Wpisy 2 382 559 – 2 382 658
7 lipca 2015 00:00 → 7 lipca 2015 08:17, 100 wpisów
Cześć wszystkim uczę się dalej do matury z matematyki aby w końcu zdać i unieść ręce w geście triumfu. Nawet w przedszkolu przy biurku wujka robiłem zadania. Aha w sobotę byłem bo organizował właściciel firmy meblarskiej Szynaka gdzie były zaproszone gwiazdy jak Margaret, Cezary Pazura, Bayer Full i Beata i Bajm. Dużo ładnych dziewczyn ale nie zagadałem niestety ładne dwie były przede mną około 18 lat blondynka i brunetka, 160 cm wzrostu i 45 kg szczupłe. Gdzieś potem poszły i nie znalazłem ich. A wczoraj nad jeziorem kąpać się. w piątek trafiłem w Mini Lotto 3/5 zdjęcie w profilu i zagrałem dzisiaj Mini Lotto na 10 losowań tylko że wieczorem nic nie trafiłem. A te 3/5 to pierwszy raz się udało.
krzysztof za mini
a czy ty z soba wage i cos do mierzenia nosisz jak gdzies wychodzisz
a czy ty z soba wage i cos do mierzenia nosisz jak gdzies wychodzisz
Ja tak na oko. A dziękuje za Mini Lotto choć na stronie trafiłem 5/12 i jestem na 3 miejscu spadłem z pozycji wicelidera.
a jak na oko to ok ale masz dobre w typowaniach to wyostrz wzrok i 5/5 a jakas sie znajdzie
Rejestruję się do Loteriady ale jakoś co trzeba poczekać ?
No w Kauflandzie jest ładna nawet około 20 lat z 180 cm wzrostu około 50 kg. Widziałem ją już muszę kiedy jechać i zagadać do niej ładna dziewczyna a jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny. Pracuje w butiku z torebkami, butami, jakieś ozdoby. Pójdę zagadam a potem spytam się o coś dla dziewczyny i że znalazłem i stoi przede mną właśnie a potem numer telefonu do kina zaproszę na jedzenie. A ty jakie masz rady aha i radę do matematyki abym zdał na 30% chociaż ?
180 cm i tyle wagi to ty ja koniecznie na zapros
Krzychu słaby pomysł na podryw, kobiety nie lubią kiedy stawiasz je przed faktem dokonanym, lubią mieć wybór
Czyli co zrobić ?
Coś nie wiem dlaczego nie mogę się zarejestrować do Loteriady ?
Dobranoc dużo szczęścia przy grach.
Cześć. Niebawem uruchomię temat, gdzie przez jakis czas będę zamieszczał propozycje liczb wygenerowanych przez program. Zapraszam do obserwowania.
Sorry za post "pod sobą" ale nikogo nie ma pomiędzy.
Oto link do wspomnianego a nowo utworzonego tematu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4639
Oto link do wspomnianego a nowo utworzonego tematu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4639
teraz żeby być godnie pochowanym trzeba mieć dużo kasy wszędzie zbierają kupę pieniędzy a te 4 tyś nie starcza
dusia tak teraz kasa rządzi
ja się tym nie interesowałam ale jak ja miałam pogrzeb mamy to mi się wydaje że było 6000 a teraz jest mniej
ja się tym nie interesowałam ale jak ja miałam pogrzeb mamy to mi się wydaje że było 6000 a teraz jest mniej
KRASIA było ponad 6 tyś,do lutego jak chowaliśmy 4 lata temu a od marca ukrócili o 2 tyś
u nas jak chcesz mieć pogrzeb ze spaleniem ciała to trzeba tydzień czekać bo ciało przewożą chyba do warszawy
my mamy na miejscu ,chociaż w kwietniu była jakaś afera ale my się nie martwiliśmy tym bo po tej aferze by sobie nie pozwolili na jakieś zaniedbania bo to badała prokuratura
mnie drażni co innego tu chodzi o rodzinkę ale to nie jest miejsce na pisanie o tym
krasia ja te pieniądze co miałam w domu też dołożyłam jeszcze i pieniądze z ubezpieczenia /część/
dusia mnie to szczerze nie interesuje za ile i skąd wezmą kasę bo co byśmy z mężem nie powiedzieli to nie mamy racji więc jesteśmy z boku i robimy to co uważamy za słuszne
NO JAK JEST niezgoda w rodzinie to masakra ,u nas to przechodzi w zgodzie ,tylko teraz trzeba za wszystko płacić /notariusz ,księgi wieczyste ,urząd skarbowy /
teściowa już myśli o remoncie mieszkania i kasę liczy z PZU i córka tak samo a nie myślą o pogrzebie
