Wpisy 3 667 197 – 3 667 296
11 października 2019 00:01 → 11 października 2019 09:53, 100 wpisów
a , doszły mi na @ drugie gratulacje czyli nie 2 a 4 zł wygrane czyli tylko 1 zl dokładka
3 667 192. Sebastian_M ju\z jestem własnie wróciłem
Ok ja też jestem Witaj
Jak u Ciebie wygrane ?
Jak u Ciebie wygrane ?
3 667 200. Sebastian_M u mnire dzisiaj 2x czyli 4/8 o 14 i 21,40 padło w mini jeszcze niesprawdzałem ale podejrzewam ze tez chyba bedzie 1/5 i jest tak 1/5witaj
Ja mam codziennie 2/5 w Mini i od czasu do czasu 3/5 ostatnio 48 zł
sebastian ja dzisiejszego miini lotka kresliłem na predce 3minuty przed zablokowaniem automatu w kolekturze dlatego moze tai wynik wyszed.l ze tylko w 1 ukladzie złapałem tylko 1/5 ki nipuszczałem naszych numerów tylko to co zamysliłem w kolekturze i dlatego taki wynik, natomiast multika pusciłem wczoraj na 6losowań stałe swoje numery ktorymi gram dłuzszy juz czas. i wczoraj padła mi 3/8x2 losowania ,
dzisiaj w 2losowaniach trafiłem 4/8 jeszcze mi zostało jutro na 2 losowania to samo , ciekawy jestem czy cos jeszcze wpadnie czy juz nie wysłałem 1 x8/8 na 6losowan 4 losowania za mna i narazie 2x4/8 trafione , zobaczymy czy jutro cos z moich liczb powtórza i czy ten kupon na siebie zarobi czy nie wydałem na niego 15 zeta a juz jest 12 zeta wygrane zobaczymy co jutro los przyniesie i ile{{aniol}
Obyś jutro wygrał jak najwięcej żebyś miał na dalsze granie
3 667 205. Sebastian_M no tak aby wpadł coś zreszta zobaczymy mpoze cos wpadnie jeszcze, to los pokaze narazie nie jest żle ale mogło by być lepiej ale na kilka juz mini jest dziekuje i Tobie tez życzę wysokich wygranych,
A może Ci się trafi cała 8/8 Trzymam kciuki
3 667 202. Sebastian_M no umjnie tez tak jest identycznie jak u Ciebie tylko ze ja zaówazyłem ze umnie te wygrane ostatnio w mini to sa nizsze kiedy pada a,kurat te 5/5
. a le to niewazne wazne jest to ze cos tam trafiamy no ja co tydzien praktycznie cos tam odbieram jakies grosze ze jest na gre no ostanio raz miałem do odbioryu jednego tygpodnia 33,90 drugirgo tygodnia 38,90 teraz juz wygrane jest 12zeta oby tak dalej, dlamnie liczy sie kazdy grosz trafiony, czy wpadnie 8/8 niewiem dałby BÓG ale czy da niewiem jutro sie okaze co bedzie czty bedzie grad kasy czy nie
. a le to niewazne wazne jest to ze cos tam trafiamy no ja co tydzien praktycznie cos tam odbieram jakies grosze ze jest na gre no ostanio raz miałem do odbioryu jednego tygpodnia 33,90 drugirgo tygodnia 38,90 teraz juz wygrane jest 12zeta oby tak dalej, dlamnie liczy sie kazdy grosz trafiony, czy wpadnie 8/8 niewiem dałby BÓG ale czy da niewiem jutro sie okaze co bedzie czty bedzie grad kasy czy nie
3 667 209. zbigniew g
Ok wszystkim życzę dużo wygranej .Zaraz idę spać.Dobrej nocy
To idź spać
3 667 212. Sebastian_M wzajemnie
Niesamowity wyczyn reprezentacji Polski U-20! Drużyna Jacka Magiery przegrywała z Niemcami już 1:3, mimo to ostatecznie zwyciężyła 4:3!
