Wpisy 3 658 765 – 3 658 864
24 września 2019 00:07 → 24 września 2019 11:15, 100 wpisów
ale jaja wszystko co skresliłem w multika to weszło w mini lotka dzisiaj, zebym to wiedział to bym w mini to puscił
w sobote 6 gralem parke 17,23 mini to wie , bylo mowione dzis
3 658 766. megamocny no ja dopiero przedchwila tu wszedłem cały dzien mnie tu na stroniew nie bylo, wiec nieczytałem nic wczesniej tutaj, na 41, 6,36 17 polowałem od kilku dni w mini lotku , ale nieposłałem tych numjerów w mini a inne obok tych numerów poza liczba 41 w 1 okienku i w drugim okienku liczbe 6 tylko codziennie teraz wysyłam w mini tylko 2 okienka 5/5 w min i 1 multika na 10/10 ale w multiku dzisiaj lipa 2/10 i w mini tez lipa
szukam operatora zaufanego do mojego konta multi w pl, 1 klocek na dobry poczatek zdeponowany tam
jesli parka wchodzi srednio co 14 losowan, to x razy srednia, kwalifikuje parke to podjecia akcji a jaki ten x to juz sie znajdzie najpewniejsza wartosc
moze np 1,5 razy 14 juz zapalac swiatelko, to trzeba sprawdzic
Interia pl
Pietruszka w ciągu ostatnich 10 lat podrożała 300%
Pietruszka w ciągu ostatnich 10 lat podrożała 300%
Mini wczoraj 10 zakładów i nic
W tym tygodniu tez na 14sta nie gram mewa 1 zm mamy
27 36 lada chwila wpadnie pilnować tego
Jak nigdy snily mi się liczby dziś w nocy tylko nie wiem do której gry ts 09,18,21,24,36 ep odpada napewno
W keno na sucho tu zatypodałem na 10 zakładów na 25 losowań
Idę
z tv
leworęczny pojechał za ocean
aby mieć okazję spotkania się przez 1/2 godziny w hotelu
i zapewnić, że będziemy żywić kolejnych darmozjadów
teraz w Poznaniu
ale w Poznaniu nie ma tylu ryb i grzybów co na Warmii i Mazurach
leworęczny pojechał za ocean
aby mieć okazję spotkania się przez 1/2 godziny w hotelu
i zapewnić, że będziemy żywić kolejnych darmozjadów
teraz w Poznaniu
ale w Poznaniu nie ma tylu ryb i grzybów co na Warmii i Mazurach
a te do multi
11,15,20,21,24,25,26,29,32,38,42,48,55,56,59,60,61,69,70,74,80
11,15,20,21,24,25,26,29,32,38,42,48,55,56,59,60,61,69,70,74,80
wago3 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 842664 i wygrał(a) 100 zł
kanion zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842669 i wygrał(a) 502 zł
czy ktoś ze świata odwiedza tyle razy tatę za oceanem
co leworęczny
co leworęczny
PiS 44 procentnie musicie iść na wyboryprezes przejął media I rządzi sammoże kiedy pokaże wnukom jaki był wspaniały
nie będzie miał wnuków
bo nie ma dzieci
...........................
a już pokazuje kotowi
bo nie ma dzieci
...........................
a już pokazuje kotowi
Uważam, że to portal o tematyce lotto, nie polityczny. Proponuję unikać tematu wyborów i polityki. Gdzie polityka, tam nie tylko kłótnie, ale i
Z B R O D N I E!!!
Miłego dzionka.
Z B R O D N I E!!!
Miłego dzionka.
Ciacho , masz rację, jedno jest tylko pytanko?Jeżeli w tak ważnych instytucjach jest tyle bezprawia, to nie wiadomo , w ilu jeszcze jest tak skandalicznie i czy coś na wysokim szczeblu podlega KONTROLI, czy "Róbta co chceta". Pozdrawiam
a jak wylosujom moje liczby to bede szczesliwy ze tak dobrze typuje
kiedys mi wylosowali całom piatke w mini tylko ze padły te liczby w lotto
Też do środy nie gram...
ale wirtualnie walne keno 7 liczb 5 zakładów 20 losowan
ale wirtualnie walne keno 7 liczb 5 zakładów 20 losowan
w zdrapkach mam ostatnio same zwroty nic grubszego nie padło od x czasu
W ogóle nie drapie... kiedyś wziąłem ale albo 2 albo lipa totalna... trza wyczuć gdzie coś można trafić... U mnie na zawodzi lotto czasem doale ostatnio zamiast na 2 los wysłałem na jedno, padło w drugim
Rządowy samolot leci po siatkarzy bo Slowenia strajkuje... Oj będzie więcej głosów na prezesa
tez tak juz miałem ze zagrałem w lotto na jedno losowanie a całe 6 liczb weszło w drugim losowaniu
Anatidefob zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842717 i wygrał(a) 300 zł
Nie chce 6 lotto bo za krótkie życie.. Wolę odpady i dożyć w spokoju 100 lat
prawo gry w keno , jesli parka dobra raz by ci zrobila swinie i bys przegralto nastepnym razem napewno wygrasz
jesli dobra parka co jest codziennie rano w 2 godziny nagle wypadnie i jej nie bedzie
to wiedz ze jutro bedzie tym bardziej
to wiedz ze jutro bedzie tym bardziej
zubenelgenubi zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842723 i wygrał(a) 254 zł
ale trzeba uwazac bo sa takie k nie parki ze 2 razy pod rzad nie wejdzie rano, skandal
W miejscowości Sobótka padła wygrana 59 691,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane