Wpisy 2 989 943 – 2 990 042
29 września 2017 00:02 → 29 września 2017 09:35, 100 wpisów
Cenowo chyba jest tak jak piszesz
Ale ja wolę codzienne "atrakcje"niż czekać tydzień
Dobranoc Śnieżynku
Ale ja wolę codzienne "atrakcje"niż czekać tydzień
Dobranoc Śnieżynku
hey wczoraj 1 multi 1 mini 5/8 w multi w mini kosz male zdziwienie oba zaklady z chybika a wpadly liczby 04,05,75,23,66 nie dawalem szansy zadnej a jednak
dalej jestem zakatarzony zastanawiam sie czy sie puscic moze idac na ost nocke z wlasnych lub z trafika 1 zakladzik mini i multi
TEN KRAJ woła o pomste do nieba...już wiem gdzie te miliony idą ...
dotacja dla ojca Rydzyka ponad 31 mil na geotermie...
dotacja dla ojca Rydzyka ponad 31 mil na geotermie...
codziennie wydzwaniają o pomoc dla ciężko chorych dzieci o pomoc w sprawie leków ,które kosztują
podobno mają przegłosować powszechny dostęp do broni i wtedy zrobisz porządek w obronie własnego ja
nareszcie trochę słonka , ale 7 C na zegarku , za ciepło nie jest
alfa teraz wiemy ,dlaczego ,ja tylko mam gazowy pistolecik i latarkę z paralizatorem
dusia , ja mam zwykłą latarkę ale taką wielką i ciężką że jak walnę to ubiję
dusianie daj się, a oni chcą broni by mogli bronić tego czego się ,,dorobili''
WCZORAJ KTOŚ PISAŁ ,,,,,,,,,,ze można mieć takie drogie ,, stodoły,, z samej uczciwej pracy się tego nie dorobisz, ,chyba że garba...
dusia ja nie lubię polityki i nieuczciwych urzędasów,lepsza czasami dobrya na nich staram się nie zwracać uwagi.Laurkę wręczę im podczas wyborów.
Wolę Tosiuniai Jacusia
Wolę Tosiuniai Jacusia
ja też staram się czasami być obiektywna i nie ,ingeruje w ich poczynania ..ale to mnie bardzo wkurza ...codziennie na telefon stacjonarny i komórkę dzwonią i proszą o wsparcie ,,pomoc chorym"
Dusia stacjonarny można zastrzec i będzie spokój
A jak będziesz chciała pomóc, to Sama o tym zdecydujesz
A jak będziesz chciała pomóc, to Sama o tym zdecydujesz
ja dziś już miałem 2 telefony na prezentacje garkow Zeptera i i ubezpieczeń na zycie , oba z ukraińskim akcentem , Polacy na wygnaniu za chlebem a u nas setki obcokrajowców pracuje
Krasnalek gdzie ty bywasz o 21 40 obawiasz wnuka
Bawisz miało być
Krasnalek na dziś gram tyle gier zdjęcie w profilu jeszcze tak nie grałem tyle gier w jednym dniu
Krasnalek gramy eurojanosika
dusia - Mnie też wkurza jak czytam Rydzyk to , Rydzyk zło . Wiadomo jaki on jest , ma swoje wady ,ale jakby nie Rydzyk to by radia , telewizji nie było(trzeba uszanować,że są ludzie którzy lubią tych spokojniejszych, cichszych mediów słuchać) ,uczelni, która nawet w rankingach dobrze stoi . A w Toruniu monopol ma koncern francuski i niektórzy płacą 50 zł/GJ. Jak on da im 38 to jest różnica . Co mają sobie koncerny zagraniczne żerować na Polakach, niech na Francuzach sobie żerują .
Krasnalek no to mamy w eurojanosika 0/5
037 Krasnalek rozsmieszyłaś mnie do
przypomniałaś mi Pelagie która sama pisała
przypomniałaś mi Pelagie która sama pisała