Wygrałem typowania miesiąca na pasko w maju do dziś zero nagrody za typy administrator strony komunikował się że mną mailowo że mnie pominięto wysyłka będzie 23lub24 września napisałem że nic nie dotarło napisał że na pewno będzie 2 października jest 10 pazdziernik dalej nic oszustwo i kant to pasko administrator wysłał pieszego listonosza że ponad miesiąc trwa wysyłka która do dziś nie doszła też mieliście podobnie piszcie o tej sytuacji niech wszyscy się dowiedzą że nagrody nie dostaną bo to bujda?
od razu,może gdzieś błąd był w adresowaniu,ale Pasko zawsze wysyła ,porządna firma
Oby tak było jak piszesz poczekam jeszcze może dojdzie dzieki
Przed chwilą padło 2 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
kurcze, ja tak gram gram i nic same małe sumy nawet 20 zł nie ma
nie wiem jak ugryść te keno żeby tak 500 wpadło
nie wiem jak ugryść te keno żeby tak 500 wpadło
Zaq.
Trzymałeś je w... piekarniku???
Trzymałeś je w... piekarniku???
Faral40 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 847122 i wygrał(a) 1250 zł
Dzisiaj północ Polski z deszczem.
Południe z przewagą...
Południe z przewagą...
Za około 30 minut dla zainteresowanych na forum propozycje do multi na 14h i 2 losowania ósmek oraz trójki mini oraz na jutro odrazu do lotto musze co nie co przemyslec dam również moje propozycje do ep epremi i ejacka pozdrawiam sympatyków moich propozycji życzę powodzenia
Osa dziś nie gram wrealu twoimi raz tak zagrałem niestety stawka podstawowa twoimi i padlo 6/10 dzięki osa ....dziś na 14sta kupuje stawka 10 swoimi 3/3 oto liczby 73.76.41. Na wieczór nie gram w nic
Propozycje multi mini ep epremi ejacka tak jak piałem w wpisie 3 667 267 sa na forum dla zainteresowanych moze liczba pare liczb komus wpadnie w oko wczoraj o 14h w multi z osemek byly 2 kosze i 5/8 6/8 czasem jakies perełki uda mi sie zapodac
Mewa dziś piątek ostatnia 2 zmiana
waldus przekaz majpanowi odemnie oile bys mogł chyba ze jakas kolejna wcielona podszywka grodzka/i da o sobie znak robiac z siebie błoto bo ziorłem daj mu to sobie Czyli w niedziele wyrywamy chwasty na P Co sie dziewczynka zagotuje ten walec jakis słaby był i ode mnie dla niego
Przed chwilą padło 1 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
Ja tez niedziela 1 zmiana płacą odpowiednio mi
Mewa ale paragrafy kodeks pracy nie pozwala przyjść 2 zm sobota na pierwszą zm niedziele
jestem ciekaw ile zaproponuja oile bedzie prosba z ich strony za 2 listopada i 11 listopada akurat bede mial wtedy 9 i 10 listopada 1 zmiane bo napewno bedzie mozna isc do pracy i o ile chetni sie znajda ukraincy napewno i bialorusini litwini rosjanie to 11 listopada mykne tez na 1 zmiane by we wtorek zaczac noce
no co ty serrio wiesz moja wola chec co to komuna lub korea pulnocna demokracja nastała czy nie sam decyduje
Mewa na to kodeks pracy nie pozwala zglosze to do inspekcji pracy
a z nocki na 2 zmiane a potem na 1 zmiane no co ty nie mozna u mnie chetnych pelno na kase taki weekendzik bywa ze dodatek 1000
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gdzie jest miejscowość Lotto pl
Podaj liczby i pilnuj tego 73 76
Zbigniew a gdzie ty pracujesz?
W zakładzie pracy
Tyle to idzie sie domysleca dokladnie w jakim?co produkujecie?
Nie przyznaje się bo jak ktoś wykryje z mojego zakładu pracy jak bym podał nazwę to by wszyscy wiedzieli że to ja .....pokazuje im kupony jak coś trafię np 4/5 w mini 3/3 w multi itp itd
Duza to jest firma ogolnbie?ile ludzi pracuje?
przeciez ja mieszkam na drugim koncu Polski niz ty to chyba mozesz napisac bez sensu Twoje tlumaczenie