Wpisy użytkownika rico
Łącznie 1 263 wpisów w archiwum, pokazane od nr 175 993. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
175933. status OPA 2010-10-23 (22:24)
pokazali służewiec - tam w***... kasę
---------------------------------------------------------------
było by bardzo dobrze gdyby tak było!
...jednak jak na razie to wszystko jest w fazie projektów i "pobożnych" życzeń......
wszystko zależy od tego, czy dostaną dotacje na realizacje i czy interes będzie się opłacił....
....i od zaangażowania graczy

na razie prowizorka i plany (raczej nierealne)

pokazali służewiec - tam w***... kasę
było by bardzo dobrze gdyby tak było!
...jednak jak na razie to wszystko jest w fazie projektów i "pobożnych" życzeń......
wszystko zależy od tego, czy dostaną dotacje na realizacje i czy interes będzie się opłacił....
....i od zaangażowania graczy

na razie prowizorka i plany (raczej nierealne)

mówi Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego.
Nowe życie starych trybun
Zabytkowe trybuny odzyskają dawną świetność. Trybuna pierwsza będzie przeznaczona dla VIP-ów, w drugiej i trzeciej powstaną m.in. salon zakładów bukmacherskich i lokale rozrywkowe. Ponadto trybuna trzecia pomieści stałą ekspozycję multimedialną o historii miejsca i wyścigów. Tor zyska nową bieżnię i oświetlenie umożliwiające rozgrywanie wyścigów również po zmierzchu.
Kilkaset boksów stajennych znajdujących się na tyłach toru zostanie przebudowanych na nowoczesne obiekty dla właścicieli koni.
Atrakcje za miliard złotych
Chcemy otworzyć wyścigi konne dla warszawiaków. Chcemy tu wybudować halę sportową na 15 tysięcy miejsc, hotele i pole golfowe.
Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego
Zyski z funkcjonowania kompleksu sportowo-rekreacyjno-rozrywkowego mają pokrywać koszty organizacji wyścigów konnych. Mają też powstać powierzchnie biurowe i parkingi. Odrestaurowane zostaną, nieremontowane od kilkudziesięciu lat, budynki, w których mieszka ok. stu mieszkańców Ursynowa.
- Działamy dwutorowo: z jednej strony dbamy o interes mieszkańców tego obszaru, z drugiej - chcemy lobbować i przekonywać wszystkich, że realizacja tego projektu jest niezbędna, po to, żeby ten teren mógł funkcjonować i rozwijać się - tłumaczy Michał Matejka, przewodniczący Rady Ursynowa.
Cała inwestycja to koszt miliarda złotych. Ruszy najwcześniej za rok. Warunkiem jest zgoda stołecznej konserwator zabytków i uchwalenie planu zagospodarowania przestrzennego. Budowa potrwa 5-6 lat.
---------------------------------------------------------------jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie cudownie

Nowe życie starych trybun
Zabytkowe trybuny odzyskają dawną świetność. Trybuna pierwsza będzie przeznaczona dla VIP-ów, w drugiej i trzeciej powstaną m.in. salon zakładów bukmacherskich i lokale rozrywkowe. Ponadto trybuna trzecia pomieści stałą ekspozycję multimedialną o historii miejsca i wyścigów. Tor zyska nową bieżnię i oświetlenie umożliwiające rozgrywanie wyścigów również po zmierzchu.
Kilkaset boksów stajennych znajdujących się na tyłach toru zostanie przebudowanych na nowoczesne obiekty dla właścicieli koni.
Atrakcje za miliard złotych
Chcemy otworzyć wyścigi konne dla warszawiaków. Chcemy tu wybudować halę sportową na 15 tysięcy miejsc, hotele i pole golfowe.
Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego
Zyski z funkcjonowania kompleksu sportowo-rekreacyjno-rozrywkowego mają pokrywać koszty organizacji wyścigów konnych. Mają też powstać powierzchnie biurowe i parkingi. Odrestaurowane zostaną, nieremontowane od kilkudziesięciu lat, budynki, w których mieszka ok. stu mieszkańców Ursynowa.
- Działamy dwutorowo: z jednej strony dbamy o interes mieszkańców tego obszaru, z drugiej - chcemy lobbować i przekonywać wszystkich, że realizacja tego projektu jest niezbędna, po to, żeby ten teren mógł funkcjonować i rozwijać się - tłumaczy Michał Matejka, przewodniczący Rady Ursynowa.
Cała inwestycja to koszt miliarda złotych. Ruszy najwcześniej za rok. Warunkiem jest zgoda stołecznej konserwator zabytków i uchwalenie planu zagospodarowania przestrzennego. Budowa potrwa 5-6 lat.
---------------------------------------------------------------jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie cudownie

