Wpisy 3 205 672 – 3 205 771
14 kwietnia 2018 00:00 → 14 kwietnia 2018 08:42, 100 wpisów
A skąd wiesz że tam mądrzy ludzie go nie chcieli ??
Musiałaś Jocia tam być i widzieć TO
Musiałaś Jocia tam być i widzieć TO
medialna poszedl do was na strone TYPOWANIE PARKAMI do niejakiego KORNA 748 i sie bardzo sparzyl na tym gosciu, poniewaz zostal odrazu zdegradowany i odrzucony na samym poczatku przez pomowienia, na swoj temat, co tu niby nie wyrabial na MP z niejakim ,majpanem czyli panem, jola czyli jocia itd, 13krzysio 33 jako krzysio 744, Medialna mowi ci to cos?,TY tez tam smigasz pod jajkims innym pseudonimem czy nikiem,? jak pan jocia, krzysio,? z tego co widziałem to jest TAM sama chamska elita od 7 bolesci, jak tutaj sie nazywali i mysleli ze Boga za nogi zlapali, i ze bada tu rzadzic ale niestety Pasko nie pozwolil sobie tu na chamstwo i mieszanie ludzi z blotem, moze korn sobie pozwoli na to by trzymac u siebie chamow ktorzy niemaja poszanowania dla innych ludzi,i wyzywaja innych wiec dostal za swoje i musial z tad odejsc,poprostu bo nikt go tu nechciał, dziwie sie ze wczesniej pasko tego nie zrobil, bo jesli ja bym byl adminem takiej stronki to bym go nie ostrzegal tylko odrazu by dostal ZONKA odemnie na wieczny zakaz tu zagladania, Tu nikt sobie nie zyczy aby byc wysmiewany i wyzywany oraz pomawiany o cos kim nie jest ,nie rozumie jak mozna kogos wyzywac od gejow i innych nie wiedzac nic o tej osobie .
korn748 widocznie lubi takich ludzi i taka elyte i przyjmuje do siebie wichrzycieli ktorzy siali zament nie tylko tu na stronce MP, ale tez na stronce TYPOWANIE PARKAMI.pl to samo robia, normalny czlowiek tak sie niezachowuje ktory jest adminem odmawia komus przyjecia go do siebie na stronke, powiedziałem sebastianowi aby olał wasza stronke,
bo zamiast przyciagac do siebie ludzi , admin na dzien dobry odrzuca kogokolwiek, od taka to jest madra elyta z tej stronki,madrzy ludzie ktorzy nieznaja czlowieka to w ten sposob sie zachowuja a a tylko glupi ludzie tak postepuja, no ale coz admin tam jest panem, a moze i majpanem, czyli inaczej majowym chlopcem
korn748 widocznie lubi takich ludzi i taka elyte i przyjmuje do siebie wichrzycieli ktorzy siali zament nie tylko tu na stronce MP, ale tez na stronce TYPOWANIE PARKAMI.pl to samo robia, normalny czlowiek tak sie niezachowuje ktory jest adminem odmawia komus przyjecia go do siebie na stronke, powiedziałem sebastianowi aby olał wasza stronke,
bo zamiast przyciagac do siebie ludzi , admin na dzien dobry odrzuca kogokolwiek, od taka to jest madra elyta z tej stronki,madrzy ludzie ktorzy nieznaja czlowieka to w ten sposob sie zachowuja a a tylko glupi ludzie tak postepuja, no ale coz admin tam jest panem, a moze i majpanem, czyli inaczej majowym chlopcem
mam nazdieje ze duzo ludzi bedzie ta stronke omijac szerokim lukiem, poniewaz jest tylko dla elyty i madrych ludzi takich jak MAJOWY CHOPIEC I JEGO BRYGADA R,a nie dla zwyklych ludzi chcacych razem wspolpracowac w typowaniu liczb,my tu na MP staramy sie wszyscy cos zrobic razem, kiedy zarty to zarty luzna atmosfera jest tu teraz bez elyty z kołchozu i tak powino byc zawsze, droga elyto z majowym chlopcem zacznijcie najpierw samokrytyke od siebie a pozniej krytykujcie innych ludzi,to wam dobrze zrobi, a co do stronki o ktorej myslalem dobrze jako typowanie parkami pl,
uwarzam ze byla by o wiele lepsza gdyby nia zarzadzal admin z jajami ktory wie czego chce sam, a nie zeby rzadzila ta stronka była elyta i madrzy ludzie z bylego MP którzy musieli odejsc, tu wlasnie madrzy ludzie zostali,ktorzy chcieli miec spokoj na stronce i chcieli razem wspolpracowac , a glupi musieli wlasnie odejsc wiec ,poszli gdzie indziej i tyle w tym temacie
uwarzam ze byla by o wiele lepsza gdyby nia zarzadzal admin z jajami ktory wie czego chce sam, a nie zeby rzadzila ta stronka była elyta i madrzy ludzie z bylego MP którzy musieli odejsc, tu wlasnie madrzy ludzie zostali,ktorzy chcieli miec spokoj na stronce i chcieli razem wspolpracowac , a glupi musieli wlasnie odejsc wiec ,poszli gdzie indziej i tyle w tym temacie
Spac nie moglem zglodnialem a i do sklepu przed tłumami mykne 1 dzień wolny dla niektórych dramacik
Tak się zastanawiam do których ludzi należymy. Mądrych czy glupich
coz zycje dla innych jedni sa madrzy glupi normalni nienormalni dla drugich odwrotnie a sa tez trzeci staraj sie z kazdym dobrze zyc choc nie z kazdym da sie i nie kazdy chce
kiedys slyszalem jak koles nazwal dzieci ludzi z zespolem dawna chyba zle napisalem ze sa glupi wg mnie nie moze nie zbyc dobry przyklad podajac akurat te dzieci ale jakos mi sie on na sunol z zycja wziety
ludzie od malego dokonuja roznych wyborow czy to szkola praca czy po za nimi z 1 sie gada z innymi nie z jedymi mozna pozartowac do drugich tylko z nozem
u mnie w pracy jest tak np ze im widza ze sie bardziej wkurzasz tym cieie bardziej wkurzaja
juz dawno wcielilem w zycje mniej wyje.... a bedzie ci dane lepiej sie smiac niz wnerwiac czlowiek zdrowszy bedzie a isc siedziec jak za czlowieka nie ktorych spraw sie nie przeskoczy
krasna a jak sie po noce jechalo rowerkiem pisalas ze moze byc ciezko
krasna ja po noce odrazu ide mniej babci dziadkow tak bez urazy
dziś autkiem ale wczoraj wialo jak cholera i cała droga pod wiatr ciężko
juz po 7 trza spadac o chleb mleko jutro zamkniete a juz moherki atakuja
trza upolowac o 14h bonusa wieczorem upolowac chociaz polowe z polowy z 10 baniek w lottka
,,pożyczkę brać i grać ,, mnie nie chcą dać pożyczki i dlatego nie gram
tomi hey ci ja wlasnie kawke sobie 2 zrobilem ciacha otworzylem i bede dumał