Wpisy użytkownika rico
Łącznie 1 263 wpisów w archiwum, pokazane od nr 163 219. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
2010-09-08 (22:33)
statusmalenkow
Data rejestracji: 2010-09-08
Ilość postów: 12
12652 Ja znam jedną z dolnegośląska, chciałbym tutaj zaznaczyć że to historia zasłyszana... Dwóch gości wytypowało szóstkę przy "piwku", wysłali kupno i trafili! Niestety niewiem jaką wygrali sume. Podzielili sie po połowie i każdy poszedł w swoją strone. Jeden zaczął inwestować w jakieś trefne interesy i podwóch latach nie miał niczego, skończył z długami i powiesił się! A drugiemu odbiło... imprezki, panienki, alkohol, narkotyki, no i to ostatnie zapowadzilo go do grobu bo przesadził i zaćpał na śmierć! Wniosek.. lepiej sie samemu dorobić niż wygrać w totka bo nagła wygrana miesza w głowie! Znacie jakieś podobne zasłyszane historie?
--------------------------------------------------------------
znacie podobne historyjki??

statusmalenkow
Data rejestracji: 2010-09-08
Ilość postów: 12
12652 Ja znam jedną z dolnegośląska, chciałbym tutaj zaznaczyć że to historia zasłyszana... Dwóch gości wytypowało szóstkę przy "piwku", wysłali kupno i trafili! Niestety niewiem jaką wygrali sume. Podzielili sie po połowie i każdy poszedł w swoją strone. Jeden zaczął inwestować w jakieś trefne interesy i podwóch latach nie miał niczego, skończył z długami i powiesił się! A drugiemu odbiło... imprezki, panienki, alkohol, narkotyki, no i to ostatnie zapowadzilo go do grobu bo przesadził i zaćpał na śmierć! Wniosek.. lepiej sie samemu dorobić niż wygrać w totka bo nagła wygrana miesza w głowie! Znacie jakieś podobne zasłyszane historie?
znacie podobne historyjki??

tyz piknie!
Ja tam cudzych kosztów nie liczę, liczę tylko swoje........
Nie jestem przecież niczyim księgowym

Ja tam cudzych kosztów nie liczę, liczę tylko swoje........
Nie jestem przecież niczyim księgowym

pawel<<<<<<a tego gościa też zansz??????
2010-06-10
Roztrwonił fortunę wygraną na loterii. Dziś wraca do pracy.... śmieciarza
Osiem lat temu wygrał na loterii fortunę. Dziś zmuszony jest powrócić do dawnego życia i pracy śmieciarza. Michael Carroll przez kilka lat roztrwonił blisko 10 milionów funtów (równowartość ok. 15 milionów dolarów) i dziś jest bankrutem.
Wielka przygoda Brytyjczyka zaczęła się w 2002 roku, kiedy w wieku 19 lat wygrał na loterii 9,7 miliona funtów. Z dnia na dzień porzucił pracę śmieciarza i zacząć wieść iście królewskie życie. Niemal natychmiast kupił pierwszy z kilku domów, flotę luksusowych samochodów i obwołał się âkrólem dresiarzyâ. Oprócz czterech nieruchomości w kraju, kupił też wypoczynkową willę w Hiszpanii; a ponadto: dwa Mercedesy, dwa BMW i mnóstwo quadów. Jego dom, w którym zamieszkał z żoną i córką stał się wielką âimprezowniąâ. Niemal każdego dnia mężczyzna organizował w swoich włościach w Downham, w hrabstwie Norfolk wielkie przyjęcia, podczas których lały się hektolitry alkoholu i nie brakowało narkotyków. Taki styl życia nie odpowiadał jego żonie, która wkrótce wraz z dzieckiem wyprowadziła się z domu.
Kiedy zabrakło żony, Carroll zaczął wydawać fortunę na ***tki. Jak sam wspomina, był taki czas, że w każdym łóżku w jego willi znajdowała się inna kobieta. Aby je wszystkie zaspokoić, Brytyjczyk zażywał narkotyki i spał po cztery godziny na dobę. Z jego relacji wynika, że sypiał nawet z czterema paniami dziennie. W ciągu ostatnich ośmiu lat miał podobno 2 tysiące kobiet, na które wydał ok. 100 tysięcy funtów. â poinformował dziennik âDaily Mail
Narkotyki pochłonęły kolejną, potężną część jego majątku. Pod koniec 2003 r. âkról dresiarzyâ wypalał każdego dnia crack o wartości 2 tysięcy funtów.
Ostatnią wielką słabością Carrolla była zaś złota biżuteria, którą z przyjemnością się obwieszał. âZacząłem myśleć tylko o trzech rzeczach: narkotykach, seksie i złocie.â â wspomina mężczyzna.
Brytyjczyk kilkukrotnie trafiał do więzienia, m.in. za posiadanie narkotyków i zakłócanie porządku publicznego.. Po tym jak wyszedł zza krat w 2006 r. okazało się, że jego majątek tak się uszczuplił, że konieczne jest wzięcie pożyczki, by utrzymać nieruchomości i samochody. Wtedy też pojawiły się pierwsze pogłoski o zbliżającym się nieuchronnie bankructwie Carrolla. Mężczyzna wtedy zaprzeczał. Ale w lutym 2010 r. przyznał, że jest bankrutem i będzie zmuszony do skorzystania z zasiłku.
Dziś już wiadomo, że mężczyzna powrócił do dawnego zajęcia â znów zajmuje się wywozem śmieci. âPrzyjęcie się skończyło, a to jest powrót do rzeczywistości.â â powiedział spłukany Brytyjczyk. âUznałem jednak, że łatwiej jest żyć za 42 funty zasiłku niż za milion.â
Niezły kolo czyż nie mam racji

