Wpisy 504 738 – 504 837
23 września 2011 00:00 → 23 września 2011 07:23, 100 wpisów
yapa
to mój nick i nie dam nikomu..bo ja jestem taka niepoprawna optymistka
to mój nick i nie dam nikomu..bo ja jestem taka niepoprawna optymistka
No właśnie duże kumulacje pod koniec roku 2008- 6 listopada, 6 grudnia, 2009- 29 września
anzu chcesz powiedziec że Ty tez masz taki wyraz ...........ka

Użytkownik [VEGAS] dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko 2" !!
Robal_36 juz dzisiaj czas minął więc jutro to po ptokach

Pawcio
Bracia Rosjanie mówią:
wyżej
nie podskoczysz...
Podskoczysz ?
Ale, z drugiej strony...
Naprawdę ? - nikt, nigdy z Was, Nas nie słyszał o osobie, która trafiła ? - Ja cholercia - słyszałem
Bracia Rosjanie mówią:
wyżej
nie podskoczysz...
Podskoczysz ?
Ale, z drugiej strony...
Naprawdę ? - nikt, nigdy z Was, Nas nie słyszał o osobie, która trafiła ? - Ja cholercia - słyszałem
Trzeba powołać specjalną multipaskową komisję do badań losowości liczb 

anzu ale nie chciałes a piesek jednak ma taki wyraz pyszczka a pan do psa czy pies do pana sie upodabnia tak

zgadzam się z Pawcio, nieraz kilkakrotnie pada szóstka pod rząd przy braku kumulacji lub małej kumulacji, albo jest mała kumulacja 3 miliony i mało zakładów, losują jakiś kosmiczny zestaw liczb np. 7.04.2011 15,16,17,18,19,42 i nagle się okazuje, że ktoś trafił szóstę i to jeszcze samemu skreślając liczby, a tu tyle zakładów i nie ma szóstki, przestałem wierzyć, że to wszystko jest uczciwe.
Robalku bo ja krawcowa więc dokładna jestem

Robal_36 No też w sumie nie opłacałoby im się majstrować bo 50% mają na czysto zarobków, ale jest zawsze jakieś ale hehe jak tak się temu przyjrzeć bardziej.
sluchajcei, milo bylo, ale obowiazki. lece
dobranoc i jak mawia anzu: "jutro bedzie lepiej"
dobranoc i jak mawia anzu: "jutro bedzie lepiej"
opty..to poważny pies jest jak by wyglądał jak by uśmiechnięty chodził..nawet koty by się śmiały

Zapraszam do kolektur,bo kumbulacja cały czas rośnie,a to jedyna szansa aby zostac milonerem i żyć z procentów

Przeliczono brakujące bilanse z dawnych lat, które się zresetowały i tym samym w dziale typowania -> top100 już widać, że Dariusz Witkowski jest 7-mą osobą w historii której udało się wytypować 6/12. Z ciekawostek powiem, że od początku typowań Lotto podanu już ponad 111 000 zestawów "dwunastek" 

hipopotan: No dobrze by było być rentierem
Może to nie jedyna szansa, ale no jak się ma szczęście to najłatwiejsza i "najszybsza".
Może to nie jedyna szansa, ale no jak się ma szczęście to najłatwiejsza i "najszybsza".Pawcio
Ale - idzie się "rozkraczyć", bo z jednej strony - jak to możliwe ? A z drugiej - jednak się da...

Uwaga
- 51% - jest zdefinioane przy lotto, przy multi - nie widzę takich zapisów...
Ale - idzie się "rozkraczyć", bo z jednej strony - jak to możliwe ? A z drugiej - jednak się da...

Uwaga
- 51% - jest zdefinioane przy lotto, przy multi - nie widzę takich zapisów...
Kto do komisji śledczej i jaka nazwa komisji? No i jeszcze wybór przewodniczącego.
anzu poważny pies a nie poważny pan

jaruś ja 0/0 czekam na Twoja wygraną a kto Ci zabrał kasiorkę,pewnie puściłeś na "dary lasu"