wczoraj mój mąż powiedział że po pogrzebie nawet nie będzie jeździł do matki bo nie ma poco
i tak mi się smutno zrobiło bo mój ojciec nie żyje już 24lata a mama 9
i tak mi się smutno zrobiło bo mój ojciec nie żyje już 24lata a mama 9
No to lekkomyślna baba /o zgrozo/co one myślą że za te parę groszy wykupią całe miasto .No to nieładnie z ich strony
No to Ci nie zazdroszczę tego co przechodzisz ,ale ani ludzi ani ich mentalności nie zmienisz.Dobrze że ma oparcie w Tobie
dusia teść zmarł w sobotę ja musiałam wracać z jezior
leżał w kostnicy szpitalnej bo nic nie było można załatwić a wczoraj zamiast załatwiać pogrzeb to pierwsze kroki jak dostała akt zgonu to do PZU po kasę poleciała bo remont bo okna do wymniany
dopiero jak zajechałam to mąż rabanu narobił i zaczeły zalatwiać pogrzeb
poprostu mam dość tej rodzinki
leżał w kostnicy szpitalnej bo nic nie było można załatwić a wczoraj zamiast załatwiać pogrzeb to pierwsze kroki jak dostała akt zgonu to do PZU po kasę poleciała bo remont bo okna do wymniany
dopiero jak zajechałam to mąż rabanu narobił i zaczeły zalatwiać pogrzeb
poprostu mam dość tej rodzinki
przecież tej kasy z PZU odrazu nie dostanie ,trzeba czekać do miesiąca ,myśmy akurat tylko ponad tydzień czekaliśmy jak wypłacili ale musisz czekać
dusia tak masz rację też była zdziwiona i zła jak osa ale to dobrze że kazali czekać tydzień
kRASIA a ona jest poczytalna na umyśle czy nie albo pod presją córki/nie zazdroszczę TOBIE i twojemu mężowi
dusia ona jest łasa na kasę
ja przez całe małżeństwo nic nie słyszałam tylko że kasy jej brakuje i zawsze zmęczona /córka sie niby stara coś załatwić ale sama co matka każe
ja przez całe małżeństwo nic nie słyszałam tylko że kasy jej brakuje i zawsze zmęczona /córka sie niby stara coś załatwić ale sama co matka każe
Ja zaraz idę z papierami do Urzędu skarbowego ,a ty się tak nie denerwuj- a na to co ona wyprawia to twój mąż musi mieć oko i sprawdzać żeby Wam /jemu /czegoś nie wywinęła .
Bo wiesz za długi dzieci ciągną teraz rodziców,tak samo jest z rodzicami że za długi-ciągną dzieci
dusia życzę powodzenia w US ja mam dobrze bo w tej instytucji mam przyjaciółkę
Krasnalek
Dusia
Krasnalek zdrowie stracisz jak będziesz tak emocjonalnie podchodzić do tych
do tych wyrobów "Ludziopodobnych"
Dusia
Krasnalek zdrowie stracisz jak będziesz tak emocjonalnie podchodzić do tych
do tych wyrobów "Ludziopodobnych"
Krasia popłacone ale musisz to wszystko im legalnie przynieś na papierze
dusia teść nie miał żadnych długów nie miał kredytów bo on z nami rozmawiał przed chorobą i często u nas bywał bo mógł się wygadać i powiedzieć co mu leży na sercu
Krasna
No i przez kogo przez wyrób Człekokształtny pomyśl o sobie.
No i przez kogo przez wyrób Człekokształtny pomyśl o sobie.
Za dwa dni przy dobrych wiatrach może będę miał namiary na pionę.
teraz sobie skojarzyłam że jak chodziłam do teścia do szpitale to zawsze coś wygrywałam pewnie nad nami czuwa
majpan ..nie dawaj 2/2 bierz do roboTy ..ona nieumyślna jak wygra znowu robiom wariatkanp śmiech na sali jak kiedy było
krasnalko dowaliłas???
hej Małpianku
hej Małpianku
Majpusiu co tam dziś robi gre w ts???bo musze leciec...?
Małpiszonku nie bij lepiej pomóż wygrac???
Panie M dobro wraca podaj Paniom cyferki a inni je również wyśla i tak zacznie się legenda jak splajtował ts
Tej Panie M wygląda mi że k... PROROK
to tak z obserwacji
bynajmnie za takiego Cię mają
to tak z obserwacji
bynajmnie za takiego Cię mają
M i wiedz że jak splajtuje TS to się skończy proszenie o cyferki
no dawaj dwie już mamy teraz tylko pozostałe 8 i każdy razy 15 wysyła
no dawaj dwie już mamy teraz tylko pozostałe 8 i każdy razy 15 wysyła
Panie Serw jakieś tam podałem wyżej.
A od prawdziwego proroka czyli moja druga twarz będę miał za dwa dni
A od prawdziwego proroka czyli moja druga twarz będę miał za dwa dni