2010-06-10
Roztrwonił fortunę wygraną na loterii. Dziś wraca do pracy.... śmieciarza
Osiem lat temu wygrał na loterii fortunę. Dziś zmuszony jest powrócić do dawnego życia i pracy śmieciarza. Michael Carroll przez kilka lat roztrwonił blisko 10 milionów funtów (równowartość ok. 15 milionów dolarów) i dziś jest bankrutem.
Wielka przygoda Brytyjczyka zaczęła się w 2002 roku, kiedy w wieku 19 lat wygrał na loterii 9,7 miliona funtów. Z dnia na dzień porzucił pracę śmieciarza i zacząć wieść iście królewskie życie. Niemal natychmiast kupił pierwszy z kilku domów, flotę luksusowych samochodów i obwołał się âkrólem dresiarzyâ. Oprócz czterech nieruchomości w kraju, kupił też wypoczynkową willę w Hiszpanii; a ponadto: dwa Mercedesy, dwa BMW i mnóstwo quadów. Jego dom, w którym zamieszkał z żoną i córką stał się wielką âimprezowniąâ. Niemal każdego dnia mężczyzna organizował w swoich włościach w Downham, w hrabstwie Norfolk wielkie przyjęcia, podczas których lały się hektolitry alkoholu i nie brakowało narkotyków. Taki styl życia nie odpowiadał jego żonie, która wkrótce wraz z dzieckiem wyprowadziła się z domu.
Kiedy zabrakło żony, Carroll zaczął wydawać fortunę na ***tki. Jak sam wspomina, był taki czas, że w każdym łóżku w jego willi znajdowała się inna kobieta. Aby je wszystkie zaspokoić, Brytyjczyk zażywał narkotyki i spał po cztery godziny na dobę. Z jego relacji wynika, że sypiał nawet z czterema paniami dziennie. W ciągu ostatnich ośmiu lat miał podobno 2 tysiące kobiet, na które wydał ok. 100 tysięcy funtów. â poinformował dziennik âDaily Mail
Narkotyki pochłonęły kolejną, potężną część jego majątku. Pod koniec 2003 r. âkról dresiarzyâ wypalał każdego dnia crack o wartości 2 tysięcy funtów.
Ostatnią wielką słabością Carrolla była zaś złota biżuteria, którą z przyjemnością się obwieszał. âZacząłem myśleć tylko o trzech rzeczach: narkotykach, seksie i złocie.â â wspomina mężczyzna.
Brytyjczyk kilkukrotnie trafiał do więzienia, m.in. za posiadanie narkotyków i zakłócanie porządku publicznego.. Po tym jak wyszedł zza krat w 2006 r. okazało się, że jego majątek tak się uszczuplił, że konieczne jest wzięcie pożyczki, by utrzymać nieruchomości i samochody. Wtedy też pojawiły się pierwsze pogłoski o zbliżającym się nieuchronnie bankructwie Carrolla. Mężczyzna wtedy zaprzeczał. Ale w lutym 2010 r. przyznał, że jest bankrutem i będzie zmuszony do skorzystania z zasiłku.
Dziś już wiadomo, że mężczyzna powrócił do dawnego zajęcia â znów zajmuje się wywozem śmieci. âPrzyjęcie się skończyło, a to jest powrót do rzeczywistości.â â powiedział spłukany Brytyjczyk. âUznałem jednak, że łatwiej jest żyć za 42 funty zasiłku niż za milion.â
Niezły kolo czyż nie mam racji

no, mógłbyś, ale to chyba zbędne, bo podejrzewa, że na Psycholiku, tam jest zawsze wesoło, a pomysły mają ci z personelu czasem odlotowe.....
Pzdr.
Pzdr.
mi to lotto, kto gdzie i kiedy, bo zawsze się można zeszmacić, nawet będąc pięknym bogatym i zdrowym.....a może nawet bardziej niż....zawsze
Pzdr.

Pzdr.

Ryan Magee, który trafił w Lotto 6,5 miliona funtów (równowartość ponad 31 milionów złotych) twierdzi, że zagrał tylko dlatego, że przyśniło mu się, iż powinien to zrobić. Był przekonany, że wygra.
Ta wiadomość pojawiła się na brytyjskich portalach internetowych 14 lutego. Zainteresowała nas dlatego, że brytyjczyk Ryan Magee miał â jak twierdzi â proroczy sen dotyczący wygranej w Lotto. Sen dokładnie odtwarzał wszystko, co wydarzyło się kilka dni później. Skreślenie numerów w lotto, oczekiwanie wyniku, wreszcie wygrana. Ryan był tak pewien wygranej, że jeszcze przed losowaniem złożył zamówienie na nowe Ferrari Spider za 150 tysięcy funtów. Jak piszą brytyjskie gazety, mężczyzna twierdzi, że przez cały czas miał bardzo silne przeczucie, że uda mu się trafić szóstkę. Dla pewności wypełnił aż 11 kuponów Lotto. Jego żona do końca była sceptyczna. - Nakrzyczała na mnie, że wydałem tyle pieniędzy na kupony â mówił dziennikarzom Magee. Co Ryan zrobi z wygraną? W tej chwili planuje kupić nowy dom, gdzie przeprowadzi się ze swoją żoną i synkiem.
czy ktoś z was miał kiedyś takie silne przeczucie, które się spełniło,choć niekoniecznie w grach losowych

Ta wiadomość pojawiła się na brytyjskich portalach internetowych 14 lutego. Zainteresowała nas dlatego, że brytyjczyk Ryan Magee miał â jak twierdzi â proroczy sen dotyczący wygranej w Lotto. Sen dokładnie odtwarzał wszystko, co wydarzyło się kilka dni później. Skreślenie numerów w lotto, oczekiwanie wyniku, wreszcie wygrana. Ryan był tak pewien wygranej, że jeszcze przed losowaniem złożył zamówienie na nowe Ferrari Spider za 150 tysięcy funtów. Jak piszą brytyjskie gazety, mężczyzna twierdzi, że przez cały czas miał bardzo silne przeczucie, że uda mu się trafić szóstkę. Dla pewności wypełnił aż 11 kuponów Lotto. Jego żona do końca była sceptyczna. - Nakrzyczała na mnie, że wydałem tyle pieniędzy na kupony â mówił dziennikarzom Magee. Co Ryan zrobi z wygraną? W tej chwili planuje kupić nowy dom, gdzie przeprowadzi się ze swoją żoną i synkiem.
czy ktoś z was miał kiedyś takie silne przeczucie, które się spełniło,choć niekoniecznie w grach losowych

za 7/10 płacą już 140 zł..........
łoj,bardzo dawno cię w kolekturze po odbiór wygranej za 7/10 nie było....
kłamstwo ma krótkie nogi!
Nadawajcie tylko historie prawdziwe

