Wpisy 896 024 – 896 123
17 kwietnia 2012 00:00 → 17 kwietnia 2012 00:49, 100 wpisów
ROBAL.
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
http://zdjecia.nurka.pl/url/photos.nasza-klasa.pl-26582995-952-main-7ed3cf428e.jpeg.html
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
http://zdjecia.nurka.pl/url/photos.nasza-klasa.pl-26582995-952-main-7ed3cf428e.jpeg.html
Lila...
Robal
Lila...przy sobie czy na sobie
jocia....a kto tam pamięta takie gówniane adresy? Jak nie utknęło w głowie znaczy że, nie warte było nawet funta kłaków
Lila...
Robal
Spełnienia marzeń,zdroooooooooooowia , zdrooooooooooowia i położenia na łopatki Tsa
Spełnienia marzeń,zdroooooooooooowia , zdrooooooooooowia i położenia na łopatki Tsa
Lila..ok
e46
wytrwale wyczekałaś ? {{{{
lila dzięki suchoty ?
Yocia - dziękuję
- moim zdaniem nie warto ...
wytrwale wyczekałaś ? {{{{
lila dzięki suchoty ?
Yocia - dziękuję
- moim zdaniem nie warto ...
Robalku....tak Napisz mi czy mam Ciebie jutro obstawiać czy nie bo ile można czekać
Robal.
Tak,bo ja jestem wytrwała.
Tak,bo ja jestem wytrwała.
profesorze...Ty mi tu piwskiem oczy nie zamydlaj tylko z liczb wyskakuj
Jak nie wiadomo jak ,to najlepiej"łocow"
Dobranoc.Kolorowych,cyferkowych
Yocia
w tej chwili, to wszystko idzie w jakąś taką złą negatywną kampanię tej strony
nie wiem, co k.i.m kieruje - urażone ambicje złość zazdrość nienawiść... ?
owszem, ponad rok temu - chciałem zrozumieć
teraz mniej
spokojnej albo kolorowej albo numerkowej
w tej chwili, to wszystko idzie w jakąś taką złą negatywną kampanię tej strony
nie wiem, co k.i.m kieruje - urażone ambicje złość zazdrość nienawiść... ?
owszem, ponad rok temu - chciałem zrozumieć
teraz mniej
spokojnej albo kolorowej albo numerkowej
jocia. Już skasowany ten blog, ale można go zobaczyć z cache google:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2EygDllgvYIJ:multiinfo.blog.onet.pl/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2EygDllgvYIJ:multiinfo.blog.onet.pl/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
Lila
Jocia
Profesor
Robal
Jocia
Profesor
Robal
Zapomniałam.
Robal.Wszedłeś na futbolowo??
Robal.Wszedłeś na futbolowo??
Pasko..no było coś multiinfo.Ale karierę zrobiła Teraz musimy autografy chyba rozdawać tak dużo nas napisała
e46
futbolowo ? - nie wiem ,co to jest...
lila - nie wiem - to tylko kulki
Pasko - i nie klonuj się więcej
dobranoc
futbolowo ? - nie wiem ,co to jest...
lila - nie wiem - to tylko kulki
Pasko - i nie klonuj się więcej
dobranoc
jest tam blog.Robal 36.
Lila....taniec to zdrowie
e46 - twórca tak podpisuje ? - przypadkowa zbieżność ników
Pasko - przepraszam - to oczywiście żart z mojej strony - jedynie powtarzam, co tam jest napisane
Pasko - przepraszam - to oczywiście żart z mojej strony - jedynie powtarzam, co tam jest napisane
Lila....jestem Fred Aster wy****Y w kosmos
Lila...
Lila...
w necie nic nie ginie, to z /typowanie na żywo też - prawda ?
A jak ktoś bardziej zaparty, to i nawet kopiuje - i gdyby nie przekręcał - nie byłoby żadnego problemu, ale - przekręca...
właśnie dlatego pytałem o te wysłonięcie wpisów - bo to niestety umożliwia, pomaga w manipulowaniu i robieniu z siebie ofiary...
ale - nie chcesz - nie ma tematu
A jak ktoś bardziej zaparty, to i nawet kopiuje - i gdyby nie przekręcał - nie byłoby żadnego problemu, ale - przekręca...
właśnie dlatego pytałem o te wysłonięcie wpisów - bo to niestety umożliwia, pomaga w manipulowaniu i robieniu z siebie ofiary...
ale - nie chcesz - nie ma tematu
Lila...super smich to zdrowie
profesorze...w kosmosie była Alf wyczesany na maxa z grzywką elegansią
pijcie jak jeszcze jest
Robal_36: http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&lang=ud
Na żywo cały czas jest, tylko już go nie promuję na stronie, bo raczej nie promuje strony, ponadto jest to coś nad czym do końca nie mam kontroli (zewnętrzny serwis)
Na żywo cały czas jest, tylko już go nie promuję na stronie, bo raczej nie promuje strony, ponadto jest to coś nad czym do końca nie mam kontroli (zewnętrzny serwis)
pamiętam lila alf tez był wykur***** w kosmos i jadał chyba koty z tego co pamiętam
Lilaa....no własnie tak było
po co..na co..jest Rodzina ,sa ksiazki, sa cyferki, sa sztalugi, spacery, dla bardziej leniwych TV... itd... ......więc po co, czas przecieka przez palce.. bezsens potem tylko zdrowie wysiada..złośc .
Nie pojmuję .. moze mam zbyt mały iloraz ??
Nie pojmuję .. moze mam zbyt mały iloraz ??
wiem Pasko
i tak podziwiam Twoją cierpliwość do tego wszystkiego - słowo
kol.andromeda, już dawno, po jakiejś jeździe z klaraK napisała -"tu toczy się jakaś gra" - i to prawda
potem był taki hefajstos - z kampanią negatywną i wpisy jakichś tchórzy, albo dwulicowców - na tej idiotycznej stronie
a teraz jest pan wynalazca programu umożliwiającego
wygrywanie i z potwierdzającymi to kuponami chybił-trafił
dobranoc
i tak podziwiam Twoją cierpliwość do tego wszystkiego - słowo
kol.andromeda, już dawno, po jakiejś jeździe z klaraK napisała -"tu toczy się jakaś gra" - i to prawda
potem był taki hefajstos - z kampanią negatywną i wpisy jakichś tchórzy, albo dwulicowców - na tej idiotycznej stronie
a teraz jest pan wynalazca programu umożliwiającego
wygrywanie i z potwierdzającymi to kuponami chybił-trafił
dobranoc
jocia...nikt nie pojmuje ale co zrobisz jak musk wielkości ziarenka kawy
Lila....wodniaka pamiętam
jocia....no zgadz się koty
Lila...zwirek i muchmorek dwa gejusy
Przybysze z matplanety pi i sigma
a bolek i lolek
Widac są różne pasje ....
profesorze Alf wielokrotnie usiłował zjeśc kota ..ale nie zjadł..choc twierdził,ze uwielbia je jeść
wniosek taki na planecie Melmak..sa koty
profesorze Alf wielokrotnie usiłował zjeśc kota ..ale nie zjadł..choc twierdził,ze uwielbia je jeść
wniosek taki na planecie Melmak..sa koty
i tola i te inne bzdety
Lila..
ostatnio w nocy jakoś oglądała o Dwóch takich co ukradli księżyc i porażka na całej linii.Nie wiem o co tam chodziło
Albo pan TIK_TAK