Wpisy 1 225 938 – 1 226 037
13 listopada 2012 00:00 → 13 listopada 2012 08:31, 100 wpisów
Cenowo jesteśmy po środku. Ale jesteśmy jedyną Firmą ma rynku (nie spółką).
Nie pobieramy prowizji od wygranej - jak firma z Cypru.
Nie pobieramy prowizji od wygranej - jak firma z Cypru.
powiek krótko jak byscie mieli za lotto cenę 2 zł to byliby chetni do gry
No firma z Cypru - nie będę reklamował, pewnie wszyscy wiedzą, pobiera 10% od wygrancyh. W Polsce jest to nie legalne
a po co mam Wam płacic za wysłanie kuponu jak moge to sam zrobic?
atrolog nie moga sprzedawac lotto po 2zł poniewaz kupuja je od totalizatora po 3zł!!
lottomania....wszystko ok do póki nie wygra sie milionów.
trzeba sie przekonać
trzeba sie przekonać
u mnie np w sklepie cukier kosztuje 2 zł za 1 kg a własciciel kupuje drożej ale ma w tej chwili taką promocję
Astrolog na tych stronach chodzi glownie chyba o gre systemowa np. na 12 liczb. Czyli nie placisz sam 3000zł za 1 zakład tylko kilka-kilkanascie osob sie na to sklada za pomoca tych stron.
u Was tez oczekuje promocji na zakłady TS oczywiscie taniej niz na rynku
Wierzymy w to, że jak wygra ktoś główną wygraną i pokażemy, że naprawdę przekazujemy tą wygraną to to będzie najlepszą reklamą dla nas. Za kilka lat nikt nie będzie się zastanawiał czy to legalne, czy ktoś nie uciekanie z wygraną itd itp.
to ja tez założe taką firme i bedziemy grali systemowo po 12 skresleń na losowanie
lottomania....zyskałeś nowego użytkownika.
dużo firm nie ma takich jeszcze, jak sie dobrze wypromujesz chetni sie znjada
Od swojej strony napisze tylko, że nie jest łatwo stworzyć taką stronę. Nasza była tworzona ponad rok czasu i do tej pory borykamy się z różnymi problemami, np ostatnio nam wirus się zapanoszył
mam znajomych informatyków to w miesiąć stworzą taką strone ze mucha nie siada
na dole masz ceny systemow lotto od 7 do 12 liczb
@astrolog Też tak mówiłem. Do tej pory informatycy jak tylko mnie widza to wspominają moje pierwsze słowa "to jest proste"
wygrane na podstawie sobotniego losowania gdzie nie padla 6.
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/
jest to cena bez PLUSA, z plusem +1zł do kazdego zakladu w danym systemie. Przy 12/12 dodatkowo + 924zł.
Do Mini system kosztuje 990zł!!
12 liczb
wlasnie mozesz utworzyc strone z zakladami systemowymi MINI, a nie LOTTO, bardziej niszowe, mniejsze wygrane, ale i mniejszy koszt gry!!
No i jak te 100 osob trafi 5 w 12 to na glowe wyjdzie po około 600zł tylko.
W lotto.
Wiec lepiej zeby jeden system 12 kupilo 10-20 osob - wtedy przy 5/12 wygrywa kazdy po 3 lub 6 tys złotych.
lottomaniak....co jest.wpłacilem kase i nie da sie wysłac/ przycisk akceptuj nie dziala
wtopa na samym początku
To jest właśnie wirus o którym pisałem wcześniej. Informatycy w nocy nie pracują - jutro problem będzie usunięty.
uuuuuuuuuuuu
i co teraz....
i co teraz....
duzo nie wpłaciłem 10 zł tyle minmalnie i takie zaskoczenie. to trzeba było od razu gadać ze jutro .....
smerdzi naciąganiem. tu 10 zł tam 20? nie....lottomaniak to po jakiego dzis tu wlazłes reklamujac stroone jak *** nie działa
te liczby co tam sa mają iść na jutroo.....bo zła reklama będzie codziennie
a jak macie wirusa too k.u.r.w.a zawiescie stroone i idzcie do lekarza
dobrze ze to tylko 10 zł A NIE 100 LUB WECEJ
Żadne pieniądze Panu nie zginą. Jutro problem będzie naprawiony i będzie można kupić kupony.
Jeśli Pan chce mogę nawet teraz oddać pieniądze.
Jeśli Pan chce mogę nawet teraz oddać pieniądze.
LOTTOMANIA....proszę o wysłanie tych liczb co tam są....dziekuje.