Robal_36: dlatego mam mętlik co sądzić o tym bo prawdy się nie dowiesz.
yapa 

opti45 nie owszem trfiłem 4 trójki ale to ic do wydatków a u ciebie jak dubko

teorie spiskowe zawsze będą, ale dziwne są niektóre sytuacje związane z losowaniami
kochany jarusiu jak jeszcze raz napiszesz mi dupko to
i nie odezwę się do CIebie

i nie odezwę się do CIebie
Bella34
Tak - 11.02.2010 - jako zortha
http://www.multipasko.pl/typowania/zortha/duzy-lotek/4836/#szczegoly
Tak - 11.02.2010 - jako zortha
http://www.multipasko.pl/typowania/zortha/duzy-lotek/4836/#szczegoly
pasko chodziło mi oto że masz wydatek i nie spodziewałeś się 6 ale wyszło jek darek wklei to i owo piątke ,,,,,a chodziło mi oto czy ktoś się ujawnił i wkleił 6/6 pasko twoje zdrowie mnie przegrane i wygrane nie dziwią ja to wiem
więcej niz pewne że kombinują...dlaczego kiedyś nie było aż tak wielkich kumulacji i zdecydowanie więcej osób wygrywało
ja nie pamiętam tych czasów ale podobno kiedyś jak było jedno losowanie w tygodniu i nie było kumulacji to co sobotę ktoś szóstkę trafiał
tak anzu masz racje ale za dobko też dostanie w ryja

op[ti45 masz racje ale szczerze mówiąć nie oszukją troszeczke tylko ale co tam jakie emocje

chyba nie było więcej grających, a przynajmniej nie było aż tylu zakładów na jedno losowanie
MCSl: Wtedy n oz całego tygodnia zbierała się ilość zakładów. Kij wie ile tego było.
anzu
nie ma to tamto - wygrane w mm są gwarantowane - ale jednocześnie - ubezpieczane...
Stąd powtarzam pytanie - o procentowość, wypłacalność - rozumiesz, co mam na myśli ?
nie ma to tamto - wygrane w mm są gwarantowane - ale jednocześnie - ubezpieczane...
Stąd powtarzam pytanie - o procentowość, wypłacalność - rozumiesz, co mam na myśli ?
było miło czas na 
miłych snów życze wszystkim
na chat i sledzącym

miłych snów życze wszystkim na chat i sledzącym

ja urodziłem się poto by bzykać cipki od czasu do czasu polizac i liczyć kase i opalać się na piasku pod palmami i pozwolić mulatką ciągnąć kokosa mojego oby nie zjadły

Nie znam tamtych szczegółów, ale u nas - dopiero w którymś momencie ! - zabezpieczyli się gwarancją - przecież chyba wiesz - kwotową ...
Witajcie... Kumulacja zdarza się nieprzypadkowo właśnie teraz... TS po prostu musi poprawić wyniki III kwartału, bo koniec kwartału zbliża się z wyborami. A to trochę ruletka... Nie wiadomo, kto będzie rozliczał zarząd po tym dniu... Właśnie dlatego z 13 mln przeskoczono od razu na 20 (choć normalnie powinny być jeszcze 2 losowania)... Asekurują się po prostu... Nowemu ministrowi skarbu powiedzą: tak, cały rok był kiepski, ale patrzcie, w ostatnim kwartale mamy wzrost sprzedaży... Myślę, że już wyżej niż 35 kumulacja nie wzrośnie... Ale jeszcze co najmniej jednej dużej spodziewałbym się do końca roku... 

Robal_36 ..i to chyba nie tak dawno..bo przecież wygrana w MM teoretycznie mogła być nieskończona
Noooo,
joker007 - carwa Ty też ? statystyk ? itd ?
jak ? Jak tym , tam grzebią ?
joker007 - carwa Ty też ? statystyk ? itd ?
jak ? Jak tym , tam grzebią ?
anzu -
tak - stosunkowo niedawno
"doskonale"
pamiętam tą zmianę w regulaminie
bodaj w niedługim czasie po tych 34x 10/10
Pawcio
to bardzo osobiste pytanie

tak - stosunkowo niedawno
"doskonale"
pamiętam tą zmianę w regulaminiebodaj w niedługim czasie po tych 34x 10/10