łoj,bardzo dawno cię w kolekturze po odbiór wygranej za 7/10 nie było....
kłamstwo ma krótkie nogi!
Nadawajcie tylko historie prawdziwe

czasem tak jest, że jest impuls, który może zmienić nasze życie w jednej chwili.......
żyjemy dziś, a nie wiemy czy jutro nie będziemy milionerami, lub nie znajdziemy się na dnie......
Dlatego cieszmy się każdą chwilą, która nas nie pociągnie na dno

żyjemy dziś, a nie wiemy czy jutro nie będziemy milionerami, lub nie znajdziemy się na dnie......
Dlatego cieszmy się każdą chwilą, która nas nie pociągnie na dno

JOKER-kumulacja 300 000 złotych
Multi Multi "tylko" 10 000 złotych
Mosiu<<<<fakt, ale gdybyś tego nie przeżył, nigdy byś nie wiedział o swoim przeczuciu....
Można powiedzieć, że nasze życie generalnie składa się z przypadków, tych złych i tych dobrych..........
Jednak nigdy nie jesteśmy pewni co Nas czeka....
Myślę, że nad Wami wtedy też Ktoś czuwał i próbował Was ostrzec.
pozdrawiam
Multi Multi "tylko" 10 000 złotych
Mosiu<<<<fakt, ale gdybyś tego nie przeżył, nigdy byś nie wiedział o swoim przeczuciu....
Można powiedzieć, że nasze życie generalnie składa się z przypadków, tych złych i tych dobrych..........
Jednak nigdy nie jesteśmy pewni co Nas czeka....
Myślę, że nad Wami wtedy też Ktoś czuwał i próbował Was ostrzec.
pozdrawiam
stopnie wygranych ilość kwota
I stopień
(JOKER + 4/4) 0 0.00
II stopień
(4/4) 8 0.00
III stopień
(JOKER + 3/4) 0 0.00
IV stopień
(JOKER + 2/4) 0 4.72
V stopień
(3/4) 0 4 575 860.00
VI stopień
(JOKER + 1/4) 0 0.12
VII stopień
(JOKER + 0/4) 2 45.80
-----------------------------------------------------------
What is it?

I stopień
(JOKER + 4/4) 0 0.00
II stopień
(4/4) 8 0.00
III stopień
(JOKER + 3/4) 0 0.00
IV stopień
(JOKER + 2/4) 0 4.72
V stopień
(3/4) 0 4 575 860.00
VI stopień
(JOKER + 1/4) 0 0.12
VII stopień
(JOKER + 0/4) 2 45.80
-----------------------------------------------------------
What is it?

Nie pierś.......tylko biust
pierś to ma kura lub kurczak..
odrobinę znajomości anatomii człowieka, by się też przydało!
ech

pierś to ma kura lub kurczak..
odrobinę znajomości anatomii człowieka, by się też przydało!
ech

nie ma już po co chodzić bonusy zgarnięte 
lepiej zajmij się swoimi obowiązkami, bo widzę,że lejesz wodę aż chlupie.....
Napisz do Kasi

lepiej zajmij się swoimi obowiązkami, bo widzę,że lejesz wodę aż chlupie.....
Napisz do Kasi

163533. status bella34 2010-09-14 (12:40)home Warszawa
na południe wchodzą cudnie
------------------------------------------------------
a wieczorem "całym worem"
na południe wchodzą cudnie
------------------------------------------------------
a wieczorem "całym worem"
jestem z Was najlepszy, bo nie grając a odkładając do świnki kasiulkę,przez okres niespełna 2 lat po 12 złotóweczek zarobiłem trafienie 9/10 w Multi, czyli osiągnąłem bez spesjalnego wysiłku i stresu to, o czym większość z Was może tylko marzyć

dodam tylko, że nie było żadnych nakładów własnych........
może inaczej ktoś kto trafia 9/10 musi włożyć minimum połwę ze swojej wygranej na rzecz T.S...
ode mnie nie dostali ani grosza, a więc w efekcie to tak jakbym trafił 2 razy 9/10 lub przynajmniej 8/8!!!
I co się lepiej opłaci?
Pytanie retoryczne

może inaczej ktoś kto trafia 9/10 musi włożyć minimum połwę ze swojej wygranej na rzecz T.S...
ode mnie nie dostali ani grosza, a więc w efekcie to tak jakbym trafił 2 razy 9/10 lub przynajmniej 8/8!!!
I co się lepiej opłaci?
Pytanie retoryczne

na FORUM jest temat LIGA NAJLEPSZYCH TYPERÓW......
Kiedy zaproponowałem punktację oddającą rzeczywistą wartość typowań, to spotkało się to z dezaprobatą i punktuje sobie autor tak, że nic ona nie mówi o przełożeniu typów na opłacalność gry....
Takie typowanie jest prawdopodobnie prowadzone przez ludzi, którym zależy aby jak najwięcej ludzi przyciągnąć do gry!
Nawet lider tej klasyfikacji ponióśł by klęskę finansową w realnej grze!
To jest manipulacja, albo głupota

Kiedy zaproponowałem punktację oddającą rzeczywistą wartość typowań, to spotkało się to z dezaprobatą i punktuje sobie autor tak, że nic ona nie mówi o przełożeniu typów na opłacalność gry....
Takie typowanie jest prawdopodobnie prowadzone przez ludzi, którym zależy aby jak najwięcej ludzi przyciągnąć do gry!
Nawet lider tej klasyfikacji ponióśł by klęskę finansową w realnej grze!
To jest manipulacja, albo głupota

Zgadza się To jest moja kasa, która mogła by być nie moją, a T.S, który by się bawił za niestety moją kasę....
Wesołej zabawy

Wesołej zabawy

Grając codzinnie na dwa losowania 2-ma zakładami w praktyce
żeby dostać od T.S 12 złotóweczek nie wystarczy trafić codzinnie 6/10, ale na pozostałych trzech kuponach mieć jeszcze jedną 6/10........ wtedy zarobimy dziennie 24 zł, odejmując wkład własny 12 złotych!
Kto jest w stanie tak typować?

