Wpisy 1 991 325 – 1 991 424
24 marca 2014 00:00 → 24 marca 2014 02:28, 100 wpisów
ja dałbym z nich southend 1 halifax 1 a z szóstej Havant-Bath remis
choć to ciężkie mecze do obstawienia są
jocia
MaTq >>>śnieżyca jak w środku zimy ale to u nas normalne. Bywało i tak że na początku czerwca śnieg padał a w zeszłym roku po gradobiciu w Bukowinie Tatrzańskiej sypnęło śniegiem w lipcu
goldeverestr.. wystarczy Pilsko .. na górze śnieg z lodem, za dole deszcz
na ryzyko metz under 1,5
mw2912 >>> źle popatrzyłem rzeczywiście jutro tylko 3 mecze w Anglii. Pomyliłem z wtorkiem we wtorek w Anglii meczów do wyboru do koloru info o kontuzjach będzie coś się wybierze.
goldeverest a z jakich portali czerpiesz informacje o składach, osłabieniach drużyn,kontuzjach,konflikach w zespole ?
a czemu nie mogę podzielić się swoimi spostrzeżeniami?
to jest mecz piłki w drugiej lidze francuskiej. oznacza że w meczu będzie mniej jak2 bramki albo nie strzelą wcale albo tylko jeden gol będzie
kurs jest 2,80. coś mi mówi że tak będzie . nie wiem czy warto to grać
mw2912 >>>> info głównie z zamkniętych for, znajomi siedzą w Anglii i też sporo wiedzą o ekipach, do tego strony klubowe, korzystam z newsów drużyn które są przeznaczone dla dziennikarzy. A ze stron nie korzystam bo często dają mało rzetelne informacje.
Np.w Brazylii są fora gdzie skupiają się fani drużyn i tam kto wie więcej o swojej drużynie to dostaje bilety za darmo na mecze. Trzeba też śledzić fora bo dużo cennych informacji ludzie posiadają.
Np.w Brazylii są fora gdzie skupiają się fani drużyn i tam kto wie więcej o swojej drużynie to dostaje bilety za darmo na mecze. Trzeba też śledzić fora bo dużo cennych informacji ludzie posiadają.
aha
jakich drużyn?
jocia> jeśli przed meczem będzie wiadomo kto zagra to wtedy buki reagują na te info i korygują kursy. Składy trzeba znać wcześniej od buków żeby łapać najwyższe kursy.
Metz - Brest
hmm coś nie tak :
jocia> jeśli przed meczem będzie wiadomo kto zagra to wtedy buki reagują na te info i korygują kursy. Składy trzeba znać wcześniej od buków żeby łapać najwyższe kursy.
Piszesz,że sklady trzeba znac wcześniej od buków.. od tych samych, którzy korygują wysokie kursy
To jak łapiesz wysokie kursy, skoro oni do nich nie dopuszczą Logiczne dla mnie to jest. Sąd wysoki kurs, którego nie ma prawa być
Piszesz,że sklady trzeba znac wcześniej od buków.. od tych samych, którzy korygują wysokie kursy
To jak łapiesz wysokie kursy, skoro oni do nich nie dopuszczą Logiczne dla mnie to jest. Sąd wysoki kurs, którego nie ma prawa być
Metz powinno wygrać. 90% daje. kurs bodajże 1,7
ale 1:0 jak już
Brest jest słabe, metz pierwsze miejsce ma, ale potem czeka ich cieżki wyjazd do kandydata do awansu angers. także raczej nie powinni się przemęczać
Drugi raz w życiu próbuje wahadła w tym celu , ale powinnam znać choć barwy klubowe..albo cos innego ..
Ot tak zabawa
Ot tak zabawa
Idę szukać pewniaczków
goldeverest , to prosze zapodaj na wtorek..może spróbuję raz
Zastanowię się tylko proszę z dokładnym opisem co gdzie i jak
goldeverest , to prosze zapodaj na wtorek..może spróbuję raz
Zastanowię się tylko proszę z dokładnym opisem co gdzie i jak
Tylko nie mam tylu dutków .
A krewny spoczywa na cmentarzu Nowym . Zmarło mu się w czasie wojny..pod koniec.
A krewny spoczywa na cmentarzu Nowym . Zmarło mu się w czasie wojny..pod koniec.
A ja odradzam stawianie na Metz. Bukmacherzy chyba mają typerów za idiotów Bardziej tutaj widzę 2DNB. Brest ostatnio zmienili sztab szkoleniowy do tego pojawiło się kilku znaczących zawodników i zarząd klubu zdecydował podnieść pensję zawodnikom. Nie wiem o jakich kwotach mowa ale efekty tych zmian widać. Ostatnie 6 meczy bez porażki. Jutro pojawią się info o kontuzjach. Myślę że będzie można upolować ładny Kursik.
jocia dobrze szukaj liczb
goldeneverest te info zmienia nastawienie,
właśnie tacy jak ja przegrywają bo patrzą w staty, a to co się dzieje wokół klubów też ma znaczące zanczenie. bukmacher to wykorzystuje że ludzie patrzą tylko na staty
To właśnie na takich meczach żerują bukmacherzy. Celowo dają takie spotkania do swoich superofert ludzie myślą że to nie wiadomo jaki pewniak i dorzucają takie spotkania do swoich kuponów i efekty mamy takie że garstka osób czerpie zyski z zakładów. Należy też dodać że Brest ostatnio wygrali z 3 i 4 ekipą z tabeli które grały w najmocniejszych składach.
Dobra rada. Nie patrzeć w staty one nie grają i przeszłość nie ma znaczenia. Trzeba szukać informacji jest wiele źródeł. Ostatnio kluby publikują sporo na twiterze konto tam to obowiązek.
Tłmacz Google jest. Trzeba się trochę pomęczyć i potłumaczyć. Muszę przyznać że dzięki zakładom przy okazji nauczyłem się fińskiego i Słowackiego to też jest plus.
aha tak sobie radzisz
fiński podobno trudny
Trochę poczytałem o obu ekipach i jak na tą chwile to według mnie jest to spotkanie na remis. Może gospodarze mają minimalną przewagę z uwagi na atut własnego boiska. Jutro będę wiedział więcej o tym spotkaniu. Fińskiego nauczyłem się przy okazji typowania fińskiej ligi hokejowej i przyznam ze czasami takie długie wyrazy były ze nawet tego wymusić się nie dało. Ale przynajmniej czyta się tak jak się pisze chociaż taka łatwizna.
Niedługo rusza fińska liga piłki nożnej i to dopiero będą żniwa bo buki Napewno nie znają fińskiego i będą wystawiać kursy na podstawie statystyk
tak sądzisz
fińska w piłkę łatwa jest do obstawiania czy cuda tam sam
bongolas
bongolas miłych snów
chyba zostałem sam
MW-Ja jestem
Kurcze zatypowałem "na pałę"-Ciekawe co z tego będzie???
Kurcze zatypowałem "na pałę"-Ciekawe co z tego będzie???
cześc piratka
widzę ruszył się czat
http://www.youtube.com/watch?v=kPi8b6K4ZNY&list=RD5Pze_mdbOK8
Whitney Houston: My Heart is Calling
Whitney Houston: My Heart is Calling
nie .miałem zagrać ale padało i nie wysłałem.tak bym nic nie miał