Wpisy 2 965 134 – 2 965 233
4 września 2017 00:00 → 4 września 2017 08:20, 100 wpisów
makler zaniechaj polewania
podaj lepiej pewniaczka na już dziś
Ja tez znikam : / dobranoc wszystkim narka i powodzenia w liczbach
Czesc Jest tu kto ?...
: / non stop myśle o tym wszystkim
Boje sie ich mam lęk'i wiece z***łem sobie życie wstyd dla mnie i dla rodziny
Hej myślicie że będzię dobrze
FRANEK wez sie za siebie, przestan pic, alkohol do zguba ludzkosci jest,przstan myslec o tym wszystkim, nie reaguj na czujes smiechy z ciebie tylko wez powiedz STOP ALKOHOLOWI smieszni sa tylko ci co pija i sie smieja z innch, ich wysmiewanie sie z ciebie swiadzcy o ich glupocie, ,ja wiem ze jesli przestaniesz pic i reagowac naa glupkow to sobie poradzisz chlopie, wierze wto ze jesli bedziesz chcial to wyjdziesz jeszcze na ludzi,ja uwarzam ze dasz sobie rade a o smierci zapomnij, jeszcze masz czas aby umrzec jeszcze nie teraz ,teraz jest czas aby zmienic cos wswojim zyciu na lepsze,jesli ty tegoo niezrobisz sam to nikt za ciebie tego niezrobi,zycze ci powodzenia i duzo zdrowka oraz duzo pozytywnego myslenia jutro tez jest dzien i wszystko mozna zaczac od nowa,
Plamę to ja dałem i koledzy wystawili mnie na pośmiewisko... Błazna zrobili i tyle przez alkochol...
Arczibalik miłego popołudnia
przede wszystkim zmien kolegow i towarzystwo, z tymi co sie zadajesz wyglada nato ze to sa imbecyle, smieszni to sa oni, nikt normalny i przy zdrowych zmyslach nie smieje sie z czyjejs ulomnosci ,czy tzw. choroby jakiej kolwiek,olej takie towarzystwo ktore cie poniza i wysmiewa, blaznami sa oni,nie TY, nie przejmuj sie chlopie nimi, tylko powiedz sobie od dzis nie pije ,chce sie zmienic ,bede normalnym czlowiekiem,przestane pic na dobre, powtarzaj to sobie w kolko i walcz z alkoholem, nie okazuj mu slabosci i pokaz ze jestes silniejszy od niego,
Arczibalik dziękuję za miłe słowa oby twoje słowa zamieniły się w złoto
dziekuje Franek i wzajemnie prosze cie niepoddawaj sie nigdy i nikomu, badz silny my tu wszyscy na tej stronie wiezymy w ciebie i wiezymmy ze dasz rade tylko ty musisz sie za siebie wziasc kolego,niemasz mi za co dziekowac ja chce abys sie zmienil na lepszego czlowieka niz jestes,chce abys sie wyleczyl z alkoholu i zobaczyl ze swiat jest piekniejszy gdy czlowiek nie pije , ja jestem np,abstynentem nie pije alkoholu wcale i zyje i twierdze ze bez alkoholu mozna zyc tez, moji koledzy tez pija i tez sie ze mnie smieja ze ja nie pije ,a mi to zwisa ich smiech ze mnie, zawsze im powtarzam,alkohol jest dla madrych ludzi a nie glupich,, i alkohol trzeba umiec pic a nie wlewac w siebie hektolitrami jak to robia inni,zawsze powtarzam tez takie slowa kolegom ja nie pije ,wy jak chcecie to sobie pijcie jesli mozecie ,ale jesli mozecie to wypijcie za moje zdrowie, i zawsze im mowie jedno takie powiedzonko moje kieliszek za duzo -wiadro za malo
Franek moje slowa nigdy nie zmienia sie w zloto, ale ty jesli mnie posluchasz i wszystkich tu ludzi z czatu ktorzy chca ci w jakis i sposob pomoc tez,i wieza w to ze daszsz rade, tak samo jak wierza tez wto ze wkoncu trafia ten los na loterji ,pamietaj wiara i sily czynia cuda tylko musisz chciec i uwierzyc ze ci sie uda wygrac,trzymam za ciebie aby ci sie powiodlo
Dziękuję i wzajemnie
Chciałbym chodź jestem pesymistą
dobranoc Franek trzyaj sie cieplo tam, i uwerz wto ze ci sie uda zwycierzyc tylko musisz wsytac zkolan i pokazac swojim znajomym ze jestes odnich leprzy i ze alkochol ci zwisa poprostu i takie towarzystwo ktore cie ponizalo kiedys,niemysl i niepisz tu po s mierci o swoim koncu bo narazasz sie tu na smiesznosc wsrod nie ktorych i ludzi ktorzy zartuja sobie i nieraz zeby podgrzac tu atmosfere tez,i sie dobrze bawic, ztego co piszesz, co prawda nie jest to stronka na jakies tam porady i moze od zalozyciela tej stronki dostane BANA \za te wpisy tu , ale powiem ci szczerze ze wole dostac tu bana ale dla mnie wazniejsze jest to aby pomoc Ci w jakis sposob uwiezrzyc Ci w siebie,nic nie szkodzi ze jestes pesymista to wniczym nie przeszkadza ci abys sie zmienil na lepsze
witaj doktor2p
Część wszystkim
widze ze nikt sie nie odzywa wiec mykam soac, moze w koncu usne
Artur
witaj IWONKO aco to spac niemozesz?
nimow ze do szkoly idziesz z rana?
dzieki za kwiatka tu masz odemnie
Dzieci się wyspaly
Poszłam herbatkę zrobić dzieciom
Dobrze ze bajki już lecą w telewizji
Zaczarowany ołówek
Zaczarowany ołówek-- egzekucja , wypełnienie planów , urzewiczystnienie
Podejżewam te nagrania na telefonach komórkowych...na wsi a moze w miescia badz autokarze... Zrobienie błazna i tyle ?...
