Wpisy 3 238 203 – 3 238 302
21 maja 2018 00:55 → 21 maja 2018 08:16, 100 wpisów
3 238 186. angierski 2018-05-20 (23:06)
ale czujecie oni w ciagu kiludziesieciu sekund wygrywaja 5000 albo przegrywaja a tu zeby wygrac 7/7 trzeba 10 lat grac
Angierski jakie 10 lat? Przecież to już dziś
ale czujecie oni w ciagu kiludziesieciu sekund wygrywaja 5000 albo przegrywaja a tu zeby wygrac 7/7 trzeba 10 lat grac
Angierski jakie 10 lat? Przecież to już dziś
Witam
Od dłuższego czasu śledze portal multipasko postanowiłem dołączyć do grona i rywalizować
Na 14 jako pewniaka widzę 21
dzisiaj wyczułem na 14stą 56 zobaczymy jak mi dalej pódzie w typowaniach
I typuje i gram
jak na razie najwiecej wyrałem jednorazowo 280 zeta w multi multi,ale też zdarzyło mi się już trafić 5 razy,4 w dużym lotku
4 w dużym lotku,miałem 3 razy sam typowałem,innym razem 2 razy też 4 ale w lotto plus
z tym że na chybił trafił
z tym że na chybił trafił
No to do lotto i lotto plus to ja szczęścia nie mam niestety....
Ja dostosowuje według statystyk
Hmm...jeśli chodzi o lotto to kreślę co mi serce podpowiada a w multi to już się dokładnie przypatruje każdej liczbie
Kiedyś pamietam siedze w fotelu i sprawdzam liczby 3 razy trafiona trójka w dużym sam kreśliłem siedem zakaładów prostych,i w szóstym zakładzie 4 trafione i było już blisko 6 przez chwile mi się wydawało że są moje liczby w jednym zakładzie serce mi zaczęło walić jak kalosze w pralce aż mi się ciepło zrobiło
Vondeoff
coś mi się widzi 75
można tak siły połączyć
Vondeoff masz racje,laurcia 1,21,59 wydaje mi sie odpowiednie
witam wszystkich nocnych markow, widze ze podobnie typujecie jak i ja i podajecie moje numery ktore dzis juz wyjda tez stawiam na liczbe 21,59.79,9,44,19,1
arczibalik73
chevelle1970 witaj
moze tez i wyjsc 13 ktora mi sie tu pokazuje zbyt ostro
arczibalik73 fajne masz profilowe
Podejrzewam że liczba 13 będzie wieczorem
57 powtórka
A co mi tam też zatypuje
laurcia witaj niewiem kiedy ale napewno wyjdzie 13,co do 57 niewidze aby sie pchała szybciej 30
laurcia dobranoc kolorowych snów i i wysokich wygranych zycze
nocny Marek jestem
chevelle1970 bez obrazy oczywiscie prosze
A tak mnie zastanawia jak ktoś wygra w ekstra pensji główna nagrode to dostaje co miesiąc 5000 zeta czy też od tego odchodzi podatek
arczibalik73 nie ma o co tak tylko na intuicje się zdaje
Nyndza ze swarzędza heh
Trzeba w końcu wygrać ile się można pracoholizować haha
chevelle1970 niewie, jak to jest z EP ale chyba zabieraja podatek odrazu choc i niewiem do lpnca, a co trafiles te 5000 juz?
