Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 677 342. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mam żubra jeszcze 2 i pozbieram pojemniki od kotów przed blokiem.
Wojtt tylko mapki i kombinowanie znajdziesz sposób na wygrywanie.Ale się zrymowało oj.
Wojtt rodzice i rodzina pochodzi z Frysztaka,konkretnietnie wieś Gogołów Glinik Górny.
W Lesku byliśmy na wszczasach,oraz starej Karczmie Żydowska we Frysztaku.
ŚLĄSK to g....no i smród.Mama siedzi obok i wspomina Podkarpacie.
4 kupony 5/10 z + wcześniej 2/2 keno losowanie 862677 liczby 31 i 41 trafione
w keno z 2 zł wycharatałem 14 i posłałem multi z czego 2 kupony 5/10 z +
arczibalik73 rejestruj a może akurat coś padnie. Ja ma znajomą Karinę zawsze coś da jakiś kod.Inne Panie maja to gdzieś i do kosza.
arczibalik73 dzis mi wpadło 2/2 w keno i posłałem dodatkowo 2 kupony na MM,OGÓLNIE WYDANE 20 ZŁ, a 5/10 z + więc takich kuponów mam 4
arczibalik73 na stronie lotto jest objaśnienie. Kiedyś nie chciało mi się grać mama mówi kup sobie 4 paka lecha i wpadło 200 zł na zakupy w biedronce zdziwienie pani przy kasie dopłata do rachunku 14 zł,a tu cały koszyk hehe.
arczibalik73 promocja EB mama wygrała 100 zł z bankomatu blikiem ja 450 zł z banomatu blikiem.Wniosek grać w co się da.
arczibalik73 masz duzo kodów wysyłaj ja mam raptem 2-3 dziennie
arczibalik73 pozdrawiam z Zabrza jak nie grasz nie próbujesz to nie wygrasz. Też nigdy nie wygrałem ale wysyłam może coś.Kiedyś miałem problem z prezentami na święta a tu konkurs w realu w zabrzu i wygrałem w bonach 1000 zł ,a szkoda bo 1 nagroda było auto ja wygrałem 2 nagrodę
arczibalik73 masz dobre typowania w tym roku będziesz miał coś więcej
A w Zabrzu padło 8 mil gościu sam zagrał 1 kratka i wygrał Trzeba grać ja w keno losoawanie 862677 liczby 31 i 41 myślę hmm nie wpadnie wpadło 14 zł
arczibalik73 sprawdź pocztę co podawałeś przy rejestracji aktywuj i wpisuj kody.
dusia miałem 3 pieski wiem co masz na myśli. Może pod kołderkę i spać?
W lotto 3/6 24 zł, w Keno za 4 wygrane 14 zł w MM 4/10 X 2 = 8 hmm + i - Wydane 18 zysk 46 wygrana 28 zł eh
Angierski nowa metoda sprawdzam. Pozdrawiam Ciebie i nową Twoja stronę.
Angierski w keno inwestycja na próbę 4 zł wygrana 14 zł 10 do przodu a późniejsze losowania też wpadało 2/2
damian1983 potwierdzam zagrałem i wpadło 54 dziękuje damian1983
makinero jak możesz być taki nie czuły a a może ty zachorujesz i pożegnamy Ciebie z tej strony.
makinero taki z Ciebie Katolik a życzysz innym śmierci. Trudno dostane blok Masz za małe jajka a by iść na święcenie.Może Ciebie dopadnie robak wirus i pożałujesz słów.Zastanów się co piszesz,albo mniej pij.
makinero nudny jesteś i tak pójdziesz do piachu 2 metry pod ziemią.A złość gdzie zabierzesz do kapsy.Nudny jesteś anonim z małymi jajami na świecenie.
makinero ja przynajmniej jak ty nie życzę ludziom śmierci. Pisz co chcesz masz za niski iloraz inteligencji na ten czat. Nie odpiszę ci bo mały Wacek z ciebie. Zajmij się swoim nudnym życiem a nie obrażaj tu ludzi lub nie życz im śmierci.
makinero masz zawodówkę ja średnią a masz małego Wacka bo na świecenia ciebie nie wpuścili mój to ci żeby wybije.
makinero sory kończę jadę wystarczyło mi twoje IP śpij spokojnie.
makinero a ja mam w rodzinie 2 adwokatów i 2 sędziów.I co chwalipięto.