Czemu nie gracie na bet365w gre 49
hehehehehe
bo lepiej dorabiać naszych niż obcych
przynajmniej stadiony po nas pozostaną i bedom nasze a nie jakiś obcych frajerzynów

hehehehehe
bo lepiej dorabiać naszych niż obcych
przynajmniej stadiony po nas pozostaną i bedom nasze a nie jakiś obcych frajerzynów

a ja wole,budować nasze stadiony a nie jakimś innym frajerom, a wygrać to nigdzie nie wygrasz i wbij sobie to na zawsze w......pamięć

co tak cicho!
chwalić się!
nic nikt nie wygrał?
tylko szczęściara jak sama nazwa wskazuje dostała z powrotem te swoje 10 złote

chwalić się!
nic nikt nie wygrał?
tylko szczęściara jak sama nazwa wskazuje dostała z powrotem te swoje 10 złote

a, moja świnka wczoraj niestety, albo nawet stety wczoraj pękła z przeżarcia.....cóż bywa i tak

pewnikiem puściła za całe 600....
łoj tera to bedzie wygrana dana dana

łoj tera to bedzie wygrana dana dana

jak wyliczył na forum jeden z was:
rocznie grający codziennie w T.S-ie traci bezpowrotnie 5 000 złotych
to niestety siła przyzwyczajenia, albo wielka ochota na Multi Lota

rocznie grający codziennie w T.S-ie traci bezpowrotnie 5 000 złotych
to niestety siła przyzwyczajenia, albo wielka ochota na Multi Lota

2010-10-28 (16:00)
statusSirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3528
4654 Upraszczam.
MM = 2,5 x 2 x 365 = 1825
DL = 3 x 3 x 52 = 468
Mini = 1,25 x 3 x 52 = 195
J = 2,5 x 3 x 52 = 390
Razem: 2878.
Czy to dużo kasy?
Dla większości graczy jest to kwota nie od uzyskania, a właśnie taka jest rocznie przepuszczana.
Nie liczę oczywiście systemówek, kilku kuponów oraz gry za wyższe stawki, bo wtedy to i z 5000 leci jak z bicza trzasł.
Tylko, że MARZENIE O WYGRANEJ jest silniejsze.
-------------------------------------------------------------
żeby nie być gołosłownym, mam nadzieję, że Sir się nie obrazi, że wkleiłem jego wywody!
Tak na pewno nikt z nas nie gra, zresztą nie wyobrażam sobie by grać codziennie,,
to głupota do jakiejś n-tej potęgi!
Trzmajcie się

statusSirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3528
4654 Upraszczam.
MM = 2,5 x 2 x 365 = 1825
DL = 3 x 3 x 52 = 468
Mini = 1,25 x 3 x 52 = 195
J = 2,5 x 3 x 52 = 390
Razem: 2878.
Czy to dużo kasy?
Dla większości graczy jest to kwota nie od uzyskania, a właśnie taka jest rocznie przepuszczana.
Nie liczę oczywiście systemówek, kilku kuponów oraz gry za wyższe stawki, bo wtedy to i z 5000 leci jak z bicza trzasł.
Tylko, że MARZENIE O WYGRANEJ jest silniejsze.
żeby nie być gołosłownym, mam nadzieję, że Sir się nie obrazi, że wkleiłem jego wywody!
Tak na pewno nikt z nas nie gra, zresztą nie wyobrażam sobie by grać codziennie,,
to głupota do jakiejś n-tej potęgi!
Trzmajcie się

traktują was jak dzikich indian

....paciorki smyczki koraliki lustereczka cukiereczek....
zaiste jesteście już niewolnikami wielkiego władcy TEESIA!
Niewie trzeba aby zdobyć niewolnika

