Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 812 174. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
makinero taka ciota jak ty mnie w.... ia i tyle udająca papuga. Po co kupujesz na święta jak niby ich nie obchodzisz. Obrażając ludzi obraziłeś mnie życząc im śmierci. NIE WAŻNA WIARA W TYM MOMENCIE.
makinero każdemu tu na czacie życzyłeś śmierci,ale kultura zero inteligencji.
makinero twoja matula kupuje tylko bo nic nie ugotuje a ty co umiesz coś ugotować chyba zupkę chińską.
makinero i co powiesz że obrażałeś ludzi i że życzyłeś im śmierci?
makinero ściemniasz pierdołę że twój wpis nie przeszedł gu... no prawda moje w dużych literach wchodzą. Ty makinero życzyłeś ludziom śmierci taka prawda nie wypieraj się nie ważna to wiara przesądy czy wyznanie polityczne.
Dla wszystkich,oprócz nie wierzącego oszusta makinero wszystkiego dobrego na święta zdrówka nic więcej.
Watykanista znam biblię,Nie ważna wiarą ale jak można napisać i dobrze że ludzie na całym świecie umierają przez wirusa. Zero szacunku.
Watykanista módl się jak on aby ciebie nie dopadło.I jego. no ale makinero tego życzy każdemu no trudno.
według makinero trochę ma umrzeć może padnie na ciebie lub na nas. Taki ambitny jego plan.
Widzę zę nie warto tu wchodzić na czat pozostały prymitywy. Bez szacunku dla ludzkości. TYLO JA ZWRÓCIŁEM UWAGĘ makinero I NIE WARTO.
makinero to głupia cipa siedzi gdzieś w bloku jęczy stęka i marudzi oby jego dopadł wirus i problem z głowy. Bo jak można tak jak on pisać I DOBRZE że ludzie umierają? makinero mam w dupie czat jesteś dupek z małym Wackiem co na świecenie się nie nadje. Udający katolika co niby nie wierzy a święta obchodzi. Gdzie cie pochowają no napisz gdzie.? źle ci wyjedz spadaj. Partia rządząca ci nie odpowiada co zrobiłeś dla kraju nic.
makinero jeden telefon z twojego IP i ciebie mam. wiec pomyśl i spadaj z czatu.
makinero trola aż czuje że sie z 2 tygodnie nie myłeś kto tu trol hhaha
makinero jak ty nie robol to możesz pisać do rana ja wole do pracy iść nie jak ty no na rencie po starych nie robolach.
makinero jeszcze coś rozpłacz się,siostra pomaga brać łapówki z ministerstwa sprawiedliwości i dodatkowo od ludzi tak działają. Myślisz że się boję haha,Wysłałem twój wpis do Interia to się zdziwisz. Dojadę cię cioto bez wojska. A tu wszyscy na czacie bronią RASISTY makinero POCHOWANEGO MOŻE GDZIEŚ POD PŁOTEM.
makinero mam nadzieje jak ty naipisałeś że duo ludzi umrze no mmoże i ty bo blisko jesteś epicentrum.
Watykanista Dla mnie to prymityw ty i makinero jak można byś za śmiercią ludzi ale ok was to dopadnie według makinero.
Watykanista według makinero jesteś do odszczału gdzie cie pochowają?
No to Watykanista wali cie w du... makinero tak sie lubicie gdzie was pochowają lub złapie was wirus.
makinero taką robiłeś Watykanista bo ja średnią ty co specjalna jak makinero
makinero mam bujną frysurkę nie jak ty sianko i Watykanista w kakale czyli w du...pie
Nie na kredyt od tak załatwiony pistolet.Komornik nie mam problemu nigdy nie miałem trochę wygrałem
akinero obraziłeś ludzi i dobrze że co umierają a teraz jak ktoś się ci postawił do znalazłeś cwaniaka przydupasa.
Obyś sam złapał robaka wirusa nie daleko mieszkasz zarażonych.Watykanista znowu cie boli oj du...pa boli. Provident co twoja starą przytula makinero sory ona nie żyje no to dziewczynę kurcze nie masz brzydal jesteś. Szare wystarczy mi wasze ip makinero I Watykanista.Nie na kredyt od tak załatwiony pistolet.Komornik nie mam problemu nigdy nie miałem trochę wygrałem
Watykanista jak masz takiego małego Wacka to masz problem i współczuje.
Watykanista jak chce to 3 - 4 razy moge a ty masz problem kurcze współczuję
makinero idź już spać i po papier do biedronki zesrasz się z nerwów o kurcze jutro zamknięte no to w krzaki dziękuje za IP
Watykanista fujara z ciebie pomyliłeś z datę nie umiesz liczyć szkoła specjalną masz trudno Watykanista
makinero zdjęcie z twoim opisem napisem jak zwał to zwał wysłałem do hmm nie powiem gdzie sam się dowiesz jak polak niby internauta życzy ludziom w Polsce i na świecie śmierci.
1 nocy a ty o której pisałeś? Ja się nie boję siostra ci nie pomoże.Jest na troje pisanie paragraf.
makinero zyczyłeś ludziom w Polsce i na świecie śmierci to wystarczy.
makinero ja wiem od 8 do 12 lat odsiadki pisz do siostry niech zbiera kase.
Podstawa kałach Tak zwany i uzi tak zwany najlepiej się strzela z hmmm wszystkiego.
Marek79 BOR ośrodek szkolenia podstawowego BOR RADUCZ POD WARSZAWĄ
makinero na gogle mnie nie znajdziesz nie mam strony i facebooka pudło
makinero inwigilacja haha kupę śmiechu szukaj ja ciebie mam.I twojego kolegę.
Nickxyz jak można pisać I dobrze że umierają ku...mnie dzieci mu winne czy emeryci lub ludzie w wieku produkcyjnym mi wpis blokuje jak jest z duzej litery jemu nie oj tak ściema.
Nickxyz same pudła inwigilacja do niczego. Po tym aby go sam wirus dopadł.
nie przebiera się śmierci na kasę a co mają powiedzieć inni niż emeryci.Jak będziesz emerytem chciałbyś takiego traktowania??
Sebastian_M ziomal na Ciebie zawsze można liczyć dlatego idę po
Sebastian_M a nie jak na rowerowych co życzą śmierci. Sebastian_M tylko śląsk.
Sebastian_M jest taki jeden tu. Sprawdź wpisy od wczoraj ale mnie podkurzył i jego przydupas.
Sebastian_M widzisz przydupas Watykanista i jego rowerowy Makinero co napisał ludzie widzieli. Tylko ja wkurzony pisałem,ale ok niech mu życie smutne będzie.
jacunn widział i nie tylko On. Co Makinero napisał. Watykanista GO BRONI ciekawe dlaczego? Makinero co Ci zrobło 7000 zarażonych i 245 umarłych że tak napisałeś. Trzeba było sprostować a nie głupa rżnąć. Makinero był zadowlony że ludzie sie zarażają i umierają.A Watykanista go bronił.
Watykanista dla czego go bronisz ? Podobno zajmujesz się biblią.Nie ważna wiara ,a kto życzy komuś śmierci to kim jest?
makinero ile ty masz nie mam czasu na takich ciołków bez wojska wole iść po i śmiać się z was 2.
jacunn dziękuje i życzę coś więcej niż parę drobnych w lotto choć widziałem nie raz że dobrze typujesz.Poparz w mapki