Pawcio
to bardzo osobiste pytanie

@ Robal_36
Tak, moim zdaniem losowania są ustawiane. Nie wierzę, by TS wskazywał, kto ma wygrać (typu: żona prezesa), ponieważ dane wygrywających są rejestrowane (imię i nazwisko, PESEL, nr dowodu). Ale decydują o tym, KIEDY ma paść szóstka.
Tak, moim zdaniem losowania są ustawiane. Nie wierzę, by TS wskazywał, kto ma wygrać (typu: żona prezesa), ponieważ dane wygrywających są rejestrowane (imię i nazwisko, PESEL, nr dowodu). Ale decydują o tym, KIEDY ma paść szóstka.
Jeszcze jakąś nadzieję wiązali z podwyżką wygranej za trójkę od początku września, ale już chyba sami zrozumieli, że to nie był "ten" ruch... Więc grają starymi metodami...
Sprawdźcie na stronie producenta maszyn losujących, iloma parametrami można przy nich sterować... Za głowę się złapiecie 

Trzeba było sie uczyc na ksiedza
pieniążki by były niezalżnie od losowań

pieniążki by były niezalżnie od losowań
A ja uważam, że kumulacja wzrośnie do 50 milionów. A jak to strona o tych maszynach losujących?
@ Robal_36
Bardzo prosto... Sam metod mógłbym podać z pięć... Ale wiem, że pracownicy TS czytają czat, więc więcej nie zdradzę
Tajemnica tkwi w maszynach do losowania... One nie mają generować liczb pseudo-losowych... One mają nad tą pseudo-losowością panować...
Bardzo prosto... Sam metod mógłbym podać z pięć... Ale wiem, że pracownicy TS czytają czat, więc więcej nie zdradzę
Tajemnica tkwi w maszynach do losowania... One nie mają generować liczb pseudo-losowych... One mają nad tą pseudo-losowością panować...joker007

wyprzedziłeś pytania...
hern
brawo brawo
czarny, swołocz i te sprawy ?
A napisałbyś tak gdzie indziej ?
U rabina, czy jakiegoś tam innego - mułły ?
spokojnej

wyprzedziłeś pytania...
hern
brawo brawo
czarny, swołocz i te sprawy ?
A napisałbyś tak gdzie indziej ?
U rabina, czy jakiegoś tam innego - mułły ?
spokojnej
To jeśli pracownicy TS czytają czat to dobrze, niech wiedzą, że nie wszyscy są tacy głupi, żeby wierzyć w losowość losowań
Chciałbym w studio ręcznie wylosować 6 liczb z 49 i ciekawe jakby to dziś było i wcześniej z wygranymi.
Wygraj1x2.pl - Zdecydowanie najlepsze typowania bukmacherskie w sieci, Jeśli wygrać to tylko z nimi, zobacz bo warto, prawdziwi fachowcy! pełen profesjonalizm!
hern -
ja też
i ja - nie każę Ci klękać...
I powiem więcej - "tam" musiałbyś klękać -
i wiem, że byś klękał
ba,
kazałbyś innym klękać
ja też
i ja - nie każę Ci klękać...I powiem więcej - "tam" musiałbyś klękać -
i wiem, że byś klękał
ba,kazałbyś innym klękać
Oj Robal
Nie musiałbym i nie zmuszałbym inych
Co ty k..a wiesz o walce z kościołem
Przyłącz sie do RACJI, posłuchaj jak myśla "inni"
Nie musiałbym i nie zmuszałbym inych
Co ty k..a wiesz o walce z kościołem
Przyłącz sie do RACJI, posłuchaj jak myśla "inni"
w dooopie mam zdanie innych - prawie zawsze
wrzuć mi jakiś link w temat jokera na forum
dobranoc
wrzuć mi jakiś link w temat jokera na forum
dobranoc
witam

Witam All

teraz uciekam....

teraz uciekam....

Moze wie ktos ile ostatecznie bylo wczoraj w puli lotto, ciekawy jestem a nigdzie nie moge znaleść
luuxxx
ty znowu gadasz o pula lotto , teraz 35 mil sobote

ty znowu gadasz o pula lotto , teraz 35 mil sobote

możesz policzyć jaka była pula, wiadomo jaki % idzie na poszczególne wygrane
luuxxx
wszyscy dobrze uwazają , isc na górze zółty multipasko.pl , przeczytaj kolor niebeski paski jak pula
wszyscy dobrze uwazają , isc na górze zółty multipasko.pl , przeczytaj kolor niebeski paski jak pula

huiiii naj jutro zagram i coś może skumne

3maj się dobranoc