Wpisy 173 508 – 173 607
16 października 2010 00:22 → 16 października 2010 19:46, 100 wpisów
Dawno tu nie było;
mag..
hosi
kathy
myszki1 z Chicago.
mag..
hosi
kathy
myszki1 z Chicago.

25 osób śledzi czat.

Lotto- test na .tak. w wersji "zdrapkowej".
*, *, *, *, *, *.
........<',>< ... .
*, *, *, *, *, *.
........<',>< ... .
Dobranoc.. .
Witam.Czy ktoś zna wynik tego meczu:
943 Ahlen-Sandhausen 0 3.10
Z Góry dziękuje za podanie i najlepiej jak by to był remis.Pozdrawiam
943 Ahlen-Sandhausen 0 3.10
Z Góry dziękuje za podanie i najlepiej jak by to był remis.Pozdrawiam
Odpisuje na wczorajszego posta, pasko : )
mój rocznik to tak naprawde 91 dzięki za muzyczke ale to nie pomaga:[
melancholia spowodowana jest jedną dziewczyną... która jest młodsza ode mnie o rok... i ma nawet już dziecko... ehh dlaczego wszystkie piękne kobiety są zajęte?...
mój rocznik to tak naprawde 91 dzięki za muzyczke ale to nie pomaga:[
melancholia spowodowana jest jedną dziewczyną... która jest młodsza ode mnie o rok... i ma nawet już dziecko... ehh dlaczego wszystkie piękne kobiety są zajęte?...
Użytkownik James81 dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
Witam.Serdecznie dziękuje NEPTUNOWI za odpowiedź.Podobno ślepi w karty nie powinni grać (to do mnie).Ponieważ czas mnie dziś goni podaje tylko gre 49's
Liczby: 8,38 - 3 próg
Suma liczb z zakresu: 8,9,10 - 3 próg
Dziś sport odpuszczę bo nie zakończyłem kuponu.Co do MM to bym zagrał 10 najdłużej stojących.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Liczby: 8,38 - 3 próg
Suma liczb z zakresu: 8,9,10 - 3 próg
Dziś sport odpuszczę bo nie zakończyłem kuponu.Co do MM to bym zagrał 10 najdłużej stojących.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Witam pięknie w słoneczny sobotni poranek i jak to mówi poprzedni czatowicz hej na buka i lotto.

juzpo50 podobaja mi sie twoje typy mamy podobny tok myslenia masz GG lub poczte zeby mogła z Toba porozmawiać?

witam wszystkich graczy i życzę wysokich wygranych w ten pracujący wekend
Witalski Wszystkim....
ulala >>>> za pozwoleniem....kierunek do gdanska (58)
pozdrawiam

ulala >>>> za pozwoleniem....kierunek do gdanska (58)
pozdrawiam
Miło mi z rana usłyszeć takie słowa są jak balsam dla duszy,,,,, do wieczora.

kamilek dobrze ze chociaż TY coś większego wygrałeś 
życzę większej wygranej

życzę większej wygranej
ale cisza....ja zmykam robić obiadek
miłego popołudnia życzę i wysokich wygranych o 14tej życzę

papapapa

miłego popołudnia życzę i wysokich wygranych o 14tej życzę

papapapa

Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 04,07,15,25,26,27,31,38,41,42,47,49,51,64,65,66,68,72,73,79 - Plusem jest liczba: 31
witaj W.n.. . mag.. wróciła z wojaży, jak uzupełnię wszystkie zaległości to nie omieszkam odwiedzać chat i stronkę tymczasem pozdrawiam życzę Wszystkim trafnych typowań. Wygranej

Właśnie wpadłem w chisteryczny śmiech
w 3 dni ponad 10000 zł w 49's 

szczegóły na forum
Pozdrawiam
w 3 dni ponad 10000 zł w 49's 

szczegóły na forum Pozdrawiam
lepiej policz ile do tej pory przegrałeś, a twój śmiech zamieni się w

perkun.Oby tak dalej.
Dzień dobry
witam wszystkich na czacie,kto to dzisiaj ma ochotę ostre strzelanie w dużego i zagarnięcie całej puli???