niewiem do konca
Nie udało mi się jeszcze trafić w ekstra pensji
W ekstra pensji jakoś się nie czuje, predzej multi multi albo duzy lotek bądz mini
ALe widzę kumulacja euro jacka osiągneła maksimum
Podatki to normalka w końcu musi być obrót pieniądza
tako pooodatek jest zawsze ale miała byc kwota wolna od podatku od 8000zł i co nadaal zabieraja kasiorke ze wszystkiego nawet od mniejszej kwoty, poprostu zlodziejstwo i tyle
Dobranoc Vondeof
dobranoc Vondeoff kolorowych snow i wysokich wygranych
chevelle1970 no ja tez zawsze zdaje sie na swoja intuicje ktora mnie nigdy niezawodzi raczej a wrecz pomaga
Kiedyś sam sobie robiłem mapę wyników i to mi pomagało a na multipasko są fajne narzędzia a strona jest bardzo czytelna w typowaniu pewniaków kiedys byłem dobry
Też posiadam rozbudowaną intuicje raz pamietam jak mnie kumpel przeklinał szliśmy na piwo wzieliśmy na chybił trafił zakłady w dużym lotku on nic a ja po raz kolejny 3 trafiona
Ogólnie są miejsca gdzie nic sie nie wygra a są takie gdzie często coś jest
Czasami śnią mi się liczby
Jak coś to podam
Dobra pora spać
widzę,że gryks76 tęskni za towarzystwem korna i uciekinierami z zielonej do niego,bo dziennie do niego pisze jak to ich nie lubi,człowiek zagadka
galik gryks76 nie teskni wcale,za nikim z tamtej stronki, on ich nie lubi poprostu i wcale mnie to niedziwi, jak wiele osob pewnie i tutaj, poniewaz wszystko wszystkim wytykaja i sie wymandzaja, a sami tez nie sa bez skazy, oni tez popełniaja bledy rozne, ale nikt im tego nie wytyka w ten sposób,jak oni nam
na mnie tez sa czeste ataki na ich stronce, czytałem wczoraj u nich na stronce zupełnie przypadkowo tekst o mnie,gdy kuknolem na chwilke od tak tylko w ich ten generator do multiego aby cos sprawdzic oni tez mnie uwazaja za nic jak wiekszosc ludzi na tym czacie poniewaz pisze z bledami ortograficznymi , ja na bledy nie zwazam i na ich zaczepki,ale nieraz mnie draznia tez ich tam teksty pod moim adresem, i rozne przezwiska, zauwazylem ze jest tam paru profesorow chyba od interpunkcji,ortografi, i stylistyki pisania, gryks 76 ma duzo racji i tez,i niechce sie znizac do ich poziomu poprostu oczywiscie co i niektorych osób,bo nie wszyscy ktorzy tam sa,sa nie wporzadku dla innych,sa tez i ludzie w porzadku ktorych ja poznałem i tez polubilem , dowiedziałem sie wczoraj tez ze janosik2009 dostał bana tutaj, i dlatego tez i tam unich od czasu do czasu zaglada bo tu niema wstpu,i juz chyba i nawet i niechce byc a szkoda, bo ja go uwazam za wpozadku goscia , choc niewiem za co dostał tego bana,ale tez i niewnikam,bo to niemoja jest sprawa ,ale szkoda ze go tu z nami nie ma bo wprzadku jest według mnie gosc, odszedl tez krzysio i wiele jeszcze innych osob ale okej to ich wybor jest, i nikt nikogo nie zmusza aby tu pozostał , ja tam nikogo z tad nie wyganiam,dla mnie moga byc wszyscy tylko aby nie
