Wpisy 126 973 – 127 072
9 lipca 2010 00:00 → 9 lipca 2010 09:35, 100 wpisów
ja je od paru dni tłukłem i troche zmienialem zobaczcie w typowaniacgh wiekszosc z nich dlugo nie szla
kaska taż ja nie zanse.chyba na spacer pojde bo oszaleje.jedna kreska na plus i22tysia poszlo mi sie je...c
kaskak jakos tak mamy jakis magnez czu co.
hipo mi sie trzesa rece i teraz widze jakie byki robir a z polskiego piatke mialem
hipo mi sie trzesa rece i teraz widze jakie byki robir a z polskiego piatke mialem
ricardos: nie możesz tak myśleć, że jedna kreska
Przede wszystkim, to kupon kosztowałby wtedy 5 zł. Równie dobrze więc mógłbyś postawić również kreskę przy stawce x2 i zapłacić tyle samo co za plusa i wygrać 12000, a też tego nie zrobiłeś. Nie mówiąc już o kresce przy stawce x10
Po prostu zagrałeś za 2,50 i tak widocznie miało być. Pozdrawiam i gratulacje

Przede wszystkim, to kupon kosztowałby wtedy 5 zł. Równie dobrze więc mógłbyś postawić również kreskę przy stawce x2 i zapłacić tyle samo co za plusa i wygrać 12000, a też tego nie zrobiłeś. Nie mówiąc już o kresce przy stawce x10
Po prostu zagrałeś za 2,50 i tak widocznie miało być. Pozdrawiam i gratulacje

Ricardos a z ciekawości o jakiej godzinie nadałeś zakład,czy pozno.
Pasko wiem wiem.Zawsze sie mówi po...szkodzie.a na 14stą zagrałem x10 zlusem i nic.dziekuje za gratule i za pomocna stronke jaka prowadzisz.
hipo godzina nadania 18:33:17
hipo godzina nadania 18:33:17
hipo ja dzisiaj nie spodziwweam sie snow bo nie usne patrze na kupon i patrze normalni e to jest niesamowite jak sie zgadza z tym co wylosowane
A niedawno narzekano tu,że to gra dla naiwniaków
Jak napisałem wcześniej
narzekają tylko ci co nic nie potrafią wygrać
Ricardos

Jak napisałem wcześniej
narzekają tylko ci co nic nie potrafią wygrać
Ricardos

0.7 neptun az do upadlosc
no to w sierpniu urlop zapalnowany.Dominikana sie spelni
no to w sierpniu urlop zapalnowany.Dominikana sie spelni
jacol dziekówa i teraz łyk ze szkalny za Was i Wasze zdrowie niech Wam jutro bonus wpada

a zaraz zroie male doswiadczonko.jeszcze dwa glebsze i zatypuje co mi klawitura naniesie.no w wtakim stanie to jeszcz nie typowalem.no jak perdyknie z tego bonus to jzu wogole bedzie jazda
ooo nie dosc z e z lustrem pije to chcyba z soba sam pisze.tu juz spia

ale ja ich nie widze
a to jak patrzą tak o suchym to prosze

na zdrowie
a to jak patrzą tak o suchym to prosze

na zdrowie
kathy i ricardos
gratulacje
gratulacje

hey yo!
+
+
+
=

dobra dobranoc neptun dobranoc ricardos nie ćpajcie aż tyle na noc nawet się rymuje hehe
jaa juz robie start do wyrka.helikopter odpalony.dobrej ncy i jutro znaczy dzis wytypujcie konkrete numery.jeszcze raz wszzystki dzieki wielkie.no to jeszcze po maluchu

kto chce niech korzysta.to takie na\szybko bez gwarancji
1,4,11,13,22,25,31,49,58,80 ae wyskoprocentowe.
do wyrka
1,4,11,13,22,25,31,49,58,80 ae wyskoprocentowe.

do wyrka

podajcie system na 12 liczb w mini lotto,bo wytypowałam 4/12 i nie wiem czy w zakładach byłaby jakaś trójka,a może i czwórka. z góry dzięki
szczęscie lubi chodzic parami więc
na dziś i już wtedy zostawiam dla innych 
na dziś i już wtedy zostawiam dla innych 
witam.no i mówiłem że w dl 6-ki nikt nie trafi
6-ke wygra gracz z kalisza
wczoraj nic nie piłem
a za 5-ke płacą 10 239.70 zł
>>ricardos << gratulować
reszta typować

6-ke wygra gracz z kalisza
wczoraj nic nie piłem
a za 5-ke płacą 10 239.70 zł

>>ricardos << gratulować
reszta typować

chociaż wczoraj gdybym nie przychytrzyła na systema w mini to miałabym jeszcze czwórkę w mini i ponad 2400 do przodu 

Tak czytam i oczom nie wierzę
kathy i ricardos serdeczne gratulacje 
kathy i ricardos serdeczne gratulacje 
Ja swoje 7/7 to z mieszanymi uczuciami...
Jak sobie przypominam najpierw było 8/10 ze stawką 10,krótko po tym wspomniana 7 ,która wyczerpała chyba mój "przydział szczęścia".Minęło sporo czasu a ja nie mogę nawet zbliżyć się do bilansu jaki miałem przed...a był całkiem niezły.
Ale,tfu,tfu tfu....na psa urok.Mam nadzieję,że Wam się to nie trafi i piękna passa będzie trwać.
Jak sobie przypominam najpierw było 8/10 ze stawką 10,krótko po tym wspomniana 7 ,która wyczerpała chyba mój "przydział szczęścia".Minęło sporo czasu a ja nie mogę nawet zbliżyć się do bilansu jaki miałem przed...a był całkiem niezły.
Ale,tfu,tfu tfu....na psa urok.Mam nadzieję,że Wam się to nie trafi i piękna passa będzie trwać.

kathy >>> gratki 
Monet >>> wiara czyni cuda
a tak ogółem witam wszystkich

Monet >>> wiara czyni cuda

a tak ogółem witam wszystkich

Jak widzicie warto przy pomniku moim się spotykać
i numerki wykreślać
Szczęście przynoszę grającym i zakochanym
i numerki wykreślać
Szczęście przynoszę grającym i zakochanym

Witam
Dziś o 11 zostanie wskazany zwycięzca Mundialu.
Pamiętając co nastąpiło kilka dni temu warto obstawić, a kasa sama wpadnie.
Dziś o 11 zostanie wskazany zwycięzca Mundialu.
Pamiętając co nastąpiło kilka dni temu warto obstawić, a kasa sama wpadnie.

toilet

?