Wpisy 2 167 038 – 2 167 137
23 października 2014 00:02 → 23 października 2014 11:25, 100 wpisów
Witam
Dobranoc
Witaj Jociuniu!
Czytając Chat to jakbym był na zebraniu w sprawie getta ławkowego
Czytając Chat to jakbym był na zebraniu w sprawie getta ławkowego
Bym zapomniała - emerycie piszę do Ciebie
Zerknełam ponownie i dobrze, bo przeoczyłam :
2 166 503. emeryt 2014-10-22 (02:21)
człeczyna ???
pisze się człowiek
Użyłam słowa - człeczyna, które jest całkowicie poprawne, no cóz trzeba czytać
Człek << wystepuje w klasyce . Bajka A. Fredry - "Małpa w kąpieli " cyt. : Rada małpa, że się śmieli, Kiedy mogła udać CZŁEKA ...
A znaczenie tego słowa, znajdziesz tu >> http://sjp.pwn.pl/sjp/;2450604
Życze miłej lektury
Zerknełam ponownie i dobrze, bo przeoczyłam :
2 166 503. emeryt 2014-10-22 (02:21)
człeczyna ???
pisze się człowiek
Użyłam słowa - człeczyna, które jest całkowicie poprawne, no cóz trzeba czytać
Człek << wystepuje w klasyce . Bajka A. Fredry - "Małpa w kąpieli " cyt. : Rada małpa, że się śmieli, Kiedy mogła udać CZŁEKA ...
A znaczenie tego słowa, znajdziesz tu >> http://sjp.pwn.pl/sjp/;2450604
Życze miłej lektury
Nie mam zdecydowanie mocnej40 , 3,33 mogą powtórzyćmoże obie, może jedna
http://www.youtube.com/watch?v=LlxDSpD199Y&index=59&list=PL10D8BB24536AE162
Luciano Pavarotti & Lionel Richie - The Magic of Love
Luciano Pavarotti & Lionel Richie - The Magic of Love
kurcza u mnie znowu leje wczoraj lało w dzień mała przerwa i teraz znowu daje
mam kilka programów i też nędza raz trochę wychodzi i raz nie ? trudna sztuka by cza w układy wejśc z
mam sąsiada który rzucił palenie , i kupował zamiast fajury kupował dwa zakłady dużego i jeden raz miał 5 , to byłem sam zaskoczony , kupował na chybił
trzeba założyć skarpetki, ubrać spodenki
i wybrać do sklepu kupując bułeczki tudzież kuponiki
dla eywołania pewnej paniki w przypadku wygranej
i wybrać do sklepu kupując bułeczki tudzież kuponiki
dla eywołania pewnej paniki w przypadku wygranej
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://streemo.pl/Image/721044_m.jpg
http://streemo.pl/Image/721044_m.jpg
Cześć Robalku.
Gębusia roześmiana ?
To biorę
Dusia.Witam
wczoraj:
na 5 zakładów ExPensji = 25 zł : 0 zł wygranej
na 5 zakładów lotto de = 25 zł : 3/6 = 50 zł wygranej
to w co grać ? - ja już wiem
Hej wszystkim. Zorro ja tez gram w lotto de tylko ze na 2 zaklady narazie gralam przez 6 losowan i jaj narazie 12 E do przodu.oby tak dalej i wiecej. A tobie jak ogolnie idzie?
>>>Angelka
Grasz bezposrednio w Niemczech,czy w Polsce za posrednictwem pewnych portali?
Grasz bezposrednio w Niemczech,czy w Polsce za posrednictwem pewnych portali?
