Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 814 073. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
makinero tak napisałem jeśli ktoś życzy ludziom śmierci nie wypieram się a ty co makinero głupie pisanie żale oj i przydupas Watykanista co zmyśla co chce.
Watykanista nie ważna jest dla mnie wiara wyznanie polityczne ,ale jak ktoś życzy lodżią śmierci to mnie wku...a
K30 jak oglądam twoje typy lub wygrane to szkoda że nie masz tego w realu.
makinero wiesz co pierdoła jesteś i tyle ludzie widzieli co pisałeś i się nie wypieraj. Idę po A Watykanista może cie przytuli i nie będziesz mieć żalu.
makinero 1 dzień odpusciłem ale ty i twój przydupas ciągniesz temat wiec na co mam czekać?
makinero pisz co chcesz, rób co chcesz mam cie gdzieś idę po i mam cie gdzieś. Ludzie za wpis polubią na pewno. K30, damian1983, jacunn, Sebastian_M dziękuje innym psychopatom dziękuje. makinero I Watykanista rowerowe przydupasy obrażajcie dalej Mam humorek i mi go nie zepsujecie.
Ludzie widzicie co on pisze dalej to samo to psychopata i tyle. eh takiemu nie da się wytłumaczyć.
K30 i arczibalik73 dziękuje ale jak widzę czasami sami coś tam macie jakieś drobne może będzie coś więcej.
TAK poniosło mnie ale jak może ktoś życzyć ludziom śmierci to mnie wkurzyło nic mnie nie usprawiedliwia ale jak można życzyć niewinnym osobą śmierci nie rozumiem i reaguję.
Watykanista Nigdy w życiu go nie przeproszę porąbało cie. porąbało cie watyn.
Watykanista co mu i tobie jest winnych 7000 zakażonych i ponad 245 umarłych, co wam zrobili że im tak życzycie.
makinero nudny jesteś dziad i tyle życząc ludziom złe sam przesadziłeś,trzeba było sprostować a nie brnąć.
Watykanista jak taki znawca z ciebie gdzie chowają takich n niedowiarków jak makinero?
makinero kupuj pampersy w biedronce na promocji a ja nie muszę.
Watykanista pisz w prost M.L ludzie widzieli i komentowali co pisał makinero to pierdoła stara z małym Wackiem siedzi i nie weźmie się za robotę.
Watykanista mam włosy na całej głowie nie jak ty na części niby rozumu.
Watykanista zaprzeczasz swojej sugestii jeśli ktoś pisze i nie żałuje ludziom śmierci pisząc i dobrze to? to twoja osobowość jest nudna i bez precedensu.
Watykanista że mam większego Wacka niż ty i i makinero no trudno nie poradzę na to.
makinero ty nie masz kolegów mają cie gdzieś nudny jesteś a alaski nie widzą cie bo brzydal że mmm huj.
siedzą małe wacki nikt nich nie słucha życzą śmierci i udają podróbki. Tacy są Watykanista i rowerowy
makinero.
makinero.
KICHA pierdoly nie podrywam na randkach jak wy nie muszę desperaty dwa.
makinero łajza jesteś dla mnie bez wojska i tyle jak twój rowerowy przydupas.
mi mówili ? chłopie co ty piszesz gdzie ty podrywasz chłopaków.
makinero ja piję 6 żubra i nie pierdole jak ty. ja mogę 2-4 razy dziwnie a ty ile raz i spać.
makinero stary dziadu siedź w domku i idź do biedronki na 2 godzinki bo ciebie robak dopadnie.
makinero ciota jesteś i tyle siedzisz ponad 8 do 10 godzin na czacie żadna cie nie chce bo porąbany jesteś.
makinero to mały wacek i tyle dopinguje sie obrażaniem ludzi i życząc im smierci.
Watykanista jaki z cie oszust jeśli ktoś życzy innym śmierci nie zareagowałeś gdzie twoja biblia? same klamstwa.
Watykanista jesteś oszustem niby znasz biblie a bibli jest nie zabijak i nie krzywdź źle to ty pierdoła oszust jesteś i tyle.
Watykanista zbierałeś resztki ze śmietnika aby coś zrobić aby było za darmo.
Watykanista fuuuj ale brzydal kto cie chce chyba tylko makinero
Watykanista gdzie chowają takich jak ty czy makinero takich niby nie dowiarków?
Watykanista gdzie twój kolega obraził się rozpłakał poszedł do kibla się żalić oj. 2 na jednego to banda łysego ale łysy to zna i wam .....
Watykanista ale kicha żenada nuda coś jeszcze aby mamusia była zadowolona ?
Watykanista robiłem tesT QI JA MAM 175 A TY CHYBA 75 kurcze porażka.
sory rowerowe przydupasy. Życząc śmierci przegiął. Czy dostane bloka oj trudno nie żałuje ale się was nie boję bo jak można życzyć Polakom śmierci.
Pasko witam już od dawna czas wprowadzić opcje anuluj typowanie Pozdrawiam.
Zostawił 04,05,2020 miał na 2 losowania, a że często ludzie wyrzucają zdrapki nie wydrapane czy kupony nie sprawdzone wiozłem sprawdzę. Kiedyś w znalezionej zdrapce 2 zl i 1 zł kiedyś 2 zł a na kuponie 2 zł.
Matula mówi poślij mi extra pensje a ja mam ten kupon od gościa e tam ryzyk fizyk pośle bo jak to chybił trafił zawsze g... więc szukam znalazłem wysyłam dziś i 80 zł.
Pani Gosiu będzie musi coś wejść kiedyś.Ostatnio miałem 7/10 z + 380 zł a nie dawno 6/10 z + te same liczby Liczby skopiowane z innego losowania.
Gosia__77 będę Pisać Pani Gosia dobrze ? ja też mam swoje latka ale szacunek do ludzi dobrze?
Siedzisz po 2 stronie monitora gdzieś w Polsce i może czasami znajdzie się ktoś normalny.
Ktoś kto ma wyrąbane na rządzących i nie miesza się w koryto.Ma swoje zdanie i nie niszczy ludzi i nie robi i m na złość. Ale czasami tu znajdują się osobniki nie warte nawet pogardy.
Gosia__77 jakieś życzenia? Jajeczniczka z bekonem lub biały serek ze szczypiorkiem i śmietanka.
Są tacy złośliwi ze tak napiszę.Mało piszę na głównym. Ale jeden mnie wkurzył na max.Jak można życzyć komuś śmierci ?