Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 125 628. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie szkodzi ale mozna sobie pozwolic na dlsza gre.mozna wiedziec czy zagralas na stawke czy ilosc kuponów/

ty fish nie narzekaj on gadał ze byla 6 w warszawie.cicha woda brzegi rwie.

A ja musze sie czymś pochwalić.Gdy wracałem niedawno do domu to na ulicy znalazłem losa za 1zl.z wygraną 2 zł.pomyslalem ze pewnie wygrana wyplacona ale jednak lottomat w żabce zaszumiał.Dobrze gadają ze jak masz wygrać to los sam ci wpadnie w ręce.

miala 600 stow i jeszcze narzeka ja nigdy w zyciu tego nie mialem.
chcialbym sie zapytac czy ktosik pije piwo mocne jak ja bo ja ledwo na klawiaturze pisze.

nie moge tylko mocne i z tej samej firmy jak wypije inne to boli mnie glowa
kupilem dzis 3 losy sto lat i 2x keno na 5 liczb i nic nawet 2zł

nasza tolusia ma szczescie,wygrywa typuje,jest tu z nami ale niestety lubi wierzyc w bajki..
Moi znajomi nie grają bo twierdzą że w to sie nie da wygrać mega pieniedzy pozatym nie chcieliby cieszyć sie kasą które ktoś przegrał.i maja chyba rację.
pelno tam zbieraniny z całej europy.nie jest juz wcale tak cicho i przyjemnie.
Ja dziś wysłałem tak: 2 zakłady mini gdzie trafiłem 0 liczb 2,50 poszło..2 zakłady MM na 7 liczb gdzie mialem 1 na 7 2 zakłady dużego gdzie miałem 1 liczbe i tak cholera od miesiąca...
napewno gdy wygram to nie będe płakał jak inni że to mało,mało,mało i wciąż mało.że chce wiecej ...

29 osób jest na chat i nikt nic nie pisze...gdybym dziś trafił 10/10 to by się nie opedził od glupich pytań...
podobnie było kiedyś z Ricardosem..jak tylko trafił 7/7 to ile miał i ma znajomych teraz
od gratulacji i pytań na chacie aż upał sie zrobił.

od gratulacji i pytań na chacie aż upał sie zrobił.wczoraj pisałem za jakbym trafił 10/10 to bym miał tylu pytających i znajomych tutaj że hej..byloby dlaczego,po co,jak,jakim cudem a podaj cyferki a nwet daj..
to pisałem wczoraj gdy bylo 29 osób na chacie a nikt nie chciał ze mną popisać.
to pisałem wczoraj gdy bylo 29 osób na chacie a nikt nie chciał ze mną popisać..."nagli" przyjaciele by nic u mnie nie zdziałali,nauczyłem sie w zyciu mówić NIE i to niestety kasuje fałszywców.
Coś u mnie ruszyło po tylu tygodniach przerwy..najpierw w niedziele 50 zł.w kop.diamentów..dziś o 14.00 20zł. a przed chwilą w gorączce złota "rozzsypane"60 zł.

szkoda...
ja dziś zrobilem tak:: wypłaciłem 20 zł.w MM 16zl. schowałem + wziąłem 2 gorączki złota tam jeden był pusty w drugim było 60...60 wypłaciłem i wróciłem do chaty z kwotą 76 zł.ktore [najprawdopodobniej] przeznacze na MM do końca miesiąca.
ja dziś zrobilem tak:: wypłaciłem 20 zł.w MM 16zl. schowałem + wziąłem 2 gorączki złota tam jeden był pusty w drugim było 60...60 wypłaciłem i wróciłem do chaty z kwotą 76 zł.ktore [najprawdopodobniej] przeznacze na MM do końca miesiąca.takie potwierdzenie moja znajoma chciała mi dać ostatnio po jednym facecie

ale wierzę ci ufam..serdeczne gratulacje.

ale wierzę ci ufam..serdeczne gratulacje.wygrałaś 600 pln.trafiło ci się..poprostu...W większości paczek w tej loterii jest zazwyczaj 2x po 10 zł.+troszkę drobnicy po 2-4zł.albo 20 zl.i troche mniej drobnicy..albo 60 zł.i prawie wcale drobnicy albo 600 zł i ze 2-4 wygrane po 2 zł.TYLKO.dlaczego uwierzyłaś w to że jak zagrasz za to co wygrałaś...to zaraz wygrasz 6000 lub 60000 co jest rzeczą nieosiągalną...przecież te duże wygrane mogą wogóle nie być jeszcze w sprzedaży mogą sobie leżeć spokojnie w magazynie Ts do czasu gdy kolektor je zamówi.czym kierowałaś sie ryzykując duzo kasy z poprzedniej wygranej???
Ricardos>>>nie bądż głupi większośc cie tu "kocha" tylko dlatego że trafiłeś 7/7
Może chłop żonaty,dzieciaty może się kocha w kathy a ty mi tu ....
wiesz co tola ty masz moje marzenia ja chce wygrac 6/6 w MM i jechac na tydzień do łeby.
Bartek>>> ty nie gadaj bo moze sie zainteresować wtedy ktos z biura matrymnialnego

Kathy mi łapki dziś nie podawała ale nie śmiemm prosić..bo bo pani...a zreszta..
Mnie się dzisiaj śnił tramwaj
w senniku pisze że sen o bogactwie i milości jescze się nie spełni
zatem nie ma co grać w żadne gry.
w senniku pisze że sen o bogactwie i milości jescze się nie spełni
zatem nie ma co grać w żadne gry.
Monet>>robią z ludzmi co chcą..wyznają chyba zasadę że jak się nie podoba to adio pomidore aże ludzie grali i grać będą to więc mogą robić to co zechcą i koło się zamyka. 

Pozatym losowania na żywo oglądam tylko wtedy gdy ma prowadzić p.Janusz...
Nie to gratulacje za twój wynik z 14 chłopie te 60.000zł.napewno zawiezie cie na dominikanę.

majklasz>>>pozwól nie mysleć o urzędzie skarbowym chociaż w piątek.

ja w to nie zagram póki 4liczby bedzie wybierał za mnie komputer
oddawać 4 z 45 a nie 4 z 50 by zapewnić sobie i ludziom kumulacje.

Betti>>>ja chce np.obstawić 01,04,17,22 + 12 dlaczego komputer ma mi wydrukować kupon np.01,02,44,45 +12 ??????

tak jest.