żeby dostać od T.S 12 złotóweczek nie wystarczy trafić codzinnie 6/10, ale na pozostałych trzech kuponach mieć jeszcze jedną 6/10........ wtedy zarobimy dziennie 24 zł, odejmując wkład własny 12 złotych!
Kto jest w stanie tak typować?

165179. status Codee 2010-09-19 (16:37)home Tychy
masz tam gdzieś dziś kolekturę otwartą do 22:00?
bo w "głodnych tychach" jeszcze nikt nic większego nie wygrał więc to miasto......................
Jeśli chodzi o miasta i miejscowości wygrane to najwięcej wygranych ilościowo i jakościowo padło w Warszawie, bo przeszło 20% ogółu wygranych, ale wiadomo stolica i siedziba centrali

masz tam gdzieś dziś kolekturę otwartą do 22:00?
bo w "głodnych tychach" jeszcze nikt nic większego nie wygrał więc to miasto......................
Jeśli chodzi o miasta i miejscowości wygrane to najwięcej wygranych ilościowo i jakościowo padło w Warszawie, bo przeszło 20% ogółu wygranych, ale wiadomo stolica i siedziba centrali

165218. status bella34 2010-09-19 (19:00)home Warszawa
jak zwykle szyframifaja
a ja miałam 2x4/5 W Mini i to w ciągu 2tygodni
oraz 5/5 w multasa o yeahlol
nie sztuka zanotować takie wyniki wysyłając setki zakładów!
sztuką jest trafić jednym wysłanym na dane losowanie

Pozdrówka
jak zwykle szyframifaja
a ja miałam 2x4/5 W Mini i to w ciągu 2tygodni
oraz 5/5 w multasa o yeahlol
nie sztuka zanotować takie wyniki wysyłając setki zakładów!
sztuką jest trafić jednym wysłanym na dane losowanie

Pozdrówka

WSZYSTKO ZACZYNA SIĘ OD MARZEŃ I NA MARZENIACH SIĘ WSZYSTKO KOŃCZY!!!!!!!

LEPIEJ BYĆ ZDROWYM PESYMISTĄ NIŻ CHORYM OPTYMISTĄ
(Nr statystyczny choroby F63)
(Nr statystyczny choroby F63)
mylisz się ma.......ka mnie codziennie wychodzi, ale nie codziennie się udaje....
a poza tym czy?
"W Serocku jest rynek
a na rynku pasą się krowy?
W Serocku Pani aptekarzowa ma piękne włosy?
I ładnej bywa tam niż w Paryżu i Otwocku?
bardzo jest pięknie w Serocku!
a poza tym czy?
"W Serocku jest rynek
a na rynku pasą się krowy?
W Serocku Pani aptekarzowa ma piękne włosy?
I ładnej bywa tam niż w Paryżu i Otwocku?
bardzo jest pięknie w Serocku!
miedzy optymistą, a pesymistą jest tylko taka różnica, że
optymista powie "ta szklanka jest w połowie pełna
pesymista zaś "ta szklanka jest w połowie pusta"
ma....ka, ja całe życie grałem i ćwiczyłem numerki i "nie jestem spalony"
optymista powie "ta szklanka jest w połowie pełna
pesymista zaś "ta szklanka jest w połowie pusta"
ma....ka, ja całe życie grałem i ćwiczyłem numerki i "nie jestem spalony"
kiedyś,czy raczej niedawno liczby dawał D.W.
Niezły był z niego kawalarz

Niezły był z niego kawalarz

pracuj pracuj wszystko osiągniesz, bo totolotek to raczej na ch...chusteczki lub waciki

gdyby ci się udało trafić 3 razy 2/3 (co jest niesłychanie trudne) to stracisz tylko 3 złote Powodzenia!!!!

.....pokorne ciele dwie matki ssie
-------------------------------------------------------------
.....da da da, ty masz pałę ja mam pałę, mamy pały obydwa

.....da da da, ty masz pałę ja mam pałę, mamy pały obydwa

166270. status dotam 2010-09-22 (15:07)home Jastrzębie Zdrój
Ogladałem teraz wygrane w Multi z 14godz.Coraz ciekawiej,ani jedna wygrana, nawet 6/6.No a 4/10 już zeszło ponizej 20000 wygranych ,to chyba niechlubny rekord.
---------------------------------------------------------------
a może to wynika z tego, że mało ludzi gra!!
Jeszcze 13-go o godz 14, było wg Pasko zawartych 775 020 zakładów, a dziś tylko 275 tys.
Różnica 500 tys zakładów (pół miliona)jest powalająca.....
czy ludzie nagle poszli po rozum do głowy i przestali grać

Ogladałem teraz wygrane w Multi z 14godz.Coraz ciekawiej,ani jedna wygrana, nawet 6/6.No a 4/10 już zeszło ponizej 20000 wygranych ,to chyba niechlubny rekord.
a może to wynika z tego, że mało ludzi gra!!
Jeszcze 13-go o godz 14, było wg Pasko zawartych 775 020 zakładów, a dziś tylko 275 tys.
Różnica 500 tys zakładów (pół miliona)jest powalająca.....
czy ludzie nagle poszli po rozum do głowy i przestali grać

dlaczego dokarmiacie tych złodziei.............??????