....paciorki smyczki koraliki lustereczka cukiereczek....
zaiste jesteście już niewolnikami wielkiego władcy TEESIA!
Niewie trzeba aby zdobyć niewolnika

graczu!!!!!!!!!!
przegrałeś???
poproś o żelka

{{placze}
będziesz miał zwrot

przegrałeś???
poproś o żelka

{{placze}będziesz miał zwrot

ilość zawieranych zakładów JOKERA dramatycznie spada z każdym losowaniem i wynosi już tylko nieco ponad 75 tysięcy.....
Istnieją pogłoski, że ta gra zniknie z końcem tego roku????
Byłaby to wielka strata dla branży
Z poważaniem.
Istnieją pogłoski, że ta gra zniknie z końcem tego roku????
Byłaby to wielka strata dla branży
Z poważaniem.
c.d.
Jeszcze 8 września ilość zawartych zakładów w JOKERA wyniosła prawie 150 tysięcy a już 8 października poniżej 100 tysięcy.
Obecnie jak wspomniałem nieco ponad 75 tysięcy.
Jeśli ta tendencja spadku się utrzyma to na koniec roku zawieranych będzie tylko ok.10 tysięcy zakładów......
Tak wię z pustego i Salomon nie naleje!!!
Wbrew pozorom dla graczy (szarych myszek) to też strata, bo brak zysków przekłada się na zwolnienie tempa wielu pożytecznych inwestycji, które inicjuje T.S na rzecz całego naszego społeczeństwa, a więc i tych "szarych myszek"
Pozdrawiam.
Jeszcze 8 września ilość zawartych zakładów w JOKERA wyniosła prawie 150 tysięcy a już 8 października poniżej 100 tysięcy.
Obecnie jak wspomniałem nieco ponad 75 tysięcy.
Jeśli ta tendencja spadku się utrzyma to na koniec roku zawieranych będzie tylko ok.10 tysięcy zakładów......
Tak wię z pustego i Salomon nie naleje!!!
Wbrew pozorom dla graczy (szarych myszek) to też strata, bo brak zysków przekłada się na zwolnienie tempa wielu pożytecznych inwestycji, które inicjuje T.S na rzecz całego naszego społeczeństwa, a więc i tych "szarych myszek"
Pozdrawiam.
dziś we włoskim enalotto kumulacja może wynieść prawie 180 milionów EURO
będzie tego w przeliczeniu na złotówki grubo ponad 700 milionów złotych....
będzie tego w przeliczeniu na złotówki grubo ponad 700 milionów złotych....
Kto tu widzi 70 szósrek???
Na oficjalnej włoskiej stronie jest tylko 1 takie rozwiązanie!!!!!
Punti Punkty Vincitori Zwycięzcy Quote Cytuj
Sei Sześć 1 1 ⏠177.729.043,16 ⏠177,729,043.16
Cinque+1 Pięć +1 0 0 ⏠0,00 ⏠0.00
Cinque Pięć 54 54 ⏠22.377,99 ⏠22,377.99
Quattro Cztery 4079 4079 ⏠296,25 ⏠296.25
Tre Trzy 148754 148754 ⏠16,24 ⏠16.24
Na oficjalnej włoskiej stronie jest tylko 1 takie rozwiązanie!!!!!
Punti Punkty Vincitori Zwycięzcy Quote Cytuj
Sei Sześć 1 1 ⏠177.729.043,16 ⏠177,729,043.16
Cinque+1 Pięć +1 0 0 ⏠0,00 ⏠0.00
Cinque Pięć 54 54 ⏠22.377,99 ⏠22,377.99
Quattro Cztery 4079 4079 ⏠296,25 ⏠296.25
Tre Trzy 148754 148754 ⏠16,24 ⏠16.24
Punti Vincitori Quote
Sei 1 ⏠177.729.043,16
Cinque+1 0 ⏠0,00
Cinque 54 ⏠22.377,99
Quattro 4079 ⏠296,25
Tre 148754 ⏠16,24
Sei 1 ⏠177.729.043,16
Cinque+1 0 ⏠0,00
Cinque 54 ⏠22.377,99
Quattro 4079 ⏠296,25
Tre 148754 ⏠16,24
Włochy: padła superwygrana w Superenalotto - 178,7 mln euro
rik, PAP
2010-10-30, ostatnia aktualizacja 2010-10-30 21:34
177 729 043 euro i 16 centów - tyle wynosi superwygrana we włoskiej grze liczbowej Superenalotto , która padła po prawie 9 miesiącach od poprzedniej "szóstki". Zwycięzców jest więcej niż jeden; ponieważ nieznana liczba osób grała systemowo.
Na razie nic więcej nie wiadomo o zwycięzcach. To najwyższa kumulacja w historii włoskiej gry liczbowej.
Główna wygrana nie padała od lutego. W rezultacie gorączki Superenalotto, jaka ogarnęła miliony Włochów, ten rok będzie rekordowy pod względem wpływów z gry. Szacuje się, że sięgną one nawet 4 miliardów euro. Blisko połowa tej sumy trafi do kasy państwa.
Na oficjalnej stronie jest jedna wygrana

