Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 122 104. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
fish>>nie sluchaj nikogo tylko graj wedlug swoich zamysłów.Skad oni moga wiedziec co zostanie wylosowane?ktos cos pieprznie a ty idziesz i wysylasz.
poprostu go pominąłem a drugi raz zatypować sie nie da chcialem obstawić 56.
0,50 idzie na kulture fizyczna tylko tej kultury niegdzie dzisiaj w polsce nie widac zabardzo
ja znam faceta ktory trafił 7/7 ale prawie szybko przegral z powrotem na systemach w DL.
ja tez ale wytlumacz to tym ktorzy mysla ze jak trafili 7/7 to niestety nie zlapali szczescia na rece.

7/7 dla mnie jest np.duzo ale zeby po odebraniu jej z oddzialu isc i wyslac system 11 na 4 losowania jest niedorzeczne.ja juz 5 lat gram tylko na 7 liczb i nigdy nie trafilem wiecej niz 5 na 7
kohnel podajn łapę mnie tez juz od 5 lat nic nie wchodzi ponad wiecej niz 50 zł.naprawde nie jestes sam
znaczek kiedys przyjdzie,wygrana okolo 35 lat tez a piwka teraz ma juz dwa sącze
i zaraz ide po drugie.
i zaraz ide po drugie.
tan baseball tez jest dobry niby tylko 2 opcje a mozna szybko przegrac
holender...jak mi sie przysni los to znaczy ze nic w danym dniu nie wygram chocbym chciał.jesli przysni mi sie szkola to juz wogole moge zapomniec o wygranej w najblizszym czasie.jak znow przysni mi sie murzyn to w danym dniu wygram ale nie wiecej niz 20-50zł.nie wiecej.
jak w kartach pokaze mi sie 9 kier to tylko czekam az wpadnie wygrana i pare kaski jesli widze asa pik to moge sie pozegnac ze szczesciem.
nikt mi nie sprawił wiekszej radosci i śmiechu na wieczór niż ty...
nie wygram dziś śniły mi sie losy po takim śnie nigdy nie wygrywam.przykro mi nawet dziś nic nie wysyłałem.
ja dzis juz tak zatypowalem ze zapomnialem obstawic tylko pewniaka 56 i byl.
Kathy nie złość się.taka piekna [chyba] dziewczyna a zapomniała ze zlosc pieknosci szkodzi.
kazdy czlowiek jest kimś.Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho.

bo widzisz Madziu jesli ma sie za sobą przykre doswiadczenia w zyciu to zaczyna sie nienawidzić siebie a kochać innych.pozdrawiam i uciekam zycze wszystkim conajmniej 9/10 pa.
Zaczekam az ktoś mnie pokocha a wtedy ja bede kochal siebie...bo innych juz kocham wiec jest ok.teraz naprawde ide hej.
wyjeżdzam jutro na rano az do niedzieli wieczór i.....nie obstawię bo nie będe miał dostepu do kompa...statystyki automatycznie sie zaniżą.

tak mała wygrana a cieszy..niektorzy wyśmiewają nawet gdy trafią 50zł.

wiesz co ja tez tak ostatnio pomyslalem i na mysleniu sie skonczylo
to nie wiem ja,moi znajomi,sąsiedzi nawet nie mogą od dawna już wygrać właśnie tej stówy.
mój tata kiedyś wygrał raz ale to było wtedy jak jeszcze wojska radzieckie stacjonowały w polsce

100000zł.jeden banknot niebieski z panem w okularach na zdjeciu.

dzisia tak.Kiedys chleb kosztował 2000zł.to 100000 to był pieniadz teraz tez jest.

moim najlepszym prowadzącym jest pan Janusz a był pan Ryszard reszta taka sobie byc bo musi.
Rembiszewski nie był zły..pamietam ze kiedys powiedzial "to losowanie zapamietamy na długo" po czym wpadlo od 39 w dół,to dalo wielu osobom do myslenia pozatym był ok.
emerytku>>dlatego ja na wybory nie chodze,poprostu w nie nie-wierze.
wytypowałem trafnie pewniaka a jednak w rankingu jestem w tym samym miejscu..dobrze musza multipaskowicze także typować.gratulacje dla wszystkich
wszystko pouciekało do kolektury po wygrane ze nie ma nikogo na forum

bierzesz ołówek,blankiet kreslisz dane liczby idziesz wysyłasz-wygrywasz
pochmurno w calym opolskim raz pada grubszy raz słaby deszcz jest niezaciekawie,skad jest kolega.
na kośnego to ja bylem raz obok w saloniku bo w oddziale bywaja szczesliwcy i pracownicy innych firm takze

ja kiedys raz tamtedy przechodzilem z ciekawosci tam nie ma czasami obok kolektury?
mnie teraz cos ciagnie ostatnimi czasy do mocnego piwa[5dziennie[ niz do kolektury.
wiekszosc juz jest na forum....farciarze byli w oddziale dostali kase na konto [oczywiscie po miesiacu ja zobacza]pozdrawiam wszystkich