Wpisy 863 817 – 863 916
30 marca 2012 00:00 → 30 marca 2012 00:40, 100 wpisów
robalu ..wiedziałeś twój numer 36 ....ty wuwuwuwu nic nie mówisz wzceśnie
R-36....
no brzmi, brzmi........
ale czy samo brzmienie zmienia jakość....bzykania??
no brzmi, brzmi........
ale czy samo brzmienie zmienia jakość....bzykania??
czuje jestem zmeczony ..pintol ide
krzysiu, deki, maxior, piękna, Yocia, księżniczko, Szefie modów
znikam
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
znikam
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
13max..spac od razu ..rura schować malutkie jak spokojnie
jocia
dekuś.
lila... nie mam siły siedzieć przy kompie jak dzida jestem
pięknaja
panie robalusiu..
jocia
dekuś.
lila... nie mam siły siedzieć przy kompie jak dzida jestem
pięknaja
panie robalusiu..
krzysio ...jest malutka i schowana w majtki ...czeka na sobotę wwww....
jocia...nienie nadaję się do tegoza nerwowa jestem chyba .Potrzaskałabym za pierwszym razem sztalugę.Zostanę przy ołówku i tuszu.W tym jestem dobra .Tobie nie dorównam w farbach a jak mam czekać 15 lat na efekt to .......nie nadaje się
13maxior...lecim na Szczecin http://www.youtube.com/watch?v=SDTZ7iX4vTQ
jociunia.....Ty jesteś dobra w tym co robisz a ja wiem że jak mi nie wyjdzie to się w***ię za przeproszeniem i nie tylko sztalugę potrzaskam Max nie nadąży sztalug kupować
jocia...zapomniałam .Jutro wklejam skany.DEKI ma moje rysunki i szkice
jocia....ale to proste kreski,Ty to malujesz konkretnie tak że,się możesz zdziwic
13max...nie bija pic możesz ile chcesz Masz swoje lata wiesz co robisz.Każdy musi swoje życie przeżyć sam
Nie życzę sobie aby bydło w większości na tej stronce wymieniało mojego nicka,Monet odnośnie Ciebie zgodnie z obietnicą przesyłam link do mojego bloga jak i wszystkim nowym użytkownikom,którzy pojawią się na Twoim Portalu aby mieli świadomość gdzie weszli. http://multirozrywkapl.blog.onet.pl/Można poczytać o wielu klonach a zwłaszcza o takich ,które sż klonami Adminów.
13max...wiesz jak jestpowód się zawsze znajdzie ale to że,nie masz ze mną szans to już inna sprawa
Lila mordę to sobie obcieraj ale nie moim nickiem
13.MAX.....piszę poważnienie do uwierzenia ale tak jestdzieci i kobiet tez nie bije ai starców jedynie komu w życiu jeszcze wjebię to wałbrzychowi
lila ..spoko ...to już sie nie boję
magda ..pasko to klon ???????????
magda ..pasko to klon ???????????
13max...przecież ona ma najebane w deklu tfuuuuu już telefonu pisze żeby nie wiadomo było skąd
magdaleno......nieźle cię twoja koleżaneczka wyciulała co? Miałyście obie zrezygnować ty odeszłas ono zostało
jocia
Mi wyszły trzy dziesiątki :
1,9,14,27,34,44,45,47,71,76
1,9,30,34,40,47,51,64,69,76
9,14,24,27,40,45,49,51,71,76
A tym 61 właśnie zabiłaś mi klina muszę
Mi wyszły trzy dziesiątki :
1,9,14,27,34,44,45,47,71,76
1,9,30,34,40,47,51,64,69,76
9,14,24,27,40,45,49,51,71,76
A tym 61 właśnie zabiłaś mi klina muszę
tak moze byc 51,61,71 ..
ila widze własnie, pewnie wszyscy weszli na blog
ila widze własnie, pewnie wszyscy weszli na blog
Jeszcze jestem, choć oczy się kleją i czas
Niestety muszę na jutro skończyć regulamin mieszkania chronionego a to co mi wyszło wygląda jak regulamin ciężkiego więzienia dla recydywy
Niestety muszę na jutro skończyć regulamin mieszkania chronionego a to co mi wyszło wygląda jak regulamin ciężkiego więzienia dla recydywy
jocia....dobrze że nie ma pozwolenia na broń,strzeli focha a tak nam by wywalił z bazuki jutro będę zabita
Dziewczyny chodzi po prostu o to, żeby młodzież wychodząca z bidula nie dostała małpiego rozumu i nie zamieniła nam tego mieszkania w regularny burdel, w którym tańce, hulanki i swawola. W kolejce na miejsce w takim mieszkaniu czeka prawie 40 osób a cholernie trudno jest znaleźc lokal taki by sąsiedzi nie protestowali przeciw takiemu towarzystwu