rik, PAP
2010-10-30, ostatnia aktualizacja 2010-10-30 21:34
177 729 043 euro i 16 centów - tyle wynosi superwygrana we włoskiej grze liczbowej Superenalotto , która padła po prawie 9 miesiącach od poprzedniej "szóstki". Zwycięzców jest więcej niż jeden; ponieważ nieznana liczba osób grała systemowo.
Na razie nic więcej nie wiadomo o zwycięzcach. To najwyższa kumulacja w historii włoskiej gry liczbowej.
Główna wygrana nie padała od lutego. W rezultacie gorączki Superenalotto, jaka ogarnęła miliony Włochów, ten rok będzie rekordowy pod względem wpływów z gry. Szacuje się, że sięgną one nawet 4 miliardów euro. Blisko połowa tej sumy trafi do kasy państwa.
Na oficjalnej stronie jest jedna wygrana

177862. status Wędrowca netowy 2010-11-01 (09:27)
Tomcio1972
>>warto to przypomnieć; kilka lat temu w niemieckim lotto było około 200!!! szostek w jednym losowaniu.. .
pewnie David Coperfield podał liczby na jednym ze swoich seansów

Tomcio1972
>>warto to przypomnieć; kilka lat temu w niemieckim lotto było około 200!!! szostek w jednym losowaniu.. .
pewnie David Coperfield podał liczby na jednym ze swoich seansów

O godzinie 20:00 w każdy wtorek, czwartek i sobotę odbywa się losowanie loterii SuperEnalotto w Bari, Mediolanie, Rzymie, Palermo, Florenci i Neapolu, skąd pochodzi "sześć" zwycięskich liczb SuperEny. Pierwsze liczby wylosowane w tych sześciu włoskich miastach są zwycięskimi liczbami loterii SuperEna Lotto (niekoniecznie w tej kolejności). W przypadku, gdy zostanie wylosowana taka sama liczba w loteriach regionalnych Super Eny, to wybierana jest kolejna wylosowana liczba. Przyjmowanie zakładów przez internet na dzień losowania loterii SuperEnalotto upływa o godzinie 18.
Ostatnie losowanie z 30 października odbyło się na zwykłej maszynie losującej i było w jednym miejscu a nie kilku miastach!
Ostatnie losowanie z 30 października odbyło się na zwykłej maszynie losującej i było w jednym miejscu a nie kilku miastach!
giochinumerici.sisal.it/portal/page/portal/SitoGioco/servizi?_menutop=MENU_SERVIZI&_sezione=PAGE_EstrazioneTV&_assvirt=EstrazioneTV&_boxinfo=EstrazioneTV&_boxpromo=EstrazioneTV&_boxinfosmall=EstrazioneTV
losowanie na żywo!!!
losowanie na żywo!!!
Robal 36<<<<jak widzisz odbyło się w Rzymie na maszynach losujących prowadzone przez jedną prezenterkę....
Ogólnie mówiąc wciskają kit!!
Ogólnie mówiąc wciskają kit!!
czy ktoś może logicznie wytłumaczyć:
dlaczego w grze o nazwie JOKER nie można samemu skreślać liczb, tylko musi to za mnie wykonać komputer, chociaż sobie tego nie życzę!
Bo ten frajerski komputer nigdy nie drukuje moich liczb!!
Czy mogę żądać od kolektora, aby anulował kupon i dotąd losował, aż wylosuje "moje liczby"