moja świnka jest tak dokarmiona, że aż spuchła z przeżarcia

moja świnka jest tak dokarmiona, że aż spuchła z przeżarcia

Kraków Krakowem nazwali,
Gdy pierwszego zakrakali.
Tu się jeży
Nawet wieża przeciw wieży
Z niejednego znać oblicza,
Że nie myśli lecz oblicza.
Na tym polega uwiąd starczy,
Że zamiast mówić, człowiek warczy.
wszystkie powyższe - Jan Sztaudynger
Gdy pierwszego zakrakali.
Tu się jeży
Nawet wieża przeciw wieży
Z niejednego znać oblicza,
Że nie myśli lecz oblicza.
Na tym polega uwiąd starczy,
Że zamiast mówić, człowiek warczy.
wszystkie powyższe - Jan Sztaudynger
a moja świnka znów dostała 7,50 zecika, i się cieszy

mam nadzieję że na koniec roku będzie gotowa do "spożycia"

mam nadzieję że na koniec roku będzie gotowa do "spożycia"

nie do wiary:
od początku roku było już grubo ponad 500 losowań MULTI.....
o KENO nie wspomnę bo mi się liczyć nie chce!!!!!!!!!

od początku roku było już grubo ponad 500 losowań MULTI.....
o KENO nie wspomnę bo mi się liczyć nie chce!!!!!!!!!

ależ ja gram, w cymbergaja na żużlu

Polecam, bardzo przyjemna gra......
w przerwach w grze kibicuję Wam grającym na tej stronce m.in tobie też

Polecam, bardzo przyjemna gra......
w przerwach w grze kibicuję Wam grającym na tej stronce m.in tobie też

do końca roku pozostało jeszcze 200 losowań Multi......
Mam nadzieję, ze świnka spuchnie o 1500 "kilogramów"
Szkoda mi was, bo jesteście bardzo zacofani....
P.S jestem młody,bo mam świeży umysł i trzeźwe spojrzenie.
Gra w T.Sie postarza was dwukrotnie szybciej niż to wam się wydaje

Mam nadzieję, ze świnka spuchnie o 1500 "kilogramów"
Szkoda mi was, bo jesteście bardzo zacofani....
P.S jestem młody,bo mam świeży umysł i trzeźwe spojrzenie.
Gra w T.Sie postarza was dwukrotnie szybciej niż to wam się wydaje

rob....obawiam się, że na Ciebie to już za późno i troska tu niewiele pomoże.......
To 36 to zapewne rok urodzenia 1936..... a, więc ja na twoim miejscu już dawno bym zaprzestał gry..
kat..........na razie oblicze może jeszcze być dobre, jedna spójrz w patrzydło za lat kilka.....
to na tyle ....bo spieszę do gry......na żużlu

To 36 to zapewne rok urodzenia 1936..... a, więc ja na twoim miejscu już dawno bym zaprzestał gry..
kat..........na razie oblicze może jeszcze być dobre, jedna spójrz w patrzydło za lat kilka.....
to na tyle ....bo spieszę do gry......na żużlu

dużo jeszcze nie wiecie i wiedzieć nie będziecie!!
Sport to zdrowie, a gry losowe to "zguba Narodu" (opium dla biedaków)
Sport to zdrowie, a gry losowe to "zguba Narodu" (opium dla biedaków)
co za różnica 6 czy 9 przecież wyglądają identycznie, a że jedno z nich "stoi" na głowie to nic nie znaczy

kathy, a ty jak patrzysz w lustro to pewnie widzisz się w moherowym berecie 

załóż sobie jeszcze płaszcz OP1 i maskę P-gaz, żeby uchronić innych przed zakażeniem

a na czym polega ciekawość tych liczb, skoro ich granie przyniosło stratę???
Do takiego typowania nie potrzebny żaden komputer obliczeniowy!
czemu służy ta ściema?

Do takiego typowania nie potrzebny żaden komputer obliczeniowy!
czemu służy ta ściema?

moze ja jestem śmieszny, ale jak nazwać kogoś kto podaje typy na które nikt nie wygrywa.......
no, chyba że T.S, ja nie czuję do nikogo wrogości, nawet do Pana D.W, ale ostrzegam i będę ostrzegać innych przed takim graniem, czyli dziesiątkami kuponów......
Jak już grasz to 1 zakład na tydzień, bo jak masz wygrać to wygrasz!
i to tyle na ten temat
no, chyba że T.S, ja nie czuję do nikogo wrogości, nawet do Pana D.W, ale ostrzegam i będę ostrzegać innych przed takim graniem, czyli dziesiątkami kuponów......
Jak już grasz to 1 zakład na tydzień, bo jak masz wygrać to wygrasz!
i to tyle na ten temat

niech sami napiszą ile wygrali, bo tych co przegrali i kazali się wykasować z twojej pamięci już poznałem.Koniec tematu
168451. status hipopotan 2010-09-28 (20:01)
Warunki nadania zakładu były ciężkie,ledwo dowlokłem się do kolektury
ale się dowlekłeś,a nie dowlokłeś, to od słowa wlec czyli pełzać albo iść ślamazarnie. (sic)
Warunki nadania zakładu były ciężkie,ledwo dowlokłem się do kolektury
ale się dowlekłeś,a nie dowlokłeś, to od słowa wlec czyli pełzać albo iść ślamazarnie. (sic)
. status szpicbródka 2010-10-02 (13:57)home Wa-wo
łodzianie zostawili w ubiegłym roku w kolekturach
140 mln zł,a wygrali jedynie 40 mln zł.
----------------------------------------------------------------
widocznie mieli pecha

łodzianie zostawili w ubiegłym roku w kolekturach
140 mln zł,a wygrali jedynie 40 mln zł.
widocznie mieli pecha

171602. status kogucik19 2010-10-08 (10:24)
Witam.Po wczorajszym sukcesie należy przejść do szarej rzeczywistości i bawić się dalej w typowanie liczb i w tym temacie mam jakieś pojęcie oraz w typy sportowe o czym nie mam najmniejszego pojęcia i typuje na nosa.Oto moje wirtualne typy do gry w MM.Oto one:79,39,3,57,40,11,7,0,36,47.Oraz typy na czuja.Oto one:
4062 Kazachstan-Belgia 2 1.50
4068 Czechy-Szkocja 1 1.70
4075 Niemcy-Turcja 1 1.55
...rzeczywiście, typując cyfrę "zero", to ma się pojęcie????
...ciekawe jakie?
...pewnie również zerowe!!
...i jeszcze mu brawa biją!..