Bezposrednio w niemczech
We Wloclawku padlo. Znowu ktos przez 20 lat ustawiony
W/g polskiego prawa gracz NIE moze uczestniczyc w zadnych loteriach ani grach organizowanych na terytorium innego panstwa.Tzn.bedac tam fizycznie moze sobie zagrac,ale pozostajac w RP i wysylajac kupon przez internet za posrednictwem firmy posredniczacej podpada niby pod jakis punkt w prawie karnym.cos tam mieli niby zmienic w Sejmie ale wiadomo jak dziala u nas rzad.Gdy chca oskubac spoleczenstwo to nawet w ciagu jednego dnia uchwalaja ustawe,ale w druga strone to juz niestety tak nie dziala.Ja swego czasu zarejestrowalem sie na zagranicznym portalu bukmacherskim,bo skusily mnie wygrane wyzsze niz oferowane przez legalnych,zarejestrowanych w Polsce.Ale po jakims czasie zrezygnowalem z tego,raz,ze nic w zasadzie nie wygralem[wyslalem tylko kilka razy],a po drugie poczytalem troche w necie jak sie sprawy maja od strony prawnej.Dodatkowo sama gra nie wyglada tak rozowo dla typujacego jak grajac tutaj na miejscu,poniewaz zagraniczny bukmacher widzac,ze dany typujacy zaczyna wygrywac wieksze kwoty zaczyna go limitowac[nie pozwala zagrac za wieksze pieniadze i wtedy taka gra nie ma sensu],a nawet moze mu zamknac konto.W przypadku STS-u czy FORTUNY tego nie ma,a nawet gdyby bukmacher probowal cos kombinowac[dla grajacych przez internet],to jest rozwiazanie:istnieja punkty naziemne gdzie dany gracz jest zupelnie anonimowy i buk przyjmie praktycznie KAZDY kupon,bo nie wie kim jest osoba akurat wysylajaca zaklad.A odnosnie gry w LOTTO za posrednictwem roznych agencji,firm to podam Wam jeden przyklad jak jedna z nich zrobila w jajo grajacych tam ludzi.mialem pecha,ze tez sie tam zarejestrowalem,jej nazwa to Amigo Lotto.To byla gra zespolowa[spoldzielnia],gdzie wieksza ilosc osob grala kuponami inwestujac w gre mniejsze pieniadze niz gdyby grali samodzielnie na taka sama ilosc kuponow.Firma dzialala kilka lat,zarejestrowalo sie tam bardzo duzo ludzi i po pewnym czasie..............ZONK.Praktycznie z dnia na dzien zakonczyla dzialalnosc.Osobiscie mialem u nich na koncie jeszcze 50 zlotych,ale inni gracze zainwestowali na pewno duzo,duzo wiecej...Moglo sie tak zdarzyc,ze ktorys z kuponow trafil "6" wiec interes zamkneli a kasa zostala dla nich.Tak,ze grajac za posrednictwem osob trzecich mozna sie przejechac,lepiej osobiscie zagrac i miec kupon w garsci.
PO-lecam film Vegi"służby specjalne"...w kontekscie gier losowychw kraju...
odnośnie kuponu w garsci,trzeba by było zamieszkac Gorlitz/Zgorzelec i grac po straonie de
>>arni77
Majac wygrany kupon kase mozesz odebrac niekoniecznie w punkcie najblizej Ciebie.Jak jest jakas konkretna wygrana,np.20 tysiecy to mozesz jechac nawet do Gdanska.Zabawa z jakas laska na miejscu gwarantowana
Majac wygrany kupon kase mozesz odebrac niekoniecznie w punkcie najblizej Ciebie.Jak jest jakas konkretna wygrana,np.20 tysiecy to mozesz jechac nawet do Gdanska.Zabawa z jakas laska na miejscu gwarantowana
A dlaczego nie ma na stronie w jakim mieście padła wczoraj ekstra pensja ?
>>Denis
Na stronie LOTTO juz jest komunikat:wygrana 22.10-WLOCLAWEK
Na stronie LOTTO juz jest komunikat:wygrana 22.10-WLOCLAWEK
Daro osoba ktora mi wysyla mieszka i jest zameldowana w niemczech, wiec wydaje mi sie ze nie byloby problemu z odbiorem ewentualnej wiekszej wygranej. Tylko zastanawiam sie do jakiej kwoty mozna wygrana odebrac w kolekturze. Moze ktos wie?