witajcie...nic nie mogę ugrać ostatnio....dziś tez uciekło 15 zł brrrrrrrrrrrrrmam nadzieję ze u was lepiej ...pozdrawiam
witam w ten pochmurne popołudnie duży własny mulit też pozdrawiam życzę wszystkim na wieczór Super kasy

witam wszystkich majklasz a co będzie w uwadze na tvn?
Nareszcie trafilem!!! Nareszcie udalo mi sie trafic 0/10 ! 

hihiihihi

hihiihihi

a za 0/10 to jednak powinni płacić, jak kiedyś było...
to przecież też jest sztuka

aha o to chodzi słyszałem o tej historii dzięki pasko za odpowiedż będę musiał oglądać oczywiście jak nie zapomnę 

robal 36 w keno za 0/10 płacą 4 złote

Cóż tak śląsk opanował ostatnie wygrane ???
MINILOTTO
2010-10-12
73 043,80 zł
Katowice
MINILOTTO
2010-10-12
70 450,30 zł
Tychy
MINILOTTO
2010-10-12
70 450,30 zł
Gliwice
JOKER
2010-10-11
706 878,20 zł
Będzin
MINILOTTO
2010-10-12
73 043,80 zł
Katowice
MINILOTTO
2010-10-12
70 450,30 zł
Tychy
MINILOTTO
2010-10-12
70 450,30 zł
Gliwice
JOKER
2010-10-11
706 878,20 zł
Będzin
Dam Wam przyklad małej niesprawiedliwosci, a raczej oszustwa. Kto sięinteresuje bukami to wie ze są tam Kasyna, Gry...i w kazdej z takich zakładek są Gry Loterie. A w nich Keno. Niestety takie keno ze nie jest 70 liczb tylko 80. I to mnie wkurza. W zamian za to, jest możliwośc obstawienia az 15 liczb ale jest to mały procent gier. Raz wygrałem 75E za 6/6 przy najmniejszej stawce a byla to stawka 0.05 Euro! Gdyby tak zamiast 80 byly te 70 liczb...No ale ja już ich obczailem...to jest tak stworzone aby oni mieli najwieksze szanse i zyski...
beda 1977.
Jak Ty masz 13 lat to jeszcze
nie wolno ci grać w gry liczbowe.
Za wcześnie na hazard.
Do 18 możesz się uzależnić.
Jak Ty masz 13 lat to jeszcze
nie wolno ci grać w gry liczbowe.
Za wcześnie na hazard.
Do 18 możesz się uzależnić.
ale może typować na stronie multipasko
wiadomo bo widać na profilu chyba że kłamie

Na jego profilu jest napisane wiek 13 lat.
Chyba że tak sobie na uciechę wpisał.
To przepraszam.
A typować może.
Chyba że tak sobie na uciechę wpisał.
To przepraszam.
A typować może.
ale nie mam nic przeciwko niepełnoletnim użytkownikom tej strony bo na tej stronie logować może się każdy

kuponiki pos łane na mm,lotto.mini,jokera jak się rozpędziłem to trochę kreśliłem
Witam.I tak na szybko :
671 Koln-Dortmund 2 1.80 +++++++++++++
943 Ahlen-Sandhausen 0 3.10 ++++++++++
AKO 5,58
Kochani to weszło jak się ciesze i z takim kursikiem .Spiesze się na Imprezę więc kończę Ale to fuks nad fuksy.Na to konto dziś 2 piwa z sokiem wypije jak nigdy.Pozdrawiam was serdecznie.Kogut dziś pieje z radości i tego samego życzy wszystkim.Pozdrawiam
671 Koln-Dortmund 2 1.80 +++++++++++++
943 Ahlen-Sandhausen 0 3.10 ++++++++++
AKO 5,58
Kochani to weszło jak się ciesze i z takim kursikiem .Spiesze się na Imprezę więc kończę Ale to fuks nad fuksy.Na to konto dziś 2 piwa z sokiem wypije jak nigdy.Pozdrawiam was serdecznie.Kogut dziś pieje z radości i tego samego życzy wszystkim.Pozdrawiam
kocio a ty ostatnio jakąś większą sumę wygrałeś

