Wpisy użytkownika ralffek
Łącznie 231 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 964 449. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kazdy bank majacy >50% zagranicznego kapitalu nie jest polskim, ostatnim polskim jest pko bp
wkleiłem Ci ze inwestorem jest portugalia w ponad 50% a dalej piszesz ze to polski bank, zastanow sie jeszcze raz
nie bede ogladac jakiegos fajfusa na jutubie jak w papierach milenium maja zapisane ponad 50% dla portugalskiego inwestora
mowimy o kapitale banku, ktory w sytuacji kryzysu ratuje dupe, bo jesli bank maponad 50% zagranicznego kapitalu to w razie kryzysu wycofa wszystkei pieniadze z Polski
nie obchodzi mnie jakis film na jutubie goscia co chce na reffach zarobic tylko mowie o polskosci banku
byly juz jakies reklamy jackpota czy ts czeka az kumulacja padnie w lotto?
dla mnie gra jest za droga i nie bede gral, ale nie narzekam od soboty jak stara baba
zgadnijcie w jakim regionie Polski EJ ma najwieksze zainteresowanie
i to jest największy ewenement tej loterii, nigdy tak nie było żeby zachód grał, dane pochodzą z google
google analizuje ilosc pszukiwań "eurojackpot" i wynika z nich że zachód ma najwięcej, ale na równi ze ślaskiem i do tego mazowieckie, reszta mało
w jednym swoich artykulow pisalem o gosciu co wygrywal najwiecej w USA i co sie okazalo? Mial tak duzo pieniedzy, ze wydawal wiecej niz wygrywal
czyli jest Szansa ze Polak trafil 5 jesli obstawial jednego dnia
Siema
Mała reklama, wybaczcie. Wiem że dużo osób liczy opłacalność zdrapek na piechotę. Ale nie musicie już tego robić bo stworzyłem automatyczne rankingi aktualizowane na podstawie sprzedaży pod adresem https://www.wynikilotto.net.pl/zdrapki/
Sugestie nowych rankingów mile widziane!
Mała reklama, wybaczcie. Wiem że dużo osób liczy opłacalność zdrapek na piechotę. Ale nie musicie już tego robić bo stworzyłem automatyczne rankingi aktualizowane na podstawie sprzedaży pod adresem https://www.wynikilotto.net.pl/zdrapki/
Sugestie nowych rankingów mile widziane!
Rychfer to jeszcze sie poskarz prezesowi, ze zablokowal dzisiaj dostep do wynikow stronom innym niz lotto.pl przez co multipasko i inne strony nie moga pobierac wynikow
dlatego nie ma wynikow na roznych stronach o lotto
dlatego nie ma wynikow na roznych stronach o lotto
pegasus z ktorego endpointa? bo mi zablokowali wszystkie przez headery origin i cloudflare, jak masz jakikolwiek dzialajacy to zarzuc
pegasus mylisz sie, mozna pobierac pojedynczo kazde id losowania
natomiast problem lezy gdzie indziej, zablokowali zautomatyzowane pobieranie jesli nie pochodzi z prawdziwej przegladarki
cloudflare obecnie potrafi wykrywac takie cos, nie polegaja na naglowkach a np sprawdzaniu handshake tls
dodatkowo dodali na api naglowek access-control-allow-origin https://www.lotto.pl
wiec wywolujac z curla masz 403
wiec wywolujac z curla masz 403
@4 736 194Pasko: bez przegladarki, curlem dostaje challenge od cloudflare
skopiowalem caly curl z przegladarki i sprobowalem z curla z mojego serwera - dostaje challenge od cloudflare (captcha) i wymog wlaczenia cookies i js
chyba bedzie trzeba kombinowac headless browser, bo bypassy cloudflare od jakeigos czasu juz nei dzialaja z tych co znam
chyba bedzie trzeba kombinowac headless browser, bo bypassy cloudflare od jakeigos czasu juz nei dzialaja z tych co znam
@4 736 219pegasus: bo tą firmą kierują dyletanci? nie rozumieją, że im więcej danych dadzą tym więcej ludzi będzie zainteresowana, nie rozumieją też ze 3rd party strony i programy nie są dla nich zagrożeniem bo mają monopol, tak naprawdę to oni na tym mogą tylko stracić, no ale żeby to rozumieć trzeba mieć specjalistów w zarządzie i w komórce technicznej, a nie dyletantów
mam nadzieje, że to czytaja ale watpie, bezmózgi beton jak kazda spolka panstwowa
mam nadzieje, że to czytaja ale watpie, bezmózgi beton jak kazda spolka panstwowa
@4 736 226BOZON: to prawda, ale to jest bledne myslenie z ich strony bo zabijaja fanbase, a zabijajac fanbase ludzie traca zainteresowanie, na cholere ludziom tylko jedno oficjalne zrodlo, ktore jest zabetonowane bez zadnych innowacji i zero funkcji spolecznosciowych
@4 736 232Pasko: no ciekawe czemu, czyms sie musza roznic, ip to samo? chociaz watpie zeby cloudflare mial super whiteliste ip, ale moze..
