Wpisy 2 418 129 – 2 418 228
18 sierpnia 2015 00:12 → 18 sierpnia 2015 07:45, 100 wpisów
MasterliNo właśnieZupełnie tego nie rozumiem!....i to pomimo pewniaka[3] o 14-tej
Nie wiem co z tą YociąTak szybko ją stąd wymiata,że nie daje mi żadnych szans
Witam wszystkich. Ponoć Wasyl jest dzisiaj bogaty. Jaskółki tak ćwierkają.
gonzaga
Hmmm...faktycznie dawno mnie nie było, aczkolwiek na FB Multipasko czymś się chwaliłem. tak poważnie to wiadomo; każdy ma Swoje życie, i nie zawsze można, lub czas pozwala. Wasyle widziałem niedawno na fejsie właśnie. chyba raczej dawno. Wciąż mam Wiltomierza, i coś mnie korci, aby pograć. Pozdrawiam kolego sympatyczny.
Hmmm...faktycznie dawno mnie nie było, aczkolwiek na FB Multipasko czymś się chwaliłem. tak poważnie to wiadomo; każdy ma Swoje życie, i nie zawsze można, lub czas pozwala. Wasyle widziałem niedawno na fejsie właśnie. chyba raczej dawno. Wciąż mam Wiltomierza, i coś mnie korci, aby pograć. Pozdrawiam kolego sympatyczny.
Ależ mi poszła nieciekawie literówka. Przepraszam za dyskomfort w czytaniu. Co innego, gdy piszę o Joci; głupia cipa. Ha,ha. Idzie to pewnie jak zwykle, i Jocia umyka. Nie wiem dlaczego jest taka obrażalska.
Xings-qrva!!!Nie życzę sobie tego rodzaju wpisów o Jocii[przynajmniej w mojej obecności]
no właśnie ja co wieczór dopinguje Gonzage a tu taki spadek, proponuje żeby Pasko zbanował wszystkich typerów którzy są przed Gonzo
gonzaga
Chciałem napisać Sorki.
Ale Ja tak mam z Jocią o prawie zawsze.
Gówniano mnie raz potraktowała, a Ja nie jestem Św. Teresą.
To tej pory nie było przepraszam, więc Ja przepraszam Was,i przez ostatnich kilka latek musicie zrozumieć cierpliwość Pasko. Do tej pory nie zablokował Mnie, ani takiego mojego wpisu. I tak nie jestem złośliwy, tylko dałem wyraz mojego sentymentu dla Joci, którą i tak szanuję.
Chciałem napisać Sorki.
Ale Ja tak mam z Jocią o prawie zawsze.
Gówniano mnie raz potraktowała, a Ja nie jestem Św. Teresą.
To tej pory nie było przepraszam, więc Ja przepraszam Was,i przez ostatnich kilka latek musicie zrozumieć cierpliwość Pasko. Do tej pory nie zablokował Mnie, ani takiego mojego wpisu. I tak nie jestem złośliwy, tylko dałem wyraz mojego sentymentu dla Joci, którą i tak szanuję.
No cóż,gdyby mi cały czas "szło" to bym się z Wami tu nie bałwanił,tylko bym siedział w LasVegas
Gonzga ale ten dreszczyk emocji i rozmowy na wysokim poziomie w doborowym towarzystwie, zaraz byś zatęsknił za tym wszystkim
Ach. Znowu literówka.
Napiszę raz jeszcze; Jocia głupia cipa.
Nie jestem złośliwy, tylko sentymentalny.
Wpis idzie,bo mnie nigdy nie przeprosiła.
(tak myślę)
Szacun Wszystkim.
Pozdrawiam.
Napiszę raz jeszcze; Jocia głupia cipa.
Nie jestem złośliwy, tylko sentymentalny.
Wpis idzie,bo mnie nigdy nie przeprosiła.
(tak myślę)
Szacun Wszystkim.
Pozdrawiam.
Masterli ooo właśnie
tęsknił by prędzej czy później by tu wrócił
tęsknił by prędzej czy później by tu wrócił
Lucyna
Właśnie mnie obraziłaś.
To nie było tłumaczenie się, tylko wyjaśnienie.
Właśnie mnie obraziłaś.
To nie było tłumaczenie się, tylko wyjaśnienie.
dobra o 9 trzeba się dźwignąć, będę pomału uciekał, dobranoc wszystkim, Lucyna , Gonzaga, Ksings
2 418 170. Lucyna 2015-08-18 (02:10)
i kto tu jest obrażalski?
Tak jakoś wyszło, że od jakiegoś czasu mam co jeść dzięki programowi Viltomierz. Żadnych rewelacji, ale wciąż mam co jeść. Obrażalski bardzo nie jestem. Trzeba sobie na pewne określenie wybitnie zasłużyć. Pozdrawiam, i życzę sukcesów w grach.
i kto tu jest obrażalski?
Tak jakoś wyszło, że od jakiegoś czasu mam co jeść dzięki programowi Viltomierz. Żadnych rewelacji, ale wciąż mam co jeść. Obrażalski bardzo nie jestem. Trzeba sobie na pewne określenie wybitnie zasłużyć. Pozdrawiam, i życzę sukcesów w grach.
<< Dzień dobry >>
Szpiegów 55.
Za oknem +16.
Zimno.
Zimno.
45 lub 54.
To ze snu.. .
......................................
20 w rezerwie.
To ze snu.. .
......................................
20 w rezerwie.
Lewy.. .
Upały się już skończyły.. .
Będzie coraz zimniej, bo wieje z północy.
Będzie coraz zimniej, bo wieje z północy.
Teraz:
Suwałki: +12.
Wrocław: +21.
................................
/podaje najzimniejsze i najcieplejsze miejsce w Polsce/.
Suwałki: +12.
Wrocław: +21.
................................
/podaje najzimniejsze i najcieplejsze miejsce w Polsce/.
Trochę popada na południu Polski.
Dusia. .x100
Deszcz może padać w górach.
Dzisiaj zrobię próbny Test MM.
Wędruś to tylko 3 ulice w Katowicach mają ograniczenie do 30 km nie całe teraz w radiu mówili
Za 3 dni w Suwałkach może być rano aż ... +5.