Wpisy 1 262 565 – 1 262 664
6 grudnia 2012 00:00 → 6 grudnia 2012 00:47, 100 wpisów
nie mam
katosy29@wp.pl
fortuna...dzieki
fortunata mam tylko jedno jeszcze pytanie jak podalas liczby dla krissa a teraz zagra nimi 1000 osob to myslisz ze ktos trafi 6/6 x 1000 ze TS da na tyle wygranyc
krzysio ..boje się andruska jest silna i duza nie jest taka mała
zakon....liczby kazdy wczoraj mogł spisać.....i wygrac/ ale ludzie niedowiarki.ja tez nie. ale cooś foortuna ma w sobie
ja zaryzykoowałem z dystansem....i z powodzeniem
Zakon 13 JA nikomu nie każe GRAĆ JA TYLKO OBLICZAM ENERGIE I PODPOWIADAM JAK ONA WSPÓŁGRA Z ENERGIĄ GIER LICZBOWYCH !!!aLE TO NIE JEST TEMAT ABY TU KOGOKOLWIEK WTAJEMICZAĆ !!!!! CO W TRAWIE PISZCZY.
kris tak ale teraz Twoje liczby sa ogolno dostepne wiec myslisz ze oszukasz przeznaczenie czy TS oszuka przeznaczenie
zakon....nie wiem. mooze jest cooos w teoori ze TS koombnuje. ale i jest tez cos w tym ze fortuna dala mi trafne liczby.móógł każdy skrzystać...a zrobilem to na forum tylkoo ja.
a niby kazdy szuka pewniakóóów. androomeda55 dała. wiec skorzystalem
a niby kazdy szuka pewniakóóów. androomeda55 dała. wiec skorzystalem
13maxa..no dobrze sam uwazałeś masz racje duza andraa..
fortuna55...upsss
MAX JAK CI się drapki podobają ????????
foortuna
fortuna ...bardziej mi sie podobaja automaty bo drapek nie drapie
TO Szkoda !!!
zakoon....wczraj z 200 oosóóób sledziloo czat.widzialo co frtuna mi dała jakie liczby. i tylkoo ja nadałem.mslisz ze teraz bedzie inaczej??????
13maxa ..ja wiem wszystkoo nic nie mogę ..adra ma powaga muszyć sama mówić o dane np zrwost i waga i włosy
iii uciekam...spać juz
krzysio ja ci danych nie podawałam bo powiem co Uli pisałeś na maile
krzysio... i mi nie powiesz tak to poczekaj zapamietam to jak bedziesz chciał xxx
Lila....dobranooc
kriss22221
wiesz, jaka tu ilość liczb, typów się przewala ? tak naprawdę - nie ma szansy wykorzystać nawet drobnej części, no - kilka może czasem szczęśliwie się "zgapi", a reszta, to przesunięcia
wiesz, jaka tu ilość liczb, typów się przewala ? tak naprawdę - nie ma szansy wykorzystać nawet drobnej części, no - kilka może czasem szczęśliwie się "zgapi", a reszta, to przesunięcia
co mi Ci krzysio powiedzieć jak nic nie wie, andro z nikim nie kontaktuje się poza MP złota zasada
andruska ...jak to nie łamiesz zasad ..zasady sa po to zeby je łamać
andromeda\
zadziwiacie mnie.
zadziwiacie mnie.
maks lila....jednoscią są
krisss ale ja nie rozumiem? o co chodzi, kto Cie zadziwie? jacy My>???
maks...lila jeden nick.
wiec co za róóznica czy sie zegnam z maksem czy z lilą
wiec co za róóznica czy sie zegnam z maksem czy z lilą
andromeda....a widzialaś go?
kriss22, ale co przez to chcesz powiedzieć? bo ja nie czaje bazy
maks...ja sie wtracam w twje prywatne zycie?
kriss, osobiście nie, ale ja przepraszam naprawdę nie wiem o co chodzi długo mnie tu nie było
A ja napisałem wraznie ...ze niech ***a zaden gej sie do mnie tutaj nie odzywa ...
jestem facetem...widzieliscie na czacie co ja po nikim z was nie moge powiedziec kto kim jest.nick maks...baba facet? androomeda? baba facet?
pytania czy jestes gejem czy les...są tak samo warte tegoo tu na czacie czy jestes facetem czy kobietą.
andromeda...nie. ale jaka masz ewnoość ze maks to facet?
z taką pewnoscią too napisałas
kriss bo wdało się nieporozumienie i zdziwiło mnie to co piszesz
wiec zapytałam się co Ty piszesz
wiec zapytałam się co Ty piszesz
androomeda...widoocznie tak.doobranoc
13maxa...zostaw facet ma sprawy gej ..ja eeetaamm zbokole ..ty powiedz nie bierz slubu cyca..
krzysio744....zbokole? masz jakies dooswiadczenie w tym temacie czy co?????????????
kriss po prostu mnie zaatakowałeś tak za nic i to jest nieporozumienie
kris...tu mało osób wie zbokole ..to jest zboczencem..
maks...a co krzysio744 dobrze napisał?
poziom zenujący maks
klaskanie.....do czego?
i znikam....
Nie odzywaj sie do ja do ciebie i zyj tam w swoim swiecie a ja z krzysiem w swoim i zikam
inteligencja 0 nizej sie nie da.
klaskanie....i nic więcej.
klaskanie do tego jak w rytm mu dupy nadstawiasz ***a człowieku dupa jest od srania a nie od ***olenia
ukrywanie sie pod nickiem...gadanie ze ktoś zbok...klaskanie. a samemu mordy nie pokazać. zaiste genialne