ostatnio mniej grałem zakupy odzieżowe robilem 80% zestawu wymieniłem he w tamtą sobote w lotto 2 razy 3/6 trafiłem
To niech małolaty typują.
Może ich typowania przyniosą komuś szczęście,
czego wszystkim i naturalnie sobie życzę.
Kocio.
Czekoladki z nadzieniem pychota.Smacznego.
Może ich typowania przyniosą komuś szczęście,
czego wszystkim i naturalnie sobie życzę.
Kocio.
Czekoladki z nadzieniem pychota.Smacznego.
kocio może nie jest to dużo ale zawsze coś gratuluje tych 2 razy 3/6

multi multi plus 1984 u dwóch zakładach mniałem razem skreślonych pieć co wieczorem wylosowali szkoda że nie w jedny zakładzie
no szkoda ale co zrobić jedynie liczyć na następną lepszą okazję 

to zmykam cześć wszystkim

Przed chwilą kupiłem 3 zdrapmany. W 1 - 2 zł, w 2 - 1 zł a trzecia pusta 

A mnie program dziś wybrał takie liczby 1-2-6-9-10-16-21-42-51-66 i co sie z tego urodzi moze jest na forum jakis jasnowidz?

To jest z mojego komputera program mam w domu i sama typuje.Ale jeśli jesteś wróżka to słucham.

ulala >>>>>>> gdyby na forum był jasnowidz, to byśmy wszyscy wygrywali, albo Totolotek poszedłby z torbami. Chyba że jasnowidz będzie sknerą i samolubem 

Monsiu,ale może w sobotę Totolotek poszedł na urlop i dzis nam da ugrać 

Do PASKO ! Czemu w każdym wpisie mam informację że błędne hasło? Wpisuję to samo hasło co zawsze i wpis przechodzi. W czym rzecz ?
Zobaczymy Monsiu piękny masz w nicu las?czy przy tym lesie rosną grzyby?
ulala >>>>> zauważyłeś piękno tej drogi ! Dlatego jest to zdjęcie - jedno z ostatnich ! Tej drogi prawie już nie ma , przecięła ją w naszym rejonie budowana autostrada. Znalazłem ją przypadkowo jeżdżąc na wycieczki rowerowe po okolicy. Tak naprawdę to nie droga tylko niedokończony nasyp kolejowy do bunkrów MRU. Ale piękny widok, prawda ?
A grzybów u nas zawsze dostatek. Ja mam na zimę średni worek nasuszonych grzybów, bo zbierać bardzo lubię. Najbardziej lubię samotność, ciszę w lesie i szum drzew.
Widok piękny ja bardzo lubię chodzisz do lasu na grzyby i wycieczki dlatego wpadł mi w oko.W tym roku byłam nieobecna w domu przez całe lato dlatego z utęsknienim patrze na widoki leśne.

Przepraszam, nie zorientowałem się żeś kobietą. Pozdrawiam. Przerwa na chwilę idę na FAKTY!
ulala >>>>>> rydze u nas są rarytasem - ja już dawno nie znalazłem u nas.Zastępczo zbieram sowy, bo też dobre po usmażeniu.
ja moge przepowiadac które liczby nie padna

witam, dluzszy czas nie mialam internetu, a teraz tylko pol godzinki. ulala, kazde typowanie ma szanse. czesto tez padaja ,,dziwne,,kombinacje. tego nie przewidzimy.
Ja mam do lasu jakieś 6 moze 8 km i w moim lesie są rydze,ale juz sie kończą a ja nie zdążyłam dotrzeć do lasu i jest mi troche szkoda,bo smak rudza jest specyficzny i bardzo mi smakuje.