dlaczego w grze o nazwie JOKER nie można samemu skreślać liczb, tylko musi to za mnie wykonać komputer, chociaż sobie tego nie życzę!
Bo ten frajerski komputer nigdy nie drukuje moich liczb!!
Czy mogę żądać od kolektora, aby anulował kupon i dotąd losował, aż wylosuje "moje liczby"

suma pieniędzy wypłaconych grającym w Multi Multi w październiku osiągnęła 33 miliony złotych złotych. Licząc od początku roku, kwota ta przekroczyła 330 milionów złotych. Łącznie aż 35 milionów kuponów okazało się szczęśliwych.
--------------------------------------------------------------
czyli średnia wygrana poniżej 10 złotych
o przegranych kuponach statystyki milczą:
a nie od dziś wiadomo że na 1 wygraną składa się co najmniej 10 przegranych

--------------------------------------------------------------
czyli średnia wygrana poniżej 10 złotych
o przegranych kuponach statystyki milczą:
a nie od dziś wiadomo że na 1 wygraną składa się co najmniej 10 przegranych

jejku jejku 35 milionów szczęśliwych wygranych kuponów

czyli każdy Polak chłopiec dziewczynka, a nawet noworodek choć raz statystycznie wygrał

cóż za wspaniały ten nasz TEESIK

czyli każdy Polak chłopiec dziewczynka, a nawet noworodek choć raz statystycznie wygrał

cóż za wspaniały ten nasz TEESIK

te miliony poszły na stadiony, a stadiony zdemolują kibice
ale my to naprawimy, bo LOTTO lubimy

ale my to naprawimy, bo LOTTO lubimy

9820. status aneccka 2010-11-06 (14:15)
jak to jest ... bo wczoraj zagrałam po raz pierwszy i kupiłam kupon na dwa losowania ... wytypowałam 6 liczb czyli 12zl a dzisiaj tacie wydano tylko 2 ;-] zdarzyło sie juz komus tak?
jeśli 6/10 to wygrana jest 12 zl, ale jeśli było 3/6
to wygrana jest 2 zł
a może tata skoczył na piwko??

jak to jest ... bo wczoraj zagrałam po raz pierwszy i kupiłam kupon na dwa losowania ... wytypowałam 6 liczb czyli 12zl a dzisiaj tacie wydano tylko 2 ;-] zdarzyło sie juz komus tak?
jeśli 6/10 to wygrana jest 12 zl, ale jeśli było 3/6
to wygrana jest 2 zł
a może tata skoczył na piwko??

W KENO płacą nawet jak nic nie traficie, czyli 0/10
To się naprawdę opłaca

To się naprawdę opłaca

Niech tata się cieszy, że dostał 2 złote...
bo widocznie było trafione 4/10 w jednym losowaniu!
Za dopłatą 0.50 groszy mógł zagrać jeszcze jeden zakład....
a nóż widelec.

bo widocznie było trafione 4/10 w jednym losowaniu!
Za dopłatą 0.50 groszy mógł zagrać jeszcze jeden zakład....
a nóż widelec.

179830. status aneccka 2010-11-06 (14:33)
ja chce aby wiedziec czy przypakiem czegos zle nie zrobilam ;-)
bo jak ma tak byc za kazdym razem no to sory ... ;-P
----------------------------------------------------------------
Jeśli nie masz 16-lat, to bardzo źle zrobiłaś , że w ogóle zagrałaś, bo hazard jest dozwolony dopiero po ich ukończeniu

ja chce aby wiedziec czy przypakiem czegos zle nie zrobilam ;-)
bo jak ma tak byc za kazdym razem no to sory ... ;-P
Jeśli nie masz 16-lat, to bardzo źle zrobiłaś , że w ogóle zagrałaś, bo hazard jest dozwolony dopiero po ich ukończeniu

