Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 842 682. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Sebastian_M dziekuje a tu kicha brak funduszy z 72 zł było by ponad 1000 zł eh ale dziekuje.
Gosia__77 dziękuje lipa nie posłane brak funduszy dobrze że nie wpadło 5/5 i 1/1 to bym się pochlastał.
Sebastian_M dziękuje może kiedyś coś wpadnie i wam każdemu życzę Pozdrawiam.
Na zielonej stronce siedzi cała elita wiec będą wysokie wygrane. Sebastian_M gratulacje za 5/5 widziałem szacunek szacunek hehe
Sebastian_M mało się tu udzielam bo siedzą oszołomy, ale szkoda że nie podesłałeś tych pewniaków oj ty ty
arczibalik73 ,masz rację stawiasz piwko i kolacje. A tak serio obserwuje Toje trafienia czy wygrane dużo Ci nie brakuje do trafienia czegoś więcej.
arczibalik73 miałem przeczucie posłać więcej kuponów,ale brak kasy arczibalik73 dziękuje
Robal_36 jakoś tak lubię za miast wydać 5 zł z + posłać jak jest promocja za 2,5 Kiedyś miałem 5,10,15,21,29,68 a wpadło 5,10,15,30,68 jak wcześniej była promocja na 5 liczb tylko przeklinałem.
Dziennik Majów źle odczytany koniec świata miał być w 2012 a tu psikus odwrotność 12 to 21 wiec koniec świata blisko poszukaj poszperaj znajdziesz w int. coś na ten temat.
A ja znam przypadek gdzie dziewczyna specjalnie usunęła swoje dziecko,było zdrowe ciąża bliźniacza.A teraz protestuje.
Ten co na proteście ma coś na sumieniu czyli usunął człowieka ,nie dał mu szansy.
Mulag masz racje nie jedna co miała koniec życia i chorobę urodziła zdrowego człowieka co w społeczeństwie coś znaczy.
Co 2 w protestujących usunął człowieka nie dał mu szansy i głosu.
Zadaj pytanie temu co idzie w Pochodzie a jak by Ciebie usunęli bez Twojego zdania?
Ci co na pochodzie w wojsku nie byli,przeszkolenie żadne a ruscy czekają. A co oznacza ich symbol jena błyskawica a 2 co oznacza ? Sprawdzał ktoś ja tak SS.
Tusk zajebał nasze 153 miliardy gdzie są? Syn Tuska pracował w Amber Gold nie wiedział co robi i gdzie pracuje ? ludzie stracili kase i cisza.
Właśnie ta laska co usunęła swoje zdrowe dziecko, a drugie urodziła pracuje na 1/8 etatu pobiera 500 + i alimenty to nie patologia co miesiąc ma innego sponsora.No i ona strajkuje eh.2 razy błyskawica to SS za rządów Hitlera.
Watykalista miałeś racje przepraszam za kłótnie wiem że tu siedzisz moja wina ,miałeś racje jednak przyznaje się teraz.
tomi77 spoko gość z Ciebie.Masz racje.Co mam napisać ,może coś trafisz na otuchę?
Ava można oddać do okna życia masz wybór i spokojne sumienie,że nie zabiłaś człowieka.
W czasie wojny każdy dbał o każdego a teraz? Usunąć nie potrzebnych.On mały nie ma głosu on Ciebie nie usunąłby bo jesteś jego matką.
Tylko nie liczni znają przykazania,ale jak trzeba to na komunie,chrzest,ślub,bierzmowanie,pogrzeb do kościoła na pokaz.
Znam przykład co zdrowe dziecko poszło w kanał dla psikusu matki,ciąża bliznaicza 2 urodziła zdrowe.Sąsiadka jedna wpadła 14 lat poszło w kanał,sąsiadka druga 17 lat poszło w kanał.Ludzie jak można zdrowych ludzi tak traktować to nie Matrix.
Szkoda że połowę z tych demonstrujących starzy nie usunęli byłby spokój.
Moja dewiza i to wymyśliłem pójdzie w eter życie bez głosu to nie MATRIX.
a co 2 na pochodzie nie czytał ustawy wiec pierdoły. Trudno dostane bloka. Watykanista sory za złości.
Ja zawiozłem laskę na test,złośliwa że hej wkurzyłem się bo grzebała w moich znajomych na Facebooku zawiozłem za darmo tam i spowrotem tylko wyzwiska i poniżanie. Tacy są ludzie wykorzystać i olewka.
RT1 pozdrawiam MEDALIKI każdy będzie to mieć konie świata blisko. Odczytaj dziennik Majów pomylili się w odczycie koniec świata nie 2012 tylko 2021
Każdy co czyta i obwersje poszukaj w int. o złym odczycie dzienniku Majów że się doktory pomylili koniec świata to 2021 wiec dla mnie ok pasuje.
