Wpisy 3 814 251 – 3 814 350
14 kwietnia 2020 00:00 → 14 kwietnia 2020 00:42, 100 wpisów
Watykanista - te typy tak mają, on nie tylko na tym czacie, wszedzie komentarze zamieszcza o tych wirusach. Trzeba nie ruszac g... bo zacznei brzydko pachniec.
Makinero sprostował.
Watykanista jak taki znawca z ciebie gdzie chowają takich n niedowiarków jak makinero?
watykanista makrka79 maja juz dosc na wielu roznych stronach, obczailem goscia
Pomarszczony ???
marek79 - tak sie boi tego wirusa, ze juz zacząl sikac pod siebie
Ja wiem .On nie wie, że ja go znam przez jego kolegów.
Wiem, ale kartę musiałeś założyć
wiem na pewno ze gada caly czas od marca o jakichs ksiezach i wirusie.
makinero kupuj pampersy w biedronce na promocji a ja nie muszę.
Makinero poczytaj jego wypociny na Interii
Marek79, masz pozdrówka od M.L.
Sam pisałeś, że opiszesz na Interii.
Watykanista pisz w prost M.L ludzie widzieli i komentowali co pisał makinero to pierdoła stara z małym Wackiem siedzi i nie weźmie się za robotę.
Marek , teraz jest moda na łysych z brodka
Watykanista mam włosy na całej głowie nie jak ty na części niby rozumu.
Marek ,mówili, że bierzesz specyfiki na powiększenie.Faktycznie, działają.Od soboty jesteś większym CH
Watykanista zaprzeczasz swojej sugestii jeśli ktoś pisze i nie żałuje ludziom śmierci pisząc i dobrze to? to twoja osobowość jest nudna i bez precedensu.
marek kup sobie zegarek zobacz ktora godzina , a ty nadajesz jak stare trzeszczące radio - myslisz ze ktos cie slucha? Ludzie mają cie dosyc!
Watykanista że mam większego Wacka niż ty i i makinero no trudno nie poradzę na to.
makinero ty nie masz kolegów mają cie gdzieś nudny jesteś a alaski nie widzą cie bo brzydal że mmm huj.
Marek , Pstrowski był z Zabrza.Byl przodownikiem w wydobywaniu węgla , teraz Ty go xastrpujrsz jako przodownik glupity
marek79 - No śmieją sie laskiz ciebie jak podrywasz na rankowych portalach ale jak widza jak wygladasz to cie blokują.
siedzą małe wacki nikt nich nie słucha życzą śmierci i udają podróbki. Tacy są Watykanista i rowerowy
makinero.
makinero.
Marek , jednym Bozia dała roxum a a Tobie Wacka
KICHA pierdoly nie podrywam na randkach jak wy nie muszę desperaty dwa.
makinero łajza jesteś dla mnie bez wojska i tyle jak twój rowerowy przydupas.
marek79 - mi mowili laski ze je podrywasz, mowisz im jakiego dużego wacka masz, zboczencu
mi mówili ? chłopie co ty piszesz gdzie ty podrywasz chłopaków.
Chcislbym Ciebie widzieć i te pianę tocząca się ze zdradzieckiej m.
Watykanista to zboczeniec, bo gada caly czas o wackach, jakich rowerowych, erosoman normalnie
Marek, jedtes
makinero ja piję 6 żubra i nie pierdole jak ty. ja mogę 2-4 razy dziwnie a ty ile raz i spać.
makinero stary dziadu siedź w domku i idź do biedronki na 2 godzinki bo ciebie robak dopadnie.
Marek , Ty mnie mozesz

Dbam o ciało i umysł
makinero ciota jesteś i tyle siedzisz ponad 8 do 10 godzin na czacie żadna cie nie chce bo porąbany jesteś.
Z internetu ? Widziałeś go ? To super , jestem też aktywnym sportowcem
makinero to mały wacek i tyle dopinguje sie obrażaniem ludzi i życząc im smierci.
Zgłaszam jacunna i marka97 do admina bo zamieszczają obrazliwe wpisy, wulgryzmy i zdjecia screeny zrobione, i juz leci na email Pasko.
Nie na czacie chamstwo i ...
Makinero , Admin to widzi.Nie zgłaszaj.
Grozby karalne 1 pobicie, 2 wyzywanie 3. przeklinanie, mowienie publicznie "zebym zdechl", wyzywanie od "pedałów" nagrabiles sobie...
Ty nie możesz pokazać swojej fotki bo jesteś okazem ...
Makinero , przeciez on zna syna byłego komendanta policji z Łodzi to go będzie bronił
Watykanista jaki z cie oszust jeśli ktoś życzy innym śmierci nie zareagowałeś gdzie twoja biblia? same klamstwa.
Były komendant z Łodzi był zastępcą KGP.Teraz na emeryturze , mieszka w L.
R.R.tez powinieneś znać
Przecież to Ty zycxyles śmierci
Watykanista jesteś oszustem niby znasz biblie a bibli jest nie zabijak i nie krzywdź źle to ty pierdoła oszust jesteś i tyle.
Gubisz się konfabulancie
Nie robię zakupow , mam ludzi od tego
Watykanista zbierałeś resztki ze śmietnika aby coś zrobić aby było za darmo.
Lubliniec , Grunwaldzka 24 lub Rybnik , Gliwicka 104
Na Plac Teatralny
Żebyś mogl mnie łatwiej poznać , zapraszam na FB.
O tej godzinie odżywiają się insekty nie ludzie na dodatek bigosem