a pewna panna, co szczęścia w LOTTO nie miał paczkę prezerwatyw wygrała

dużo więcej wygrałem nie grając...
To paradoksalnie niedorzeczne, ale prawdziwe

To paradoksalnie niedorzeczne, ale prawdziwe

180291. status Pasko 2010-11-06 (23:34)home Rzeszów
Gwarantowana jest pula 2 mln (chociaż to też nie do końca). Pula ta może się rozłożyć na dowolną liczbę wygrywających. Czyli jest 10 osób trafi, to gwarantowane jest, że dostaną po 200 tys. usmiech
Prawda jest jedna, a nie ma prawd nieprawdziwych bo stają sie nieprawdą.
Generalnie nie wszyscy zdawali sobie sprawę, że 2 miliony jest gwarantowane każdemu dopóki nie padły więcej niż jedna szóstka..
Teraz prawda wyszła na jaw i z pewnością ubędzie TESiowi graczy.
W ogóle wygrywają jedynie ci co się kręcą wokół tego interesu jakim jest hazard lub go organizują.
Reszta to ci co tracą i tracić będą...
Tak więc Pasko nigdy nie napisze że jest to złe, bo sam z tego ma interes ponieważ jest zainteresowany aby jego program napędzał mu klienów, choć zdaje sobie sprawę, że nie ułatwia on typowania właściwych liczb, bo tego nie załatwia zaden program czyli i jego też

Tą smutną refleksją kończę mój felieton na dziś i życzę abyście realnie spojrzeli na świat.
-grać można nie grać można,przegrać trzeba

Gwarantowana jest pula 2 mln (chociaż to też nie do końca). Pula ta może się rozłożyć na dowolną liczbę wygrywających. Czyli jest 10 osób trafi, to gwarantowane jest, że dostaną po 200 tys. usmiech
Prawda jest jedna, a nie ma prawd nieprawdziwych bo stają sie nieprawdą.
Generalnie nie wszyscy zdawali sobie sprawę, że 2 miliony jest gwarantowane każdemu dopóki nie padły więcej niż jedna szóstka..
Teraz prawda wyszła na jaw i z pewnością ubędzie TESiowi graczy.
W ogóle wygrywają jedynie ci co się kręcą wokół tego interesu jakim jest hazard lub go organizują.
Reszta to ci co tracą i tracić będą...
Tak więc Pasko nigdy nie napisze że jest to złe, bo sam z tego ma interes ponieważ jest zainteresowany aby jego program napędzał mu klienów, choć zdaje sobie sprawę, że nie ułatwia on typowania właściwych liczb, bo tego nie załatwia zaden program czyli i jego też

Tą smutną refleksją kończę mój felieton na dziś i życzę abyście realnie spojrzeli na świat.
-grać można nie grać można,przegrać trzeba

180268. status hipopotan 2010-11-06 (23:11)
gra w multilotka jest bardzo dziwna dla mnie,bo na stracone 99procent złotówek nie mam zwrotu nawet 1procent.
nie przejmuj się kolego!
Mieścisz się w średniej statystycznej
Tu każdy tak już ma

gra w multilotka jest bardzo dziwna dla mnie,bo na stracone 99procent złotówek nie mam zwrotu nawet 1procent.
nie przejmuj się kolego!
Mieścisz się w średniej statystycznej
Tu każdy tak już ma

180857. status albinlotto 2010-11-08 (14:40)
krzysiek.93.3>>>>>>>>>>mozna anulowac kupon ale oczywiscie przed losowaniem
po losowaniu też można kupon anulować!!!
krzysiek.93.3>>>>>>>>>>mozna anulowac kupon ale oczywiscie przed losowaniem
po losowaniu też można kupon anulować!!!
edi wygrał 100 tysięcy, chyba nikt w to nie wierzy?
bo jakoś nie widzę hołdów pochwalnych dla tego pana
bo jakoś nie widzę hołdów pochwalnych dla tego pana
dziwne..nawet Pasko nie bardzo wierzy w możliwość takiego codziennego wygrywania??
że niby podejrzane????/
że niby podejrzane????/