Watykalista jak jesteś i obserwujesz przepraszam,miałeś rację sory za zwadę.
panoramix bierzesz kredyt zaszufladkujesz się i po co spłacać jak świat szlag trafi,widać co sie teraz dzieje co dopiero w zimie.
RYCHFER uwielbiam Mazury to świat zarąbisty. Walic bloka pisze w prost.
Co się dzieje? ataki terrorystyczne,odbija ludziom,protesty nie czytają ustaw i ten robak szkoda słów.A emeryty łażą jak chcą. Co dzień co raz gorzej pomyśl co dalej?
Moja PRZEPOWIEDNIA koniec świata 2021 wiec ok zero internetu i komórek itp. Trudno nikt nie wierzy,a ruscy nas dojadą.Powodzenia znikam z czata pa.
Watykalista miał rację że każdy umrze bo nie nosi maseczki itp.
panoramix masz racje nie mogę takie osobniki jak ty nie maja tyle inteligenci i IQ co Ja. SIEDŹ i nie marudź jak będzie koniec świata bo nie masz przeszkolenia wojskowego co dalej? Powodzenia.
Nie ma tu osób obecnie czacie myślących sensownie pa.A może hmm nara panoramix?
panoramix siedzisz w domku lub gdzieś na zadupiu oglądasz tvn24 i masz jedno zdanie,nie swoje gdzie Twoja inteligencja? w kiblu na stanie panoramix szkolenie podstawowe Bor więc odpuść.
panoramix pamiętasz prawo użycia broni czy udajesz inteligenta?
GTV a ja swoje 12 dojebałem służby warty itp a do policji za wzrost nie wzięli 5 zabrakło a waga około 78 kg.
Wojtt masz u mnie + szkoda że nie 4 paka ale ok trafisz na niego Pozdrawiam.
Szacunek dla ludzi z rozumem i szacunkiem do innych. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich na czacie,nawet nieobserwujących łobuzów
Dlaczego po drugiej stronie monitora i internetu można poznać kogoś ciekawszego,kogoś z kim można normalnie popisać i się pośmiać nie warzne gdzie siedzi i kim jest?
GTV i Wojtt ale w domku bez auta tak jak ja.Obiecujcie ok po to robiliście prawko aby jeździć i żyć
Blyskotka a jak by lekarz się pomylił że niby masz jakaś wadę i Ciebie usunął z tego świata? A Twoje dziecko nigdy by Ciebie nie usunęło bo jesteś jego matką.Jedne problem nie dałaś swojemu dziecku dać do głosu.
Znam przypadek gdzie kobieta specjalnie usunęła swoje zdrowe dziecko wiec gdzie zasady? Zawsze masz prawdo oddać te dziecko do okna życia i się pożegnać. Bądź człowiekiem nie Świną.
Blyskotka jak nie umisz się zabezpieczyć twój problem nie traktuj człowieka jak przedmiot.
Tylu co było na pochodzie tylu usunęło człowieka,nie dając mu dojść do głosu. Za czasów wojny każdy był ważny. Nie traktuj człowieka jak śmiecia z którym nie pogadałeś. Ci co na pochodzie byli nawet ustawy nie czytali. Z byle powodu będą usuwać Polaka aby się go pozbyć.Żenada.
Blyskotka A jak dzięki ustawie uratowano Twoje życie jak byś się czuła?
Blyskotka rozumiem jeśli płód jest martwy i zagraża zdrowiu,ale to idzie za daleko z byle powodu dogada się z lekarzem da mu kopertę i załatwi sprawę.
Szkoda naszego kraju,ale ciekawie zacznie się po 23 marca 2021 wiec szkoda mi świata. Proroctwo? hmm koniec świata blisko to gwarantuje że w 2021. dziękuje żegnam nie udzielam się już.Pa.
Gosia__77 Nie ja nigdy nie uciekam od problemów. Więc sory,tak są silniejsze ale czasem znajdzie się normalny facet który jest przy wybrance na dobre i na złe do końca życia.
Blyskotka spytaj się rodziców czy jak byś miała jakąś wadę by Ciebie usunęli spytaj sie. Jednak Ciebie mama urodziła.
kedzior13 we wrocławiu znikają młodzi ludzie co gadasz z a głupoty że nie ma podziemia. Jest zawsze było.
GTV masz racje lepiej się napić niż pisać z takimi. Blyskotka gratulacje więc mimo tego jaka jesteś złośliwa i masz swoje przekonania są za Tobą.pa.
Koniec świata 2021 zacznie się po 23 marca powodzenie nawiedzonym Blyskotka nie odpowiadam bo nie chce się kłócić i tak masz swoje przekonania i zrobisz po swojemu trudno.
kedzior13 wiec po co chodzisz na komunie,chrzest,ślub i pogrzeb jak ci tak źle.
arczibalik73 witam jak dla mnie 1 dziś normalny z zasadami na czacie pozdrawiam i coś z wygranych będzie