Wpisy użytkownika pino121
Łącznie 119 wpisów w archiwum, pokazane od nr 387 586. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
sepicie sie na liczby zamiast ograc ts dajecie w ostatniej chwili liczby i tak nie bedzie dzielone,tak w zasadzie ch...wygrywacie...................bo mnie nerwy poniosly

sepicie sie na liczby zamiast ograc ts dajecie w ostatniej chwili liczby i tak nie bedzie dzielone,tak w zasadzie ch...wygrywacie...................bo mnie nerwy poniosly

wielki krzysio co by przyklad brac liczby w ostatniej chwili tez daje ale sie cieszy pozniej

andromeda z twoich typow mozna wiele ale jak sie patrzy na kilka osob co w 1 sposob dla siebie to szkoda slow
ty jestes goru nie prowokuj,lestek ok tylko tez po,czasie.Czemu nie przed losowaniem

mozna wygrac w kilka osob a nie samemu zapytaj pasko nie jestem z gry
czlowieku jak nie kumasz o co chodzi to twoj problem masz ze 16 lat i ubiegasz sie o role narka malolat

a z reszta pasko widzi ze nie ja to ty i odwrotnie narka samolubie
bo wlasnie dlaczemu 16 lat heheh a i jeszcze akurat

narazie spijcie tylko wczesniej liczby zeby mozna bylo spisac

narazie spijcie tylko wczesniej liczby zeby mozna bylo spisac

snilo mi sie ze nie puscilem liczb 1,11,21,31,41,51,61,71 a weszly wszystkie ale mam juz jazdy,totek po nocach mi sie sni 

wie ktos moze ile idzie przelew na polskie konto z wloch???dzieki z gory za odpowiedz
« PoprzednieKolejne 100 »
ok no to 38,75,5

tak czy lipne te liczby

6,66 czy 7,77?

fota wstawiona