Witam.Po wczorajszym sukcesie należy przejść do szarej rzeczywistości i bawić się dalej w typowanie liczb i w tym temacie mam jakieś pojęcie oraz w typy sportowe o czym nie mam najmniejszego pojęcia i typuje na nosa.Oto moje wirtualne typy do gry w MM.Oto one:79,39,3,57,40,11,7,0,36,47.Oraz typy na czuja.Oto one:
4062 Kazachstan-Belgia 2 1.50
4068 Czechy-Szkocja 1 1.70
4075 Niemcy-Turcja 1 1.55
...rzeczywiście, typując cyfrę "zero", to ma się pojęcie????
...ciekawe jakie?
...pewnie również zerowe!!
...i jeszcze mu brawa biją!..

kogucik19 skorzystałem, to ma sens....
dziękuję, życzę dalszych sukcesów....
....niekoniecznie na 13-tym progu

dziękuję, życzę dalszych sukcesów....
....niekoniecznie na 13-tym progu

Kasia z Olsztyna wytypowała 9/10!!!!
Jak znam życie to na "sucho"
DRATULACJE

Jak znam życie to na "sucho"
DRATULACJE

czy wiecie że:
Centrum Prasowe
To się po prostu w głowie nie mieści.
06.10.201013:07
Multi Multi: w 2010 roku wygraliście ponad 31 500 000 razy!
Wyniki badania opinii publicznej przeprowadzone przez MillwardBrown SMG/KRC dla Totalizatora Sportowego wskazują, że 18,9% odwiedzających punkty LOTTO gra w Multi Multi. Skąd taka popularność?
Oczywistą przyczyną sukcesu gry jest to, że każdy Gracz może wybrać swój sposób na wygraną.
A jest ich równo 200! Tylko od grającego zależy ile liczb chce wytypować i za jaką stawkę,
a w efekcie o jakie pieniądze gra. Wygrane mogą osiągnąć nawet 25 000 000 zł! Losowanie odbywa się dwa razy dziennie: o 14:00 i 22:15. Transmisje wszystkich losowań można oglądać na stronie www.lotto.pl, a we wtorki, czwartki i soboty o 22:15 także na antenie TVP Info. Aby zagrać wystarczy 2,50 zł.
W tym roku w MultiMulti wygrane wyniosły już ponad 300 000 000 zł. Jedna z 31 500 000 tegorocznych wygranych jest rekordowa w historii gry. We wrześniu w Pasłęku Gracz samodzielnie wytypował 10 liczb trafiając 2,82 mln złotych. A to tylko jedna z pięciu wygranych w 2010 roku, która miała wartość powyżej miliona złotych! Pozostałe trafiono w Lubinie, Tomaszowie Mazowieckim, Sawinie i Mławie.

Centrum Prasowe
To się po prostu w głowie nie mieści.
06.10.201013:07
Multi Multi: w 2010 roku wygraliście ponad 31 500 000 razy!
Wyniki badania opinii publicznej przeprowadzone przez MillwardBrown SMG/KRC dla Totalizatora Sportowego wskazują, że 18,9% odwiedzających punkty LOTTO gra w Multi Multi. Skąd taka popularność?
Oczywistą przyczyną sukcesu gry jest to, że każdy Gracz może wybrać swój sposób na wygraną.
A jest ich równo 200! Tylko od grającego zależy ile liczb chce wytypować i za jaką stawkę,
a w efekcie o jakie pieniądze gra. Wygrane mogą osiągnąć nawet 25 000 000 zł! Losowanie odbywa się dwa razy dziennie: o 14:00 i 22:15. Transmisje wszystkich losowań można oglądać na stronie www.lotto.pl, a we wtorki, czwartki i soboty o 22:15 także na antenie TVP Info. Aby zagrać wystarczy 2,50 zł.
W tym roku w MultiMulti wygrane wyniosły już ponad 300 000 000 zł. Jedna z 31 500 000 tegorocznych wygranych jest rekordowa w historii gry. We wrześniu w Pasłęku Gracz samodzielnie wytypował 10 liczb trafiając 2,82 mln złotych. A to tylko jedna z pięciu wygranych w 2010 roku, która miała wartość powyżej miliona złotych! Pozostałe trafiono w Lubinie, Tomaszowie Mazowieckim, Sawinie i Mławie.

najczęściej notowany wynik w MM, to 2/10, a potem 3/10.....
niestety te trafienia są nisko płatne

niestety te trafienia są nisko płatne

T.S podaje:
"Wygraliście już 31 500 000 razy w Multi, czyli prawie każdy Polak statystycznie 1 raz wygrał!!
Cieszycie się???

"Wygraliście już 31 500 000 razy w Multi, czyli prawie każdy Polak statystycznie 1 raz wygrał!!
Cieszycie się???

poprzednia 9/10 w typowaniach było 16.07.2010!!!
Następne.....może w grudniu?

