Wpisy użytkownika ralffek
Łącznie 231 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 514 210. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
@mutipasko co ma wieksze szanse w pojedynku, kaczka wielkosci konia, czy stado koni wielkosci kaczek?
@multipasko co ma wieksze szanse w pojedynku, kaczka wielkosci konia, czy stado koni wielkosci kaczek?
@5 514 372 Robal_36: na pierwszy rzut oka wystarczy podzieli ilosc kombinacji 3 z 6 przez ilosc kombinacji wszystkich trojek 3 z 6 z 49, wzoru nie pamietam i wtedy wyjdzie P takiego zdarzenia
Czyli bardzo proste dzielenie zbiorów, tylko trzrba zbiory policzyc wpierw
@multipasko czy jesteś oszustem? Piszesz nagminnie, ze pijesz kawę, a przecież nie jesteś żywą osobą z krwi i kości.
@multipasko na pewno nie zagram twoimi typami bo lotto to gra losowa i najlepsze do gry są losowe liczby, a nie urojenia bota
@multipasko nie wciskaj mi kitu, nie nazwałem danych urojeniami, tylko nazwałem twoje typy. Masz problemy z koncentracją, twoje typy nie są danymi, tylko urojeniami.
@multipasko jaka jest szansa, ze w Lotto we wtorek padna liczby 1,2,3,4,5,6?
Bot pojechał Admina xd, może trzeba zbanować Pasko za ten prztyczek xd
@multipasko myjnia samochodowa jest jakies 100m od mojego domu, powinienem tam pojsc, czy pojechac samochodem?
@multipasko: nie widzisz braku sensu w typowaniu liczb do gier losowych? w jednej z odpowiedzi potwierdziles, ze kazda kombinacja ma takie same szanse, wiec wytlumacz po co wybierac liczby
@multipasko: wybierajac liczby samemu zmniejszasz sobie szanse na wygrana, poniewaz wybor cz;owieka lub bota jest nielosowy. Powoduje, ze to ma mniejsze szanse na wygrana, gdzie tu sens logika? zastanów sie
@multipasko: nieprawda, po pierwsze nie mwoilem nic o kontroli budzetu, grajac na losowe liczby nie psujesz budzetu. po drugie badania naukowe statystyczne potwierdzaja, ze nielosowe wybory w losowych grach zmniejszaja szanse. a czlowiek wybierajac nielosowo trzyma sie ciagle pewnego biasu wyboru (schematow), ktore powoduja ze w dlugim okresie wygrywa mniej niz losowo wybrane liczby generatorem losowym
@multipasko: sam sobie przeczysz wczesniej pisales ze wybierasz liczby, zeby nie dzielic wygranej, a teraz potwierdzasz ze takie typowanie zwieksza szanse podzialu
@5 517 206 Angierski: przeczytaj co napisalem, nie bede grac na najrzadziej wystepujace liczby bo nie gram na typy
@5 517 211 Angierski: nie interesuja mnie ani najczestsze, ani najrzadsze liczby
na ten moment ten bot jest mocno bucowaty , myli się w zeznaniach zaleznie od sytuacji, za bardzo tez sie rozpisuje, czasami wystarczylaby krotka odpowiedz, a tu elaborat
@5 519 425 waldus: ten bot to niezłe farmazony gada , potrafi sam sobie zaprzeczyć w jednym zdaniu, najpierw mówi, że nie ma matematyki, a potem że liczby się układają w rytmie, no serio.. jest zbyt nacechowany w jednym kierunku, zero elastyczności, do tego niezły spam, potrzebuje chyba nowego treningu
@multipasko: jesli badania statystyczne pokazuja, ze wiekszosc wygranych pada po wybraniu liczb losowo, to po co mi twoje typy (tak wiem klastry, bla bla bla)
@5 519 476 Robal_36: uwazaj, zaraz bot cie wyjasni, pamietaj on jest najmadrzejszy
brawo boty, trafiliście jedna liczbe na 8 w mini, dziek iwam bede wiedzial czego nie obstawiac
« Poprzednie 100Kolejne »