Wpisy użytkownika robi1972
Łącznie 82 wpisów w archiwum, pokazane od nr 182 341. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
ja mysle nad powtorka 55,57 bo czesto sie ta parka powtarza i nad 32 oraz 40 ehhh
ostatnio duzo padalo 70 tek np takie parki 74,75
71,72
' 78,80
71,72
' 78,80
nom ze w najblizszej przyszlosci można sie spodziewac ktorejs z tych parek
mozna wysylac ja 20 min temu wyslalem ale musialem czekac okolo 30 min
myslalem ze tylko u mnie w kolekturze problem ale widze ze w calej Polsce tez to samo
zna moze ktos stronke na ktorej mozna zobaczyc mapy losowan Euro Milions ?
hej wszystkim a ja mysle ze nagrywane jest kilka losowan probnych i jedno losowanie ktore najbardziej pasuje dla TS takie w ktorym padnie jak najmniej wiekszych wygranych jest odtwazane o 14 i 22.15
hej a ja szukam systemu rozpisu iczb 6z10 na jakies 12 do 15 zakladow
wiecie zastanawia mnie ze od dluzszego czasu nikt nie wytypowal w multi 10/10 a w lotto 6/6 pada przynajmniej raz w tygodniu a przeciez duzo latwiej jest trafic 10/10 w multi jak 6 w lotto
mojej kolezanki mama zagrala w angielskiego totka zreszta pierwszy raz w zyciu zagrala i wygrala 2 miliony funciakow
witam cos ostatnio sie 6/6 w lotto rozszalaly jak dalej tak pojdzie to bedziemy w PL mieli samych milionerow
witam znajomy mnie pytal gdzie na telegazecie w TV mozna sprawdzic wyniki lotoo wie kto moze ?
trisetum tylko od tych 600 mln zakosza 3 podatki po prawie polowa odejdzie
mojej kolezanki mama kiedys zagrala pierwszy raz w zyciu w totka i wygrala 2 mln funtow bo to w Anglii bylo
wlasnie w radiu powiedzieli ze na Florydzie te 600 mln ktos wygral
« PoprzednieKolejne »
MM na 14 1,2,3,12,18,43,46,47,59,60