Franek; A Ty tu czego szukasz???
Poszedł... nie powiem gdzie.
Poszedł... nie powiem gdzie.
Matka płacze nerwy stres... Ojciec zły nerwy : ( krzyczec chce nie wspomnie o rodzinie i innych osobach
Jakiś pajac opisuje nam swoje pijackie życie.
Pasko.
Zrób porządek, to tego to już za wiele.
Pasko.
Zrób porządek, to tego to już za wiele.
Janosik przewalone na dwóch wsiach i bodajze w miescie nagrania maja moje upokorzenia pijackie wstyd jak niewiem
: / rozsyłają między sobą albo w neta niewiem
: / rozsyłają między sobą albo w neta niewiem
Jak dzisiaj nie zniknie ten paskudny Franio, to jutro wyprowadzam się stąd do... Korna.
Pajac blazen szopka paskudny dobrze ze ty idealny gratuluje człowieku... : /
witam zieloną stronę
sie ma FSF
fsf ---czyżbyś sie stoczył i pogrążył
zaszyj sie i problem z piciem mija
sie ma FSF
fsf ---czyżbyś sie stoczył i pogrążył
zaszyj sie i problem z piciem mija
Franek.
Jak spadniesz na samo dno to wtedy ZROZUMIESZ, że TYLKO SAM możesz zmienić swoje parszywe życie.
Oby to nastąpiło jak najszybciej.
A tymczasem spadaj stąd i nie wracaj.
Jesteś podobny do pewniej niewiasty co zaśmiecała czat.
Jak spadniesz na samo dno to wtedy ZROZUMIESZ, że TYLKO SAM możesz zmienić swoje parszywe życie.
Oby to nastąpiło jak najszybciej.
A tymczasem spadaj stąd i nie wracaj.
Jesteś podobny do pewniej niewiasty co zaśmiecała czat.
Byłem w sklepie wczoraj jóż gadają... Wiecie jakie upodlenie i wstyd... To nie jest śmiech ja na psychotropach jade
Wasyl.
Piszesz rozsądnie, ale to do Franka analfabety nie dotrze.
>> już <<
Piszesz rozsądnie, ale to do Franka analfabety nie dotrze.
>> już <<
Jak by ktoś śmiał sie z Ciebie to tolerował byś to ? Szydzenie i drwienie ? Żale sie narazie po ludzku
Nie mam jeszcze liczb.
Janosik co ma dotrzec spotkało Ciebie nieszczęscie ? Takie jak mnie w zyciu ? Ja nie nagrywałem i nie puszczałem w neta... Ani nikomu bym tego nie rzyczył...
>> życzył << analfabeta.
Przez Franka mądrzy ludzie omijają Multipasko.
>> Precz z Frankiem <<
Pasko zadziałaj, bo tego to już za wiele.
>> Precz z Frankiem <<
Pasko zadziałaj, bo tego to już za wiele.
Przerwa.
Janosik Frankowi trzeba wybaczyć
Po prostu ignorować wpisy
Ma swoje kłopoty
Po prostu ignorować wpisy
Ma swoje kłopoty
Przepraszam nie jestem idealny Janosik mam szkołe zawodową i to mnie upośledzonym nazywają : / nie jestem polonistą... Wiesz ale nie jesteście na moim miejscu to wydaje się wam to śmieszne
Korn w pracy, to nie ma co tam pisać./typowanieparkami.com.pl/
Greg.
Mądrzy ludzie --> którzy śmieją się z ludzkiego nieszczęścia to mądrzy ludzie : / : ( inteligenci --> zgadzam sie głupi by śie nie śmiał...
..życie to własne decyzje i wybory
jak ktoś wybiera , nie >> zdrowie <<
tylko >> wódę i psychotropy <<
..to niech nigdzie nikomu nie biadol
Baxter.
Hehehehe otrułem okarmie studnie trafiła na o.i.o.m matka śmiech przez łzy ojciec ma pękniętą kość ciemieniową : / heca kurde heca jak niewiem
Puszczają "szyfry wojny " "enigma"... Bajki piosenki filmy synonimy tajne hasełka przykrywka
Greg problemu nie zamknie ale jak zamknąć wyjaśnić kilka spraw żebym zamknoł ten rozdział i zycia... Trudna sytuacja nawet niewiem czy nie bez Wyjścia
Franek tylko raz Ci napiszę
Musisz być silny i pokazać innym że potrafisz
A to ich najmocniej zaboli
Alkohol nic nie da
Powodzenia i nie pij
Musisz być silny i pokazać innym że potrafisz
A to ich najmocniej zaboli
Alkohol nic nie da
Powodzenia i nie pij
Greg ciężka sprawa niektóre sprawy przeszły miesiąc dwa trzy... I wiesz jak to jest... I cieszą sie że sprawdy z urzędu nie podane : / ale kurde tu nie tylko o to chodzi o inne sprawy tez...
..jest WYJŚCIE
trzeba nacisnąć przycisk z napisem
>> WYLOGUJ SIĘ !!! <<
Pasko
trzeba nacisnąć przycisk z napisem
>> WYLOGUJ SIĘ !!! <<
Pasko
Greg dziękuję dobra słuchaj... Juz kończe z tym pisaniem pozdrawiam wszystkich... Miłego typowania... Trzymajcie sie
UFO.
Twoje liczby są do MM???
Twoje liczby są do MM???
UFO.
Jesteś teraz w Polsce???
Jesteś teraz w Polsce???