest ustawione, co chwilę 8-cyfrowe kumulacje.
Czemu te liczby takie trudne do trafienia? Raz by się trafiło i człowiek zadowolony byłby ustawiony do końca życia.
chciałem sobie kupić czołg pod choinkę, ale będę musiał poczekać do soboty
oho rok nie wchodziłem na system12.pl i akurat przedwczoraj udało się 25zł wygrać
Wiecie może ile kosztuje czołg, gdzie go można kupić i czy można nim jeździć po polskich drogach? Gdzie mogę zdać prawo jazdy na operatora czołgu? Pytam na wszelki wypadek jakbym dziś szóstkę trafił.
Kiedy losowanie Poweballa? bo się chciałem dowiedzieć czy już mogę sobie kupić czołg.
Gdybym grał swoje stałe liczby trafiłbym czwórkę
Gdybym grał swoje stałe liczby tylko przez rok przegrałbym dużo więcej
Gdybym grał swoje stałe liczby tylko przez rok przegrałbym dużo więcej
Wszystkich kombinacji 6 z 49 jest "49 po 6" = 49!/[6!(49-6)!] = 13983816.
Jeśli weźmiemy 6 z 20 (odrzucimy 29 liczb) mamy "20 po 6" = 38760.
38760 x 3zł = 116 280zł.
Jeśli weźmiemy 6 z 20 (odrzucimy 29 liczb) mamy "20 po 6" = 38760.
38760 x 3zł = 116 280zł.
Można skreślić 38760 zakładów, szansa na trafienie szóstki wzrasta, ale można też dużo przegrać jak padnie jakaś liczba spoza tej dwudziestki.
normalnie wygrałem, puściłem na chybił trafił i wygrałem czemu nikt mi nie wierzy?