@4 736 526ladinokurt: niech podadzą podstawę prawną bo jest to czysta nieprawda
@4 736 537Robal_36: nie trudno, od wielu lat nie probuja nawet pozywac ludzi pokazujacych wyniki bo wiedza ze z prawnego punktu widzenia, wyniki sa informacja, a informacja nie podlega prawom autorskim
co do pokazywania losowan na zywo (studio) mieli prawo sie przyczepic, jest to ciekawy kejs bo z prawnego punktu widzenia mozna wstawiac filmy jutub z archiwalnym losowaniem, ale nie mozna wstawiac transmisji na zywo
a wynika to z prawa atorskiego, ktory mowi, e utwor wykonywany pierwszy raz na zywo podlega prawu autorskiemu
mozna zrobic zunifikowany baner z informacja, ktory bedzie sie odpalac na cala strone, zmowic sie w kilka stron i tak trafic do ludzi, ale to nic nie da jesli tłum nie napisze im c o tym sądzi, tylko tłum ludzi moze cos zmieni, bo oni nas adminow maja wdupie i jeszcze klamia, ze wyniki naleza do nich pomimo prawa, ktore mowi, ze wyniki sa informacja nie objeta prawem aut.
@4 740 445bozobo: piekne, ciekawe kiedy matka zacznie zabijac mlode (wyrzucac z gniazda z wysokości), bo nie rokują
piekna przyroda xd
piekna przyroda xd
Niemcy stawiaja najwiecej zakladow i najwiecej wygrywaja, proste
co do ceny, zauwaz, ze organizatorem jest finlandia i to ona ustala bazowa stawke, wiec zaklad w pl nie moze kosztowac 2 zl, to nie komuna
co do ceny, zauwaz, ze organizatorem jest finlandia i to ona ustala bazowa stawke, wiec zaklad w pl nie moze kosztowac 2 zl, to nie komuna
mistrzu czyli organizator eurojackpot finlandzkie veikaus ma dopłacać Polakom do zakladow? moze troche poczytaj zanim bedziesz glupoty pisac, organizatorem jest lotto nie z Polski tylko z Finlandii i to oni ustalaja cene zakladu, nikt Polakom nie doplaci
czasem dziala czasem nie, z obserwacji, wymaga teraz u mnie potwierdzenia kapczy cloudflare..
cos zmieniaja, cos mam zle przeczucia xd
cos zmieniaja, cos mam zle przeczucia xd
@4 809 491 damian1983: z której wersji aplikacji udało Ci sie wyslac?
@4 809 497 damian1983: ja pytam o aplikacje, nie strone
doczytalem ich komunikat.. chyba przegapiliśmy, ze w ogole jzu nie bedzie transmisji z 14 godziny! "Przypominamy, że transmisje wieczornych losowań gier LOTTO we wszystkie dni tygodnia będzie można obejrzeć na stronie lotto.pl (https://www.lotto.pl/studio-lotto) oraz na profilu LOTTO na Facebooku (https://www.facebook.com/markaLOTTO)."
zaor nie gra na forexie, forex jest dla ludzi co nie szanuja swoich pieniedzy i nie rozumieja prawdopodobienstwa xd
jesli nie potrafia rozmawiac kulturalnie to nie maja takiej mozliwosci, czego nie rozumiesz
tak to wygląda, najprostsze wyjasnienie, a czemu byla za duza? Bo się uszkodziła, albo podczas losowania albo przed losowaniem. Jeśli przed to komisja dala du.. sprawdzając kule
Robal, gdyby tak było to ktoś by już to wykorzystał zgodnie z matematyczną game theory, o wiele prostszym wyjasnieniem zgodnie z brzytwa ockhama jest to, ze oprocz losowosci nie ma tam nic ciekawego
pewniaki maja bledne wyniki, nie wyglada na ekskluzywny atak bo na stronie tez bledne
@5 415 122 Pasko: pewniaki tez maja zle wyniki, pewnie megalotto sciagnelo od nich
na pewniaki nadal bledne, wiec od nich wyglada na niezamierzony blad, bo megalotto ma normalne, wiec poszla poprawka a pewniaki bez poprawki
jak ktos wyrzuca po sprawdzeniu w jednym zrodle to sam jest sobie winien
nie, cloudlfare ma globalny problem i strony/appki uzywajace go nie dzialaja teraz na calym swiecie