fakt, Pasko!
Masz słuszną rację, a w zasadzie to twoje rozumowanie jest logiczne.....
z jednym zastrzeżeniem: że wygrywający sam prowadzi ten punkt totomiksa i sam sobie wypłaca kasę!
wtedy może tylko podejrzewać siebie, a tojuż by było nielogiczne....
swoją drogą, ciekawe jakie jeszcze czekają na nas rewelacje, ze strony niektórych wielkich graczy????
Pozdrawiam
robal
Pozdrawiam
Masz słuszną rację, a w zasadzie to twoje rozumowanie jest logiczne.....
z jednym zastrzeżeniem: że wygrywający sam prowadzi ten punkt totomiksa i sam sobie wypłaca kasę!
wtedy może tylko podejrzewać siebie, a tojuż by było nielogiczne....
swoją drogą, ciekawe jakie jeszcze czekają na nas rewelacje, ze strony niektórych wielkich graczy????
Pozdrawiam
robal
Pozdrawiam
fakt, chociaż nie tylko...
jednak sam się przekonasz...
podejrzewam, że wygrane niejakiego pana są też grubo przesadzone, chociaż, życzę mu jak najlepiej.
Jeszcze raz pozdrawiam.
jednak sam się przekonasz...
podejrzewam, że wygrane niejakiego pana są też grubo przesadzone, chociaż, życzę mu jak najlepiej.
Jeszcze raz pozdrawiam.
puścić 100 takich samych kuponów to nie problem, ale puszczać codziennie przez 4 miesiące 100 takich samych kuponów i tak aby wszystkie były wgrane to już jest problem.....
Kiedyś to się udało panu P. tylko w nieco innej grze
Pozdrawiam
Kiedyś to się udało panu P. tylko w nieco innej grze

Pozdrawiam
Mam nadzieję, że nikt się nie obraził za "naiwniaków", ale niestety taka jest prawda.....
gorzej, ze na stronce produkują się niestety agigatorzy,którzy nieprawdziwymi do końca wpisami robią wodę w mózgu niektórym niestety łatwowiernym graczom.
Pasko dzięki za celne uwagi i rzeczowe odpowiedzi.
Myślę, że kiedyś będziemy mogli powiedzieć, że prawda się obroniła.
pozdr.
Robal
pozdr.
gorzej, ze na stronce produkują się niestety agigatorzy,którzy nieprawdziwymi do końca wpisami robią wodę w mózgu niektórym niestety łatwowiernym graczom.
Pasko dzięki za celne uwagi i rzeczowe odpowiedzi.
Myślę, że kiedyś będziemy mogli powiedzieć, że prawda się obroniła.
pozdr.
Robal
pozdr.
mylisz się kolego to nie sceptycyzm to zwykły sarkazm, a pisząc fszystko miałem na myśli wkład do mojej świnki,,,,,,
Im ona bogatsza tym ja się staję weselszy
czekam aż znowu pęknie z przeżarcia.

Im ona bogatsza tym ja się staję weselszy
czekam aż znowu pęknie z przeżarcia.

dobra i stówa i pięć i tysiąc, a dwanaście takich świń utuczyć w ciągu roku to już cosik jest..
teesik nie od fszystkich może mieć haracz

teesik nie od fszystkich może mieć haracz

budujcie stadiony, bo EURO już blisko

Teesik czeka na haracz i na pewno wprowadzi nową grę
Unia płaci, ale i zabiera,
widziałeś kiedyś grabie, które by grabiły od siebie

Teesik czeka na haracz i na pewno wprowadzi nową grę
Unia płaci, ale i zabiera,
widziałeś kiedyś grabie, które by grabiły od siebie

dobranoc, niech się przyśnią pchły na noc!
..... a za pisanie mam co miesiąc banię

..... a za pisanie mam co miesiąc banię

183074. status hipopotan 2010-11-15 (17:18)
w telewizji mówiono,ze koty jedzą małymi porcjami,czyli jak np.ma 20 myszy na obiad to zje jedną a inne trzyma na pozniej
...oczywiście w zamrażalniku, a potem je przyrządza i odgrzewa na mikrofalówce

w telewizji mówiono,ze koty jedzą małymi porcjami,czyli jak np.ma 20 myszy na obiad to zje jedną a inne trzyma na pozniej
...oczywiście w zamrażalniku, a potem je przyrządza i odgrzewa na mikrofalówce

angielski......dawaj czdadu!
Pokaż kogutkowi jak grać progresyjnie
Tylko weź kilku wspólników do grania to wtedy zysków będzie dużo!

