Wpisy 3 842 628 – 3 842 727
10 maja 2020 00:04 → 10 maja 2020 09:01, 100 wpisów
Zostawił 04,05,2020 miał na 2 losowania, a że często ludzie wyrzucają zdrapki nie wydrapane czy kupony nie sprawdzone wiozłem sprawdzę. Kiedyś w znalezionej zdrapce 2 zl i 1 zł kiedyś 2 zł a na kuponie 2 zł.
Matula mówi poślij mi extra pensje a ja mam ten kupon od gościa e tam ryzyk fizyk pośle bo jak to chybił trafił zawsze g... więc szukam znalazłem wysyłam dziś i 80 zł.
Widzisz mama miała nosa czuła że coś wygra też tak czasem mam
Panie marek79 życzenia przyjmuję czy szczęście dopisze nie wie nikt
Również trafnych losów zyczę
Również trafnych losów zyczę
Pani Gosiu będzie musi coś wejść kiedyś.Ostatnio miałem 7/10 z + 380 zł a nie dawno 6/10 z + te same liczby Liczby skopiowane z innego losowania.
Gratulacje!!! Jeszcze nie przeszłam pułapu po 7/10 ale wszystko przede mną
Jakieś wygrane też były nie ma co narzekać
Jakieś wygrane też były nie ma co narzekać
E46, zamiast życzen na niedzielę, dedykuję Ci ten oto przekaz :
- W d... mam twoje plotki na mój temat. Zazdrość o wygrane, zniszczy cie Nie złożę Ci innych życzen w obawie, że się mogą spełnić. W zamian życzę wyhrsnych i uśmiechniętej niedzieli
- W d... mam twoje plotki na mój temat. Zazdrość o wygrane, zniszczy cie Nie złożę Ci innych życzen w obawie, że się mogą spełnić. W zamian życzę wyhrsnych i uśmiechniętej niedzieli
Gosia__77 będę Pisać Pani Gosia dobrze ? ja też mam swoje latka ale szacunek do ludzi dobrze?
Siedzisz po 2 stronie monitora gdzieś w Polsce i może czasami znajdzie się ktoś normalny.
Ktoś kto ma wyrąbane na rządzących i nie miesza się w koryto.Ma swoje zdanie i nie niszczy ludzi i nie robi i m na złość. Ale czasami tu znajdują się osobniki nie warte nawet pogardy.
Dobranoc
idę jeszcze na youtube pokoncertować mam czas do rana mi ni daje spać chyba zrobie szklanke mleka
idę jeszcze na youtube pokoncertować mam czas do rana mi ni daje spać chyba zrobie szklanke mleka
Gosia__77 jakieś życzenia? Jajeczniczka z bekonem lub biały serek ze szczypiorkiem i śmietanka.
Są tacy złośliwi ze tak napiszę.Mało piszę na głównym. Ale jeden mnie wkurzył na max.Jak można życzyć komuś śmierci ?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Znowu pomyliłem godziny
Jak chcą nas okantować:
3 842 316.
W Mini proszę nie brać pod uwagę tych liczb.
9,10,13,14,15,16,33,34,38,39.
Prognoza dla tego wynalazku była:
1-2/10.
Jest 2/10.
3 842 316.
W Mini proszę nie brać pod uwagę tych liczb.
9,10,13,14,15,16,33,34,38,39.
Prognoza dla tego wynalazku była:
1-2/10.
Jest 2/10.
Cisza to przerwa na

A jaka fotka się wkleiła,to wielka niewiadoma.

Zaczyna się sprawdzać... prognoza.
Z północy Europy zaczyna napływać zimne/mroźne powietrze.
Dotarło już do północnej Anglii.
Jest tam teraz aż... +2 stopnie.
Z północy Europy zaczyna napływać zimne/mroźne powietrze.
Dotarło już do północnej Anglii.
Jest tam teraz aż... +2 stopnie.
Przed chwilą padło 1 x 1150,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Wędrowca netowy
Dzięki
Dzięki
Szpiegów 14.
witam
10,32,20,17
Waldus chodza słuchy że od noszenia masek uszy się od ksztalcaja tak wiec będzie ok
Waldek
you tube Zbigniew stonoga - psalm o PIS
Dziś smolecznicawraku nie ma winnych nie ma a rządzący PiS i Platformy tak samo nieudaczni
Magda idziesz do lasu ale w masce