Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 134 204. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dobrze sądzisz moi sąsiedzi w bloku gdyby mieli net też byliby przeciw.
w mini mogłaby być 3 lepiej płatna ale kij z tym.w tsn bylo trudno trafić ale ta gra miała swoją moc i wdzięk.Joker niech spada.
ja nigdy nie miałem 3 z 5 w mini choc wysylam 1 zaklad na 10 losowań juz przez rok

jak oglądam losowanie mini i mam na kuponie 12,14,17,33,40 to jak maszyna wsysa conajmniej 3 różowe to dalej nie oglądam bo wiem że to liczby z przedzialu 1-10 a dwójka w tej grze mnie nie urzadza

wiekszość grających ma spokoj ducha zaraz po losowaniu.spox to napewno nie ty inaczej by cie juz szukali.
Kathy>>co to za skargi mnie dochodzą że dziś niby nie obstawiłaś jak mogłaś??
markko>chyba nie jestś az tak naiwny żeby yśleć że jesteś ustawiony do końca życia.
majklasz>>i zgodzisz sie ze mną że gdybyś trafił tak jak ja tą wymarzoną choćby trójkę to chciałbys dostać więcej niż k.... 18,50??
A ja coś czuje że predzej ten 1 zakład na 10 losowań pójdzie po terminie do kosza zwiniety w kulkę.

Majklasz>>czy ty myślisz że ja jest tak naiwny by mysleć że 3 kamery to dużo na całą Polskę wstydzilyby się.
Tola dla mnie jesteś o niebo lepsza bo miałaś 600 w złocie fakt że przegrałaś ale miałaś...jesteś lepsza ode mnie.

graj na 7 liczb po 1.zawsze łatwiej trafić 3na7 po 2.Ricardos wygrał wiec???
niewiadomo przestraszył sie wezwania i ...znikł....tez bym znikł.
jakby mnie prosił szef o kontakt to bym pierw prosil by mnie nie zbanował.Reszta mogłaby być.

Troling nie wskazany na tym forum.takie fajne forum tylu fajnych ludzi i zawsze znajdzie się ktoś kto zakłóci spokój..och ta dzisiejsza młodziez.

nie znam ani jednej osoby wsrod zwoich znajomych któraby wygrala wiecej niz tysiaka a graja duzo i codzien.
chcialbym kupic ubranko dla swego malca z kapturkiem ale cholerka zapomnialem rozmiaru.
korona by z głowy spadła gdyby ktoś napisał pare słów do kogoś nowego
moze kiedys wysle swoj mms komus zaufanemu kto pomoze mi i wgra na moj profil tutaj

w to jeszcze nikt nie wygral duzych pieniedzy...dzis nikt z was nie trafi wiecej niz 100 zł.
jesli mam foro w komórce a chce aby było tu na moim profilu to co?
juz mowilem chce miec foto na profilu i moge dac swoje foto komus zaufanemu bo ja nie mam mozliwosci by dodac foto poprzez komp z ktorego korzystam
ja bym mu wyslal swoje foto ze swojej komorki na jego by zamiescil fotke na moj profil ale uwazam ze tego nie zrobi bo dla niego nie jestem kimś.
cześć fish poszukaj na forum mojego wpisu dzisiaj cos mówię na ten temat.
takich cwaniakow jest wiecej...mało tego juz tu byli i zostali splawieni.
ostatnio obslugiwałem wesele na 90 osób.Było ciezko ale nikt ie wyszedł głodny.

od 01 do 06 rano byłem sam najgorszy zapiernicz jest tak do podania tortu potem luz
mariucha i kelnerka potem kelnerka poszla mariucha od 1 do rana sam a kucharek 3
tak pytam bo szukam takiego co by sie znal na losach by go zagiac i zadac mu pytanie?
nie mówcie mi tylko że nie piszecie i czekacie aż angierski zniknie.

Mnie tam nikt nie przeszkadza
jak mi ktoś nie odpowiada to omijam ale rozmawiam. 
jak mi ktoś nie odpowiada to omijam ale rozmawiam. 
Malina>>>Gdy się widzi wodę lub kąpie w czystej wodzie to oznacza ogólnie pomyślność we wszystkim..w moim senniku liczby przypisane do tego snu to 10 i 7.mętna woda to zapowiedż jakichś kłopotów.jeśli to ci pomogło to powodzenia.

stary ty wiesz ze gdybys wytypowal tą 10 -tke to mialbys mnóstwo fanów tutaj.
"2 razy w tygodniu trafilem sporo stąd własnie mam tu znajomych" czyli znaczy że jak ja nic nie trafiłem do tej pory to mogę sie pożegnać z fajnymi ludżmi tutaj bo nikt nie bedzie ze mna gadał???

Kathy>>wyobraż sobie że mam ale jak ci mam przekazać jedyna szansa to był gdańsk.
Darku>>dla mnie jesteś ok masz rację tu są fajni ludzie,fajne jest to zresztą forum za to że istnieje fajny jest też administrator
itd.itd.

itd.itd.Pan Rembiszewski to był moim najlepszym prowadzacym losowania toto.I kiedys tez dał do zrozumienia w jednym z wywiadów ze wszelakie systemy to mozna sobie w ....wsadzić.Wierze mu po dzis dzien.