Następne.....może w grudniu?

a ja mam dziewczynę po słowackiej stronie
wejdę na wyżynę i zawołam do niej
hej Anno,,,,usłysz mnie
usłysz mnie, w sinej mgle
wejdę na wyżynę i zawołam do niej
hej Anno,,,,usłysz mnie
usłysz mnie, w sinej mgle

fakt, wtedy było pięknie i zdrowo
teraz jest brzydko i ........niekoniecznie zdrowo.
pzdr.
teraz jest brzydko i ........niekoniecznie zdrowo.
pzdr.
..........nawet podoba mi się ten tasiemiec od 26 do 34!
jest świetny

jest świetny

99. status Zelus 2010-10-12 (14:31)home Hyżne / Rzeszów
Rico - a gdzie jest ta Twoja dziesiatka podana bo nie moge znalesc?
od dłuższego czasu już nie podaję, bo gdy podawałem to najlepszy wynik 6/10..........
lepiej grać w realu, a nie typować na niby!

Rico - a gdzie jest ta Twoja dziesiatka podana bo nie moge znalesc?
od dłuższego czasu już nie podaję, bo gdy podawałem to najlepszy wynik 6/10..........
lepiej grać w realu, a nie typować na niby!

.. z wygranej chyba nic nie przeznaczylem na gre... mówią że za wygraną sie nie gra.......
a kto ci zabronił grać za wygraną??
mnie się marzy, aby nie stracić marzeń
a kto ci zabronił grać za wygraną??
mnie się marzy, aby nie stracić marzeń

Jak Polaka zniechęcić do Lotto
PODWYŻKA STAWEK SPRZED ROKU PRZYNIOSŁA REGRES
Fot. TVN24Polacy skreślają zdecydowanie mniej kuponów Lotto
Równo rok temu Totalizator Sportowy radykalnie podniósł stawki za udział w grze: z 2 na 3 złote. Zarząd firmy wyliczał, że w skali roku obroty firmy zwiększą się o 16 proc. Tymczasem podwyżka spowodowała, że Polacy od gry zaczęli się odwracać: wydaliśmy na nią o 1/4 mniej - donosi "Puls Biznesu".
Dokładnie 9 października 2009 r. popularnego Dużego Lotka zastąpiło Lotto. Ta zmiana miała charakter kosmetyczny, najważniejsze było zwiększenie ceny pojedynczego zakładu z 2 do 3 zł.
Coraz mniej gramy w totka
Sprzedaż Totalizatora Sportowego cały czas spada - wynika z ostatnich... czytaj więcej Âť
"Zarząd zapewniał, że po roku powinno to przynieść wzrost sprzedaży o 16 proc. Już wiadomo, że te założenia to nie był błąd, ale... wiel-błąd" - pisze "Puls Biznesu".
Gazeta wylicza, że od 9 października ub. roku do ostatniej soboty Polacy wydali na Lotto 1,48 mld zł. W takim samym okresie rok wcześniej było to 1,97 mld zł. Zamiast wzrostu o 16 proc. jest spadek o 25 proc.
Nie chcemy obstawiać. A część gier naruszała prawo
Afera hazardowa zaszkodziła nie tylko politykom, ale też samemu hazardowi.... czytaj więcej Âť
Bo społeczeństwo zbiedniało?
Jak pisze "PBP, decyzje zarządu TS sprzed roku zgodnie krytykują i eksperci od hazardu, i poprzedni szefowie firmy. Aktualny prezes Totalizatora Sławomir Dudziński przyznaje, że podwyżka stawek tez miała wpływ na spadek obrotów, ale wymienia i inne przyczynę: zubożenie społeczeństwa.
W sądzie walczy o 3 miliony z Lotto
Pan Zenon był bardzo blisko szczęścia: na "jego" liczby w Lotto padła... czytaj więcej Âť
Prezes wskazuje, że gracze przenieśli się do tańszego Mini Lotto, którego obroty wzrosły w tym samym okresie o 18 proc. "Puls Biznesu" zauważa jednak, że ta gra była przed rokiem jedyną, w której nie dokonano żadnych zmian w regulaminach, a zwłaszcza nie podwyższono jej ceny.
Zmiana nazwy Multi Lotka na Multi Multi i wprowadzenie dwóch losowań dziennie w czerwcu 2009 roku zamiast spodziewanego wzrostu sprzedaży przyniosły jej spadek o 16 proc.
Jak podsumowuje "Puls Biznesu", wszystko wskazuje na to, że Totalizatorowi Sportowemu nie tylko nie uda się zrealizować tegorocznego planu sprzedaży (3,63 mld zł), ale także i skorygowanego 3,04 mld zł). Gazeta ocenia, że przychody T.S w całym 2010 roku nie przekroczą 2,7 mld zł, czyli będą o pół miliarda niższe niż rok temu.
//sk
PODWYŻKA STAWEK SPRZED ROKU PRZYNIOSŁA REGRES
Fot. TVN24Polacy skreślają zdecydowanie mniej kuponów Lotto
Równo rok temu Totalizator Sportowy radykalnie podniósł stawki za udział w grze: z 2 na 3 złote. Zarząd firmy wyliczał, że w skali roku obroty firmy zwiększą się o 16 proc. Tymczasem podwyżka spowodowała, że Polacy od gry zaczęli się odwracać: wydaliśmy na nią o 1/4 mniej - donosi "Puls Biznesu".
Dokładnie 9 października 2009 r. popularnego Dużego Lotka zastąpiło Lotto. Ta zmiana miała charakter kosmetyczny, najważniejsze było zwiększenie ceny pojedynczego zakładu z 2 do 3 zł.
Coraz mniej gramy w totka
Sprzedaż Totalizatora Sportowego cały czas spada - wynika z ostatnich... czytaj więcej Âť
"Zarząd zapewniał, że po roku powinno to przynieść wzrost sprzedaży o 16 proc. Już wiadomo, że te założenia to nie był błąd, ale... wiel-błąd" - pisze "Puls Biznesu".
Gazeta wylicza, że od 9 października ub. roku do ostatniej soboty Polacy wydali na Lotto 1,48 mld zł. W takim samym okresie rok wcześniej było to 1,97 mld zł. Zamiast wzrostu o 16 proc. jest spadek o 25 proc.
Nie chcemy obstawiać. A część gier naruszała prawo
Afera hazardowa zaszkodziła nie tylko politykom, ale też samemu hazardowi.... czytaj więcej Âť
Bo społeczeństwo zbiedniało?
Jak pisze "PBP, decyzje zarządu TS sprzed roku zgodnie krytykują i eksperci od hazardu, i poprzedni szefowie firmy. Aktualny prezes Totalizatora Sławomir Dudziński przyznaje, że podwyżka stawek tez miała wpływ na spadek obrotów, ale wymienia i inne przyczynę: zubożenie społeczeństwa.
W sądzie walczy o 3 miliony z Lotto
Pan Zenon był bardzo blisko szczęścia: na "jego" liczby w Lotto padła... czytaj więcej Âť
Prezes wskazuje, że gracze przenieśli się do tańszego Mini Lotto, którego obroty wzrosły w tym samym okresie o 18 proc. "Puls Biznesu" zauważa jednak, że ta gra była przed rokiem jedyną, w której nie dokonano żadnych zmian w regulaminach, a zwłaszcza nie podwyższono jej ceny.
Zmiana nazwy Multi Lotka na Multi Multi i wprowadzenie dwóch losowań dziennie w czerwcu 2009 roku zamiast spodziewanego wzrostu sprzedaży przyniosły jej spadek o 16 proc.
Jak podsumowuje "Puls Biznesu", wszystko wskazuje na to, że Totalizatorowi Sportowemu nie tylko nie uda się zrealizować tegorocznego planu sprzedaży (3,63 mld zł), ale także i skorygowanego 3,04 mld zł). Gazeta ocenia, że przychody T.S w całym 2010 roku nie przekroczą 2,7 mld zł, czyli będą o pół miliarda niższe niż rok temu.
//sk
82. status dars2 2010-10-14 (08:26)
rico niezły wywód
a ile my małe żuczki mamy z tych 2,7 mld zł
hm, macie stadiony, a dla niektórych z was czekają loże honorowe i konsumpcja dla VIP-ów
czy to mało?

