Wpisy 3 602 858 – 3 602 957
29 czerwca 2019 00:01 → 29 czerwca 2019 00:55, 100 wpisów
Abudabi89
Dusia-Kochana ,nie moge napisac
To nie to forum.
Dziekuje wam wszystkim za pomoc
.
To nie to forum.
Dziekuje wam wszystkim za pomoc
.
Sławek10 żeś zle zrozumiał mąż Dusi zluko Marka I będzie chryja..
slawek10 hmmm wybaczam nie ma za co problem z głowy nie ma zwady.
Marek w wojsku był napewno był jo widzioł czasze spadochronu korpusówke na profilu
Forsami BOR ośrodek szkolenia podstawowego lato 2002/2003 potwierdzam.
Marek mój kolega był też w BOR..jako funkcjonariusz za czasów prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego
Forsami ja też za Kwacha. eh chłopaki w pałacyku prezydenta od Kwaśniewskiej dostali prezenty.
Marek szczerze nie pamiętam ..jak go spotkam spytam Paweł Smu...tyle bo RODO
Forsami pobór tylko i rok wystarczy.Ale nie ważne i tak to był syf gorszy niż MON. My nie dostawaliśmy wyprawki, a mon na tamte czasy 1500 zł.
Spłacić długi i Kruka
Prawdy się dowiecie w poludnie
A jak by tak hakerzy z Rosji zablokowali nasze banki, jak kupisz w Biedronce? Jak wypłacisz kasę z bankomatu? hmmm moja przepowiednia. Trudno dostane bolka.
było cudnie tego bylo mi trza od mala imprezka nie moge napisac z jaka smietanka towarzyska juro inna imprezka sie bedzie dzialo do rana
07 zgos sie tu rybka lubi plywac 07 zglos sie tu sie nie odpoczywa ..
ona tu jest i tanczy dla mnie jeny nawet juz nie na trzezwo nie da sie przy tym bawic
Mewa to facet
lub innaczej mareczku zeby nie bylo trzeba czasem sam na sam czytaj z kims inteligentnym pogadac a pozatym mareczku jesli chcesz powaznie porozmawiac lub sobie popisac smialo byle bez obrazania byle wesolo
mareczku bedziesz wiedzial chyba lepiej wspanialych ludzi swego czasu z 15 lat temu sie poznalo w laziskach gornych pasionatow kregli klasycznych
Mewa jak mi poszlo w piątek w grach
Mewa z inteligentnymi tu pisałem i jest tu wielu.Nie piszą że się pobawili jaka to śmietanka 18 % czy 36 %
Cześć
Co robicie ?
Liczymy kasę
czyli mareczku mam nie pisac nie marudzic znaczy sie no to strzelam focha i nie zasmiecam nie bede trollem zamykam sie w sbie jak cos chyba ze o cos zapytasz grzecznie t sie odezwe jak by co milego zycze
Super
Sebastian_M Mewa się pobawiła ale zabawa trwa do 6 - 7 nie do 0.30
Mewa dzięki
Podobno ktoś z naszych trafił 5
Marek
Mewa jesteś już w podeszłym wieku ?
Mewa chwaląc się ze swojego życie robisz widowisko wiec mam gdzieś co piszesz i nie będę Ciebie komentował.Nara.
Emerytka ?
Sebastian trafiłeś juz w eurojacku 4/5
ale mareczku postanowienie jest jedno by zylo nam sie lepiej w zgodzie byle jak ale sie zachowywac pozadnie no to jak cos lukam nie zasmiecam jak cos odpowiem w miare mozliwossci
Zbogniew jeszcze nie
Najwięcej trafiłem 3+1
Czekam na więcej
twoje zdanie szanuje ok aczkolwiek wg mnie nie robie widowiska milego wieczorka a raczej nocy mareczku
A byłeś tu o 20 stej jak dali wyniki bo jo nie
Zbigniew o 20 byłem na basenie i robiłem wygłupy
mareczku szczerze nie wiem co to hejter nie chce mis ie lukac w gogle powaga
nie wiem co to klon troll dobra milcze jak cos lukam milego i przepraszam jak cos nie marudze juz
Mewa, a kogo to interesuje że pobawiłaś się? To STRONA O lotto,spostrzeżeniach,typowaniach, trafieniach a nie o życiu prywatnym. Jak chcesz się chwalić idź na czat Interii.
Haker To osoba która wyraża agresywne i klotliwe komentarze w necie
Hsjter
Hajter
Sebastian mało masz punktów