Pokaż kogutkowi jak grać progresyjnie
Tylko weź kilku wspólników do grania to wtedy zysków będzie dużo!

pewnością każdy z nas chciałby mieć tak udany długi weekend jak Gracz, który w minioną sobotę trafił "piątkę" w Mini Lotto wartą 260 753,80 złotych
Sobotni zwycięzca sam wytypował szczęśliwą "piątkę". W mikołowskiej kolekturze przy ul. Powstańców zakupił on dwa zakłady za łączną kwotę 2,50 zł.
Sobotni zwycięzca sam wytypował szczęśliwą "piątkę". W mikołowskiej kolekturze przy ul. Powstańców zakupił on dwa zakłady za łączną kwotę 2,50 zł.
Los milionos to los frajeros dla burakos
milion losos,
dwie edycjos
dwie wygranos
paranojos!

milion losos,
dwie edycjos
dwie wygranos
paranojos!

Komputero z homlogacjios to jak beretos z antekos
Gracjas amigos
Asta maniana

Gracjas amigos
Asta maniana

jak można poważnie się wypowiadać na temat czegoś co jest niepoważne???

a na pociągi wydałeś 1000 złoty:
bo ze Szczecina pojechałeś do Przemyśla
z Przemyśla do Olsztyna
z Olsztyna do Znina Itd.......
bo ze Szczecina pojechałeś do Przemyśla
z Przemyśla do Olsztyna
z Olsztyna do Znina Itd.......
co sie d k.nedzy dzieje??
jak się dwie pochwaliły że wygrały jakieś grosze to wszyscy z zazdrości zamilkli
Jak edek wygrał 100 tysięcy to też było podobnie?
czyżby hazardziści to zazdrośniki?

jak się dwie pochwaliły że wygrały jakieś grosze to wszyscy z zazdrości zamilkli
Jak edek wygrał 100 tysięcy to też było podobnie?
czyżby hazardziści to zazdrośniki?

83804. status szczęściara 2010-11-18 (14:12)home wielkopolska
ok....6/10..okszkoda że oszczedzilam na plusie też trafiony zatopiony

ok....6/10..okszkoda że oszczedzilam na plusie też trafiony zatopiony

ktoś trafił 7/7 z plusem
i tu szacun, bo łyknął sporą kaskę!!!!
ale 6/10???? szkoda gadać....porażka

i tu szacun, bo łyknął sporą kaskę!!!!
ale 6/10???? szkoda gadać....porażka

Joker:
Łącznie wypłaconych wygranych: 47 661.80 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 80 783
Szansa trafienia J+4/4 1 do 8 milionów
przy tej ilości zakładów "marna"
Łącznie wypłaconych wygranych: 47 661.80 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 80 783
Szansa trafienia J+4/4 1 do 8 milionów
przy tej ilości zakładów "marna"
LOTTO:
Łącznie wypłaconych wygranych: 1 494 212.00 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 2 179 931
--------------------------------------------------
Szansa wystąpienia "szóstki" 1:14 milionów
przy takiej ilości zawartych zakładów powyżej 15 procent
Wniosek: coraz mniej ludzi gra tuż po dużych kumulacjach!
Łącznie wypłaconych wygranych: 1 494 212.00 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 2 179 931
--------------------------------------------------
Szansa wystąpienia "szóstki" 1:14 milionów
przy takiej ilości zawartych zakładów powyżej 15 procent
Wniosek: coraz mniej ludzi gra tuż po dużych kumulacjach!
Chyba kończyliśmy Pasko inne uczelnie!
Mnie wychodzi z wyliczeń, że jest to 7 milionów zakładów!
Pozdrawiam.
Mnie wychodzi z wyliczeń, że jest to 7 milionów zakładów!
Pozdrawiam.
Tak właśnie zakładałem, że zakłady będą różne,,,,,,,,
Co w praktyce wydaje się niemożliwe, bo jedynie komputer T.S drukuje na Ch/tr zestawy nie pokrywające się....
Biorąc pod uwagę skreślających, masz rację, ze zestawy mogą się powtarzać i wystąpienie "szóstek" mniej możliwe, ale o ile?
To trudno obliczyć!
Pozdrawiam.
Co w praktyce wydaje się niemożliwe, bo jedynie komputer T.S drukuje na Ch/tr zestawy nie pokrywające się....
Biorąc pod uwagę skreślających, masz rację, ze zestawy mogą się powtarzać i wystąpienie "szóstek" mniej możliwe, ale o ile?
To trudno obliczyć!
Pozdrawiam.