makinero to taki mały Wacek siedzi przy kompie nic nie ugotuje i tylko Dorobać złośliwością
makinero nigdy nie poniżyłem nikogo na czacie czy w życiu. Jak dostaniesz nagrodę to się nauczysz.
makinero wiesz co szkoda mi kasy na Ciebie nudny jesteś mały Wacek strachliwa cipka. Obrażaj dalej ludzi i życz im śmierci.Super podejście do życia.
makinero nudna z ciebie cipa w wojsku nie byłeś.Tu na czacie tak nie obrażają ludzi i życzą śmierci.
makinero nudna z ciebie cipka bez wojska mam takie cioty gdzieś strachliwa pierdoła.Jak możesz ludziom życzyć śmierci sam nie wiesz co napisałeś idź do psychiatry.
makinero pierdoła jesteś i tyle. Zaburzenia masz nie wiesz co piszesz.
makinero siostra śpi czy bierze kasę z ministerstwa sprawiedliwości i dodatkowo aby zacząć sprawę od przychodzących
makinero napisałeś 1 źle i przegiąłeś.I dobrze? jak można życzyć ludziom w Polsce i na świecie śmierci. Dupek jesteś. Tak jestem katolikiem i tak nigdy jak ty nie napisałem.
makinero nie ćpaj i nie pij uważaj co piszesz nie widzisz cofnij wpisy. oj.
makinero cofnij wpis i dobrze to mnie wkurzyło. Małe dzieci czy emeryci są winni śmierci tak się nie pisze.
makinero życz dalej ludziom śmierci pisząc,,I Dobrze'' na pewno tu ciebie polubią.
arczibalik73 i dobrze według makinero umierają dzieci i emeryci lub itp.Urwało mu wiadomość na komputerze akurat.
makinero wole być nudny niż bezczelny życzyć ludziom śmierci. I dobrze że złapiesz robaka wirusa.
makinero urwało ci gdzie na komputerze g... prawda nie udawaj. Jak cie słyszę to jestem za aborcją.
makinero jeśli piszę tu w dużych literach nie zatwierdzi wpisu,a twoje głupoty że tak nie było.
makinero kupuj papier w biedronce to nie będziesz zmieć problemu z nerwami.
makinero kupuj papier w biedronce hehe. Nie zesrasz się w drodze.
makinero mam gdzieś ban. Dobrze że nie śpi to jego strona. makinero jak nie jesteś katolik jak będziesz pochowany ?
makinero jak chcesz mam kumpla co pracuje w zakładzie pogrzebowym gdzie chcesz to ciebie pochowają.
makinero w lesie,pod basenem, przy markecie, pod domem, Przy TOALECIE NA MIEŚCIE.Gdzie chcesz 50 % zniżki. Jak ty życzysz innym śmierdzi to ja załatwię dla Ciebie za 50 %.
makinero WIDZISZ WPISY I ZDJĘCIA NORMALNYCH LUDZI? tak ten czat działa nie obrażają.
makinero nudny jesteś.ŻYCZ DALEJ ŚMIERCI INNYM. MOJE WPISY WCHODZĄ Z DUŻYMI LITERAMI.A twoje obrażanie nie wchodzi i życzysz śmierci.
makinero pomyślałeś gdzie ty chcesz być pochowany? jak nie wierzący z PO.
makinero idź spać,zastanów się gdzie chcesz leżeć. Nie podoba się to wyjedz. Tam gdzie twoja wiara jest.
makinero bo głupi jesteś i chamski.Moje wpisy z dużymi literami wchodzą twoje ucina akurat kłamiesz życzysz Polakom śmierci i to widać było.Sam się wypierać wybielasz i co ci z tego cham jesteś.
makinero żadna wiara nie życzy śmierci a twoja tak i ty życzysz polakom i ludziom na świecie śmierci. Nie szanujesz ludzi.
makinero masz rację według ciebie ile ma umrzeć tyle ludzi masz na sumieniu, a sumienia nie masz to wiem.
makinero siedzisz gdzie s w bloku lub małym miasteczku dorwałeś czat mas same kompleksy i wyzywasz się tu.
makinero nie jesteś katolik to kłamiesz oszukujesz i nie wolno ci obchodzić żadnych świąt.
makinero jesteś zwykłym oszustem i kłamca.Tacy dużo i szybko tracą.