O usterce informujemy na swojej stronie. Przepraszam, że takie zaskoczenie z samego początku, ale wirusy atakują z zzaskoczenia...
kriss22221
http://www.facebook.com/photo.php?v=545330845493398
http://www.facebook.com/photo.php?v=545330845493398
wklej ten link w przeglądarkę może się uda zobaczyć maszynę do drukowania kuponów
Niech Pan napisze może liczby w wiadomości. Osobiście przypomnę Panu jutro o nich
Dobrej nocy
otymistka....dzieki
udało się
lottomaniak...wyslalem wiadomść....
liczby i ze na jutro...czyli dzis...nie wiedzialem ze już jest jutro.
Tak, widzę. Przepraszam jeszcze raz za zamieszanie.
kriss22221 nie otymistka a optymistka
lottomania....dzis na 22.15 te liczby są
literka....mi nie wlazi otymistko
rosze o wybaczenie
Ok dzięki za kwiaty
lottomania....nastenym razem jak chce sie reklamować too niech strona dziala w 100%. bo too nie dobrze świadczy
a 1 kontakt jest najważniejszy.
Dzień dobry we wtorek trzynastego miłego spokojnego i radosnego Dnia Wszystkim czatownikom
Witam serdecznie wczoraj mie zaskoczyła lila podałem jej a ona nic z tego i miała racje.
ELO PANIE DariuszW
ELO PANIE DariuszW
.
http://wyborcza.pl/1,75400,12844244,We_wtorek_transmisja_z_calkowitego_zacmienia_Slonca_.html
.
http://wyborcza.pl/1,75400,12844244,We_wtorek_transmisja_z_calkowitego_zacmienia_Slonca_.html
.
We wtorek wieczorem naszego czasu Słońce na kilka minut zostanie zakryte przez Księżyc. Zaćmienie będzie widać z Australii, ale można go śledzić na żywo także w internecie.
Przekaz na żywo z trzech stanowisk obserwacyjnych w Australii będzie trwał 15 minut - od 21:30 do 21:45 czasu polskiego. Obejmie zaćmienie całkowite, kiedy Słońce zostanie zupełnie zakryte na blisko dwie minuty. W pozostałym czasie obraz Słońca z teleskopów i kamer będzie uaktualniany co 5 minut.
Przekaz na żywo z trzech stanowisk obserwacyjnych w Australii będzie trwał 15 minut - od 21:30 do 21:45 czasu polskiego. Obejmie zaćmienie całkowite, kiedy Słońce zostanie zupełnie zakryte na blisko dwie minuty. W pozostałym czasie obraz Słońca z teleskopów i kamer będzie uaktualniany co 5 minut.
Pokonaj raka⌠alkoholem
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/pokonaj-raka-alkoholem,1,5299363,artykul.html
http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/pokonaj-raka-alkoholem,1,5299363,artykul.html
witam
reklama przemysłu monopolowego
znałem ludzi co to robili przykro mi nie próbuj
można zalać robaka ale nie lecz się
reklama przemysłu monopolowego
znałem ludzi co to robili przykro mi nie próbuj
można zalać robaka ale nie lecz się
Dzień dobry.Wygranych i miłego dnia.
Medea
Marek
Senna
Marek
Senna
senna
Profil zaktualizowany
Według astrologa, który typuje te liczby oraz ustala "plan" gry na dany tydzień szczególnie szczęśliwe dla graczy w gry losowe mają być czwartek i niedziela. Ja mam zamiar spróbować, bo kiedy ostatni raz tak twierdził czyli 1 listopada tylko z powodu zamkniętych kolektur przeszła mi koło nosa 4/6 w lotto oraz 5/6 w mm. W tym tygodniu dam losowi szansę
Profil zaktualizowany
Według astrologa, który typuje te liczby oraz ustala "plan" gry na dany tydzień szczególnie szczęśliwe dla graczy w gry losowe mają być czwartek i niedziela. Ja mam zamiar spróbować, bo kiedy ostatni raz tak twierdził czyli 1 listopada tylko z powodu zamkniętych kolektur przeszła mi koło nosa 4/6 w lotto oraz 5/6 w mm. W tym tygodniu dam losowi szansę
Marek.
300km w jakim kierunku?
300km w jakim kierunku?
medea boicie się wideo kamery nikt nie wystartował .
Myślałem,że się nie dopcham do gg ale było nie ludno
Myślałem,że się nie dopcham do gg ale było nie ludno
e46
to gg36 te 300
i przepraszam - jeśli jest to zbyt uczepliwo-zasadnicze
dobrego dnia
to gg36 te 300
i przepraszam - jeśli jest to zbyt uczepliwo-zasadnicze
dobrego dnia
emerytka nie latam po kraju lekarz mnie nie dopuścił mam wysokie ciśnienie i też nie latam zasłabłem w powietrzu ledwo wylądowałem i choruje
nara biorę psa i w góry ale tylko spacer bez paralotninie gram i nie typuje
Robal
Masz rację (jak zwykle)
Chyba jeszcze śpię.
Masz rację (jak zwykle)
Chyba jeszcze śpię.