zadymiali i tutaj,i nikogo nie krytykowali za nic, bo u nich na czacie tez sa jaja niezłe i jak tak sie cos tam przeczyta nieraz to mozna boki zrywac, ale wszystko jest dla ludzi, nie?i chciałbym tez zwrocic uwage osob z tamtej strony ziorajacych tutaj unas na czacie ze ja sam ze soba nie pisze jak ktos tam wczoraj omnie napisal, nie jestem bajkopisarzem tez, ani tez ksiazek tez niebede pisal jak ktos mi tam insynuowal, ja wiem ze duzo pisze jak i duzo mowie to jest moja wada ,ale coz juz taki jestem,i nic nato nie poradze, ale nikomu nie staram sie w zaden sposób ublizac,i kogos czyms dolowac , i sie z niego wysmiewac, i wszystkich darze szacunkiem, moge zas jednych lubic drugich nie,ale niedziele ludzi na madrych czy glupich,i nie smieje sie z czyjegos kalectwa czy nawet sposobu wypowiedzi,nawet na czacie,ani tu ani nigdzie indziej, i wspolczuje ludziom ktorzy z jakiegos tam powodu nie moga sie dosłownie wyrazic,wysłowic, bo sa po jakims tam wypadku,dla mnie wszyscy sa rowni, i niema złych i dobrych ludzi,sa tylko zagubieni co niektorzy, ale to chwilowa reakcja jest tylko,
na mnie tez sa czeste ataki na ich stronce, czytałem wczoraj u nich na stronce zupełnie przypadkowo tekst o mnie,gdy kuknolem na chwilke od tak tylko w ich ten generator do multiego aby cos sprawdzic oni tez mnie uwazaja za nic jak wiekszosc ludzi na tym czacie poniewaz pisze z bledami ortograficznymi , ja na bledy nie zwazam i na ich zaczepki,ale nieraz mnie draznia tez ich tam teksty pod moim adresem, i rozne przezwiska, zauwazylem ze jest tam paru profesorow chyba od interpunkcji,ortografi, i stylistyki pisania, gryks 76 ma duzo racji i tez,i niechce sie znizac do ich poziomu poprostu oczywiscie co i niektorych osób,bo nie wszyscy ktorzy tam sa,sa nie wporzadku dla innych,sa tez i ludzie w porzadku ktorych ja poznałem i tez polubilem , dowiedziałem sie wczoraj tez ze janosik2009 dostał bana tutaj, i dlatego tez i tam unich od czasu do czasu zaglada bo tu niema wstpu,i juz chyba i nawet i niechce byc a szkoda, bo ja go uwazam za wpozadku goscia , choc niewiem za co dostał tego bana,ale tez i niewnikam,bo to niemoja jest sprawa ,ale szkoda ze go tu z nami nie ma bo wprzadku jest według mnie gosc, odszedl tez krzysio i wiele jeszcze innych osob ale okej to ich wybor jest, i nikt nikogo nie zmusza aby tu pozostał , ja tam nikogo z tad nie wyganiam,dla mnie moga byc wszyscy tylko aby nie
zadymiali i tutaj,i nikogo nie krytykowali za nic, bo u nich na czacie tez sa jaja niezłe i jak tak sie cos tam przeczyta nieraz to mozna boki zrywac, ale wszystko jest dla ludzi, nie?i chciałbym tez zwrocic uwage osob z tamtej strony ziorajacych tutaj unas na czacie ze ja sam ze soba nie pisze jak ktos tam wczoraj omnie napisal, nie jestem bajkopisarzem tez, ani tez ksiazek tez niebede pisal jak ktos mi tam insynuowal, ja wiem ze duzo pisze jak i duzo mowie to jest moja wada ,ale coz juz taki jestem,i nic nato nie poradze, ale nikomu nie staram sie w zaden sposób ublizac,i kogos czyms dolowac , i sie z niego wysmiewac, i wszystkich darze szacunkiem, moge zas jednych lubic drugich nie,ale niedziele ludzi na madrych czy glupich,i nie smieje sie z czyjegos kalectwa czy nawet sposobu wypowiedzi,nawet na czacie,ani tu ani nigdzie indziej, i wspolczuje ludziom ktorzy z jakiegos tam powodu nie moga sie dosłownie wyrazic,wysłowic, bo sa po jakims tam wypadku,dla mnie wszyscy sa rowni, i niema złych i dobrych ludzi,sa tylko zagubieni co niektorzy, ale to chwilowa reakcja jest tylko,
