Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 602 900. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Forsami ja też za Kwacha. eh chłopaki w pałacyku prezydenta od Kwaśniewskiej dostali prezenty.
Forsami pobór tylko i rok wystarczy.Ale nie ważne i tak to był syf gorszy niż MON. My nie dostawaliśmy wyprawki, a mon na tamte czasy 1500 zł.
A jak by tak hakerzy z Rosji zablokowali nasze banki, jak kupisz w Biedronce? Jak wypłacisz kasę z bankomatu? hmmm moja przepowiednia. Trudno dostane bolka.
Mewa z inteligentnymi tu pisałem i jest tu wielu.Nie piszą że się pobawili jaka to śmietanka 18 % czy 36 %
Sebastian_M Mewa się pobawiła ale zabawa trwa do 6 - 7 nie do 0.30
Mewa chwaląc się ze swojego życie robisz widowisko wiec mam gdzieś co piszesz i nie będę Ciebie komentował.Nara.
Mewa, a kogo to interesuje że pobawiłaś się? To STRONA O lotto,spostrzeżeniach,typowaniach, trafieniach a nie o życiu prywatnym. Jak chcesz się chwalić idź na czat Interii.
https://www.youtube.com/watch?v=2nyFaXMO0lY
https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
Na pociechę
https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
Na pociechę
Dusia w Zabrzu troszkę popadało.Jak jechałem autem szara ściana z gradem Teraz widzę jak u Ciebie szaleją pioruny
emerytka 46 nie wiem.Po protu wole i jest jakaś szansa 17-18 sierpień 150 zł, a jak wygrałem te 150 zł myślę poślę na mamę nie pije może się uda i wygrała 100 zł blikiem z bankomatu.
tomi77 www.czasnaeb.pl co dziennie 1x2000 ,30x100, 50x50 do końca miesiąca
emerytka 46 bilans ja 400 zł mama 100 zł może jeszcze coś wpadnie
emerytka 46 i dusia polecam Mariusz Kałamaga https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
Dusia żyjesz myślałem że Ciebie zalało ładnie ostatnie trafienie ponad 1000 zł szacunek szacunek
dusia pamiętam rozkopany bytom ta dziura pod ten moloch niby jakiś centrum handlowe Bali się tam robić słyszałem bo tyle było szczurów
tomi77 ja pije od początku promocji do końca promocji,a później pauza do następnej promocji eh
polecam na noc tylko patrzeć do końca https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
jacunn witam dokarmiam koty i ze mnie oraz mojej mamy zdobili na osiedlu i działce z tych najgorszych. (kablowanie i podpierdzielanie gdzie się da)Co 1 tydzień ginie kot czy to na ulicy czy to na działce zabity otruty potrącony. W jednej gazecie zrobili z tych co dokarmiają koty szkodnikami,ale jak kot zagryzie szczura to cisza.Ale jak wejdzie do mieszkania to gdzie są koty gdzie spółdzielnia.
99% ludzi jest podłych,jeśli ktoś nie szanuje zwierzęcia to nie będzie szanować ludzi. Lubie zwierzęta nie jestem prezesem,ale jak nie będzie kotów to już po nas. Po uprawach i jak gościu miał przyjemność u mnie na osiedlu hmm siada na kibel a tu szczur mu w d..ko chciał ugryźć. Ja zbieram pojemniki o 24 w nocy. eh Ci sąsiedzi i niby działkowcy co działka potrzeba do libacji przy dzieciach szkoda słów. My Polacy jednoczymy się tylko jak jest tragedia lub jakiś mecz piłki ręcznej,nożnej, żużel, formuła 1 itp,a tak to kosa w plecy.
jacunn dziękuje jednak widzę że jest więcej pozytywnych ludzi.U mnie na balkonie kiedyś przylatywało 11 gołębi takich jak od Odyna z youtube a teraz może 2 eh.
jacunn nie bały się mnie dawałem wodę ryż jakiś słonecznik i dla sikorek słoninkę hehe.
Jak dla mnie to zaczyna się koniec świata sory nie jestem prorok ale za dużo nieszczęśliwych wydarzeń nasila się co roku no i ceny jedzenia podbijane przez pośredników i obcych producentów.