rico niezły wywód
a ile my małe żuczki mamy z tych 2,7 mld zł
hm, macie stadiony, a dla niektórych z was czekają loże honorowe i konsumpcja dla VIP-ów
czy to mało?

173207. status nikczemnick 2010-10-14 (22:46)home Rzeszów
ja wczoraj wygrałem 140zł ==> dzisiaj puściłem za 140zł ==> "wygrałem" 60zł ==> lotto zabrało mi 80zł
bardzo dużo oddało, bo z reguły oddaje nie więcej niż 10%, czyli w twoim przypadku powinni oddać 14 złotch
{{spox}
ech rozrzutny się te T.S zrobił, a potem narzekają na małe zyski
obłudnicy

ja wczoraj wygrałem 140zł ==> dzisiaj puściłem za 140zł ==> "wygrałem" 60zł ==> lotto zabrało mi 80zł
bardzo dużo oddało, bo z reguły oddaje nie więcej niż 10%, czyli w twoim przypadku powinni oddać 14 złotch

{{spox}ech rozrzutny się te T.S zrobił, a potem narzekają na małe zyski
obłudnicy

Miroslav ne masz ale masz, to je za to......
a skoda je dobra
ty sem ne divoaj my budujem stadiony, a EURO 2012!
a skoda je dobra
ty sem ne divoaj my budujem stadiony, a EURO 2012!
lepiej policz ile do tej pory przegrałeś, a twój śmiech zamieni się w

Szanowny Pasko, czy nie mógł byś uaktualnić statystyki???
co ze statystykami KENO, które kiedyś obiecałeś???
Pzdr
co ze statystykami KENO, które kiedyś obiecałeś???
Pzdr
174441. status Gała 2010-10-19 (10:34)home Brzeziny
Wczoraj 2/7 w realu
Gratulacje

Wczoraj 2/7 w realu
Gratulacje

174825. status wujas 2010-10-20 (10:20)home polnocne mazowsze
co mozna porownac do....
jeden raz 7z9=300.00 zeta i jeden raz 7z10=140.00zeta
reasumujac raz jeszcze ...sam siebie w ten sposxob motywuje do stanowczego bojkotu w/w box'sow
można i tak.
patrząc jednak z drugiej strony, nie do końca jest to dobre, bo gdyby wszyscy przestali grać, to EURO 2012 mogło by się w Polsce nie odbyć, a gotowe byłyby może tylko 2 stadiony z czterech!
ech

co mozna porownac do....
jeden raz 7z9=300.00 zeta i jeden raz 7z10=140.00zeta
reasumujac raz jeszcze ...sam siebie w ten sposxob motywuje do stanowczego bojkotu w/w box'sow
można i tak.
patrząc jednak z drugiej strony, nie do końca jest to dobre, bo gdyby wszyscy przestali grać, to EURO 2012 mogło by się w Polsce nie odbyć, a gotowe byłyby może tylko 2 stadiony z czterech!
ech

jestem za, a nawet przeciw!
jeśli kogoś stać na grę, to niech gra "do woli", bo im więcej grających, to tym większe wpływy do budżetu, a co za tym idzie, dla nas wszystkich pospołu....
czyli nawet ten przegrywający ma zysk, bo zapewne kiedyś zasiądzie dumnie w loży Vipa, na stadionie narodowym, oglądając finał EURO 2012!
Tak trzymać

jeśli kogoś stać na grę, to niech gra "do woli", bo im więcej grających, to tym większe wpływy do budżetu, a co za tym idzie, dla nas wszystkich pospołu....
czyli nawet ten przegrywający ma zysk, bo zapewne kiedyś zasiądzie dumnie w loży Vipa, na stadionie narodowym, oglądając finał EURO 2012!
Tak trzymać

to się w głowie nie mieści:
od początku roku wygraliście już 31 500 000 razy po 2 złote, a niektórzy nawet po 4 złote
od początku roku wygraliście już 31 500 000 razy po 2 złote, a niektórzy nawet po 4 złote