jesli chodzi zas o kolege gryksa76 to wcale nie jest zagadkowy gosc ,jest w porzadku poprostu i niechce z nikim zadzierac, lubi spokoj jak widze i chce aby byla mila atmosfera na czacie , gryks nie zajmuje sie ***ami tylko typowaniem liczb, a czesto jest wysmiewany i wyszydzany tez przez nie ktore osoby ze stronki admina korna, wczoraj czytałem co pisal jeden z uczestnikow czata na typowanieparkami, o szwach ktore gryks ma i o jego zdrowiu,bardzo mi sie to niespodobało , gdybym byl adminem takiej stronki usunol bym ta osobe, odrazu ze swojej stronki bo ta niepowinien sie nikt zachowywac przy zdrowych zmysłach, to tak wygladało jakby ktos komus zyczyl poprostu smierci , a tak nie powinno byc przecierz nie?, ale nie jestem adminem tej stronki i nikogo usował nie bede wiec bez obaw drodzy panstwo, zyjcie dalej tylko w zgodzie moze lepiej, i nie wysmiewajcie gryksa76 i niesmiejcie sie z jego jaks tam dolegliwosci bo nikt nie wie co i jego moze jeszcze i spotkac za niedługo,oczywiscie nikt nikomu zle nie zyczy ja tez nie ale uwazam ze nikt niepowinien tak sie zachowywac w stosunku co do kogokolwie jesli go nawet i nielubi z jakiegos tam powodu,uwazam ze wszyscy powinni zyc w zgodzie a osoba ktora cos pila do gryksa powinna go przeprosic za to co onim napisala, ja uwazam ze wszyscy ludzie powini byc dla siebie mili, tolerancyjni, i powinni zyc z soba w zgodzie bez jakis tam sporow i wasni,poniewaz zycie jest na zbyt krotkie zeby nim tak szastac .proponuje aby wszyscy dali sobie z spokoj i podali sobie rece na zgode i zapomnieli o zlych zeczach, poniewaz zycie jest na zbyt krotkie aby sie nie potrzebnie denerwowac,byle czym, a i zapamietajcie takie slowa ze zgoda buduje, a niezgoda rujnuje, kto zas robi dobre uczynki dla kogos ten tez i otrzymuje od zycia wiele zeczy,innych , nierobac nic , dla kogos nie dostajesz tez nic, bo zawsze jest tak w zyciu ze cos dostajemy od zycia wzamian za cos,
Użytkownik Allan dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
galik ja wiem ze to byla tylko dygresja i widze ze nastepne liczby podales oby ci cos znich wyszlo jesli grasz tez w realuzycze powodzenia i wysokich wygranych
Użytkownik dionicos dodał nowy komentarz w temacie:
kto dzis trafi wiecej liczb na 7 skreslen z ta stawka x2 odemnie
ide w liczby ni mam czasu na dyrdymaly .........wypierdki tym bardziej
Cześć! Ktos cos wie nt. Loterii Wygrywaj w Multi Multi???
Dostałam kod promocyjny ale nic nie moge znaleźć ani informacji w necie ani na stronie Lotto?
Dostałam kod promocyjny ale nic nie moge znaleźć ani informacji w necie ani na stronie Lotto?
hey iwet ino wiem o promocji x2 stawka w multi na ten tydzien przy 7 skresleniach , moze w kolekturze cos beda wiedziec
Użytkownik luckyloser1 dodał nowy komentarz w temacie:
cichosza ci co sa dumaja nad 7/7 nikt nie wyskoczy z propozycjami by nie namieszac komus ja sie wyrwe chociaz z paroma po 5 skreslen
18,21,24,27,30
65,69,71,77,79
01,04,05,07,09
43,46,49,58,61
12,16,19,24,33
44,49,52,59,62
dobra starczy ps raczej zadnego w toczke nie dam cos z tymi liczmami ukladam zycze farta o 14h i milego
18,21,24,27,30
65,69,71,77,79
01,04,05,07,09
43,46,49,58,61
12,16,19,24,33
44,49,52,59,62
dobra starczy ps raczej zadnego w toczke nie dam cos z tymi liczmami ukladam zycze farta o 14h i milego
hey pano ...... wracam w cyfry .... moze ziorac bede jestem blisko coraz blizej
64 tez ciekawa z 58,61 dobra bo mnie multipaskowicze zjedza ze tyle podaje hihi
ostatnia powaga 70 tka cos dzis nie znosny jezdem dobra ide ziorne moze pano odp