Wojtt mam talenta na działce co podlewa na ropą miejsca co dajemy,a codziennie na pudełku z elektryką zostawia sobie na wieczór kamienie do rzucania w koty. Pani prezes lubi pieski wyprowadza swoje bez smyczy i nie sprząta g..niek Pozwala mu na znęcanie. Ma jego wyczyny na kamerze i nie działa nic. A niby ma znajomości.
Najbardziej mi szkoda dzieci co oglądają te kotki dokarmiają czym się da.Dziś go widzi a jutro go nie ma.eh
Wojtt ten gościu jest nietykalny jest najlepszym działkowcem do znęcania się nad ludźmi i zwierzętami. A jak powiedział że moją mamę zapie....li to policja umorzyła sprawę.
Wojtt sam bym go zapierdzielił ,ale było by na mnie mam czyste konto tu i w Uk jak byłem. Policja z Katowic była na interwencji spytali co na to Zarząd no wie 7 lat i nic.
Dzielnicowego nie widziałem 7 lat na działkach ani razu no chyba że na dożynkach.
Jak go podpierdzielę to wybije szpadlem wszystkie koty i spali mi altanę.
Zabijał koty u siebie na działce szpadlem nie chował tylko wrzucał do mojej mamy na działkę było ich chyba z 7 lub 8 a teraz truje i rzuca kamieniami wielkości pieści.
Nie żalimy się nigdzie bo to nic nie daje. Jedynie Policjantom z ostatniej interwencji co mnie sprawdzili na bębnie wyszło że czysty Borowik a że się przygotował i zna paragrafy to zdziwieni ze nic zarząd nie robi.
Wojtt jestem głupi Katolik wiem nie można zabić tak mnie nauczyła rodzina i w obronie ośrodek szkolenia BOR
Wojtt zdrówka i spokoju w pracy nie ważne skąd jesteś ważne że masz dobre serce i myśli.
Pasko 2 opcje mam dla tyc co przewinią i dostają bloka 1 dzień bez typowania. Druga opcja w wizualna aby w za typowanych po losowaniu trafione liczby były na czerwono lub w kulka czerwona napis żółty. Takie opcje Pozdrawiam.
Pasko wczoraj wieczorem miałem 362 punkty dziś teraz po losowaniu 302 hmm
Za prawdę dostał bloka szkoda słów arczibalik73 Zwierzę krzywdy nie zrobi człowiekowi tylko człowiek zwierzęciu.
arczibalik73 jak siedzisz po drugiej stronie monitora popiszemy popołudniu dasz rade masz dobre serce.
było 8 jest 12 byle do przodu byle do przodu jescze 3 w lodówce
Mam nadzieje Górnik przegra i ludzie się dowiedzą na co poszło 200-300 mil zł budżetu miasta.
dusia się obudziła nie ładnie tak sasiadowi nie wysłać peniaków oj ty ty
Dusia ja za raz idę pozbierać pojemniki bo dokarmiam koty. Ludziom to przeszkadza wolą szczury. A w innym bloku przypadek gościu siada na wc i coś go smyra po du... pie a tu szczur wychodzi z wc tam truja koty i szury przez wc wchodzą.
Wojtt na działkach mam innego talenta co rzuca kamieniami w koty wielkości pieści.Rzuca kamieniami,petardami,jabłkami,a w zimie śnieżkami.Policja ma to gdzieś w zabrzu bo nie maja korzyści z tego awansów,nagród,kopert itp.
Wojtt Podkarpacie rodzice pochodzą z stamtąd Krosno,Jasło Pozdrawiam Kot na wsi to skarb,a w mieście to szkodnik. tak jest tu eh.
Jak dla mnie Marcin i Agatka to ulubione osoby do losowań nie zmuszają
Forsami usiądź w mapki coś sam wymyśl,a będzie dobrze Pozdrawiam
Wojtt warto posłuchać jak lubisz kabarety https://www.youtube.com/watch?v=2nyFaXMO0lY
Wojtt urodziłem się tu w Zabrzu,ale zazdroszczę wam czystego powietrza. Bez zazdrości, z Pasko pisałem kiedyś podobne rejony. Jedyne jak jest u was burza to masakra,bałem się piorunów.